Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω τη revengeos της 03/09/18 και λεω να δοκιμασω την τελευταια 03/10/18 εχεις δοκιμασει κανεις με dirty η θελει και αυτη καθαρη εγκατασταση; Kαποιο μελος ανεφερε οτι περασε με επιτυχια dirty την 27/09/18.

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

Εχω τη revengeos της 03/09/18 και λεω να δοκιμασω την τελευταια 03/10/18 εχεις δοκιμασει κανεις με dirty η θελει και αυτη καθαρη εγκατασταση; Kαποιο μελος ανεφερε οτι περασε με επιτυχια dirty την 27/09/18.

αν δεν έχεις καποιο θεμα περιμενε λιγο ακομα... εγω ειχα θεματα και πηγα πισω στην 27/09

Μόλις έβαλα την LOS-Remixed-8.1.0-Rev3-HomeMade_by_C.B.G.

Φαίνεται πολύ καλή,εντούτοις δεν δουλεύει ο φακός,η εφαρμογή της κάμερας (με χρήση 3rd party εφαρμογών μου λέει πως χρησιμοποιούνται από άλλα apps)και δεν υπάρχει επιλογή για quick charge.

Μόνο στο δικό μου κινητό συμβαίνει αυτό ή είναι επειδή βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο;

Φαίνεται πολύ καλή,εντούτοις δεν δουλεύει ο φακός,η εφαρμογή της κάμερας (με χρήση 3rd party εφαρμογών μου λέει πως χρησιμοποιούνται από άλλα apps)και δεν υπάρχει επιλογή για quick charge.

Μόνο στο δικό μου κινητό συμβαίνει αυτό ή είναι επειδή βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο;

O φακός μου δουλεύει μια χαρά. εφαρμογή κάμερας μου δουελεύει ότι έχω βάλει, gcam, leeco, footej. Επιλογή quick charge δεν λειτουργούσε έτσι κι αλλιώς. το ρυθμίζει αυτόματα ο kernel αναλόγως τις θερμοκρασίες που πιάνει το κινητό.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Εγω απο την RevengeOS_x2-2.0-20180903-1553-UNOFFICIAL_FIXED

ειχα περασει την REVENGEOS-2.1-Pasta-UNOFFICIAL-x2-20180927-1911 ντερτυ

χωρις προβλημα.. Την αλλαξα γιατι ειχε τα εξτρας στα αγγλικα

Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official

Όπως τα είπες..μόνο στο δικό σου..κάνε σωστή εγκατάσταση και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα πλην του δυνατού ήχου που στρώνει αν κλείσεις ή ρυθμίσεις σωστά το DOLBY

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

θελω να βαλω μια νεα ρομ στο κινητο αλλα οποτε μπαινω στο recovery μου ζηταει password.Ξερει κανεις πως δορθωνεται αυτο;

Format Data

.oxi wipe.. Format..

θελω να βαλω μια νεα ρομ στο κινητο αλλα οποτε μπαινω στο recovery μου ζηταει password.Ξερει κανεις πως δορθωνεται αυτο;

Όπως σου απάντησε κι ο Cris. Format Data...

Μόνο προσοχή γιατί θα σβηστούν όλα. Επομένως θα πρέπει πρώτα να πάρεις backup ό,τι δεν θέλεις να χάσεις:)

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Ολοι!!!!

Εγώ δεν φεύγω από την αγκαλιά της ΑΕΧ πάντως, εκτός αν υποστηρίζει κάνα f2fs, εκεί πάω κατευθείαν

Le max 820 6/64 gold my device

AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1

HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming

Εγώ δεν φεύγω από την αγκαλιά της ΑΕΧ πάντως, εκτός αν υποστηρίζει κάνα f2fs, εκεί πάω κατευθείαν

κι εγω νομιζω βρηκα ρομ για να κατσω λιγο καιρο..φοβερη η aex.. το μονο θεματακι που εχω ειναι οτι δε συνδεεται σε ασυρματη οθονη...αλλα χαλαλι..εχεις παρατηρησει κατι τετοιο;;

Le max2 6/64 (rr oreo rom)

κι εγω νομιζω βρηκα ρομ για να κατσω λιγο καιρο..φοβερη η aex.. το μονο θεματακι που εχω ειναι οτι δε συνδεεται σε ασυρματη οθονη...αλλα χαλαλι..εχεις παρατηρησει κατι τετοιο;;

εχεις δικιο με την ασυρματη οθονη...

το θεμα ειναι οτι στα σχολια της LOS 16 γραφει οτι δουλευει σε f2fs, πρεπει να το δοκιμασουμε...

επανερχομαι σε λιγο με νεα αν δουλευει σε f2fs, :shifty:

δεν μπορω να κρατηθω, τι να κανω... :superman::kill:

Προσπαθούμε τώρα να το φτιάξουμε αυτό με xiaomi scripts και θα έχει και παντού ελληνικά στο επόμενο update..

εχεις δικιο με την ασυρματη οθονη...

το θεμα ειναι οτι στα σχολια της LOS 16 γραφει οτι δουλευει σε f2fs, πρεπει να το δοκιμασουμε...

επανερχομαι σε λιγο με νεα αν δουλευει σε f2fs, :shifty:

δεν μπορω να κρατηθω, τι να κανω... :superman::kill:

Δεν λέει και πολλά πραγματα ακόμα και αρκετά δεν δουλεύουν.. Μείνε με aex καμια βδομάδα ακόμα..Έχει και προχθεσινή έκδοση παρόλα αυτά..

https://drive.google.com/uc?id=1sy5X55Y2FrGo5mDdsrs5He5hKX8W-xwt&export=download

Edited by CrisBal

Δεν λέει και πολλά πραγματα ακόμα και αρκετά δεν δουλεύουν.. Μείνε με aex καμια βδομάδα ακόμα..Έχει και προχθεσινή έκδοση παρόλα αυτά..

https://drive.google.com/uc?id=1sy5X55Y2FrGo5mDdsrs5He5hKX8W-xwt&export=download

f2fs δεν δουλευει, δεν αλλαζουν τα data με την καμια, προφανως φταιει το twrp.

με το recommended δεν εμφανιζει το ventor, αν και αναφερει οτι υποστηριζει treble, παιζει να ειναι προβλημα?

περασα την προχθεσινη εκδοση που παραθετεις, περιμενω να κανει επαναφορα google cloud για να την ψαξω λιγο τη ρομ!

f2fs δεν δουλευει, δεν αλλαζουν τα data με την καμια, προφανως φταιει το twrp.

με το recommended δεν εμφανιζει το ventor, αν και αναφερει οτι υποστηριζει treble, παιζει να ειναι προβλημα?

περασα την προχθεσινη εκδοση που παραθετεις, περιμενω να κανει επαναφορα google cloud για να την ψαξω λιγο τη ρομ!

δε σου αλλαζουν τα data σε f2fs??ουτε εμενα αλλαζαν μετα το treble με τιποτα και με καμια twrp..ουτε με αυτην που την πρωτη φορα ειχα κανει τη μετατροπη σε f2fs..υποθετω οτι το treble πειραζει λιγο το partition του data γι αυτο και δεν ξαναγυριζουν..ειχα δοκιμασει και το προτεινομενο να το γυρισω πρωτα σε κατι αλλο και μετα σε f2fs.. αλλαζει σε οτιδηποτε εκτος απο αυτο..ας ειναι..δε πειραζει..ετσι κι αλλιως να σου πω την αληθεια ποτε δεν ειδα ουσιαστικη διαφορα με αυτη την αλλαγη..cris περιμενουμε με ανυπονησια τη νεα εκδοση..

Δεν βλεπω να μη δουλευει κατι, ο,τι δοκιμασα δουλευει μια χαρα.

προφανως τα εφτιαξαν στην εκδοση 5/10

τωρα μενει να δουμε τη μπαταρια...

γρηγορη φαινεται, κλασικη LOS οπως την ξερουμε.

-ΟΤΑ updates

-το IR πρεπει να το περασουμε χειροκινητα

-καμερες δουλευουν αψογα

-GPS πιανει με την πρωτη

-το LTE τζαμι

-ασυρματη οθονη παει να συνδεθει αλλα στο τελος δεν τα καταφερνει.

-δακτυλικο, faceunlock ακαριαια

το θεμα με τις sim παραμενει σε ολες τις pie που εχω δοκιμασει (και στις 5)

οσο αφορα το ventor δεν ειναι οτι δεν το βλεπει...

στο mount το βλεπει, στο wipe δεν το βλεπει...

προφανως το εχουν κανει ετσι για αποφυγη σβησιματος

(παντα με το twrp που προτεινει)

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δε σου αλλαζουν τα data σε f2fs??ουτε εμενα αλλαζαν μετα το treble με τιποτα και με καμια twrp..ουτε με αυτην που την πρωτη φορα ειχα κανει τη μετατροπη σε f2fs..υποθετω οτι το treble πειραζει λιγο το partition του data γι αυτο και δεν ξαναγυριζουν..ειχα δοκιμασει και το προτεινομενο να το γυρισω πρωτα σε κατι αλλο και μετα σε f2fs.. αλλαζει σε οτιδηποτε εκτος απο αυτο..ας ειναι..δε πειραζει..ετσι κι αλλιως να σου πω την αληθεια ποτε δεν ειδα ουσιαστικη διαφορα με αυτη την αλλαγη..cris περιμενουμε με ανυπονησια τη νεα εκδοση..

Tωρα που το ειπες...

το δοκιμασα τωρα απο περιεργεια με το le_x2-TWRP-3.2.3-0-quota-fs&tools_CBG και επιβεβαιωνω τα λεγομενα σου

βγαζει error code 1

Tωρα που το ειπες...

το δοκιμασα τωρα απο περιεργεια με το le_x2-TWRP-3.2.3-0-quota-fs&tools_CBG και επιβεβαιωνω τα λεγομενα σου

βγαζει error code 1

α γεια σου...και σε μενα το ιδιο..μπορει να δοκιμασα και 7 διαφορετικες twrp.σε ολες το ιδιο..ευτυχως που το δοκιμασες γιατι ακομα θα ειχα την αμφιβολια οτι κανω κατι λαθος.

Aosp Extended 9.0 Treble Build for x2 Build No: 8

Download Link : https://sourceforge.net/projects/shivatejapeddi/files/Aospextended/

Important : Pie Compatible TWRP to be installed before rom otherwise u cant flash rom (Mind no other TWRP works except TWRP in below link )

Pie TWRP

Download Link: https://drive.google.com/open?id=1kCK73vrGcAMQOqUik2XD0w8d0TBGJ_Z4

Device Specific Changelog :

1) Updated CNE to pie

2)Switched to caf ril and wifi hals

3)Enabled Custom Audio policy

4)Enabled Ant and updated Ant blobs to pie

5)Added Volte hack toggle ( non volte users disable it so that ur simsettings wont reset after reboot)

Rom Specific Changelog:

Added Status Bar battery styles

Added Themes and other stuff

Added Extended ui and Choclate ui

and some other changes

Τα χω γράψει.. διαβάστε..

Aosp Extended 9.0 Treble Build for x2 Build No: 8

Download Link : https://sourceforge.net/projects/shivatejapeddi/files/Aospextended/

Important : Pie Compatible TWRP to be installed before rom otherwise u cant flash rom (Mind no other TWRP works except TWRP in below link )

Pie TWRP

Download Link: https://drive.google.com/open?id=1kCK73vrGcAMQOqUik2XD0w8d0TBGJ_Z4

Device Specific Changelog :

1) Updated CNE to pie

2)Switched to caf ril and wifi hals

3)Enabled Custom Audio policy

4)Enabled Ant and updated Ant blobs to pie

5)Added Volte hack toggle ( non volte users disable it so that ur simsettings wont reset after reboot)

Rom Specific Changelog:

Added Status Bar battery styles

Added Themes and other stuff

Added Extended ui and Choclate ui

and some other changes

βλεπεις τι μας κανεις τωρα???? :lost:

θα φαμε την Κυριακη στα φλασαρισματα :lol::lol:

Τα χω γράψει.. διαβάστε..

ετσι οπως τρεχουν οι σελιδες εδω, αν δεν μπουμε 2-3 μερες στο φορουμ, μετα θες 2 ωρες διαβασμα! :dizzy::rotfl::thanks:

το θεμα με τις sim παραμενει σε ολες τις pie που εχω δοκιμασει (και στις 5)...

Ποιο είναι το θέμα με τις Sim...θύμισέ μου γιατί έχουμε χάσει τη μπάλλα με τα καθημερινά φλασαρίσματα:lol:

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Ποιο είναι το θέμα με τις Sim...θύμισέ μου γιατί έχουμε χάσει τη μπάλλα με τα καθημερινά φλασαρίσματα:lol:

αυτο εδω... βγαινει σε καθε ανοιγμα του λειτουργικου.

μολις περασα την ΑΕΧ build 8 και το κανει και τωρα :mad:

να προσθεσω οτι εχω μονο μια sim στο κινητο

43275646_2139392046095205_4363450953261645824_n.png