Kotsos83 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Μολις μου εβγαλε αναβαθμιση λογισμικου με κωδικο J510FNXXU2AQD2/J510FNOXA2AQD2/J510FNXXU2AQD2- 293,78 MB.Μπορει να μου πει καποιος που την εκανε αν ειναι οκ?Ειδε διαφορα σε κατι προς το καλυτερο η χειροτερο? Κανεις βρε παιδια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Fixed της Samsung είναι, να την κάνεις δεν έχει διαφορές αλλά καλό είναι να την κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Εγώ που κοίταξα πάντως δεν έχω κάποια ενημέρωση αναβάθμισης Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kotsos83 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Tasose εσυ την εχεις κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandergreek Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Φιλοι και συναγωνιστες, εχω rooted J5(2016) και ήθελα να σας ρωτησω: 1. υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τις εφαρμογές απο only rom σε sd? 2. υπάρχει σίγουρος τρόπος διαγραφής του Bloatware ? (πχ skype) Δες αν μπορεί να το κάνει το titanium backup,Αυτό κάνει πολλά πράγματα. Αγορασα το titanium 7€ παρακαλω.... και το μετανοιωσα. ΔΕΝ εχει επιλογή μεταφοράς εφαρμογών απο rom σε sd... sadly... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Tasose εσυ την εχεις κανει? Έχω το j7 και την έκανα, Το ίδιο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llouis_13 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Αγορασα το titanium 7€ παρακαλω.... και το μετανοιωσα. ΔΕΝ εχει επιλογή μεταφοράς εφαρμογών απο rom σε sd... sadly... Ψάξε το λίγο καλύτερο, δεν το έχω root το τηλέφωνο για να δω (αν θυμάμε καλά πατούσα στην εγαρμογή και μετά εσέρνα προς τα δεξιά και ήταν δεύτερη με τρίτη επιλογή από το τέλος). Σε προηγούμενα τηλέφωνα που το είχα, έκανα τα πάντα, μεταφορά, διαγραφή, οτιδήποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kotsos83 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Μολις μου εβγαλε αναβαθμιση λογισμικου με κωδικο J510FNXXU2AQD2/J510FNOXA2AQD2/J510FNXXU2AQD2- 293,78 MB.Μπορει να μου πει καποιος που την εκανε αν ειναι οκ?Ειδε διαφορα σε κατι προς το καλυτερο η χειροτερο? Να την κανω η οχι παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Όχι μακρυά Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kotsos83 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Γιατι τι προβλημα εχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο samsung. Κάποιες στιγμές κολλάει στα κεφαλαία στα ελληνικά μόνο (όχι στα αγγλικά) και δεν ξέρω πώς να το επαναφέρω, παρά μόνο με επανεκκίνηση. Προφανώς κάποιο συνδυασμό πλήκτρων πιέζω κατά λάθος και δεν το ξέρω. Σας έχει συμβεί; Πώς επιστρέφω σε πεζά; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Αγορασα το titanium 7€ παρακαλω.... και το μετανοιωσα. ΔΕΝ εχει επιλογή μεταφοράς εφαρμογών απο rom σε sd... sadly... Link2sd και καθάρισες!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandergreek Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Link2sd και καθάρισες!;) Γνωριζεις αν κανει link και τις rom only apps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Γνωριζεις αν κανει link και τις rom only apps? Κάνει τα πάντα από μεταφορά, αρκεί να είσαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marakii26 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Καλησπέρα! Σορρυ για το μεγαλο κειμενο π θα ακολουθήσει! Αγορασα πρόσφατα το συγκεκριμένο μοντελο απο media markt. Οταν το ανοιξα ειχε μπαταρία 54%.εκανα ενημέρωση στις ήδη υπάρχουσες εφαρμογες και οταν επιασα μετα απο λιγο το κιν στα χερια μου εκαιγε. Παρολα αυτα κατεβασα 3 4 εφαρμογες ακομα. Να μην τα πολυλογω, οποτε το χρησιμοποιω το κινητο καιει. Συγκεκριμενα απο πισω. Οταν το βαλω στη φορτιση και το αφησω μεχρι να φορτισει τελειως νομιζεις οτι θα παρει φωτια. Υπαρχει καποιος αλλος π να χει αντιμετωπισει κάτι αναλογο? Κατα ταλλα δεν εχει καποιο προβλημα. Παρακαλω πολυ οποιος ξερει τι μπορει να συμβαινει ας μ απαντησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Καλησπέρα! Σορρυ για το μεγαλο κειμενο π θα ακολουθήσει! Αγορασα πρόσφατα το συγκεκριμένο μοντελο απο media markt. Οταν το ανοιξα ειχε μπαταρία 54%.εκανα ενημέρωση στις ήδη υπάρχουσες εφαρμογες και οταν επιασα μετα απο λιγο το κιν στα χερια μου εκαιγε. Παρολα αυτα κατεβασα 3 4 εφαρμογες ακομα. Να μην τα πολυλογω, οποτε το χρησιμοποιω το κινητο καιει. Συγκεκριμενα απο πισω. Οταν το βαλω στη φορτιση και το αφησω μεχρι να φορτισει τελειως νομιζεις οτι θα παρει φωτια. Υπαρχει καποιος αλλος π να χει αντιμετωπισει κάτι αναλογο? Κατα ταλλα δεν εχει καποιο προβλημα. Παρακαλω πολυ οποιος ξερει τι μπορει να συμβαινει ας μ απαντησει. Αν πραγματικα είναι όπως το λες ότι καιει "τοσο πολύ", τοτε πηγαινε το οπωσδήποτε στο κατάστημα που το πηρες, να σου πουν τι να κανεις, η επιστροφη η σερβις. Μην το αφησεις ετσι γιατι προφανως εχει πρόβλημα η συσκευή σου εφ οσον καιει τοσο πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marakii26 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 (edited) Σευχαριστω για την απάντηση.μου είπαν από την εξυπηρέτηση να πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση της σαμσουνγκ.δεν έχω λόγο να πω ψέματα. Edited May 15, 2017 by marakii26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcm Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Με 100% cpu για λίγη ώρα το ζεσταίνω και γω το soc. Έχει μερικά wattάκια κατανάλωση σε φουλ λειτουργία, νομίζω 3-4. Αυτά τα wattάκια εκλυόμενης θερμότητας, πακεταρισμένα σε τόσο μικρό χώρο, είτε υπάρχει κάποιο εσωτερικό λαμάκι για ψύξη είτε δεν υπάρχει, μοιραία θα ανεβάσουν λίγη θερμοκρασία. Αν όμως επιβεβαιώσεις ότι έχεις χαμηλό cpu και δεν είσαι σε διαδικασία φόρτισης, τότε καλό να πάρεις και μια γνώμη απ'το συνεργείο νομίζω. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή έγραφα και στη συζήτηση για το knox και με παρέπεμψαν (σωστή ιδέα) στο νήμα της συσκευής μου, μήπως υπάρχει κάποιος επιβεβαιωμένος οδηγός αφαίρεσης αυτού του πράγματος από το μηχανάκι; Επιπλέον, μια και το android είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα, έχει ψάξει κανείς developer πώς να περάσουμε vanilla android στη συσκευή; Δίχως τα πρόσθετα από google / samsung δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Σευχαριστω για την απάντηση.μου είπαν από την εξυπηρέτηση να πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση της σαμσουνγκ.δεν έχω λόγο να πω ψέματα.Όχι μη με παρεξυγεις, φυσικα δεν εννοουσα ότι λες ψεμματα, απλα ο κάθε ενας πως αντιλαμβάνεται το "καιει" εχει διαφορα, αυτό εννοουσα, όχι φυσικα ότι λες ψεμματα. Εκανες το καλυτερο που μπορουσες να κανεις, να το δουν οι ιδιοι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marakii26 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Θα στο παρομοιασω αλλιως! Σκεψου πως θα νιωσεις αν αγγιξεις το χερι σου σε καυτο φουρνο. Ετσι ειναι και το κινητο οταν το βαλω στη φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Το πας πίσω χωρίς πολλα πολλα. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 (edited) Θα στο παρομοιασω αλλιως! Σκεψου πως θα νιωσεις αν αγγιξεις το χερι σου σε καυτο φουρνο. Ετσι ειναι και το κινητο οταν το βαλω στη φορτιση. Τοτε μαρακι το πας τρεχοντας για αλλαγη η επισκευή. Το κινητο σου εχει σιγουρα σοβαρο πρόβλημα. Και επισεις μια συμβουλη, αφου καιει τοσο μα τοσο πολύ, ΜΗΝ το χρησιμοποιείς γιατι μπορει και να εκραγεί. Κλεισε το και πηγαινε το στο σερβις. Edited May 15, 2017 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marakii26 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Η πρωτη διαγνωση ηταν οτι φταιει το wifi! Το πηγα στο καταστημα, μ ειπαν οτι θα μ το κρατησουν μια μερα να δουν αν οντως καιει και μετα αν ειναι θα το στειλουν σερβις. Επειδη προβλεπω οτι θα μ πουν καμια βλακεια και θα με ξεπεταξουν ας μ δωσει οποιος μπορει τα φωτα του. Νευριασα τοσο πολυ με τη μπουρδα π ακουσα. Πραγματικα, καθε φορα π το εβαζα στη φορτιση νομιζα πως θα εκραγει. Το ξερω οτι εχει προβλημα. Κανενας π να ρωτησα με αυτο το μοντέλο δεν ειχε τετοιο θεμα. Εμενα μ το βγαλε εξαρχης. Προβλεπεται αντικατασταση απτη σαμσουνγκ η να μην ελπιζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Η πρωτη διαγνωση ηταν οτι φταιει το wifi! Το πηγα στο καταστημα, μ ειπαν οτι θα μ το κρατησουν μια μερα να δουν αν οντως καιει και μετα αν ειναι θα το στειλουν σερβις. Επειδη προβλεπω οτι θα μ πουν καμια βλακεια και θα με ξεπεταξουν ας μ δωσει οποιος μπορει τα φωτα του. Νευριασα τοσο πολυ με τη μπουρδα π ακουσα. Πραγματικα, καθε φορα π το εβαζα στη φορτιση νομιζα πως θα εκραγει. Το ξερω οτι εχει προβλημα. Κανενας π να ρωτησα με αυτο το μοντέλο δεν ειχε τετοιο θεμα. Εμενα μ το βγαλε εξαρχης. Προβλεπεται αντικατασταση απτη σαμσουνγκ η να μην ελπιζω? Στο ότι φταιει το wifi σορρυ αλλα ειπαν κοτσανα. Για αντικατασταση που ρωτας, πριν ποσες μερες εχει γινει η αγορα, και από ποιο κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Επειδή σκέφτομαι να το πάρω στη γυναίκα μου γιατί το s6 της έπεσε και δεν συμφέρει η αλλαγή οθόνης, έχει καλές φωτό? 'ετσι νόμιζα ώσπου διάβασα στο gsm ένα review που το κατακρίνει στο κομμάτι αυτό, ποιά η αίσθησή σας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts