pegg Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Υπάρχει πιθανότητα να βγει official multilingual rom; Στο Z1 βγήκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 καλησπερα και καλη χρονια , παρακολουθο το θεμα εδω και λιγο καιρο και δεν εχω καταλαβει. υπαρχει καποια ρομ για την συσκευη και ας μην εχει ελληνικα ωπου ειναι απολυτα σταθερη χωρις το παραμικρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Ναι, μονο που η resurrection ειναι android 6 based και οχι 7...Οποτε δουλευει το βιντεο ;) όπως έγραψα είναι nougat 7.1 του fedor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 όπως έγραψα είναι nougat 7.1 του fedor Που την βρήκες την 5.8.0? Εγώ μόνο την 5.7.4 είδα στα φόρουμ. Στάλθηκε από το Z2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 ρωταω γιατι περιμενω την συσκευη , δεν με πειραζει αν ειναι android 6. θελω να εχει την πιο απροβληματιστη λειτουργια. εψαξα λιγο στο zukfans αλλα δεν βρηκα ενα θεμα απο ρομ που να μην αναφερουν μικροπροβληματα. αμα ειναι ετσι να μας πει ποσο θελει ο cris που φτιαχνει για το leeco καλη ρομ na μας φτιαξει και μια γι αυτο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 κανονικα 2 ιμει Η κάρτα είναι μια χαρά.....και με 4g παίζει...σήμα Δεν ξέρω αν είχε πριν το φλασαρω Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τελικα κατι βρηκα στο xda για corrupted imei και φακελους qcn......εχει ασχοληθει κανεις?μπορει καποιος να μου στειλει τον qcn φακελο του κινητου του? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 ρωταω γιατι περιμενω την συσκευη , δεν με πειραζει αν ειναι android 6. θελω να εχει την πιο απροβληματιστη λειτουργια. εψαξα λιγο στο zukfans αλλα δεν βρηκα ενα θεμα απο ρομ που να μην αναφερουν μικροπροβληματα. αμα ειναι ετσι να μας πει ποσο θελει ο cris που φτιαχνει για το leeco καλη ρομ na μας φτιαξει και μια γι αυτο :lol: Και γω το ίδιο αναζητώ! Ως τώρα αν κατάλαβα καλά η καλύτερη ROM και με google apps είναι η ινδική. Έχει κανένας να προσθέσει κάτι; Ελληνικά δε με απασχολούν, θέλω google apps και όσο το δυνατό πιο καθαρό android. To πρόβλημα με τα notifications που λέτε τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 ρωταω γιατι περιμενω την συσκευη , δεν με πειραζει αν ειναι android 6. θελω να εχει την πιο απροβληματιστη λειτουργια. εψαξα λιγο στο zukfans αλλα δεν βρηκα ενα θεμα απο ρομ που να μην αναφερουν μικροπροβληματα. αμα ειναι ετσι να μας πει ποσο θελει ο cris που φτιαχνει για το leeco καλη ρομ na μας φτιαξει και μια γι αυτο :lol: Εγώ με την ινδική δεν αντιμετώπιζα προβλήματα. Πιο πολυ την άλλαξα λόγω UI. Το πιο ενοχλητικό ειναι με τα εικονίδια των ειδοποιήσεων που εξαφανίζονται πριν τα ανοίξεις, με το που θα κατεβάσεις μια φορά την γραμμή ειδοποιήσεων. Και στις ειδοποιήσεις θέλει λίγο προσοχή γιατί ζητάει για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά άδεια. Με την κινεζική σε συμβουλεύω να μη μείνεις. Ούτε ΟΤΑ update θα έχεις γιατί την έχουν "πειράξει" για να βάλουν ελληνικά, κι έχει σοβαρά bugs. Εμένα σε μια ρομ μου κρασαρε συνέχεια ο dialer. Στάλθηκε από το Z2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Η CM13 ειναι μια χαρα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Που την βρήκες την 5.8.0? Εγώ μόνο την 5.7.4 είδα στα φόρουμ. Στάλθηκε από το Z2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://zukfans.eu/community/threads/roms-by-fedor917.1152/ στο πρώτο μήνυμα, εκεί που λέει You can find the ROM's here. πατάς στο here https://yadi.sk/d/d4V3PcNWxL3DW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Αυριο μάλλον μου έρχεται το κινητάκι μετά απο 60 μέρες αναμονή!! Για πείτε, τι περνάω τελικά απο ρομ; Τι χρειάζεται να προσέξω και τι να κατεβάσω; Ελληνικά δε με ενδιαφέρουν, θέλω απροβλημάτιστο και σταθερό κινητό όσο το δυνατόν, όυτε η μπαταρία με νοιάζει πολύ. Επίσης θέλω να δουλεύει άψογα το κουμπί με το σκρολ αριστερά δεξιά, το τάπ και το πρεσ. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Αυριο μάλλον μου έρχεται το κινητάκι μετά απο 60 μέρες αναμονή!! Για πείτε, τι περνάω τελικά απο ρομ; Τι χρειάζεται να προσέξω και τι να κατεβάσω; Ελληνικά δε με ενδιαφέρουν, θέλω απροβλημάτιστο και σταθερό κινητό όσο το δυνατόν, όυτε η μπαταρία με νοιάζει πολύ. Επίσης θέλω να δουλεύει άψογα το κουμπί με το σκρολ αριστερά δεξιά, το τάπ και το πρεσ. Ευχαριστώ! με indian stock θα εισαι κομπλε πιστευω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Που το βρίσκουμε αυτό; Κανένας καλός οδηγός? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 καλημερα , μου ηρ8ε εμενα . φοραει την 2,0,093 . εκανα αιτηση στην zuk για να ξεκλειδωσω bootloader αλλα δεν μου εχει ερ8ει ακομα μηνυμα. βεβαια δεν το εχω ψαξει ακομα. λεω να μην το στησω και να περιμενω το μεσημερι με την ησυχια μου να περασω την cm13 αν τα καταφερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) Και μένα μόλις μου ήρθε!! Φοράει Zui 2.0.069 ST. Που ζητάμε ξεκλείδωμα bootloader? Να περάσω ινδική έτσι; Καλά πάει προς το παρόν, κατάλαβα το θέμα με τα νοτιφικέισια αλλα δε με πειράζει, τα ξαναεμφανίζει όταν κατεβάζεις την κουρτίνα απλά δε τα δείχνει πάνω στη μπάρα... Edited January 11, 2017 by Errik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) δοκιμασε κανεις να κανει zuk account? παω να κανω κωδικο και μου βγαζει σφαλμα στο μαιλ . δοκιμασα με τρια διαφορετικα. εκανα βλακεια , τηλεφωνο η8ελε , οχι μαιλ. αλλα δεν περνει και το τηλεφωνο. αυτα τα κινεζικα σαιτ ειναι μεγαλη ταλαιπωρια. τα καταφερα , οποιος δεν μπορει με ρωταει ! :) Edited January 11, 2017 by taxudromos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrganisedChaos Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) Και μένα μόλις μου ήρθε!! Φοράει Zui 2.0.069 ST. Που ζητάμε ξεκλείδωμα bootloader? Να περάσω ινδική έτσι; Καλά πάει προς το παρόν, κατάλαβα το θέμα με τα νοτιφικέισια αλλα δε με πειράζει, τα ξαναεμφανίζει όταν κατεβάζεις την κουρτίνα απλά δε τα δείχνει πάνω στη μπάρα... Εμένα λέει σήμερα "KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED", τώρα τι σημαίνει και που θα πάει μετά δε ξέρω.. Πάντως για τη rom και γω την ινδική σκέφτομαι, αλλά δε ξέρω αν η κινέζικη παίρνει πιο νωρίς τις ενημερώσεις. Αν δε κάνω λάθος δε χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader για την επίσημη ινδική/κινέζικη, σωστά? Edited January 11, 2017 by OrganisedChaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Εμένα λέει σήμερα "KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED", τώρα τι σημαίνει και που θα πάει μετά δε ξέρω.. Πάντως για τη rom και γω την ινδική σκέφτομαι, αλλά δε ξέρω αν η κινέζικη παίρνει πιο νωρίς τις ενημερώσεις. Αν δε κάνω λάθος δε χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader για την επίσημη ινδική/κινέζικη, σωστά? Εκεί είναι και το δικό μου!!! 2017-01-09 11:29 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED Ναι, από ότι έχω καταλάβει και εγώ, αν θέλεις STOCK πας με qfil και χωρίς ξεκλείδωμα bootloader. ξεκλείδωμα θες για custom και root Με την κινέζικη είναι λίγο μπέρδεμα πως θα βάλεις Play store και τα υπόλοιπα Gapps. Ας με διορθώσουν οι ειδικοί αν κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Εκεί είναι και το δικό μου!!! 2017-01-09 11:29 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED Ναι, από ότι έχω καταλάβει και εγώ, αν θέλεις STOCK πας με qfil και χωρίς ξεκλείδωμα bootloader. ξεκλείδωμα θες για custom και root Με την κινέζικη είναι λίγο μπέρδεμα πως θα βάλεις Play store και τα υπόλοιπα Gapps. Ας με διορθώσουν οι ειδικοί αν κάνω λάθος Η ινδική έχει κανονικά gapps Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 εχει και ena tool στo xda ωπου με το που κατεβασεις το αρχειακι για ξεκλειδωμα bootloader ολα τα αλλα ειναι παιχνιδακι. εβαλα rr και απο το απογευμα δουλευει υποδειγματικα. τωρα θα δειξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 σήμερα παρέλαβα το κινητό μέσα σε 10 μέρες χωρίς τελωνείο,αλλά παω να κατεβάσω μια εφαρμογη και μου λέει download pending -έκανα κάποια βήματα με εκαθάρισση cache κτλ αλλα τπτ,εσβησα το google account ξανασυνδεθηκα και πάλι τπτ,μήπως γνωρίζει κάποιος τί πρέπει να κάνω?δεν εχω βάλει sim αλλά δν νμζω να παίζει ρόλο σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 σήμερα παρέλαβα το κινητό μέσα σε 10 μέρες χωρίς τελωνείο,αλλά παω να κατεβάσω μια εφαρμογη και μου λέει download pending -έκανα κάποια βήματα με εκαθάρισση cache κτλ αλλα τπτ,εσβησα το google account ξανασυνδεθηκα και πάλι τπτ,μήπως γνωρίζει κάποιος τί πρέπει να κάνω?δεν εχω βάλει sim αλλά δν νμζω να παίζει ρόλο σωστα? Δες το 2ο bullet: http://zukfans.eu/community/threads/welcome-to-the-zuk-z2-forum.4/page-2#post-15425 αλλά νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις ROM 10μερες από Κίνα ή στα ΕΛΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisaxy Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Δες το 2ο bullet: http://zukfans.eu/community/threads/welcome-to-the-zuk-z2-forum.4/page-2#post-15425 αλλά νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις ROM 10μερες από Κίνα ή στα ΕΛΤΑ? Οπωσδήποτε άλλαξε ρομ. Βάλε την ινδική στοκ. Ρε παιδιά το μόνο θέμα που έχω είναι ότι δεν έχω βρει πως γίνεται η ηχογράφηση κλήσεων... Ξέρει κανείς? Με τρίτα προγράμματα, γράφει μόνο την φωνή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 δοκιμασε κανεις να κανει zuk account? παω να κανω κωδικο και μου βγαζει σφαλμα στο μαιλ . δοκιμασα με τρια διαφορετικα. εκανα βλακεια , τηλεφωνο η8ελε , οχι μαιλ. αλλα δεν περνει και το τηλεφωνο. αυτα τα κινεζικα σαιτ ειναι μεγαλη ταλαιπωρια. τα καταφερα , οποιος δεν μπορει με ρωταει ! :) Τελικά πως γίνεται η εγγραφή? Ινδική στοκ κατεβάζουμε απο εδω? http://zukfans.eu/community/threads/z2plus-zui-2-0-093_st_16081.763/ Και την εγκαθιστούμε με τη διαδικασία απο δω: http://zukfans.eu/community/threads/howto-flash-a-stock-zui-rom-zuk-z2-z2131-only.104/ Επίσης για να ξεκλειδώσεις τον μπουτλόαντέρ πρέπει κάπως να γραφτείς, πως γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Σχετικά με τα προβλήματα δημιουργίας λογαριασμού για ξεκλείδωμα του bootloader υπάρχει σχετικό νήμα στο zukfuns. Στο link μια πιθανή λύση: http://zukfans.eu/community/threads/zuk-z2-bootloader-unlock.62/page-18#post-17897 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts