aviador Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 οκ την Β10 την διάβασε και την κάνει εγκατάσταση τώρα. Μετά επαναφορά και καθαρή εγκατάσταση την Β08 (ελπίζω...:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johninio Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 (edited) Να ρωτησω κατι και εγω. Γιατι οταν μπαινω στο site της zte και βαζω χωρα για να κατεβασω official rom βαζοντας Αγγλια εμφανιζει μονο την B11 ενω στην γερμανια εμφανιζει και αλλες;Επιπλεον ολες οι ρομ για τις ευρωπαικες χωρες ειναι ιδιες; Ρωταω γιατι καποιες εχουν παρενθεση και γραφει (γερμανια ,ισπανια) Edited November 18, 2017 by johninio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Οκ όλα κομπλέ με την Β08. Καθαρή εγκατάσταση και όλα δουλεύουνε σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johninio Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Αφου περασες την 08 clean install πως κανεις;Μεσα απο το μενου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Αφου περασες την 08 clean install πως κανεις;Μεσα απο το μενου; ειχα περασει την Β10 κανω factory reset και wipe μεσα απο το recovery και μετα μεσα απο το μενου των ενημερωσεων εγκατασταση της Β08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grfilip Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Aπιθανη αντιμετωπιση. Ποσο το ειχες παρει μαζι με την vip εγγυηση αν επιτρεπεται ?380€ από το Mediamarkt πριν από ένα χρόνο. Gesendet von meinem ZTE A2017G mit Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 (edited) Εχω το a2017 6gb ram 128 rom με τα ξυλινα ηχεια. Edited November 19, 2017 by aloialone Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Απο καμερα τι λεει το κινητοἍξιζει να κανω την μεταβαση απο το P10? Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 (edited) Άντε τυχεροί οι νυν και οι μελλοντικοί κάτοχοι κινεζικής version διότι Android Oreo σαν χριστουγεννιάτικος μποναμάς θα σας έρθει.:lol::lol::p Προϋπόθεση βέβαια να μην γυρίσετε σε G η U version που άγνωστο πότε και αν θα πάρουν. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited November 19, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Eιναι δυνατον να παρει OREO η κινεζικη βερσιον αλλα οχι η G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 (edited) Eιναι δυνατον να παρει OREO η κινεζικη βερσιον αλλα οχι η G ? Τίποτα δεν είναι δεδομένο φίλε μου. Η λογική λέει θα πάρουν αλλά δεν κόβω τις φλέβες μου ούτε στοιχηματίζω. Ούτε από Ευρώπη ούτε από Αμερική μερια η ZTE έχει τοποθετηθεί. Άλλωστε η ανάπτυξη λογισμικού στην κινεζική version δεν έχει καμία σχέση με την αντίστοιχη σε Ευρώπη(G) η την Αμερική(U) και πάντα η κινεζική παίρνει πρώτα τις νέες ενημερώσεις. Δουλεύουν και εργάζονται 3 διαφορετικές ομάδες ανάπτυξης και υποστήριξης λογισμικού που καμία σχέση η μια με την άλλη έχουν. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited November 19, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Eιναι δυνατον να παρει OREO η κινεζικη βερσιον αλλα οχι η G ? Ας έρθει από το gearbest η G version και μετά βλέπουμε και για το OREO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Όσοι έχουν κινεζική version μπορούν να περάσουν manual αναβάθμιση σε Oreo. https://androidfilehost.com/?fid=745849072291689852 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Όσοι έχουν κινεζική version μπορούν να περάσουν manual αναβάθμιση σε Oreo. https://androidfilehost.com/?fid=745849072291689852 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Δεν υπάρχει λόγος. Σε λιγο θα βγει η επίσημη. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 (edited) Καλημέρα, Μια μικρή βοήθεια θα ήθελα από αυτούς που έχουν στην κατοχή τους το εν λόγω κινητό. Ταχύτητα και κάμερα είναι από τα χαρακτηρτιστικά που εστιάζω σε ένα κινητό. Με τον 820 φαντάζομαι ότι θα πετάει. Με την κάμερα όμως τι γίνεται; Βλέποντας διάφορά συγκρτικά, συμπεραίνω ότι η κάμερα υστερεί πάρα πολύ στις βραδινές. Στο χειροκίνητο διορθώνεται η κατάσταση ή παραμένει η ίδια; Επίσης σε ότι αφορά το σήμα, υφίσταται πρόβλημα ή όχι; Απ' ότι διάβασα οι απόψεις διίστανται. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος ουσιαστικό πρόβλημα; Δεν εννοώ να έτυχε 3-4 φορές να έμεινε από σήμα σε κάποια περιοχή. Εννοώ συστηματικά να μην έχει καλό σήμα. Ευχαριστώ. Edited November 20, 2017 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 (edited) 1+ χρόνο με την συσκευή ουδέποτε έχασα κλήση η δεν μπορούσα να πραγματοποιήσω με εξαίρεση αν είσαι σε μέρος με ανύπαρκτο δίκτυο ο πχ μετρο μέσα η κανα υπόγειο η τούνελ κλπ όπου όλα τα κινητά έχουν θέμα ανάλογα βέβαια και το δίκτυο. Και εγώ wind έχω που θεωρείται η χειρότερη από τις άλλες 2 αλλά πρόβλημα δεν αντιμετώπισα. Αν είχα το κινητό θα το είχα σουτάρει εντός μηνός. Όσο για την κάμερα ναι την νύχτα είναι κάκιστη πραγματική σε auto. Με manual σώζεις την κατάσταση αρκετά να έχεις πιο αξιοπρεπή αποτέλεσμα αλλά εξίσου και τότε υστερεί σε σχέση με top προτάσεις. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited November 20, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Χαίρομαι γι αυτό που μου λες για το σήμα. Είναι ένα θεματάκι αυτό με τις βραδυνές φωτό αλλά εδώ που τα λέμε, δε βγάζω και πάρα πολλές το βράδυ. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johninio Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Κανενας αλλος που να του εχει στειλει το κινητο το gearbest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Socrates77 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Καλησπέρα , έχω το κινητό περίπου 7 μήνες (την A2017G) και έχω παρατηρήσει αραιά και που όταν στέλνω μήνυμα μεσώ μαμας εφαρμογής δεν το στέλνει και μου βγάζει αποτυχία ..... και δεν γίνεται hotspot απο vodaphone .. έχει κάποιος αντίστοιχα προβλήματα? thanx Παράθεση iPad Pro 12.9 ZTE Axon 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Καλησπέρα , έχω το κινητό περίπου 7 μήνες (την A2017G) και έχω παρατηρήσει αραιά και που όταν στέλνω μήνυμα μεσώ μαμας εφαρμογής δεν το στέλνει και μου βγάζει αποτυχία ..... και δεν γίνεται hotspot απο vodaphone .. έχει κάποιος αντίστοιχα προβλήματα? thanx SMS εχω πολλά χρόνια χρήση να κάνω. hotspot δίνω τακτικά στο iPad μου, κανένα πρόβλημα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Ελεω black friday, οποιος θελει την Ευρωπαικη εκδοση με κανονικη εγγυηση, εχει τωρα προσφορα για περιορισμενο χρονικο διαστημα το Ισπανικο αμαζον, απο 389€ στα 296€ + μεταφορικα. https://www.amazon.es/ZTE-Axon-Smartphone-Snapdragon-almacenamiento/dp/B01I092IPC/ref=redir_mobile_desktop/262-6769714-4765165?_encoding=UTF8&%2AVersion%2A=1&%2Aentries%2A=0 Ειδικα για οσους κοβουν ενδοκοινοτικα τιμολογια, αξιζει ακομη και σε σχεση με την κινεζικη προσφατη προσφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Εξαιρετική προσφορά προσωπικά θα την επέλεγα και χωρίς ενδοκοινοτικων συναλλαγων αγορά.:up: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokis Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 (edited) ....... Είναι ένα θεματάκι αυτό με τις βραδυνές φωτό αλλά εδώ που τα λέμε, δε βγάζω και πάρα πολλές το βράδυ. Το κινητό υποστηρίζει αρχεία raw στο manual mode. Που σημαίνει οτι για σημαντικές φωτό μπορείς να κάνεις παπάδες στο pc αν θέλεις να ασχοληθείς λίγο. Στις ημερήσιες με καλό φως ίσως δεν αξίζει να πολυψαχτείς αλλά στις νυχτερινές θα δεις μεγάλη διαφορά από τη στιγμή που μπορείς να διαχειριστείς όπως σου αρέσει τον ψηφιακό θόρυβο και την οξύτητα. Το κινητό δεν υστερεί ουσιαστικά σε κάμερα παιδιά, εκτός από iphone7-8 και S7-8 που έχουν καλύτερο αποτέλεσμα σε full auto. Edited November 20, 2017 by geokis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johninio Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Εμενα πριν 1 ωρα εγινε packed απο το gearbest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Socrates77 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 SMS εχω πολλά χρόνια χρήση να κάνω. hotspot δίνω τακτικά στο iPad μου, κανένα πρόβλημα. Από ότι είδα έχεις Wind. To πρόβλημα είναι με την Vodafone...με 6αρι android δεν είχα πρόβλημα με το 7αρι προέκυψε. Πήρα τηλέφωνο τους τεχικούς αλλά ποιο πολλά ήξερα εγώ :lol::lol: Παράθεση iPad Pro 12.9 ZTE Axon 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts