aiakos Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Καμια φορά οταν το "ζορίζω" ανοιγω π.χ wifi και παραλληλα browser το κινητο τρωει κώλυμα και κανει επανεκκίνηση.Στο ακουστικο σε ενα συγκεκριμενο αρι8μο εχω παρατηρήσει πτώση του εντασεις στο ακουστικο μου και επαναφορα της εντασης οποτε αυτο 8ελει... θα σου πρότεινα να περάσεις το νεο firmware και να κάνεις ενα wipe/data - system restore. Βέβαια θα χάσεις ότι έχεις αλλά δεν εξηγούνται τα προβλήματά σου. Άλλη ιδέα είναι να βάλεις το watchdog και δες αν καμία εφαρμογή σου ρημάζει την cpu. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koskallint Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 παιδια καλησπερα.. κατι ασχετο... με το sar του τι παιζει;;; εμαθε κανενας αριθμους;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Προσπαθώ να περάσω την 0820 και αποτυγχάνει (installation aborted). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 10, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Προσπαθώ να περάσω την 0820 και αποτυγχάνει (installation aborted). Custom recovery έχεις βάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Custom recovery έχεις βάλει; Όχι, έχεις δίκιο. Πήγα να το περάσω από τη recovery που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 10, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Γιαυτό και δεν τα κατάφερες. Βάλε custom recovery πρώτα. Στο πρώτο post θα βρεις τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Την περασα και εγω και οντως εχει βελτιωση στα γραφικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmacvay78 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 παιδια εχω κανει διαγραφει στον σκληρο του τηλ. απο την επιλογη που εχει στο setting. εκανα καμια ζημια? γιατι βλεπω οτι λειπουν καποιοι φακελοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 παιδια εχω κανει διαγραφει στον σκληρο του τηλ. απο την επιλογη που εχει στο setting. εκανα καμια ζημια? γιατι βλεπω οτι λειπουν καποιοι φακελοι. Φαντάζομαι ότι απλά έκανες format τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου... ζημειά έγινε μόνο εάν είχες εκεί αρχεία που χρειάζεσαι. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmacvay78 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 οκ. δεν εχω τιποτα. απλα αγανακτησα με το θεμα gps και εχω 2 μερες βαλε βγαλε προγραμματα και ηθελα να το καθαρισω. μετα απο τις οδηγιες που εχεις φιλε μου για το gps εξακολουθει να μην εχει σημα καθολου και ειναι κατι που το χρειαζομαι αμεσα για την δουλεια μου.... καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 μία μέρα που θα έχεις χρόνο βάλτο να πιάσει σήμα... σίγουρα την πρώτη φορά θα αργήσει περισσότερο. Μετά με λογική χρήση δεν θα σου αργεί, αρκεί κάθε τόσο να το ανοίγεις Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmacvay78 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 μία μέρα που θα έχεις χρόνο βάλτο να πιάσει σήμα... σίγουρα την πρώτη φορά θα αργήσει περισσότερο. Μετά με λογική χρήση δεν θα σου αργεί, αρκεί κάθε τόσο να το ανοίγεις να το αφησω με το sygic ανοιχτο η με το mobileuncle tools? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 να το αφησω με το sygic ανοιχτο η με το mobileuncle tools? κάνε την διαδικασία με το mobileuncle και το fastergps.... μετά άφησε το μετά όση ώρα χρειαστεί με το sygic μέχρι να κλειδώσει. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmacvay78 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 κάνε την διαδικασία με το mobileuncle και το fastergps.... μετά άφησε το μετά όση ώρα χρειαστεί με το sygic μέχρι να κλειδώσει. ok thanks.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Πως βλεπω την εκδοση του και εαν εχει κανει το update του (παντως για τα χρημματα του παρα πολυ καλο και πανω απ'ολα δυο καρτες που δουλεουν σωστα μαζι) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Settings / about phone / στο custome build number πρεπει να ληγει σε v03 για το τελευταιο firmware 0820 Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Settings / about phone / στο custome build number πρεπει να ληγει σε v03 για το τελευταιο firmware 0820 Οκ ευχαριστω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Μηπως εχει βρει κανεις τροπο για να δουλεψει το navigon? Το sygic καλο ειναι αλλα σε μενα κατα την πορεια χανει τη διαδρομη και βγαινει εκτος δρομου η δεν προχωραει. Γιαυτο χρησιμοποιω το copilot που υστερει λιγο σε χαρτη αλλα ειναι σταθερο τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) Μηπως εχει βρει κανεις τροπο για να δουλεψει το navigon? Το sygic καλο ειναι αλλα σε μενα κατα την πορεια χανει τη διαδρομη και βγαινει εκτος δρομου η δεν προχωραει. Γιαυτο χρησιμοποιω το copilot που υστερει λιγο σε χαρτη αλλα ειναι σταθερο τουλαχιστον. Το navigon αν το έχεις αγορασμένο δουλεύει κανονικά, αν όχι... ατύχησες. Edited October 13, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 13-10-2013 23:59 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-10-2013 06:42 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 02-10-2013 13:35 IPS Επιτελους φαινεται να βρηκε το δρομο του.Θα ενημερωσω για εντυπωσεις οταν με το καλο παραλαβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmacvay78 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 σε μενα παντος δεν δουλευει το gps... κανει παρα πολυ ωρα να βρει σημα και αν μετακινηθει το χανει αμεσως.. χαλαστηκα με αυτο το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 έκανες τις ρυθμίσεις? Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmacvay78 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 έκανες τις ρυθμίσεις? ναι αλλα τιποτα. το μονο που καπως βοηθησε ηταν οι ρυθμισεις απο αυτο το βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 φίλε μου το μεγαλύτερο ποσοστο των κατόχων που έκαναν τις ρυθμίσεις που περιγράφονται ΕΔΩ, είχαν αποτέλεσμα (εκτός από κινητά με προβληματική κεραία). Ως κάτοχος του GT99 μπορώ να πω ότι δεν έχει κάποιο hardware πρόβλημα που να δικαιολογεί την μη λειτουργία του GPS... δοκιμασμένο και με αντίξοες συνθήκες. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmacvay78 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 φίλε μου το μεγαλύτερο ποσοστο των κατόχων που έκαναν τις ρυθμίσεις που περιγράφονται ΕΔΩ, είχαν αποτέλεσμα (εκτός από κινητά με προβληματική κεραία). Ως κάτοχος του GT99 μπορώ να πω ότι δεν έχει κάποιο hardware πρόβλημα που να δικαιολογεί την μη λειτουργία του GPS... δοκιμασμένο και με αντίξοες συνθήκες. αν εχω προβληματικη κεραια μπορω να κανω κατι? μηπως παιζει και ρολο που δεν εκανα update την recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts