Jump to content

Lenovo ZUK Z2

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα και καλη χρονια , παρακολουθο το θεμα εδω και λιγο καιρο και δεν εχω καταλαβει.

υπαρχει καποια ρομ για την συσκευη και ας μην εχει ελληνικα ωπου ειναι απολυτα σταθερη χωρις το παραμικρο?

Ναι, μονο που η resurrection ειναι android 6 based και οχι 7...Οποτε δουλευει το βιντεο ;)

όπως έγραψα είναι nougat 7.1 του fedor

όπως έγραψα είναι nougat 7.1 του fedor

Που την βρήκες την 5.8.0? Εγώ μόνο την 5.7.4 είδα στα φόρουμ.

Στάλθηκε από το Z2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ρωταω γιατι περιμενω την συσκευη , δεν με πειραζει αν ειναι android 6.

θελω να εχει την πιο απροβληματιστη λειτουργια.

εψαξα λιγο στο zukfans αλλα δεν βρηκα ενα θεμα απο ρομ που να μην αναφερουν μικροπροβληματα.

αμα ειναι ετσι να μας πει ποσο θελει ο cris που φτιαχνει για το leeco καλη ρομ na μας φτιαξει και μια γι αυτο :lol:

κανονικα 2 ιμει

Η κάρτα είναι μια χαρά.....και με 4g παίζει...σήμα Δεν ξέρω αν είχε πριν το φλασαρω

Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τελικα κατι βρηκα στο xda για corrupted imei και φακελους qcn......εχει ασχοληθει κανεις?μπορει καποιος να μου στειλει τον qcn φακελο του κινητου του?

εψαξα λιγο στο zukfans αλλα δεν βρηκα ενα θεμα απο ρομ που να μην αναφερουν μικροπροβληματα.

αμα ειναι ετσι να μας πει ποσο θελει ο cris που φτιαχνει για το leeco καλη ρομ na μας φτιαξει και μια γι αυτο :lol:

Και γω το ίδιο αναζητώ!

Ως τώρα αν κατάλαβα καλά η καλύτερη ROM και με google apps είναι η ινδική. Έχει κανένας να προσθέσει κάτι;

Ελληνικά δε με απασχολούν, θέλω google apps και όσο το δυνατό πιο καθαρό android.

To πρόβλημα με τα notifications που λέτε τι είναι;

Εγώ με την ινδική δεν αντιμετώπιζα προβλήματα. Πιο πολυ την άλλαξα λόγω UI. Το πιο ενοχλητικό ειναι με τα εικονίδια των ειδοποιήσεων που εξαφανίζονται πριν τα ανοίξεις, με το που θα κατεβάσεις μια φορά την γραμμή ειδοποιήσεων. Και στις ειδοποιήσεις θέλει λίγο προσοχή γιατί ζητάει για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά άδεια.

Με την κινεζική σε συμβουλεύω να μη μείνεις. Ούτε ΟΤΑ update θα έχεις γιατί την έχουν "πειράξει" για να βάλουν ελληνικά, κι έχει σοβαρά bugs. Εμένα σε μια ρομ μου κρασαρε συνέχεια ο dialer.

Η CM13 ειναι μια χαρα

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Που την βρήκες την 5.8.0? Εγώ μόνο την 5.7.4 είδα στα φόρουμ.

http://zukfans.eu/community/threads/roms-by-fedor917.1152/

στο πρώτο μήνυμα, εκεί που λέει You can find the ROM's here. πατάς στο here

https://yadi.sk/d/d4V3PcNWxL3DW

Αυριο μάλλον μου έρχεται το κινητάκι μετά απο 60 μέρες αναμονή!!

Για πείτε, τι περνάω τελικά απο ρομ; Τι χρειάζεται να προσέξω και τι να κατεβάσω;

Ελληνικά δε με ενδιαφέρουν, θέλω απροβλημάτιστο και σταθερό κινητό όσο το δυνατόν, όυτε η μπαταρία με νοιάζει πολύ.

Επίσης θέλω να δουλεύει άψογα το κουμπί με το σκρολ αριστερά δεξιά, το τάπ και το πρεσ.

Ευχαριστώ!

Αυριο μάλλον μου έρχεται το κινητάκι μετά απο 60 μέρες αναμονή!!

Για πείτε, τι περνάω τελικά απο ρομ; Τι χρειάζεται να προσέξω και τι να κατεβάσω;

Ελληνικά δε με ενδιαφέρουν, θέλω απροβλημάτιστο και σταθερό κινητό όσο το δυνατόν, όυτε η μπαταρία με νοιάζει πολύ.

Επίσης θέλω να δουλεύει άψογα το κουμπί με το σκρολ αριστερά δεξιά, το τάπ και το πρεσ.

Ευχαριστώ!

με indian stock θα εισαι κομπλε πιστευω.

καλημερα , μου ηρ8ε εμενα .

φοραει την 2,0,093 .

εκανα αιτηση στην zuk για να ξεκλειδωσω bootloader αλλα δεν μου εχει ερ8ει ακομα μηνυμα.

βεβαια δεν το εχω ψαξει ακομα.

λεω να μην το στησω και να περιμενω το μεσημερι με την ησυχια μου να περασω την cm13 αν τα καταφερω.

Και μένα μόλις μου ήρθε!!

Φοράει Zui 2.0.069 ST.

Που ζητάμε ξεκλείδωμα bootloader?

Να περάσω ινδική έτσι; Καλά πάει προς το παρόν, κατάλαβα το θέμα με τα νοτιφικέισια αλλα δε με πειράζει, τα ξαναεμφανίζει όταν κατεβάζεις την κουρτίνα απλά δε τα δείχνει πάνω στη μπάρα...

Edited by Errik

δοκιμασε κανεις να κανει zuk account? παω να κανω κωδικο και μου βγαζει σφαλμα στο μαιλ . δοκιμασα με τρια διαφορετικα.

εκανα βλακεια , τηλεφωνο η8ελε , οχι μαιλ. αλλα δεν περνει και το τηλεφωνο.

αυτα τα κινεζικα σαιτ ειναι μεγαλη ταλαιπωρια.

τα καταφερα , οποιος δεν μπορει με ρωταει ! :)

Edited by taxudromos

Και μένα μόλις μου ήρθε!!

Φοράει Zui 2.0.069 ST.

Που ζητάμε ξεκλείδωμα bootloader?

Να περάσω ινδική έτσι; Καλά πάει προς το παρόν, κατάλαβα το θέμα με τα νοτιφικέισια αλλα δε με πειράζει, τα ξαναεμφανίζει όταν κατεβάζεις την κουρτίνα απλά δε τα δείχνει πάνω στη μπάρα...

Εμένα λέει σήμερα "KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED", τώρα τι σημαίνει και που θα πάει μετά δε ξέρω..

Πάντως για τη rom και γω την ινδική σκέφτομαι, αλλά δε ξέρω αν η κινέζικη παίρνει πιο νωρίς τις ενημερώσεις.

Αν δε κάνω λάθος δε χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader για την επίσημη ινδική/κινέζικη, σωστά?

Edited by OrganisedChaos

Εμένα λέει σήμερα "KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED", τώρα τι σημαίνει και που θα πάει μετά δε ξέρω..

Πάντως για τη rom και γω την ινδική σκέφτομαι, αλλά δε ξέρω αν η κινέζικη παίρνει πιο νωρίς τις ενημερώσεις.

Αν δε κάνω λάθος δε χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader για την επίσημη ινδική/κινέζικη, σωστά?

Εκεί είναι και το δικό μου!!! 2017-01-09 11:29 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED

Ναι, από ότι έχω καταλάβει και εγώ, αν θέλεις STOCK πας με qfil και χωρίς ξεκλείδωμα bootloader. ξεκλείδωμα θες για custom και root

Με την κινέζικη είναι λίγο μπέρδεμα πως θα βάλεις Play store και τα υπόλοιπα Gapps.

Ας με διορθώσουν οι ειδικοί αν κάνω λάθος

Εκεί είναι και το δικό μου!!! 2017-01-09 11:29 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED

Ναι, από ότι έχω καταλάβει και εγώ, αν θέλεις STOCK πας με qfil και χωρίς ξεκλείδωμα bootloader. ξεκλείδωμα θες για custom και root

Με την κινέζικη είναι λίγο μπέρδεμα πως θα βάλεις Play store και τα υπόλοιπα Gapps.

Ας με διορθώσουν οι ειδικοί αν κάνω λάθος

Η ινδική έχει κανονικά gapps

Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εχει και ena tool στo xda ωπου με το που κατεβασεις το αρχειακι για ξεκλειδωμα bootloader ολα τα αλλα ειναι παιχνιδακι.

εβαλα rr και απο το απογευμα δουλευει υποδειγματικα. τωρα θα δειξει.

σήμερα παρέλαβα το κινητό μέσα σε 10 μέρες χωρίς τελωνείο,αλλά παω να κατεβάσω μια εφαρμογη και μου λέει download pending -έκανα κάποια βήματα με εκαθάρισση cache κτλ αλλα τπτ,εσβησα το google account ξανασυνδεθηκα και πάλι τπτ,μήπως γνωρίζει κάποιος τί πρέπει να κάνω?δεν εχω βάλει sim αλλά δν νμζω να παίζει ρόλο σωστα?

σήμερα παρέλαβα το κινητό μέσα σε 10 μέρες χωρίς τελωνείο,αλλά παω να κατεβάσω μια εφαρμογη και μου λέει download pending -έκανα κάποια βήματα με εκαθάρισση cache κτλ αλλα τπτ,εσβησα το google account ξανασυνδεθηκα και πάλι τπτ,μήπως γνωρίζει κάποιος τί πρέπει να κάνω?δεν εχω βάλει sim αλλά δν νμζω να παίζει ρόλο σωστα?

Δες το 2ο bullet: http://zukfans.eu/community/threads/welcome-to-the-zuk-z2-forum.4/page-2#post-15425 αλλά νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις ROM

10μερες από Κίνα ή στα ΕΛΤΑ?

Δες το 2ο bullet: http://zukfans.eu/community/threads/welcome-to-the-zuk-z2-forum.4/page-2#post-15425 αλλά νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις ROM

10μερες από Κίνα ή στα ΕΛΤΑ?

Οπωσδήποτε άλλαξε ρομ. Βάλε την ινδική στοκ.

Ρε παιδιά το μόνο θέμα που έχω είναι ότι δεν έχω βρει πως γίνεται η ηχογράφηση κλήσεων...

Ξέρει κανείς?

Με τρίτα προγράμματα, γράφει μόνο την φωνή μου.

δοκιμασε κανεις να κανει zuk account? παω να κανω κωδικο και μου βγαζει σφαλμα στο μαιλ . δοκιμασα με τρια διαφορετικα.

εκανα βλακεια , τηλεφωνο η8ελε , οχι μαιλ. αλλα δεν περνει και το τηλεφωνο.

αυτα τα κινεζικα σαιτ ειναι μεγαλη ταλαιπωρια.

τα καταφερα , οποιος δεν μπορει με ρωταει ! :)

Τελικά πως γίνεται η εγγραφή?

Ινδική στοκ κατεβάζουμε απο εδω?

http://zukfans.eu/community/threads/z2plus-zui-2-0-093_st_16081.763/

Και την εγκαθιστούμε με τη διαδικασία απο δω:

http://zukfans.eu/community/threads/howto-flash-a-stock-zui-rom-zuk-z2-z2131-only.104/

Επίσης για να ξεκλειδώσεις τον μπουτλόαντέρ πρέπει κάπως να γραφτείς, πως γίνεται αυτό;

Σχετικά με τα προβλήματα δημιουργίας λογαριασμού για ξεκλείδωμα του bootloader υπάρχει σχετικό νήμα στο zukfuns. Στο link μια πιθανή λύση: http://zukfans.eu/community/threads/zuk-z2-bootloader-unlock.62/page-18#post-17897

• The title was changed to Lenovo ZUK Z2