vasillis2 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Δημιουργείς συντομεύσεις επαφών κλήσεων άρα και μηνυμάτων κατευθείαν από τον dialer Btw..EUI30s-v18 is UP Το ξερω.. Ενωουσα ομως αυτο https://postimg.cc/Mv6vvhxw Αλλα.. οκ. Ευχαριστω παντως Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Το ξερω.. Ενωουσα ομως αυτο https://postimg.cc/Mv6vvhxw Αλλα.. οκ. Ευχαριστω παντως Ναι οκ.. κατάλαβα.. μόνο σε AOSP και νομίζω και στην ΕUi Google τη δική μου γιατί φοράει AOSP Dialer and contacts Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Τελικά κατάφερα και το εγκατέστησα ξανά αλλά πάλι τα ίδια. Μέσω Chrome όλα οκ, μέσω app σε 30 ή 50 sec κάθε φορά σε κάθε βίντεο κάνει pause. Το ίδιο και στο Facebook. Sent from my Le X820 using Tapatalk Πήγαννε με root explorer se system/vendor/operator/app/YouTube σβήσε όλο το φάκελο εκεί και μετά θα εγκαθιστά τις ενημερώσεις και θα σβήνεται. Μάλλον επειδή είναι παλιά έκδοση χτυπάει Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Μετά από 2,5 χρόνια χρήσης, παρατήρησα σημαντική μείωση του ακουστικού κατά την διάρκεια των κλήσεων. Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι τέτοιο; υπάρχει λύση χωρίς Root, custom rom κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Μετά από 2,5 χρόνια χρήσης, παρατήρησα σημαντική μείωση του ακουστικού κατά την διάρκεια των κλήσεων. Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι τέτοιο; υπάρχει λύση χωρίς Root, custom rom κλπ; Λύσιμο και καθαρισμός εάν δεν είναι software issue.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Λύσιμο και καθαρισμός εάν δεν είναι software issue.. Χρήστο το καθάρισα από έξω με οδοντόβουρτσα και χαρτί κουζίνας όπως διάβασα στο διαδίκτυο και επανήλθε όπως την πρώτη μέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Χρήστο το καθάρισα από έξω με οδοντόβουρτσα και χαρτί κουζίνας όπως διάβασα στο διαδίκτυο και επανήλθε όπως την πρώτη μέρα! Super..Γράψε αναλυτικά οδηγίες..λινκ.κλπ κλπ να μπει αρχική Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Μολις εκανα το update απο 17s_Vc, σε 18.. Παλι μια απο τα ιδια.. https://postimg.cc/vgkfbPjT Δεν το εμφανιζει παλι, ενω γραφει οτι εγινε.. Υπαρχει περιπτωση να περασε και να μην το εμφανιζει, στις ρυθμισεις?? (υπαρχει καποιος τροπος να το καταλαβω?) Η μηπως επειδη εχω αλλαξει το ονομα του μοντελου, απο 820, σε 829? Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarK_HumOuR Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Καλησπέρα. Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω, αυτή είναι η διαδικασία για να φλασάρουμε μόνο την arrow ή την ίδια να ακολουθήσω και για την AOSiP? μ αυτον τον οδηγο φλασαρα και αρροου και αοσιπ και μπηκαν και οι δυο μια χαρα. μονο το αρχειο της ρομ αλλαζει. μην φοβασαι. προσωπικα κρατησα την αοσιπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Μολις εκανα το update απο 17s_Vc, σε 18.. Παλι μια απο τα ιδια.. https://postimg.cc/vgkfbPjT Δεν το εμφανιζει παλι, ενω γραφει οτι εγινε.. Υπαρχει περιπτωση να περασε και να μην το εμφανιζει, στις ρυθμισεις?? (υπαρχει καποιος τροπος να το καταλαβω?) Η μηπως επειδη εχω αλλαξει το ονομα του μοντελου, απο 820, σε 829? Σε εμένα είναι όλα εντάξει , έχεις αυτό που προτείνει o crisbal twrp ? Έχεις κάνει αυτά που λέει στην εγκατάσταση για το update πριν κάνεις το update? Παράθεση LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rc31 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Πήγαννε με root explorer se system/vendor/operator/app/YouTube σβήσε όλο το φάκελο εκεί και μετά θα εγκαθιστά τις ενημερώσεις και θα σβήνεται. Μάλλον επειδή είναι παλιά έκδοση χτυπάειThanks δούλεψε το install αλλά ακόμα έχω θέμα με το pause στα 30 sec. Τι να πω κάποια στιγμή θα το βρω. Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Μολις εκανα το update απο 17s_Vc, σε 18.. Παλι μια απο τα ιδια.. https://postimg.cc/vgkfbPjT Δεν το εμφανιζει παλι, ενω γραφει οτι εγινε.. Υπαρχει περιπτωση να περασε και να μην το εμφανιζει, στις ρυθμισεις?? (υπαρχει καποιος τροπος να το καταλαβω?) Η μηπως επειδη εχω αλλαξει το ονομα του μοντελου, απο 820, σε 829? Σε εμένα είναι όλα εντάξει , έχεις αυτό που προτείνει o crisbal twrp ? Έχεις κάνει αυτά που λέει στην εγκατάσταση για το update πριν κάνεις το update? Αν εχεις την καλωσυνη ,μου γραφεις αυτα που λέει στην εγκατάσταση για το update, μηπως κανω κατι λαθος..? Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Παράθεση από CrisBal> Όχι βέβαια.. Σίγουρος θα χρειαστεί φορμάτ αλλά ούτως ή άλλως θα το έκανες λόγω f2fs απλά τα οι νέες ανακτήσεις μάλλον δημιουργούν μόνιμα αρχεία encryption exf2fs formation άρα και προβλήματα στην επιστροφή σε ΜΜ κλπ.. (Άπλα ίσως να υπάρχουν μικροπροβλήματα δλδ σε κάποια φλας..) Εδω στο τελευταιο που γραφεις, στις υποδιαστολες που εχω, Υπαρχει περιπτωση, επειδη σ αυτο το τηλ, ειχα πριν απο την30s την rr_pie (treble & Vendor) και μετα εβαλα την 30s, να επαθα αυτο που γραφεις,επανω? Και να μην περναει το update??? Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Super..Γράψε αναλυτικά οδηγίες..λινκ.κλπ κλπ να μπει αρχική Απλά περνάς χαρτί κουζίνας στην αρχή για να βγάλει τα "χοντρά" και μετά με οδοντόβουρτσα για να καθαρίσει μέσα στις μικρές τρύπες που έχει το προστατευτικό του ακουστικού, και λύνεται το πρόβλημα με τον ήχο στο ακουστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Παράθεση από CrisBal> Όχι βέβαια.. Σίγουρος θα χρειαστεί φορμάτ αλλά ούτως ή άλλως θα το έκανες λόγω f2fs απλά τα οι νέες ανακτήσεις μάλλον δημιουργούν μόνιμα αρχεία encryption exf2fs formation άρα και προβλήματα στην επιστροφή σε ΜΜ κλπ.. (Άπλα ίσως να υπάρχουν μικροπροβλήματα δλδ σε κάποια φλας..) Εδω στο τελευταιο που γραφεις, στις υποδιαστολες που εχω, Υπαρχει περιπτωση, επειδη σ αυτο το τηλ, ειχα πριν απο την30s την rr_pie (treble & Vendor) και μετα εβαλα την 30s, να επαθα αυτο που γραφεις,επανω? Και να μην περναει το update??? Μπορεί ναι μπορεί όχι.. Καλό θα ήταν να έχεις το δικό μου 3.2.1-1 και κάποια στιγμή μέσω root explorer να καθαρίσεις ότι κρυφά και άχρηστα αρχεία έχει στο sdcard. Πάντως τσέκαρε ότι έχει δικαιώματα root to OTA και ότι έχεις κάνει το άνοιγμα κλείσιμο άνοιγμα το openrecovery script και κλείσιμο τα wipe cache and dalvik Σε κάθε περίπτωση μπορείς να το κατεβάσεις και να το αφήσεις εκεί στο sdcard/OTAuodates και να το κάνεις χειροκίνητα στο TWRP Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Μπορεί ναι μπορεί όχι.. Καλό θα ήταν να έχεις το δικό μου 3.2.1-1 και κάποια στιγμή μέσω root explorer να καθαρίσεις ότι κρυφά και άχρηστα αρχεία έχει στο sdcard. Πάντως τσέκαρε ότι έχει δικαιώματα root to OTA και ότι έχεις κάνει το άνοιγμα κλείσιμο άνοιγμα το openrecovery script και κλείσιμο τα wipe cache and dalvik Σε κάθε περίπτωση μπορείς να το κατεβάσεις και να το αφήσεις εκεί στο sdcard/OTAuodates και να το κάνεις χειροκίνητα στο TWRP Βασίλη Με πρόλαβε ο αρχηγός Παράθεση LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Μπορεί ναι μπορεί όχι.. Καλό θα ήταν να έχεις το δικό μου 3.2.1-1 και κάποια στιγμή μέσω root explorer να καθαρίσεις ότι κρυφά και άχρηστα αρχεία έχει στο sdcard. Πάντως τσέκαρε ότι έχει δικαιώματα root to OTA και ότι έχεις κάνει το άνοιγμα κλείσιμο άνοιγμα το openrecovery script και κλείσιμο τα wipe cache and dalvik Σε κάθε περίπτωση μπορείς να το κατεβάσεις και να το αφήσεις εκεί στο sdcard/OTAuodates και να το κάνεις χειροκίνητα στο TWRP Για την πρωτη απαντηση που γραφεις, Μπορεί ναι μπορεί όχι.. Μαλλον, ουτε αυτο πρεπει να παιζει, Δηλαδη, ΔΕΝ πρεπει να φταιει αυτο διοτι: Γυριζωντας στη βερσιον 17, πριν το Xposed, απο μπακαπ πυ εχω, περναει ολα τα updates κανονικα.. Επισης περασα την 18, και παλι πηγε στην 18a με τη μια.. Τωρα, ολα τα υπολοιπα, ταχω κανει ΟΛΑ και, οχι μονο απο μια φορα αλλα απο παρα πολλες φορες.. Και ενταξει.. δεν νομιζω οτι χρειαζετε να κατσω να τα γραψω ενα-ενα.. Ο φιλος @louis που γραφει οτι το περασε κανονικα, εχει ενεργοποιηση μονο το διπλο χτυπημα, στο Grabity για το κλεισιμο της οθονης.. (απ οτι γραφει).. Εγω εχω ενεργοποιηση 7 mondules και εχω ενεργοποιηση, σχεδον ολες τις ρυθμισεις που μπορουσα να παρω απο το καθενα Αρα, το ποιο λογικο συμπερασμα ειναι.. οτι μαλλον καποιο απο τα μοντουλες, δεν το αφηνει, για καποιο λογο...?? Αν ειχα περισσοτερες γνωσεις, ισως να τοψαχνα κι αλλο, αλλα δεν εχω.. Και περαν απο ολα αυτα που γραφω, 100 τοις 100 παλι δεν μπορεις νασε σιγουρος.. Οποτε, επειδη οπως ειχα ξαναγραψει: (δεν παιζει καθε update, ξαναπερασμα xposed & modoules) παραμενω προς το παρον, στη 17c και, οταν οριστικοποιηθει, η τελικη βερσιον, μαλλον τοτε θα το ξαναστησουμε.. Χιλια ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Βασίλη εγώ έχω ενεργοποιήσει μόνο το GravitiBox(MM) για Άνοιγμα οθόνης με τα κουμπιά του ήχου. Αν κανείς όλα τα update και μετά στήσεις το τηλ ? Παράθεση LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarK_HumOuR Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 (edited) ρε παιδια; αυτη η διπλοτυπη ημερομηνια πως φευγει στην AOSIP? Την αλλη την προσθεσα εγω αλλα αυτη δεν την βρηκα πουθενα στις ρυθμισεις ΄ δευτερη ερωτηση: θελω να δοκιμασω διαφορες παλιοτερες εκδοσεις του magisk για να δω μπας και μπορεσω να το κρυψω απ την κοσμοτε. υπαρχει καποιο tutorial πως σβηνω αυτο που εχω, που βρισκω παλιοτερες εκδοσεις και πως τις βαζω; μιλαω για το ματζισκ μαζι με τον μανατζερ του Edited October 11, 2019 by DarK_HumOuR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 ρε παιδια; ... δευτερη ερωτηση: θελω να δοκιμασω διαφορες παλιοτερες εκδοσεις του magisk για να δω μπας και μπορεσω να το κρυψω απ την κοσμοτε. υπαρχει καποιο tutorial πως σβηνω αυτο που εχω, που βρισκω παλιοτερες εκδοσεις και πως τις βαζω; μιλαω για το ματζισκ μαζι με τον μανατζερ του Magisk uninstaller https://magiskroot.net/uninstall-magisk-module-twrp/ Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 ρε παιδια; αυτη η διπλοτυπη ημερομηνια πως φευγει στην AOSIP? Αν μπορείς πες λίγα λόγια για τη συγκεκριμένη Ρομ είναι αυτή που θέλω να δοκιμάσω καθώς έχω διαβάσει πως είναι πολύ σταθερη Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Τελικα αφου ξαναπροσπαθησα 3 φορες για το update, χωρις επιτυχια την τεταρτη φορα που πηγα να το ξανακανω εβγαλε αυτο.. https://postimg.cc/gallery/2s8ehowgq/ Εδω δικαιωνεται ο Χρηστος, που ειχε γραψει στην αρχη, οτι δεν φταιει το Xposed, αλλα κατι πρεπει να συμβαινει με το ροοτ.. Γκουγκλαρισα, εκανα καποια πραγματα που βρηκα γι αυτο, αλλα τιποτα.. (πρωτη φορα το ειδα αυτο και, δεν ξερω καν τι σημαινει..) Σιγουρα κατι με το τουρπ παντως.. Ουτε μπακαπ κανει ουτε ρεστορ.. Αρχηγε διορθωνετε αυτο..? η παμε για Qfill ??? Ξερεις κατι..? Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 ρε παιδια; αυτη η διπλοτυπη ημερομηνια πως φευγει στην AOSIP? Την αλλη την προσθεσα εγω αλλα αυτη δεν την βρηκα πουθενα στις ρυθμισεις Άλλαξε laugher, βάλε nova από το playstore να ησυχάσεις Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 (edited) RevengeOS 3.0 STABLE OFFICIAL for Le Max 2 24/10 Yes, we are finally stable ! Changelog: - LiveDisplay - Status Bar icons tuning - Fixed lockscreen crash - Fixed Google Location Service - Android Q vendor blobs - Fixed broken sensors downgrading to Pie - Fixed aptX bluetooth audio Bugs: - Nothing of relevant NOTES: - OTA updates are not available yet - SAR twrp is no longer compatible, use regular one - Clean flash is recommended if you are coming from beta builds or 2.x builds of RevengeOS How to install it: - Flash the ROM - Flash the Gapps - Enjoy ! Want to buy me a coffee ? PayPal.me/Lucchetto Download ROM from here https://www.pling.com/p/1324307/startdownload?file_id=1572020294&file_name=RevengeOS-3.0-Q-OFFICIAL-x2-20191024-1943.zip&file_type=application/java-archive&file_size=603147768 Download Gapps from here https://www.pling.com/dl?file_id=1570790831&file_type=text/html;%20charset=UTF-8&file_name=file-20191011104344&file_size=291268&project_id=1314487 TWRP latest official.. https://eu.dl.twrp.me/x2/twrp-3.3.1-0-x2.img.html Edited October 25, 2019 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Αν μπορείς πες λίγα λόγια για τη συγκεκριμένη Ρομ είναι αυτή που θέλω να δοκιμάσω καθώς έχω διαβάσει πως είναι πολύ σταθερη Είναι η πιο σταθερή pie. Δεν διαλύεται διαχρονικά όπως οι άλλες ρομ. Έχει πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας. Συχνά apdate... Και προ πάντων παίζουν τα πάντα και οι πάντες. Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts