OrganisedChaos Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Μια γρήγορη ερώτηση! Αυτό: https://www.banggood.com/Lenovo-ZUK-Z2-Pro-5_2-inch-6GB-RAM-128GB-ROM-Snapdragon-820-2_15GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1050713.html?rmmds=category Εδώ Ελλάδα θα χει κάποιο πρόβλημα με 4G; Ο πάροχος είναι Vodafone. Θέλει αλλαγή ρομ; και ναι υπάρχει global με ΟΤΑ. Ευχαριστώ! Υπάρχει άλλο φόρουμ για το pro μοντέλο! (δε θάχεις θέμα με 4G) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Ok ευχαριστώ, το μεταφέρω στο σωστό θέμα. Κάποιος διαχειριστής παρακαλώ να το διαγράψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Καλησπέρα παιδιά ξέρει κανένας πως μπορώ να παίρνω οτα update (μου βγάζει ποια πρέπει να κατεβάσω ) και πως μπορώ να το κάνω να τα εγκαταστει μόνο του το κινητό lineage os είχε πάνω του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Καλησπέρα παιδιά ξέρει κανένας πως μπορώ να παίρνω οτα update (μου βγάζει ποια πρέπει να κατεβάσω ) και πως μπορώ να το κάνω να τα εγκαταστει μόνο του το κινητό lineage os είχε πάνω του Εντάξει το βρήκα παιδιά δεν υπάρχει θέμα πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefossax Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Γεια ! Είχα εδώ και καιρό την resurrection remix αλλά εδω και λιγες μερες η μπαταρια έπεφτε πολυ γρήγορα και πηγα να κανω εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλα τελικα απλα με βγάζει στο team win και δεν ξερω τι να κανω? Εδω να πω οτι προσπάθησα να αλλάξω rom αλλα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Πώς έκανες εργοστασιακες; από ρυθμίσεις ή από TWRP? Μήπως έσβησες και το system partition? Αν είναι έτσι, δεν έχει τώρα λειτουργικό να μπουταρει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 αξίζει να κάνω τη διαδικασία για να πάω στο αντροιντ 7?ποιές οι κύριες διαφορές από την 6?έχω την ινδική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Παίδες ψάχνει ένας φίλος για άμεση αγορά από Ελλάδα και είναι είναι ανάμεσα στο zuk z2 και στο mi5. Τι προτεινετε εσείς όσο πιο αντικειμενικά γίνεται;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Καλύτερα ίσως το mi5 ποιο premium συσκευή και ποιο προσεγμένη +καλύτερη καμερα ,φυσικά όλα αυτά άμα δεν ασχολείται με ρομς και να μην πάρει την απλή έκδοση με τον φτηνό επεξεργαστή του mi5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος για να περάσω χειροκίνητα το nougat?εχω την ινδικη οφισιαλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Χαρίζεται tempered glass με μαύρο πλαίσιο, μόνο που είναι φορεμένο στο κινητό μου (λίγων ημερών), όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να έρθει από μένα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Χαρίζεται tempered glass με μαύρο πλαίσιο, μόνο που είναι φορεμένο στο κινητό μου (λίγων ημερών), όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να έρθει από μένα Νομίζω δεν γίνεται να το ξανά βάλει κάποιος πάνω ,τέτοια εντύπωση έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Δε γίνεται να το βγάλεις και να το φυλάξεις, αν το επανατοποθετησεις χωρίς να πιάσει σκόνη γίνεται.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 ποια ειναι τα καλυτερα ακουστικα που μπορείς να πάρεις για αυτή τη συσκευή?ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την εγγύηση σε περίπτωση που έχει περαστεί η επίσημη ρομ? Το κινητό το αγόρασα απο gearbest, στο οποίο γράφει: "This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS installed on it. Any alterations such as upgrades, modding with custom ROMs, rooting or flashing the Android device with other firmware will automatically void the device's warranty." Η ρομ που έχω περάσει είναι η επίσημη ινδική. Το τηλέφωνο μεχρι πρόσφατα δεν φόρτιζε με ένταση μικρότερη απο 2.1 Αμπέρ, και απο σήμερα δεν φορτίζει ούτε με φορτιστή που αποδεδιγμένα παρείχε ένταση 2,7 Αμπέρ, οπότε έχω αρχίσει να ψάχνομαι με εγγυήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Και κλειστό το ίδιο φορτίζει; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Παιδιά ξέρει κανένας που βρίσκουμε tempered glass για το πίσω μέρος του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Μόνο ζελατίνα είχα βρει, η οποία χαλάει πολύ την εικόνα, είναι δύσκολο να τοποθετηθεί και δεν υπάρχει πλέον η συγκεκριμένη που είχα βρει. Επίσης στα ίδια λεφτά που θα είχε το tempered glass παίρνεις ένα καινούριο πίσω καπάκι.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Άστα να πάνε ,έχω παραγγείλει μια Carbon ζελατίνα από το AliExpress τώρα την περιμένω άντε να δούμε τι θα κάνει ,θα πάρω και το μεταλλικό pumber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Έχω την τελευταία ινδική και δεν μπορώ να κάνω tethering. Είναι γνωστό πρόβλημα; Με την προηγούμενη ρομ μπορούσα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Έχει αλλάξει κάνεις το back cover? Αν ναι, μπορεί να προτείνει κάποιον πωλητή είτε απο eBay είτε απο aliexpress για να προχωρήσω στην αγορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Έχει αλλάξει κάνεις το back cover? Αν ναι, μπορεί να προτείνει κάποιον πωλητή είτε απο eBay είτε απο aliexpress για να προχωρήσω στην αγορά? σήμερα παρήγγειλα αυτό εγώ https://www.aliexpress.com/item/Official-Back-Battery-Cover-For-Lenovo-ZUK-Z2-Original-Tempered-Glass-Phone-Case-ZUK-Z2-5/32814460388.html είχα πάρει από αλλού αλλά δεν έχει τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Η ένσταση μου είναι στο προστατευτικό γυαλί της κάμερας και του φλας. Άραγε αφαιρούνται εύκολα από το προηγούμενο cover? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Η ένσταση μου είναι στο προστατευτικό γυαλί της κάμερας και του φλας. Άραγε αφαιρούνται εύκολα από το προηγούμενο cover? έχω την εντύπωση ότι βγαίνει πολύ εύκολα αλλά εγώ το πήγα σε μάστορα και μου το άλλαξε γτ βαριόμουνα να ασχοληθώ 10 Ευρώ και σε 40 λεπτά ήταν έτοιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Έχω ψάξει αρκετά αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρει με το Brand name Lenovo ενω είδα αρκετά review να το έχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts