Kone Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 στην Aex για gapps βαζεις αυτα νομιζω.εγω αυτα περασα και δεν εχω θεμα https://opengapps.org/ -ARM64 -9.0 -nano Τα περνάω από πάνω η πρέπει να βάλω ξανά καθαρή την ρομ; Παράθεση leeco max2 x820 4/32 Miui8 v.6 7.4.24 by C.B.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Παιδια μια και το LeMax2 X820 που εχω ηταν συσκευη για λιγο καιρο μεχρι να παρω το Oneplus 6...ηρθε ο καιρος να το παραδωσω στον επομενο κατοχο του. Πρεπει ομως να το παραδωσω με απροβληματιστη χρηση. Τρεχω την Revenge Os τωρα και οκ δεν με τρελαινει. Θελω κατι σταθερο χωρις φοβερες ρυθμισεις μια και θα το χρησιμοποιει γυναικα. Ποια Rom να βαλω? Ειμαι αναμεσα στην AOSIP και την AEX. Και για τις 2 θα περασω την τελευταια τους εκδοση. Στις καθυστερησεις παιζει η Pixel Experience. Για να μην το μακρυγορησουμε και πολυ και σας κουρασω θα ηθελα απαντηση η απαντησεις απο χρηστες των συγκεκριμενων οσο το δυνατον μακροχρονια γινεται. Ευχαριστω Βάλε ΑΕΧ που έχει ΟΤΑ update, με αρχεία data & cache σε f2fs. Είναι πολύ σταθερή ρομ και είναι πιο κοντά στην αρχική pie της Google. ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα περνάω από πάνω η πρέπει να βάλω ξανά καθαρή την ρομ; Κανονικά θέλει καθαρή εγκατάσταση... Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Ξερει καποιος πως βλεπουμε ποιο Firmware εχουμε? Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriskou78 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Αν έχει twrp μπορείςνα μπεις από εκεί και με τον file manager να σβήσεις όλα τα αρχεία που έχουν μια συγκεκριμένη κατάληξη. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποιο φάκελο είναι και ποια είναι η κατάλήξή τους. Γκούγκλαρε μήπως βρεις κάτι σχετικά. EDIT: Γκούγκλαρα εγώ και νομίζω ότι το βρήκα.... "Delete (or rename) the following files inside /data/system (note that probably not all of them exist for you, simply delete those you can find): gatekeeper.password.key gatekeeper.pattern.key locksettings.db-wal locksettings.db-shm locksettings.db Reboot the phone and draw your pattern to decrypt the storage one more time. After that you can simply unlock your phone with a swipe. Go into Settings > Security and set your preferred unlock method again, Android will ask you if you want to set a boot-time code too. " https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/help/pattern-unlock-twrp-pattern-unlock-phone-t3715829 Μετά από καιρό λογο αμέλειας μου το πρόβλημα λύθηκε και χωρίς να χάσουμε κανένα αρχείο από το κινητό!! Για αυτό οφείλω να ευχαριστήσω τον φίλο πλέων μπορώ να τον αποκαλώ Σωκράτη!! Με προσωπική δουλειά ,γνώση και ψάξιμο από μεριά του γιατί το κινητό δεν το αναγνωριζε ο υπολογιστής τα κατάφερε!! τέτοιους ανθρώπους τους έχει ανάγκη το φόρουμ και είναι και λίγη!! Το λέω γιατί το κινητό μου είναι το cool1 και δεν μου απάντησες κάνεις!στην δικιά μας σελίδα! Και πάλι ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Μετά από καιρό λογο αμέλειας μου το πρόβλημα λύθηκε και χωρίς να χάσουμε κανένα αρχείο από το κινητό!! Για αυτό οφείλω να ευχαριστήσω τον φίλο πλέων μπορώ να τον αποκαλώ Σωκράτη!! Με προσωπική δουλειά ,γνώση και ψάξιμο από μεριά του γιατί το κινητό δεν το αναγνωριζε ο υπολογιστής τα κατάφερε!! τέτοιους ανθρώπους τους έχει ανάγκη το φόρουμ και είναι και λίγη!! Το λέω γιατί το κινητό μου είναι το cool1 και δεν μου απάντησες κάνεις!στην δικιά μας σελίδα! Και πάλι ευχαριστώ!!Να είσαι καλά Χρήστο.... Χάρηκα και εγώ που καταφέραμε να μην χάσουμε κανένα αρχείο. Ξέρω πόσο σημαντικά είναι τα αρχεία με φωτό και βίντεο των παιδιών μας, και πολύ περισσότερο για τις μητέρες. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukiosmegas Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Μια δοκιμή θα μας πείσει. Απλά δεν έχω χρόνο αυτές τις μέρες Οντως τα χρωματα στην 18-5 δεν είναι καλά. Μπορω να κάνω downgrade.στην 22-04 χωρίς φορμάτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Οντως τα χρωματα στην 18-5 δεν είναι καλά. Μπορω να κάνω downgrade.στην 22-04 χωρίς φορμάτ? Πέρασες bc kernel; Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukiosmegas Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Πέρασες bc kernel; Όχι εκανα καθαρη εγκατάσταση κσι άφησα τον κερνελ της ρομ .Λες περάσω τον black kernel 6.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektoras2003 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 καλησπερα παιδια ηρθε η ωρα να αλλαξω μπαταρια μηπως εχετε την καλοσυνη να μου προτινεται καποια αξιολογη για το max 2 μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1911 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα, σκέφτομαι να πουλήσω το κινητακι μου έπειτα από πολύ σκέψη. Αν ενδιαφέρεται κανένας μπορεί να μου στείλει. Έχω την έκδοση 6GB/64GB απλά το αφήνω εδώ μην τυχόν και ψάχνει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 (edited) Αυτό το κινητό δεν σταματάει να με εκπλήσσει!!! Έβαλα με birt install (από ΑΕΧ που είχα) την PixelExperience CAF 23/5/19 Το αποτέλεσμα;;; Τέτοια μπαταρία είχα να δω από mui. Edited May 26, 2019 by fotispigi Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Αυτό το κινητό δεν σταματάει να με εκπλήσσει!!! Έβαλα με birt install (από ΑΕΧ που είχα) την PixelExperience CAF 23/5/19 Το αποτέλεσμα;;; Τέτοια μπαταρία είχα να δω από mui. Όντως εντυπωσιακό αποτέλεσμα οι 6 ώρες οθόνης από μια μπαταρία 3000 mAh. Φώτη τι είναι το birt install; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Όντως εντυπωσιακό αποτέλεσμα οι 6 ώρες οθόνης από μια μπαταρία 3000 mAh. Φώτη τι είναι το birt install; dirt ήθελα να πω, κεκτημένη ταχύτητα!! Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1911 Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Την rom αυτή από telegram την βρήκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 dirt ήθελα να πω, κεκτημένη ταχύτητα!! Δηλαδή έβαλες πάνω από την ΑΕΧ την experience χωρίς fr; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Την rom αυτή από telegram την βρήκες? Ναι, στο telegram τη ανέβασαν τα παιδιά ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή έβαλες πάνω από την ΑΕΧ την experience χωρίς fr; Ένα wipe την cache και την cache&bavlik έκανα Και την πέρασα από πάνω χωρίς gapps Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Ναι, στο telegram τη ανέβασαν τα παιδιά ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ένα wipe την cache και την cache&bavlik έκανα Και την πέρασα από πάνω χωρίς gappsΕμένα πάλι κόλλησε στην lock screen. Δεν μπορούσα να μπω στην συσκευή. Τέλος πάντων την πέρασα πάλι μετά από factory reset και όλα καλά. Θα περιμένω να δω τα της μπαταρίας όπως και συνολικά την συμπεριφορά της συσκευής. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukiosmegas Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 (edited) Εμένα πάλι κόλλησε στην lock screen. Δεν μπορούσα να μπω στην συσκευή. Τέλος πάντων την πέρασα πάλι μετά από factory reset και όλα καλά. Θα περιμένω να δω τα της μπαταρίας όπως και συνολικά την συμπεριφορά της συσκευής. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εμενα Κολλησε στη Lock screen σε dirty install.Εκανα clear to password απο recovery και μπηκα κανονικα...εχω θεμα ομως γτ στην κληση ο συνομιλητης ακουει τον εαυτο του διπλο δεν εχει eui audio και οταν πηγα να το κανω Install to fix eui audio εχασα τον ηχο.αρα επιστρεφω σε aex Edited May 27, 2019 by loukiosmegas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Εγω μετα απο λιγο διαβασμα στο xda εγκατεστησα την aex 22/04/2019 με καθαρη εγκατασταση καθως με την τελευταια ειχαν καποια προβληματα. Εβαλα και bs kernel 6.5 και το κινητο πεταει πραγματικα. Απο μπαταρια νομιζω στα ιδια επιπεδα κυμαινεται. Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thes Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 RevengeOS New build ➡️New build available for LeEco Le Max2 (x2) ℹ️Version : 2.4 Pie Build date : 2019/05/23 ⬇️ https://get.revengeos.com/x2 Join our group to keep updated ! https://t.me/RevengeOSNews GAPPS INCLUDED Source Changelog - - Redesigned QS panel - Pocket detection - Improved screenshot gesture - Improved auto dark theme based on time - Live Display from LineageOS - RevengeUI animations - Material design 2 battery indicator - Merged LA.UM7.3.r1-07800-sdm845 - Fixed launcher crashes with location disabled - Fixed Bluetooth crash for some users Device Changelog - Updated blobs - Kernel optimisations Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Και εμενα Κολλησε στη Lock screen σε dirty install.Εκανα clear to password απο recovery και μπηκα κανονικα...εχω θεμα ομως γτ στην κληση ο συνομιλητης ακουει τον εαυτο του διπλο δεν εχει eui audio και οταν πηγα να το κανω Install to fix eui audio εχασα τον ηχο.αρα επιστρεφω σε aex Eχει eui audio, είναι στις ρυθμίσεις leeco όπως στην ΑΕΧ Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukiosmegas Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 (edited) Eχει eui audio, είναι στις ρυθμίσεις leeco όπως στην ΑΕΧ Έχεις δίκιο.την πέρασα dirty και μάλλον κάτι δεν έγινε σωστά.Με φορμάτ ολα οκ Στην παραμετροποίηση μου ταιριαζει καλύτερη η Aex αλλα σαν μπαταρία μέχρι τώρα η pixel είναι φοβερη.Φοβερη ομως.Και σαν χρώματα πολύ πιο φωτεινή από την τελευταία aex.Νομιζω αξίζει να δοκιμαστεί. Edited May 27, 2019 by loukiosmegas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 (edited) Η pixel υποστηρίζει f2fs η τελευταία 22/05; Έψαξα στο νήμα του xda αλλά δε βρήκα σχετικό εκτός και αν μου διέφυγε της προσοχής. Βλέπω πως είναι κοντά στο 1gb όσοι τη δοκίμασαν δουλεύει απροβληματιστα εκτός από την άριστη διάρκεια μπαταρίας που έχει αναφερθεί; Edited May 28, 2019 by klaipelas Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukiosmegas Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Η pixel υποστηρίζει f2fs η τελευταία 22/05; Έψαξα στο νήμα του xda αλλά δε βρήκα σχετικό εκτός και αν μου διέφυγε της προσοχής. Βλέπω πως είναι κοντά στο 1gb όσοι τη δοκίμασαν δουλεύει απροβληματιστα εκτός από την άριστη διάρκεια μπαταρίας που έχει αναφερθεί; Ναι ειναι f2fs.Την περασα χωρις gapps.Με καθαρη εγκατασταση(εκτος Internal) γτ με dirty ειχα θεματα.Κατεμε η Μπαταρια ειναι πολυ καλυτερη στην piχel.Σε κανα 2-3 μερες θα μπορω να κρινω καλυτερα αλλα μεχρι τωρα δεν εχω κανενα bug.Με βλεπω να μενω με pixel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 (edited) Η τελευταία Pixel... Με dirty εγκατάσταση, 2sim, δεδομένα και wifi μονίμως ανοιχτά κτλ... Πάνω από 5μιση ώρες SOT... Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 29, 2019 by kak13000 Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts