Jump to content

koskallint

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by koskallint

  1. φιλε μου αγχωθηκα πολυ για αυτο κανω και βλακιες...εβγαλα και ξανα εβαλα το usb και τωρα φλασαρει ολα οκ
  2. φιλε μου προσπαθω να φλασαρω.. αλλα δεν προχωραει καθολου 0% ειναι.... εβαλα και τη μπαταρια οπως λεει αλλα συνεχιζει!!
  3. αφου μπαινω recovery ποια διαδικασια θα ακολουθησω?? δεν την κανει εγκατασταση ρε @@ οτοοοο -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.
  4. παντως recovery μπαινει!!
  5. το scatter που λεει τι ακριβως ειναι?
  6. παιδια θελω λιγο χελπ γιατι εκανα βλακια...πηγα να κανω repartioning ειχα περασει την καστομ ρομ (ξεχασα να την κανω μπακαπ ειχα κανει ομως την στοκ ) τεσπα δεν κανει ομως restore...Πως θα ξανα φλασαρω την στοκ ρομ να ανοιξει το κινητο γιατι εχει κολλησει στο μπλε φοντο με το android απο την custom rom και δεν ανοιγει!!! παρακαλω ζητω αμεσα απαντηση
  7. καλησπερα παιδια... Θα ηθελα να ρωτησω κατι εχω κανει παραγγελια 2 κινητα (εμενα και ενος φιλου) απο geekbuying...Θα ηθελα να ρωτησω αν θα πληρωσω τελωνειο και απο τι εξαρταται...γιατι εχω δει ποστς που αναφερονται ατομα πως να το γλιτωσουν και κατι τετοια... μπορειτε να μου πειτε τι παιζει?
  8. ok ευχαριστω!! Λοιπον να μου ερθει το κινητακι και οτιδηποτε χρειαστω ή κολλήσω θα ρωτησω εδω περα!! :P ακομη και κατι αλλο για τη ρομ?? καλο θα ηταν να την αλλαξω??
  9. καλησπερα παιδια...Λοιπον περιμενω και γω το κινητο με ανυπομονησια που μολις παρηγγειλα την προηγουμενη εβδομαδα...!! Θα ηθελα να ρωτησω εαν κανω ολα αυτα που αναφερονται στο πρωτο ποστ (root,rom,cwm,διαφορα fixes κτλπ) οπως ακριβως αναφερονται... το κινητο στην ουσια δν θα χρειαζεται κατι παραπανω?? Θα ειναι ενταξει στις βασικες του λειτουργιες σωστα??
  10. Tελικα το κινητο feiteng h9500 αξιζει να το παρει κανεις?? Έχει τα χαρακτηριστικα που αναφέρει δουλεύει καλα ή ειναι καμια μουφα, δουλευει ??? Επίσης μπορει καποιος να αποθηκευσει εφαρμογες στην SD card? http://www.geekbuying.com/item/Feiteng-H9500--5-0-Inch-IPS-HD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smartphone-Android-4-2-1-OS-1GB-RAM-4GB-ROM-12-6MP-Camera-3G-GPS-White-315658.html ...Είμαι ανάμεσα σε αυτη τη συσκευη και την συσκευη cubot gt99 ποια αξίζει περισσότερο;; http://www.geekbuying.com/item/Cubot-GT99-4-5-Inch-HD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smartphone-1GB-4GB-12-0MP-Camera-Android-4-2-OS-with-3G-GPS-Black-316504.html
  11. παιδια καλησπερα.. κατι ασχετο... με το sar του τι παιζει;;; εμαθε κανενας αριθμους;;;
×
×
  • Create New...