Jump to content

ZTE Axon 7

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντός στο redcoon.de το λέει ότι θα το έχει σε 4 μέρες. Οπότε πιθανόν μέσα στην βδομάδα να ξεκινήσει.

Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το έχει κάποιος στα χέρια του;;Σε review διάβασα για πολύ αδύναμο wifi και σήμα δικτύου..Ελπίζω να είναι θέμα software και να διορθωθεί.. Φαίνεται πολύ δυνατή συσκευή.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by andrewk

Το έχει κάποιος στα χέρια του;;Σε review διάβασα για πολύ αδύναμο wifi και σήμα δικτύου..Ελπίζω να είναι θέμα software και να διορθωθεί.. Φαίνεται πολύ δυνατή συσκευή.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όσον αφορα το δίκτυο οι οποίες αναφορές εχουν γίνει αφορα αμερικανική version και συγκεκριμένα σε AT&T δίκτυο περισσότερο.

Για το wifi οτι απλα ειναι πιο αδύναμο απο αλλα πιο δυνατά οχι οτι ειναι πολυ αδύναμο που απλα το επισήμαναν στην μειοψηφία των reviews και οχι οτι είχαν σοβαρό θεμα που να επηρέαζε την καθημερινότητα τους με εξαίρεση έναν 1-2 reviewer που ανάφερε είχε αποσυνδέσεις η πολυ αδύναμο σήμα σε μετρήσεις που έκανε.

Και βέβαια σε κάθε περίπτωση πολλα παίζουν ρόλο είτε στην μια είτε στην άλλη περίπτωση πχ ελλατωματικη παρτιδα.

Πάντως σε κάποιες λίγες δεκάδες συσκευες που κυκλοφόρησαν στην Ευρώπη(ευρωπαϊκή version)και κατόχους σε XDA η και στα ευρωπαϊκα παραρτήματα του amazon δεν εχει αναφερθεί κάποιο θεμα με τα παραπάνω,μόνο σε αμερικανικες συσκευες εχουν ακουστεί κάποια παράπονα.

Και εμένα λίγο με προβλημάτισαν αυτές οι αναφορές αλλα πιο ασφαλές συμπέρασμα θα βγάλουμε οταν το δουλέψουμε αφου κυκλοφορήσει και το πάρουμε στα χέρια μας μιας και όλα τα reviews που βλέπουμε αφορούν αμερικανική version που εχει και διαφορετική υλοποίηση στο software απο την ευρωπαϊκή.

Πάντως εως σήμερα σε καμία 15αρια συσκευες τελευταία 5ετια σε καμία δεν είχα θέματα είτε με δίκτυο είτε με wifi.

Τώρα άμα στην σπάνια περίπτωση μου κάτσει εδω,θα φύγει οπως ήρθε εννοείται.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλημέρα! Ξέρετε εάν μπορεί κάποιος να αγοράσει το κινητό από την Ελλάδα στο redcoon.de?

Δηλ. με μια εγγραφή ...το στέλνουν Ελλάδα? Τι γίνεται με τα cc?

Πάντως επειδή αναφέρθηκε θεμα με το σήμα η ευρωπαϊκή έκδοση εχει signal boost ρύθμιση σε αντίθεση με την αμερικανική έκδοση και δεν υπάρχουν κανένα είδους θέματα.

Επίσης το WiFi υποστηρίζει διπλάσια ταχύτητα σε λήψη δεδομένων 866Mbps έναντι 433 στην αμερικανική version.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160830/e6e3e9f6d6e8a1b27f30cd2bc998edaf.jpg

Καλημέρα! Ξέρετε εάν μπορεί κάποιος να αγοράσει το κινητό από την Ελλάδα στο redcoon.de?

Δεν εχω αγοράσει απο το συγκεκριμενο κατάστημα.

Πάντως εδω βλέπω οτι δεν εχει καλές κριτικές.

http://geizhals.eu/zte-axon-7-grey-a1475105.html

http://geizhals.eu/?sb=2426

Εφόσον υποστηρίζει PayPal πληρωμή μόνο έτσι ίσως θα επιχειρούσα.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

Δεν έχει επιλογή για αποστολή εκτός Γερμανίας.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την αμεσότητα των απαντήσεών σου αλλά και για τις πληροφορίες...Alextrela!

όπως επίσης και τους παραπάνω δυο : pantelos, john_pl

οπότε μόνο από το amazon.de, αλλά και εκεί δεν θα έχει χρέωση?? Αφήστε που δεν έχει paypal!

Τελική τιμή για σήμερα στο amazon.de 476e !!!! Υπομονή....

...και από υποστήριξη ξέρετε κάτι παιδιά?? Αυτό με προβληματίζει πολύ! Είναι τουλάχιστον όπως τα HONOR αρκετά καλή ή είναι ανύπαρκτη??

Τελικά το γκρι ή το χρυσό είναι το εντυπωσιακό χρώμα??

Edited by HEMO

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την αμεσότητα των απαντήσεών σου αλλά και για τις πληροφορίες...Alextrela!

όπως επίσης και τους παραπάνω δυο : pantelos, john_pl

οπότε μόνο από το amazon.de, αλλά και εκεί δεν θα έχει χρέωση?? Αφήστε που δεν έχει paypal!

Τελική τιμή για σήμερα στο amazon.de 476e !!!! Υπομονή....

...και από υποστήριξη ξέρετε κάτι παιδιά?? Αυτό με προβληματίζει πολύ! Είναι τουλάχιστον όπως τα HONOR αρκετά καλή ή είναι ανύπαρκτη??

Τελικά το γκρι ή το χρυσό είναι το εντυπωσιακό χρώμα??

Στο amazon δεν πληρώνεις με PayPal.

Μόνο κάρτα(οποιαδήποτε)

Χωρίς να ανησυχείς σε κατι.

Το PayPal το είπα πάνω διότι ειναι ο μόνος ασφαλής τρόπος πληρωμής σε οχι τόσο αξιόπιστα καταστήματα που πρέπει να κάνει χρήση ο οποιοσδήποτε.

Τώρα για το χρωμα οποίο σου άρεσει.

Στο χρυσό υπάρχουν πολλα reviews βιντεο να δεις.

Το γκρι μόνο σε Αμερική λίγους κατόχους κυκλοφόρησε εως τώρα.

Τώρα υποστήριξη δεν εχω άποψη απο ZTE γενικότερα αλλα λογικά θα υποστηριχθεί η συσκευη μιας και η εταιρία θέλει να κερδίσει εμπιστοσύνη του κόσμου στις δυτικές αγορές.

Sent from my iPad Air 2

Σήμερα το redcoon.de πήγε την διάθεση σε 2 βδομάδες. Γιαυτό δεν έχει καλές κριτικές μάλλον. Επίσης σε δεύτερη επικοινωνία που είχα με zte Γερμανίας ακόμα δεν έχει αποφασίσει η εταιρία εάν και τι vip service θα έχει.

Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βλέπω να πάμε ολοταχώς για ακυρωση παιδιά, δε δείχνει σοβαρότητα η ΖΤΕ...

πάλευα και εγώ να ψηθώ για να το πάρω, αλλά με όλα αυτά με βλέπω τελικά να πηγαίνω για one+3

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

πάλευα και εγώ να ψηθώ για να το πάρω, αλλά με όλα αυτά με βλέπω τελικά να πηγαίνω για one+3

Μόνο και μόνο για την οθοναρα του ΖΤΕ θα έδινα λίγο ακόμα χρόνο... ;)

Μόνο και μόνο για την οθοναρα του ΖΤΕ θα έδινα λίγο ακόμα χρόνο... ;)

στην δική μου περίπτωση υπάρχει λίγος χρόνος ακόμα, 12-9 ανοίγουν πάλι οι παραγγελίες για το 1+3 :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγώ δεν περνώ op3 γιατί δεν έκαναν καμία σπουδεα αναβάθμιση. 64gb εσωτερική μνήμη όσο του op2 μπαταρία μικρότερη και οθόνη ίδια σε ανάλυση πάντα σε σχέση με το op2. Πιστεύω ότι μετά το op2 το καλύτερο upgrate είναι το zte. Για αυτούς που θέλουν να φλασαρουν, ας πάνε στο op3. Να ξέρετε όμως ότι μετά το op1 που και αυτό είχα, τα πράγματα με τις custom είναι μουδιασμενα και όλες έχουν μικρό πρόβληματα.και για να μπούμε στο θέμα θα συμφωνήσω για την οθόνη του zte που για αυτά τα χρήματα προσφέρει πολύ καλό πακέτο.

Παίδες από όσα έχω διαβάσει το ΖΤΕ είναι καλύτερο, ειδικά οθόνη και ηχεία άλλο επίπεδο. Για αυτο θέλω να το δοκιμάσω, αλλά η ΖΤΕ μας ταλαιπωρεί... :lol:

Εγώ δεν περνώ op3 γιατί δεν έκαναν καμία σπουδεα αναβάθμιση. 64gb εσωτερική μνήμη όσο του op2 μπαταρία μικρότερη και οθόνη ίδια σε ανάλυση πάντα σε σχέση με το op2. Πιστεύω ότι μετά το op2 το καλύτερο upgrate είναι το zte. Για αυτούς που θέλουν να φλασαρουν, ας πάνε στο op3. Να ξέρετε όμως ότι μετά το op1 που και αυτό είχα, τα πράγματα με τις custom είναι μουδιασμενα και όλες έχουν μικρό πρόβληματα.και για να μπούμε στο θέμα θα συμφωνήσω για την οθόνη του zte που για αυτά τα χρήματα προσφέρει πολύ καλό πακέτο.

Μαλλον δεν μιλας σοβαρα χωρις παρεξηγηση....Δεν ειναι αναβαθμιση η amoled οθονη? Ο επεξεργαστης snap 820 τι ειναι 810 θερμαστρα? Η καμερα που φυσαει?

Η μπαταρια αστο, γιατι ο 820 εχει την μιση καταναλωση απο τον 810 αρα και παλι ειναι πολυ καλυτερη. Να μην μιλησω για ταχυτητες παντου και ειδικα στον fingerprint που απλα ειναι ακαριαιος.

Αυτα στα λεω επειδη τα εχω δοκιμασει ολα και το ειχα στα χερια μου το OP3. Τωρα αν ολα τα παραπανω και πολλα αλλα που δεν δινω σημασια δεν ειναι αναβαθμιση ......τι να πω?:X

Τωρα για το Zte ειναι καθαρα σχεση τιμης και να δουμε πως τα παει στην πραξη γιατι σε ολα τα review ειναι το αργοτερο τηλεφωνο σε ολα με snap820 και γενικα πολλα προβληματα στο software. Kαι μην περιμενετε αναβαθμισεις και λυσεις απο την ZTE.

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Παίδες από όσα έχω διαβάσει το ΖΤΕ είναι καλύτερο, ειδικά οθόνη και ηχεία άλλο επίπεδο. Για αυτο θέλω να το δοκιμάσω, αλλά η ΖΤΕ μας ταλαιπωρεί... :lol:

Για να δούμε Βαγγέλη ποσο μακριά θα παει η βαλίτσα.

Τέρμα ερασιτέχνες εως τώρα όμως οι Κινέζοι.

Απο εκει και πέρα η συσκευη ειναι η μοναδική εναλλακτικη που με εξιτάρει για όλο το 16 μετα το 7 edge.

Όλες οι άλλες προτάσεις πάσχουν αρκετα σε θέματα που δίνω ύψιστη σημασία (κοινός πάρε τον έναν και χτυπά τον άλλον)και ουτε με συγκινούν εμφανισιακά επίσης σημαντικό.

Ελπίζω να έχουμε εξελίξεις επόμενες ημέρες.

Ειναι διαφορετικής κατηγορίας συσκευες με τελείως διαφορετικά feature και φιλοσοφίας για κάλυψη διαφορετικών αναγκών.

Η μια συσκευη δεν μπορει να υποκαταστήσει την άλλη θα έλεγα.

Απευθύνονται σε εκ διαμέτρου αντίθετο κοινό.

Σήμερα το redcoon.de πήγε την διάθεση σε 2 βδομάδες. Γιαυτό δεν έχει καλές κριτικές μάλλον. Επίσης σε δεύτερη επικοινωνία που είχα με zte Γερμανίας ακόμα δεν έχει αποφασίσει η εταιρία εάν και τι vip service θα έχει.

Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edit: Άμεσα διαθέσιμο σε χρυσό στα media markt Γερμανίας.

http://www.mediamarkt.de/de/product/_zte-axon-7-64-gb-gold-dual-sim-2155270.html

Άρα πιστεύω εντός μια εβδομάδας-10 ημερών για ευρεία κυκλοφορία.

Είδωμεν.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

Κι εγώ το είδα άμεσα διαθέσιμο σε 3 καταστήματα. Θα περιμένω το γκρι μάλλον. Επίσης διευκρίνηση για vip service δεν πήρα, οπότε οποίος πάρει πρώτος ας διαβάσει τι γράφει το χαρτί της εγγύησης.

Edit edit

Ενημερώθηκαν οι σελίδες της zte με το Axon 7 και πλέον γράφει 3 χρόνια εγγύηση, 6 μήνες οθόνη αλλαγή και ότι έχει vip service. Εάν κρατηθώ θα περιμένω το γκρι.

Edited by maximos

Κι εγώ το είδα άμεσα διαθέσιμο σε 3 καταστήματα. Θα περιμένω το γκρι μάλλον. Επίσης διευκρίνηση για vip service δεν πήρα, οπότε οποίος πάρει πρώτος ας διαβάσει τι γράφει το χαρτί της εγγύησης.

Edit edit

Ενημερώθηκαν οι σελίδες της zte με το Axon 7 και πλέον γράφει 3 χρόνια εγγύηση, 6 μήνες οθόνη αλλαγή και ότι έχει vip service. Εάν κρατηθώ θα περιμένω το γκρι.

Εγώ αν ήμουν στη θέση σου ήδη θα το είχα τυλίξει το κινητό επι τόπου :lol:

Κρίμα που το δικο μας media markt δεν συνεργάζεται απευθείας με το μαμά όμιλο να το έφερνε εδω.

Και βάζω ενα skin και το μετατρέπω σε οτι χρωμα θέλω.

Ήδη εχω παραγγείλει skin εδω που τα λέμε :p

Απο έδω πήρα σε carbon blue.

https://www.slickwraps.com/devices/phones/android/zte-axon-7.html

Εχει και εδω

https://dbrand.com/shop/zte-axon-7-skins

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

Εγώ αν ήμουν στη θέση σου ήδη θα το είχα τυλίξει το κινητό επι τόπου :lol:

Κρίμα που το δικο μας media markt δεν συνεργάζεται απευθείας με το μαμά όμιλο να το έφερνε εδω.

Και βάζω ενα skin και το μετατρέπω σε οτι χρωμα θέλω.

Ήδη εχω παραγγείλει skin εδω που τα λέμε :p

Απο έδω πήρα σε carbon blue.

https://www.slickwraps.com/devices/phones/android/zte-axon-7.html

Εχει και εδω

https://dbrand.com/shop/zte-axon-7-skins

Sent from my iPad Air 2

Αλεξ έχω την αίσθηση ότι θα δούμε σύντομα διαθέσιμο το χρυσό στο Αμαζόν, αλλά έχω ρίξει γκρι και βλέπω αυτό να μην κυκλοφορεί άμεσα. Λες να μη μου κάνει την τιμη η ΖΤΕ να τη δοκιμάσω;

ΥΓ Δε στέλνουμε και κάνα email στην Αμαζόν να δούμε αν έχουν εκτιμώμενη ημερομηνία εκτέλεσης των παραγγελιών;

Τελικά δεν άντεχα,το χτύπησα με παραλαβή από το κατάστημα , οποτε σε 2 μέρες θα το έχω.Ορίστε και η vip κάρτα που βρήκα σε ένα γερμανικό unboxing σημερινό.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160901/a38f95bf607428ce888054bd1f15e98a.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160901/31112f52e02505915bc5b49b1380766e.jpg

Edited by maximos

Αλεξ έχω την αίσθηση ότι θα δούμε σύντομα διαθέσιμο το χρυσό στο Αμαζόν, αλλά έχω ρίξει γκρι και βλέπω αυτό να μην κυκλοφορεί άμεσα. Λες να μη μου κάνει την τιμη η ΖΤΕ να τη δοκιμάσω;

ΥΓ Δε στέλνουμε και κάνα email στην Αμαζόν να δούμε αν έχουν εκτιμώμενη ημερομηνία εκτέλεσης των παραγγελιών;

Έστειλα Βαγγέλη τελη προηγούμενη εβδομαδας και τίποτα χειροπιαστό

Πιστεύω και εγώ εντός επόμενων λίγων ημερών να έχουμε κάποια εξέλιξη.

Τελικά δεν άντεχα,το χτύπησα με παραλαβή από το κατάστημα , οποτε σε 2 μέρες θα το έχω.Ορίστε και η vip κάρτα που βρήκα σε ένα γερμανικό unboxing σημερινό.

Θετικά τα νεα με την VIP support της εταιρίας.

Στα συν συγκαταλέγεται έναντι του ανταγωνισμού οπως να εχει.

Άντε με το καλο να παραλάβεις και αναμένουμε feedback και αναλυτικές εντυπώσεις.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

Ωραια, με το καλο να παραλαβεις. Αναμενουμε εντυπώσεις !

• The title was changed to ZTE Axon 7 (A2017)