Jump to content

ZTE Axon 7

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά από aliexpress ποια ειναι η γνώμη σας;

Δε θα εχεις 800αρα μπαντα και σοβαρη εγγυηση (καμια σχεση με την τριετή ευρωπαϊκη που συζητάμε).

Κατά τα αλλα, καπου στα 430 ευρω βρίσκεις το 4/64 κι αυτή την περιοδο ερχονται σφαιρα τα πακετα από Κινα, οποτε δεν είναι κακη ιδεα ;)

Βαγγέλη καλησπέρα, δεν ήρθε η συσκευή? Περιμένουμε το review σου !

Σε ποιο αναφερεσαι? Το ζτε δεν το εχω παρει ακομα, το note 8 πηρε ηδη ποδι....

Σε ποιο αναφερεσαι? Το ζτε δεν το εχω παρει ακομα, το note 8 πηρε ηδη ποδι....

Το Huawei? Έχει έρθει Ευρώπη αυτό; ποτέ προλάβες το πήρες και το έδωσες.

Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το Huawei? Έχει έρθει Ευρώπη αυτό; ποτέ προλάβες το πήρες και το έδωσες.

Από Κινα, το πηρα day 1.

Αναφέρομαι στον @v@gelis

Οκ, τώρα είδα ότι ακόμα δεν έχεις στα χέρια σου το AXON.

Tο Huawei Honor Note 8 δεν ήταν καλό? κρίμα....

Έστειλα Βαγγέλη τελη προηγούμενη εβδομαδας και τίποτα χειροπιαστό

Πιστεύω και εγώ εντός επόμενων λίγων ημερών να έχουμε κάποια εξέλιξη.

Θετικά τα νεα με την VIP support της εταιρίας.

Στα συν συγκαταλέγεται έναντι του ανταγωνισμού οπως να εχει.

Άντε με το καλο να παραλάβεις και αναμένουμε feedback και αναλυτικές εντυπώσεις.

Sent from my iPad Air 2

Alex , διαβαζω στο xda καποια ατομα ότι ξεκινησαν να χρεωνονται οι πιστωτικες καρτες για αγορες του χρυσου από γερμανικο Αμαζον.

Εγω εχω παραγγειλει το γκρι, αλλα εσυ που εχεις ριξει και χρυσο, για ριξε μια ματια, μηπως από Δευτερα δεις κανα "shipped" μηνυμα ;)

Alex , διαβαζω στο xda καποια ατομα ότι ξεκινησαν να χρεωνονται οι πιστωτικες καρτες για αγορες του χρυσου από γερμανικο Αμαζον.

Εγω εχω παραγγειλει το γκρι, αλλα εσυ που εχεις ριξει και χρυσο, για ριξε μια ματια, μηπως από Δευτερα δεις κανα "shipped" μηνυμα ;)

Τώρα που κοίταξα καμία αλλαγή.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160904/00e4a6473fcd16665121970767fe90ea.jpg

Για να δούμε απο Δευτέρα μπας και κάνουμε ανάσταση με την αλλοπρόσαλλη ZTE :lol:

Εως παει σε preparing for dispatching είμαστε σε απόλυτη ακινησία.

Sent from my iPad Air 2

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τώρα που κοίταξα καμία αλλαγή.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160904/00e4a6473fcd16665121970767fe90ea.jpg

Για να δούμε απο Δευτέρα μπας και κάνουμε ανάσταση με την αλλοπρόσαλλη ZTE :lol:

Εως παει σε preparing for dispatching είμαστε σε απόλυτη ακινησία.

Sent from my iPad Air 2

Την τράπεζα σου ρώτησε βασικά, να δεις αν έγινε χρέωση (εκτος αν εμφανίζεται άμεσα στο e-banking statement)

Την τράπεζα σου ρώτησε βασικά, να δεις αν έγινε χρέωση (εκτος αν εμφανίζεται άμεσα στο e-banking statement)

Μπήκα και ebanking eurobank δεν εχει γίνει καμία χρέωση Βαγγέλη.

Μάλλον με βλέπω να ξανά στέλνω μήνυμα σε amazon μην τυχών με ξεχάσουν :lol:

Στείλε και εσύ κανα μήνυμα δεν χάνουμε τίποτα.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

Παντός πρέπει να είναι περιορισμενος αριθμός συσκευών γιατί το Saturn πάλι δεν έχει διαθέσιμο. Μόνο το mediamarkt έχει κομμάτια. Εμένα μου ήρθε μειλ, οπότε Δευτέρα θα το έχω.

Παντός πρέπει να είναι περιορισμενος αριθμός συσκευών γιατί το Saturn πάλι δεν έχει διαθέσιμο. Μόνο το mediamarkt έχει κομμάτια. Εμένα μου ήρθε μειλ, οπότε Δευτέρα θα το έχω.

Ωραια , με το καλο να παραλαβεις. Περιμενουμε εντυπώσεις.

@Alextrela

Αλεξ, ναι θα στειλω. Να δουμε τι και πως...

Ωραια , με το καλο να παραλαβεις. Περιμενουμε εντυπώσεις.

@Alextrela

Αλεξ, ναι θα στειλω. Να δουμε τι και πως...

Καλημερα Βαγγέλη έλαβα απάντηση και εξακολουθούμε στο σημείο μηδέν να είμαστε.

Thank you for taking your time to contact us.

I just checked the availability of the item ZTE 126661101003 Axon 7 Smartphone, both colors, and unfortunately I see it hasn't been released yet.

I am very sorry I can not give you any time frame when it will be available since we are waiting for the manufacturer to release it.

As soon as it's released it will be dispatched to you and you will receive a confirmation email.

Sent from my iPad Air 2

Καλημερα Βαγγέλη έλαβα απάντηση και εξακολουθούμε στο σημείο μηδέν να είμαστε.

Thank you for taking your time to contact us.

I just checked the availability of the item ZTE 126661101003 Axon 7 Smartphone, both colors, and unfortunately I see it hasn't been released yet.

I am very sorry I can not give you any time frame when it will be available since we are waiting for the manufacturer to release it.

As soon as it's released it will be dispatched to you and you will receive a confirmation email.

Sent from my iPad Air 2

ok Alex, ας κανουν ο,τι θελουν, προσωπικα ασχολουμαι με αλλες συσκευες κι αν δεησουν στο επομενο δεκαπενθημερο να στειλουν , εχει καλως... ;)

ok Alex, ας κανουν ο,τι θελουν, προσωπικα ασχολουμαι με αλλες συσκευες κι αν δεησουν στο επομενο δεκαπενθημερο να στειλουν , εχει καλως... ;)

Ετοιμάσου με το ακονισμα των μαχαιριών :lol:

Εντός της επόμενης εβδομαδας κατα 99% θα αρχίσουν οι αποστολές απο το amazon οπως αναφέρουν στο XDA που επικοινώνησαν με ZTE.

Sent from my iPad Air 2

Ετοιμάσου με το ακονισμα των μαχαιριών :lol:

Εντός της επόμενης εβδομαδας κατα 99% θα αρχίσουν οι αποστολές απο το amazon οπως αναφέρουν στο XDA που επικοινώνησαν με ZTE.

Sent from my iPad Air 2

Ειδα κι εγω την αναφορα ενος χρηστη Αλεξ στο xda, ο οποιος εδειχνει βεβαιος οτι θα ξεκινησουν οι αποστολες, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστος. Θα δειξει, αναμενουμε :)

Ειδα κι εγω την αναφορα ενος χρηστη Αλεξ στο xda, ο οποιος εδειχνει βεβαιος οτι θα ξεκινησουν οι αποστολες, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστος. Θα δειξει, αναμενουμε :)

Αξιόπιστος φαίνεται διότι εχει απευθείας επικοινωνία με ZTE και σε αλλα θέματα πχ αναβαθμίσεις λογισμικού οπου ενημερώνει το νήμα αντίστοιχα.

Αφου εχει πρόσβαση και σε ISO image των firmware update απο την ZTE που τα ανεβάζει στο XDA μιας και κανεις άλλος δεν εχει τέτοια πρόσβαση και δυνατότητα.

Είδωμεν.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

Αξιόπιστος φαίνεται διότι εχει απευθείας επικοινωνία με ZTE και σε αλλα θέματα πχ αναβαθμίσεις λογισμικού οπου ενημερώνει το νήμα αντίστοιχα.

Αφου εχει πρόσβαση και σε ISO image των firmware update απο την ZTE που τα ανεβάζει στο XDA μιας και κανεις άλλος δεν εχει τέτοια πρόσβαση και δυνατότητα.

Είδωμεν.

Sent from my iPad Air 2

Α, οκ, αυτο δεν το γνωριζα, τοτε εχει inside info και παιζει σοβαρα να ισχυσει κατι τετοιο. Ωραια, καλως να ορισει, λοιπον, να το δοκιμασουμε κι αυτο το σκουπιδακι :lol:

Παιδια καλησπερα! ημουν στα προθυρα αγορας του htc 10 αλλα το συγκεκριμενο πανεμορφο τερατακι μου εχει κανει μεγαλη ζημια!!! τν Οκτωβρη θα παω Αμερικη και θα εχω τν ευκαιρια να τα δω απο κοντα κ μαλλον θα αγορασω ενα απο τα 2!! υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω ωστε να μν εχω καμμια δυσαρεστη εκπληξη οταν γυρισω Ελλαδα; δν αναφερομαι σε θεματα εγγυησης (αν δν κανω λαθος, δν θα δικαιουμαι αφου η αγορα θα γινει εκτος ΕΕ) αλλα σε θεματα ομαλης λειτουργιας του κινητου, 4G καλυψης και δικτυου γενικοτερα! επισης ψαχνω να βρω και καποιο συγκριτικο βιντεακι για τα dac των 2 κινητων αλλα δν εχω βρει κατι μεχρι τωρα! οποιαδηποτε βοηθεια η συμβουλη θα ηταν ανεκτιμητη! :)

Είδωμεν.

Sent from my iPad Air 2

Alex, οι προπαραγγελιες των χρυσων θα ξεκινησουν αυριο να αποστέλλονται. Μαλιστα, νωρίτερα βγηκε σε στοκ για λιγες ωρες και θα αποσταλλουν και σε αυτους, αυριο που θα παραλαβουν λιγα κομματια.

Alex, οι προπαραγγελιες των χρυσων θα ξεκινησουν αυριο να αποστέλλονται. Μαλιστα, νωρίτερα βγηκε σε στοκ για λιγες ωρες και θα αποσταλλουν και σε αυτους, αυριο που θα παραλαβουν λιγα κομματια.

Ναι Βαγγέλη για να δούμε.

Ενας μίλησε με amazon και του είπαν σήμερα θα αποσταλούν το πρώτο κύμα και την Παρασκευή ο δεύτερος γύρος.

Παιδια καλησπερα! ημουν στα προθυρα αγορας του htc 10 αλλα το συγκεκριμενο πανεμορφο τερατακι μου εχει κανει μεγαλη ζημια!!! τν Οκτωβρη θα παω Αμερικη και θα εχω τν ευκαιρια να τα δω απο κοντα κ μαλλον θα αγορασω ενα απο τα 2!! υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω ωστε να μν εχω καμμια δυσαρεστη εκπληξη οταν γυρισω Ελλαδα; δν αναφερομαι σε θεματα εγγυησης (αν δν κανω λαθος, δν θα δικαιουμαι αφου η αγορα θα γινει εκτος ΕΕ) αλλα σε θεματα ομαλης λειτουργιας του κινητου, 4G καλυψης και δικτυου γενικοτερα! επισης ψαχνω να βρω και καποιο συγκριτικο βιντεακι για τα dac των 2 κινητων αλλα δν εχω βρει κατι μεχρι τωρα! οποιαδηποτε βοηθεια η συμβουλη θα ηταν ανεκτιμητη! :)

Κάλυψη δικαίου θα εχεις κανονικά μιας και η αμερικανική version εχει και υποστήριξη σε ευρωπαϊκές μπάντες(δες 3-4 σελίδες πίσω που έγραψα)

Για την ποιοτητα του HiFi audio λέγονται και γράφονται αν οχι ελαφρώς καλύτερη ποιοτητα απο το Htc 10 στη χειρότερη ειναι εφάμιλλο.

Τα stereo ηχεία ειναι απο την άλλη ειναι με διαφορά 1-2 κλάσεις πάνω απο το 10

Δες και εδω στο 18:30 που συγκρίνει dac με Htc 10 και v10

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

Έφυγε η παραγγελία απο amazon που είχα κάνει προ παραγγελία και αναμένεται να παραλάβουμε το αργότερο εως Δευτέρα.

Για να δούμε τι ψάρια πιάνει ο κινέζος :p

Hello,

We thought you'd like to know that we dispatched your order.

Your order is on the way, and can no longer be changed. If you need to return an item or manage other orders, please visit Your Orders on Amazon.de.

Your item(s) is (are) being sent by UPS. Your tracking number is: 1ZA************

Delivery Information

ZTE 126661101003 Axon 7 Smartphone (13,97 cm (5,5 Zoll), 20 Megapixel, 64GB, Android) gold

Sold by: Amazon EU S.a.r.L.

EUR 431,38

Item Subtotal:EUR 347,89

Delivery & Handling:EUR 10,00

Total before VAT:EUR 357,89

VAT:EUR 85,89

Total including VAT:EUR 443,78

Paid by Visa:EUR 443,78

Sent from my iPad Air 2

Έφυγε η παραγγελία απο amazon που είχα κάνει προ παραγγελία και αναμένεται να παραλάβουμε το αργότερο εως Δευτέρα.

Για να δούμε τι ψάρια πιάνει ο κινέζος :p

Hello,

We thought you'd like to know that we dispatched your order.

Your order is on the way, and can no longer be changed. If you need to return an item or manage other orders, please visit Your Orders on Amazon.de.

Your item(s) is (are) being sent by UPS. Your tracking number is: 1ZA************

Delivery Information

ZTE 126661101003 Axon 7 Smartphone (13,97 cm (5,5 Zoll), 20 Megapixel, 64GB, Android) gold

Sold by: Amazon EU S.a.r.L.

EUR 431,38

Item Subtotal:EUR 347,89

Delivery & Handling:EUR 10,00

Total before VAT:EUR 357,89

VAT:EUR 85,89

Total including VAT:EUR 443,78

Paid by Visa:EUR 443,78

Sent from my iPad Air 2

Ποιό νωρίς από εμένα θα παραλάβεις... Εγώ το παράγγειλα την Παρασκευή από mediamarkt και τελικά εχθές ακύρωσα την παραγγελία αφού είχε πάει στο κατάστημα το τηλέφωνο αλλά δεν μπορούσαν να το κάνουν στα εξερχονενα γιατί είχαν πρόβλημα. Τελικά το παράγγειλα από Saturn και πιθανόν να παραλάβω αύριο η Σάββατο αν δεν στραβωσει πάλι κάτι.

• The title was changed to ZTE Axon 7 (A2017)