Birel_motosport Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Ναι το κατεβασα αλα τωρα δεν βλέπει το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 First Lenovo Z2 Plus update brings camera-related improvements [2.0.111] http://www.gsmarena.com/first_lenovo_z2_plus_update_brings_camerarelated_improvements-news-20816.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Δέν γίνεται τίποτα λέμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Δέν γίνεται τίποτα λέμε Μην τα παρατάς.. Είσαι πολύ κοντά.. Δοκίμασε μόνο με την δεύτερη εντολή.. Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Αφού δεν θα έχει περάσει το αρχείο πώς να δώσω τη δεύτερη εντολή ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τίποτα και με τη δεύτερη εντολή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Και εμένα fail έγραφε στην αρχή αλλά όσο δοκίμαζα μετά από κάποια στιγμή το ξεκλείδωσε.. Πάντως το περίεργο είναι ότι στην αρχη γράφει ΟΚ και μετά failed.. Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggiorgos Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Παιδια μια βοηθεια μονο το z2 pro εχει ραδιοφωνο; Δεν εχω δει να αναφερετε κατι για το απλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Ναι, δεν εχει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Ναι, δεν εχει Στο επίσημο site λέει ότι έχει. Question: Is ZUK Z2 comes with FM Radio? Do it also have notification light? Answers: Posted by Lenovo Zuk on Thursday, July 28, 2016 Lenovo ZUK Mobile: Thank you for your mail. ZUK Z2 has notification light and support FM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggiorgos Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 μπορεί κάποιος κάτοχος του κινητού να μας πει τι ισχύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 μπορεί κάποιος κάτοχος του κινητού να μας πει τι ισχύει Είμαι κάτοχος αλλά δεν ξέρω πως να το δοκιμάσω. Εφαρμογή από τη μάνα του (ΖΥΚ) δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 δεν έχει ραδιόφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 εβαλα τη ρομ του frankie που ειναι βασισμενη στην ινδικη εκδοση και μπορω να πω οτι απο αποψη UI τουλαχιστον ειναι οπως θα επρεπε να ειναι απο την αρχη. Google launcher, πληρεις google apps, google dialer κλπ, και πληρως λειτουργικο u-touch οπως στις ZUI roms. Για αυτονομια θα εχω αποψη σε μερικες μερες, παντως μεχρι τωρα η συμπεριφορα σε standby ειναι πολυ καλη: 5 ωρες standby με 4G και 15 λεπτα οθονη->96% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 εβαλα τη ρομ του frankie που ειναι βασισμενη στην ινδικη εκδοση και μπορω να πω οτι απο αποψη UI τουλαχιστον ειναι οπως θα επρεπε να ειναι απο την αρχη. Google launcher, πληρεις google apps, google dialer κλπ, και πληρως λειτουργικο u-touch οπως στις ZUI roms. Για αυτονομια θα εχω αποψη σε μερικες μερες, παντως μεχρι τωρα η συμπεριφορα σε standby ειναι πολυ καλη: 5 ωρες standby με 4G και 15 λεπτα οθονη->96% Να φανταστώ την πέρασες στο κινητό και την έκανες install μέσω twrp?? Στάλθηκε από το zuk z2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Να φανταστώ την πέρασες στο κινητό και την έκανες install μέσω twrp?? Στάλθηκε από το zuk z2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς. Θέλει το κινέζικο twrp και θέλει και λίγο...υπομονή γιατί για μερικά λεπτά γράφει κάτι περίεργα (can't mount κάτι, δε θυμάμαι) και δεν δείχνει να προχωράει η διαδικασία. Εγώ την πάτησα δυο φορές και την έκοψα γιατί νόμιζα ότι κόλλησε. Στο τέλος όμως εγκαθίσταται κανονικά Στάλθηκε από το ZUK Z2131 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 δεν έχει ραδιόφωνο Μάλλον έτσι θα είναι. Αλλά στο νήμα του Samsung Galaxy S7 διάβασα ότι το Αμερικανικο μοντέλο με τον Snapdragon 820 έχει FM γιατί είναι στο τσιπάκι 820. Απλά το είχαν απενεργοποιήσει από την Τ-mobile (το Exynos της Ελλάδας δεν έχι FM). Επειδή το ΖΥΚ Ζ2 έχει τον 820 και επειδή λένε στο επίσημο site που προανέφερα ότι έχει FM μήπως συμβαίνει κάτι ανάλογο και εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Μάλλον έτσι θα είναι. Αλλά στο νήμα του Samsung Galaxy S7 διάβασα ότι το Αμερικανικο μοντέλο με τον Snapdragon 820 έχει FM γιατί είναι στο τσιπάκι 820. Απλά το είχαν απενεργοποιήσει από την Τ-mobile (το Exynos της Ελλάδας δεν έχι FM). Επειδή το ΖΥΚ Ζ2 έχει τον 820 και επειδή λένε στο επίσημο site που προανέφερα ότι έχει FM μήπως συμβαίνει κάτι ανάλογο και εδώ? δεκτης FM πολυ πιθανον να υπαρχει αλλα χωρις συνδεση κεραιας και drivers τι να το κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 δεκτης FM πολυ πιθανον να υπαρχει αλλα χωρις συνδεση κεραιας και drivers τι να το κανεις? Δεν ξέρω. Στο Αμερικάνικο Galaxy S7 ενεργοποιήθηκε τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Δεν ξέρω. Στο Αμερικάνικο Galaxy S7 ενεργοποιήθηκε τελικά? Είχα διαβάσει πως ναι, κατόπιν απαίτησης των πελατών. Στάλθηκε από το ZUK Z2131 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Είχα διαβάσει πως ναι, κατόπιν απαίτησης των πελατών. Στάλθηκε από το ZUK Z2131 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χωρίς να ξέρω πώς, πιθανολογώ ότι γίνεται λοιπόν. Κεραία είναι το καλώδιο των ακουστικών και drivers υποθέτω θα τους δίνει η ZYK... Δεν χάνοπυμε τίποτα να ρωτήσουμε, τη στιγμή μάλιστα που λένε ότι έχει FM Radio (είναι και marketing point σε σχέση με το S7). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Και 4g band 800 έχει, αλλά δεν το βλέπω να βαζουν Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 εβαλα τη ρομ του frankie που ειναι βασισμενη στην ινδικη εκδοση και μπορω να πω οτι απο αποψη UI τουλαχιστον ειναι οπως θα επρεπε να ειναι απο την αρχη. Google launcher, πληρεις google apps, google dialer κλπ, και πληρως λειτουργικο u-touch οπως στις ZUI roms. Για αυτονομια θα εχω αποψη σε μερικες μερες, παντως μεχρι τωρα η συμπεριφορα σε standby ειναι πολυ καλη: 5 ωρες standby με 4G και 15 λεπτα οθονη->96% Κανένα update για τη μπαταρία; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Κανένα update για τη μπαταρία; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161005/59ec41db8d0cd843e74c0e2391d21d9f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161005/f8d1a14c7f86755918f12c59c5d7016e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161005/bdf3a5e8b4ecb9919b0417bbc97b3ee1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161005/39230da7d3140ca37c483145ca25d7ef.jpg Παραθέτω screenshots γιατί δεν βγάζω και πολυ άκρη έτσι όπως έχει τα στατιστικά αυτή η ρομ. Πάντως είμαι στη δεύτερη μέρα με 4G ανοιχτό και ήπια χρήση. Η ωρα της οθονης πρέπει να είναι σωστή. Γενικά πάντως μου δίνει την εντύπωση ότι είναι καλύτερη απο τη cm13, ειδικά σε κατάσταση standby. Στάλθηκε από το ZUK Z2131 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Με την CM πάντως έχω 6 ώρες οθονης, μπορεί και 7.. Και για stand by έχεις και τα προφίλ μπαταρίας, με το πρώτο "εξοικονόμησης ενέργειας" να ρίχνει σε 0-1% την κατανάλωση το βράδυ. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) Με την CM πάντως έχω 6 ώρες οθονης, μπορεί και 7.. Και για stand by έχεις και τα προφίλ μπαταρίας, με το πρώτο "εξοικονόμησης ενέργειας" να ρίχνει σε 0-1% την κατανάλωση το βράδυ. για να πιασεις αυτα τα νουμερα πρεπει να το λιωσεις. Σε ενα 24ωρο δε νομιζω να πιανει 5 ωρες παντως. Edited October 5, 2016 by bill79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts