FLOOFLIS Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Κάποιος να με βοηθήσει στο πώς να ζητήσω το κινητό(X822) απο τον πωλητή εδώ http://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X820-5-7inch-Android-6-0-OS-4GB-32GB-Smartphone-372333.html ώστε να μην έχω προβλήματα με rom και να παίρνει την official ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Η ινδικές rom έχουν κάποιο encryption στο boot.img και θέλουν clean install & internal για να μπουν κινέζικες Official rom. Αν ψάξεις XDA developers θα το δεις να το γράφουν όσοι το έχουν πάθει. Ο μόνος τρόπος να μην χρειάζεται αυτό είναι να βάλουμε Developer debloated rom. Δοκίμασε πάντως με ένα clean install την 21s δεν έχεις να χασεις κάτι. ;) φοβάμαι μην ξανακολλήσει γιατί είμαι με ινδική 19s. Στο TWRP εκτός από το κλασικό (default) wipe πρέπει να τικάρω και την internal ή δεν θυμαμαι πως ή αν το γράφει; έτσι θα μου φορμάρει την internal και μετά φτου και από την αρχή ή μόνο το wipe; Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 (edited) Κάποιος να με βοηθήσει στο πώς να ζητήσω το κινητό(X822) απο τον πωλητή εδώ http://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X820-5-7inch-Android-6-0-OS-4GB-32GB-Smartphone-372333.html ώστε να μην έχω προβλήματα με rom και να παίρνει την official ? Απλά ζήτησε να είναι NOT opened box but sealed and with Official rom on it! ;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φοβάμαι μην ξανακολλήσει γιατί είμαι με ινδική 19s. Στο TWRP εκτός από το κλασικό (default) wipe πρέπει να τικάρω και την internal ή δεν θυμαμαι πως ή αν το γράφει; έτσι θα μου φορμάρει την internal και μετά φτου και από την αρχή ή μόνο το wipe; Αν πας κατευθείαν σε κινεζική φοβάμαι θα έχεις τα ίδια. Κανονικά όταν βάζουμε διαφορετική ρομ πατάμε Wipe-advance wipe και τικαρουμε τα πάντα εκτός από internal storage. Τώρα τι να σου πω... Άλλωστε ότι και να γίνει τώρα ξέρεις τι να κάνεις! :lol::p Edited November 15, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 (edited) Απλά ζήτησε να είναι NOT opened box but sealed and with Official rom on it! ;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν πας κατευθείαν σε κινεζική φοβάμαι θα έχεις τα ίδια. Κανονικά όταν βάζουμε διαφορετική ρομ πατάμε Wipe-advance wipe και τικαρουμε τα πάντα εκτός από internal storage. Τώρα τι να σου πω... Άλλωστε ότι και να γίνει τώρα ξέρεις τι να κάνεις! :lol::p Το έκανα check ο bootloader παραμένει ξεκλείδωτος, πάω twrp recovery να κάνω back-up και μου γράφει unable to mount storage, θα προσπαθήσω back-up σε φλασάκι...κάποια γνώμη; edit με official twrp ξεκίνησε τώρα back up στο τηλέφωνο, για να δούμε.... edit μετά το back up τώρα δεν βλέπει το zip για install....καλά μιλάμε η ινδική είναι .............@@@@.. Edited November 15, 2016 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 (edited) Το έκανα check ο bootloader παραμένει ξεκλείδωτος, πάω twrp recovery να κάνω back-up και μου γράφει unable to mount storage, θα προσπαθήσω back-up σε φλασάκι...κάποια γνώμη; edit με official twrp ξεκίνησε τώρα back up στο τηλέφωνο, για να δούμε.... edit μετά το back up τώρα δεν βλέπει το zip για install....καλά μιλάμε η ινδική είναι .............@@@@.. Ναι τώρα πας από μέσα από το TWRP να την βάλεις. Δοκίμασε να την ρίξεις χύμα στο κινητό μήπως την δει έτσι. Ποια ινδικη βάζεις? Την Official ή την reloaded? Είναι δύο. Η reloaded δεν σε αφήνει να κάνεις mount storage γιατί δεν έχει το splash img που θέλει. Αν δεν γίνει κάνε Wipe και internal. Edited November 15, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Ναι τώρα πας από μέσα από το TWRP να την βάλεις. Δοκίμασε να την ρίξεις χύμα στο κινητό μήπως την δει έτσι. Ποια ινδικη βάζεις? Την Official ή την reloaded? Είναι δύο. Η reloaded δεν σε αφήνει να κάνεις mount storage γιατί δεν έχει το splash img που θέλει. Αν δεν γίνει κάνε Wipe και internal. Από το xda υποτίθεται ότι κατέβασα την επίσημη τώρα δεν ξέρω τι να πω...... Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Η ινδικές rom έχουν κάποιο encryption στο boot.img και θέλουν clean install & internal για να μπουν κινέζικες Official rom. Αν ψάξεις XDA developers θα το δεις να το γράφουν όσοι το έχουν πάθει. Ο μόνος τρόπος να μην χρειάζεται αυτό είναι να βάλουμε Developer debloated rom. Δοκίμασε πάντως με ένα clean install την 21s δεν έχεις να χασεις κάτι. ;) τελικά πέρασα 21s και πάλι δεν δουλεύει το δαχτυλικό αποτύπωμα, μάλλον είναι θέμα hardware. Υποθέτω ότι από 21s να πάω σε 18s κινεζικές πάντα δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Επικοινώνησα με minideal τους είπα το πρόβλημα και τελικά μετά από πολλές προσπάθειες τους έπεισα να στείλω πίσω το κινητό και να διαλέξω κάποιο άλλο διότι το ίδιο δεν υπάρχει πλέον. Αυτοί μου το έστειλαν με 18s custom αν δούνε πάνω 21s λέτε να υπάρχει θέμα; και κάτι άλλο, έχω κάνει unzip τα πακέτα των ρομ πουθενά όμως το stock recovery, κάποιος που είναι ρουτ κυρίως σε 18s αλλά και 21s μπορεί να το βγάλει και να το ποστάρει εδώ; ευχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 (edited) τελικά πέρασα 21s και πάλι δεν δουλεύει το δαχτυλικό αποτύπωμα, μάλλον είναι θέμα hardware. Υποθέτω ότι από 21s να πάω σε 18s κινεζικές πάντα δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Επικοινώνησα με minideal τους είπα το πρόβλημα και τελικά μετά από πολλές προσπάθειες τους έπεισα να στείλω πίσω το κινητό και να διαλέξω κάποιο άλλο διότι το ίδιο δεν υπάρχει πλέον. Αυτοί μου το έστειλαν με 18s custom αν δούνε πάνω 21s λέτε να υπάρχει θέμα; και κάτι άλλο, έχω κάνει unzip τα πακέτα των ρομ πουθενά όμως το stock recovery, κάποιος που είναι ρουτ κυρίως σε 18s αλλά και 21s μπορεί να το βγάλει και να το ποστάρει εδώ; ευχαριστώ Σου είπα και χθες. Άνοιξε το πακέτο με τα 3gb που έκανες Unbrick. Μέσα θα δεις ένα αρχείο Recovery.img καντο extract και βάλτο με fastboot εντολή στο κινητό σου. Όπου λέει το όνομα recovery βάλε το δικό του. Αν δεν μπορείς απλά ριχτο στο φάκελο του TWRP του Ιταλού και αντικατεστησε το υπάρχον recovery img με αυτό και θα μπει. ;) και βάλε την ρομ που είχε όταν το πήρες πριν το στείλεις πίσω . Άνοιξε το φάκελο με την ρομ που βάζεις. Αν μέσα έχει ένα αρχείο που λέγεται system-new.dat είναι Official. Aν έχει απλά ένα φάκελο που λέει σκέτο system ΔΕΝ είναι Official. Edited November 15, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Σου είπα και χθες. Άνοιξε το πακέτο με τα 3gb που έκανες Unbrick. Μέσα θα δεις ένα αρχείο Recovery.img καντο extract και βάλτο με fastboot εντολή στο κινητό σου. Όπου λέει το όνομα recovery βάλε το δικό του. Αν δεν μπορείς απλά ριχτο στο φάκελο του TWRP του Ιταλού και αντικατεστησε το υπάρχον recovery img με αυτό και θα μπει. ;) και βάλε την ρομ που είχε όταν το πήρες πριν το στείλεις πίσω . Άνοιξε το φάκελο με την ρομ που βάζεις. Αν μέσα έχει ένα αρχείο που λέγεται system-new.dat είναι Official. Aν έχει απλά ένα φάκελο που λέει σκέτο system ΔΕΝ είναι Official. Ok αλλά το recovery του πακέτου unbrick είναι το ίδιο με αυτό πχ που έχει η 18s ή θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα; Αυτό είναι ουσιαστικά το ερώτημα μου. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 (edited) Ok αλλά το recovery του πακέτου unbrick είναι το ίδιο με αυτό πχ που έχει η 18s ή θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα; Αυτό είναι ουσιαστικά το ερώτημα μου. Το stock recovery είναι ένα. Απλά πιθανόν να έχει στοιχεία από παλαιότερο Kernel για 5.6. Λογικά μόλις βάλεις από μέσα update την 18s δεν θα έχει θέμα. Τα custom TWRP είναι πολλά. Κοίταξες την ρομ για να δεις τι είναι τελικά? Official ή όχι? Edited November 15, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Το stock recovery είναι ένα. Απλά πιθανόν να έχει στοιχεία από παλαιότερο Kernel για 5.6. Λογικά μόλις βάλεις από μέσα update την 18s δεν θα έχει θέμα. Τα custom TWRP είναι πολλά. Κοίταξες την ρομ για να δεις τι είναι τελικά? Official ή όχι? Αυτή τη στιγμή δεν είμαι στο σπίτι σε λίγο θα πάω να κοιτάξω, αλλά αφού είναι ή 21s (αυτή φοράει τώρα το κινητό) πιστεύω ότι είναι official. Θα περάσω με twrp την 18s με αυτή ήρθε το κινητό βέβαια ήταν custom αλλά που να την βρω θα βάλω official, και μετά θα περάσω το stock recovery. Θα πρέπει να το κάνω με άλλο τρόπο; Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Αυτή τη στιγμή δεν είμαι στο σπίτι σε λίγο θα πάω να κοιτάξω, αλλά αφού είναι ή 21s (αυτή φοράει τώρα το κινητό) πιστεύω ότι είναι official. Θα περάσω με twrp την 18s με αυτή ήρθε το κινητό βέβαια ήταν custom αλλά που να την βρω θα βάλω official, και μετά θα περάσω το stock recovery. Θα πρέπει να το κάνω με άλλο τρόπο; Στο geekbuying εχει να κατεβασεις μια multi.. τσεκαρε αν θελεις Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Στο geekbuying εχει να κατεβασεις μια multi.. τσεκαρε αν θελεις Αν δεν είναι όμως ίδια με αυτή που έχουν βάλει στο minideal ίσως να υπάρχει θέμα, με την official όμως δεν νομίζω διότι ούτε με αυτή που είναι official δεν παίζει το αποτύπωμα. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 (edited) Το stock recovery είναι ένα. Απλά πιθανόν να έχει στοιχεία από παλαιότερο Kernel για 5.6. Λογικά μόλις βάλεις από μέσα update την 18s δεν θα έχει θέμα. Τα custom TWRP είναι πολλά. Κοίταξες την ρομ για να δεις τι είναι τελικά? Official ή όχι? Αυτή τη στιγμή δεν είμαι στο σπίτι σε λίγο θα πάω να κοιτάξω, αλλά αφού είναι ή 21s (αυτή φοράει τώρα το κινητό) πιστεύω ότι είναι official. Θα περάσω με twrp την 18s με αυτή ήρθε το κινητό βέβαια ήταν custom αλλά που να την βρω θα βάλω official, και μετά θα περάσω το stock recovery. Θα πρέπει να το κάνω με άλλο τρόπο; και όμως το stock recovery δεν είναι ένα, προφανώς έχει εκδόσεις ανάλογα με την έκδοση kernel, πριν από λίγο το φλάσαρα και ξανακόλλησε το κινητό ευτυχώς μπορούσε να μπει σε fastboot mode και φλάσαρα twrp. Επομένως όλοι όσοι έχουμε twrp χρειαζόμαστε το αντίστοιχο με τον kernel recovery για να μπορέσουμε να γυρίσουμε σε stock κατάσταση. Άρα χρειάζομαι stock recovery από 18s, αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ή να δώσει κάποιο λινκ; Edited November 15, 2016 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 και όμως το stock recovery δεν είναι ένα, προφανώς έχει εκδόσεις ανάλογα με την έκδοση kernel, πριν από λίγο το φλάσαρα και ξανακόλλησε το κινητό ευτυχώς μπορούσε να μπει σε fastboot mode και φλάσαρα twrp. Επομένως όλοι όσοι έχουμε twrp χρειαζόμαστε το αντίστοιχο με τον kernel recovery για να μπορέσουμε να γυρίσουμε σε stock κατάσταση. Άρα χρειάζομαι stock recovery από 18s, αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ή να δώσει κάποιο λινκ; Λοιπόν, επειδή είδα και το post σου στους xda και για να μη σου απαντάω εκεί, δεν θες κανένα stock recovery. Πειραματιζεσαι αρκετά, (θεμιτό) αλλά κάπου τα έχεις μπερδέψει. Το encryption που έχει η 19s παρακάμπτετε αφού κάνεις wipe τα πάντα. Και όταν λέω τα πάντα εννοώ τα πάντα. Μην αφαιρείς το twrp δεν έχει κανένα νόημα. Αφού κάνεις wipe τα πάντα φλασαρεις κανονικά μέσω twrp την 21s. Αν το κάνεις γιατί περιμένεις να δουλέψει το δαχτυλικό αποτύπωμα, πραγματικά τσάμπα κόπος. Έχω βάλει ότι υπάρχει μέχρι τώρα, και το δαχτυλικό αποτύπωμα δούλευε υποδειγματικα σε stock σε custom ανεξάρτητα έκδοσης. Προσωπικά δεν υπάρχει λόγος να πειραματιστεις με άλλες roms. Με διαφορά ότι καλύτερο υπάρχει στις μέχρι τώρα roms, είναι η 19s indian. 143k+ antutu, official debloated με official playstore, και αυτονομία που δεν μπορώ να πιάσω με καμια άλλη rom ούτε με τα κιάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 (edited) Λοιπόν, επειδή είδα και το post σου στους xda και για να μη σου απαντάω εκεί, δεν θες κανένα stock recovery. Πειραματιζεσαι αρκετά, (θεμιτό) αλλά κάπου τα έχεις μπερδέψει. Το encryption που έχει η 19s παρακάμπτετε αφού κάνεις wipe τα πάντα. Και όταν λέω τα πάντα εννοώ τα πάντα. Μην αφαιρείς το twrp δεν έχει κανένα νόημα. Αφού κάνεις wipe τα πάντα φλασαρεις κανονικά μέσω twrp την 21s. Αν το κάνεις γιατί περιμένεις να δουλέψει το δαχτυλικό αποτύπωμα, πραγματικά τσάμπα κόπος. Έχω βάλει ότι υπάρχει μέχρι τώρα, και το δαχτυλικό αποτύπωμα δούλευε υποδειγματικα σε stock σε custom ανεξάρτητα έκδοσης. Προσωπικά δεν υπάρχει λόγος να πειραματιστεις με άλλες roms. Με διαφορά ότι καλύτερο υπάρχει στις μέχρι τώρα roms, είναι η 19s indian. 143k+ antutu, official debloated με official playstore, και αυτονομία που δεν μπορώ να πιάσω με καμια άλλη rom ούτε με τα κιάλια. φίλε μου μάλλον δεν διάβασες καλά τα ποστ μου. Αυτά που γράφεις τα γνωρίζω και τα έχω κάνει όλα, άλλωστε από 19s πήγα 21s και τώρα βρίσκομαι 18s (είναι η ρομ με την οποία αγόρασα το κινητό βέβαια custom). Επίσης έγραψα παραπάνω ότι το δαχτυλικό δεν δουλεύει με καμία rom από την πρώτη μέρα που πήρα το κινητό, δεν κάνει ούτε scanning για αρχική αποθήκευση του αποτυπώματος, προφανώς είναι hardware πρόβλημα και συμφώνησα με το κατάστημα (τους οποίους εξήγησα ότι δεν δουλεύει και ότι έχω περάσει και official rom 18s) να στείλω πίσω το κινητό και να διαλέξω όποιο άλλο θέλω. Να γιατί χρειάζομαι το stock recovery για να επαναφέρω το κινητό σε stock κατάσταση διότι το γυρίζω πίσω δεν θα το κρατήσω. Edited November 15, 2016 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Και σε μένα, το αποτύπωμα είναι προβληματικο. Με την 4η φορά ξεκλειδώνει, και με official και με custom rom. Για τον φίλο, που έχει το πρόβλημα. Δεν δούλεψε σωστά ποτέ! πχ σε Xiaomi mi max είναι ακαριαίο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο κινητό είχα την ρομ cuoco, ,και το twrp cuoco. Όταν πέρασα official rom 18S, πέρασε το stock recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Και σε μένα, το αποτύπωμα είναι προβληματικο. Με την 4η φορά ξεκλειδώνει, και με official και με custom rom. Για τον φίλο, που έχει το πρόβλημα. Δεν δούλεψε σωστά ποτέ! πχ σε Xiaomi mi max είναι ακαριαίο. Το αποτυπωμα με την indian (αλλα καινμε τη 18s china) δουλευει αψογα .. Θελει σωστο σεταρισμα για να ξεκλειδωνει με τη μια.. Η πολυ μικρη καθυστερηση εχει να κανει νομιζω με τη πολυ καλη μπαταρια που εχουν πετυχει και απλα ο αισθητηρας κοιμαται λιγο πιο βαρια ωστε να μη τρωει χωρις λογο μπαταρια.. Αλλα ισως εχουν πιο γρηγορο, κατα καποια δεκατα του δευτερολεπτου, αλλα εφοσον το σεταρεις σωστα ξεκλειδωνει με τη πρωτη χωρις δευτερη προσπαθεια.. εκτος αν εχει θεμα hardware μια στις 100 συσκευες.. Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Και σε μένα, το αποτύπωμα είναι προβληματικο. Με την 4η φορά ξεκλειδώνει, και με official και με custom rom. Για τον φίλο, που έχει το πρόβλημα. Δεν δούλεψε σωστά ποτέ! πχ σε Xiaomi mi max είναι ακαριαίο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο κινητό είχα την ρομ cuoco, ,και το twrp cuoco. Όταν πέρασα official rom 18S, πέρασε το stock recovery. εμένα φίλε μου από 19s σε 21s και μετά 18s όλα με recovery cuoco, δεν πέρασε το stock και θα το ήθελα πάρα πολύ πραγματικά. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Λοιπόν, επειδή είδα και το post σου στους xda και για να μη σου απαντάω εκεί, δεν θες κανένα stock recovery. Πειραματιζεσαι αρκετά, (θεμιτό) αλλά κάπου τα έχεις μπερδέψει. Το encryption που έχει η 19s παρακάμπτετε αφού κάνεις wipe τα πάντα. Και όταν λέω τα πάντα εννοώ τα πάντα. Μην αφαιρείς το twrp δεν έχει κανένα νόημα. Αφού κάνεις wipe τα πάντα φλασαρεις κανονικά μέσω twrp την 21s. Αν το κάνεις γιατί περιμένεις να δουλέψει το δαχτυλικό αποτύπωμα, πραγματικά τσάμπα κόπος. Έχω βάλει ότι υπάρχει μέχρι τώρα, και το δαχτυλικό αποτύπωμα δούλευε υποδειγματικα σε stock σε custom ανεξάρτητα έκδοσης. Προσωπικά δεν υπάρχει λόγος να πειραματιστεις με άλλες roms. Με διαφορά ότι καλύτερο υπάρχει στις μέχρι τώρα roms, είναι η 19s indian. 143k+ antutu, official debloated με official playstore, και αυτονομία που δεν μπορώ να πιάσω με καμια άλλη rom ούτε με τα κιάλια. Όταν λες wipe τα πάντα, εννοεί,,,, dalvik, cache, data, system. Μήπως έκανες wipe και το internal storage?????? Σε Xiaomi mi max, που έκανα full wipe, αλλά και το internal storage, κόλλησε,. Και το φλασαρα. Ή γνώμη σου???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 (edited) Το αποτυπωμα με την indian (αλλα καινμε τη 18s china) δουλευει αψογα .. Θελει σωστο σεταρισμα για να ξεκλειδωνει με τη μια.. Η πολυ μικρη καθυστερηση εχει να κανει νομιζω με τη πολυ καλη μπαταρια που εχουν πετυχει και απλα ο αισθητηρας κοιμαται λιγο πιο βαρια ωστε να μη τρωει χωρις λογο μπαταρια.. Αλλα ισως εχουν πιο γρηγορο, κατα καποια δεκατα του δευτερολεπτου, αλλα εφοσον το σεταρεις σωστα ξεκλειδωνει με τη πρωτη χωρις δευτερη προσπαθεια.. εκτος αν εχει θεμα hardware μια στις 100 συσκευες.. φίλε μου κοίταξε λίγο στο youtube και γενικά στο internet και θα δεις ότι δεν είναι τόσοι λίγοι αυτοί που έχουν hardware πρόβλημα με το δαχτυλικο στο συγκεκριμένο κινητό. Πραγματικά μετάνιωσα που το αγόρασα όχι μόνο για το συγκεκριμένο πρόβλημα άλλα γενικά για την όλη υποστήριξή του. Από τα χέρια μου έχουν περάσει όλες οι γνωστές μάρκες και άλλες πόσες, για android μιλάμε, όλες είχανε ένα flash tool ένα κάτι για να κάνεις φλασαρίσματα, επαναφορές, unbrick κλπ εδώ δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα πραγματικά εύχομαι σε κανέναν εδώ να μην του τύχει αυτό που έπαθα προχθές με το bootloop και τυραννιόμουν όλη νύχτα με την διαδικασία του unbrick να ψάχνω drivers για snapdragon, QFIL files κλπ κλπ ταυτόχρονα να δουλεύω στο σπίτι τα 2 laptop και έναν σταθερό για ψάξιμο, downloads, και συνομιλία με όλο τον κόσμο να μην υπάρχει κάτι απολύτως σίγουρο βέβαια αρκετές γνώμες και οδηγίες, και τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς ειδικά τον CrisBal, και πειραματισμός όλη τη νύχτα. Μου έβγαλε την ψυχή κυριολεκτικά, κανένα μα κανένα άλλο κινητό δεν μου το έχει κάνει αυτό και στο λέω έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μου με φουλ καθημερινά φλασαρίσματα και unbricks..... Συγνώμη για το μεγάλο ποστ άλλα έβγαλα το άχτι μου.....:):):D ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν λες wipe τα πάντα, εννοεί,,,, dalvik, cache, data, system. Μήπως έκανες wipe και το internal storage?????? Σε Xiaomi mi max, που έκανα full wipe, αλλά και το internal storage, κόλλησε,. Και το φλασαρα. Ή γνώμη σου???? δεν χρειάζεται το internal φίλε μου, αρκεί το στάνταρ wipe του twrp η λεπτομέρεια είναι ότι πρέπει να γίνει ακριβώς μετά το φλασάρισμα της ρομ και μετά reboot. Edited November 16, 2016 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Να ψάξει, πως γίνεται να περάσεις official rom, και να μην έχεις stock recovery, αλλά αύριο για να σε βοηθήσουν τα παιδιά του σάιτ,,,,,. Και ένας έγραψε για φλασαρισμα με QFIL, δεν το έχω δοκιμάσει, δεν το δουλεψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 (edited) Να ψάξει, πως γίνεται να περάσεις official rom, και να μην έχεις stock recovery, αλλά αύριο για να σε βοηθήσουν τα παιδιά του σάιτ,,,,,. Και ένας έγραψε για φλασαρισμα με QFIL, δεν το έχω δοκιμάσει, δεν το δουλεψα. Φίλε μου τα έχω κάνει όλα αυτά, αυτός ο ένας είμαι εγώ με το QFIL είναι η διαδικασία του unbrick, αφού γίνει ή διαδικασία εκεί παίζουν άλλα θέματα και δεν μπορεί να κάνει update το κινητό διότι βρίσκεται σε μία περίεργη dev έκδοση του Απριλίου που δεν κάνει αναβαθμίσεις με το stock recovery και πρέπει να περάσεις το κατάλληλο twrp σε σχέση με τον kernel για να φλασαρεις κάποια ρομ. Άρα δεν είναι αυτό που χρειάζομαι τώρα, αυτή ή διαδικασία είναι μόνο για unbrick. Πέρασε ή ώρα και πρέπει να κλείσω, καλό βράδυ! Edited November 16, 2016 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Το αποτυπωμα με την indian (αλλα καινμε τη 18s china) δουλευει αψογα .. Θελει σωστο σεταρισμα για να ξεκλειδωνει με τη μια.. Η πολυ μικρη καθυστερηση εχει να κανει νομιζω με τη πολυ καλη μπαταρια που εχουν πετυχει και απλα ο αισθητηρας κοιμαται λιγο πιο βαρια ωστε να μη τρωει χωρις λογο μπαταρια.. Αλλα ισως εχουν πιο γρηγορο, κατα καποια δεκατα του δευτερολεπτου, αλλα εφοσον το σεταρεις σωστα ξεκλειδωνει με τη πρωτη χωρις δευτερη προσπαθεια.. εκτος αν εχει θεμα hardware μια στις 100 συσκευες.. Παιδια εγω ειχα 18s cuoco και το αποτυπωμα δουλευε αψογα μεχρι χθες ξαφνικα σταματησε χωρις λογο (δεν το πειραζω καθε μερα) να λειτουργει, τιποτα ομως, ουτε calibration ουτε τιποτα δεν ξανασεταρει νεο αποτυπωμα, (απλα ρωτησα χθες μηπως υπαρχει κατι να κανω δεν θα παθω και τιποτα, χωρις αποτυπωμα απλα πανω απο μηνα ηταν αψογο, δεν υπαρχει εφαρμογη fingerprint για να την κανω clear data) θα βαλω την 19 s indian μολις ο chris φτιαξει τα ελληνικα και οχι την 21, και ελπιζω να ξαναρθει γιατι ειχα καιτραπεζες σεταρισμενες με αποτυπωμα. Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Στο Banggod μου βγαινει 200$ με κάτι ποντους που θα εξαργυρώσω.Το στελνουν όμως μόνο με μια multilanguage rom.Ειμαι πανασχετος,θα μπορέσω να βάλω μαμά ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts