sso Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Καλησπέρα κι από μένα παιδιά, Μετά από αρκετούς μήνες έχω πάλι στα χέρια μου τον "Αλέκο", Χ20, το 6/64 Ήρθε με την 19s και χθες το βράδυ του πέρασα twrp και την EUI 6 LeITA Nougat (https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/alpha-eui-6-cbg-team-t3728196). Μπορεί να μου πει κάποιος ποια gcam "συνεργάζεται" καλύτερα με αυτό το κινητό και με αυτή τη Ρομ; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 . Με το dirty flash που έκανα χάθηκε το playstore και το Google services. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αμάν μωρέ! Το ενα φτιαχνεις το άλλο σου χαλάει! :P Πραγματικα δεν έχω συναντήσει κανενα πρόβλημα απ'ολα αυτά... Το launcher πως το αλλαγές σε nova; Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Καλησπέρα κι από μένα παιδιά, Μετά από αρκετούς μήνες έχω πάλι στα χέρια μου τον "Αλέκο", Χ20, το 6/64 Ήρθε με την 19s και χθες το βράδυ του πέρασα twrp και την EUI 6 LeITA Nougat (https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/alpha-eui-6-cbg-team-t3728196). Μπορεί να μου πει κάποιος ποια gcam "συνεργάζεται" καλύτερα με αυτό το κινητό και με αυτή τη Ρομ; Το πηρες καινούριο; Αν ναι πες μια πληροφορίες γιατί πάω για το τέταρτο... Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Αμάν μωρέ! Το ενα φτιαχνεις το άλλο σου χαλάει! :P Πραγματικα δεν έχω συναντήσει κανενα πρόβλημα απ'ολα αυτά... Το launcher πως το αλλαγές σε nova;Ολα καλα φαινονται τωρα. Για να μπω σε nova επρεπε να κανω μαγικα για να μπω σε εναν file manager και να το τρεξω απο το φλασακι μου. Τωρα το ξαναστηνω και ελπιζω να πανε καλα στην πορεια. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Το πηρες καινούριο; Αν ναι πες μια πληροφορίες γιατί πάω για το τέταρτο... Όχι δεν είναι καινούργιο Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 (edited) Nl] Υπάρχει κάποιος οδηγός, για να το περάσουμε; Η ειναι απλό ζιπ απο twrp; Edited August 16, 2018 by CrisBal Δημοσίευση σπασμένου προγράμματος Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Το πηρες καινούριο; Αν ναι πες μια πληροφορίες γιατί πάω για το τέταρτο... Καινούριο μόνο στο tomtop το βρίσκω το x829 αν ενδιαφέρεσαι αλλά η τιμή γύρισε δύο χρόνια πισω στα 259 δολάρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Υπάρχει κάποιος οδηγός, για να το περάσουμε; Η ειναι απλό ζιπ απο twrp; Το ξεζιπαρεις περνάς το apk στο κινητό και το τρέχεις και γίνεται η εγκατάσταση Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Προς όλους όσοι από εσάς έχετε αλλάξει κάμερα και αισθητήρα δακτυλικού μόνοι σας, υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα και δεν φαίνεται στα διάφορα βίντεο του YouTube; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Προς όλους όσοι από εσάς έχετε αλλάξει κάμερα και αισθητήρα δακτυλικού μόνοι σας, υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα και δεν φαίνεται στα διάφορα βίντεο του YouTube; Καλημέρα φίλε μου! Πηγαινε λιγο πιο πισω είχα γραψει αναλυτικά ολη σχεδόν τη διαδικασια! Καλο ζεσταμα να ξεκολλησει η οθόνη και αν βγει η οθόνη τα πράγματα είναι απλα μετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misigun Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Προς όλους όσοι από εσάς έχετε αλλάξει κάμερα και αισθητήρα δακτυλικού μόνοι σας, υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα και δεν φαίνεται στα διάφορα βίντεο του YouTube;Εγώ αυτό που δεν πρόσεξα και χρειάστηκε να την ανοίξω πάλι είναι ο αισθητήρας light που είναι στα αριστερά της οθόνης.οταν βγάλεις το πλαστικό το μαύρο ξεκουμπωνη και μένει πάνω στο πλαστικό.κοιταξε το λίγο αυτό. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AEX Pie-9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Εβαλα το nova launcher αλλά θεωρώ πολύ καλυτερο το ruthless launcher που έχει στοκ η xtended Μάλλον ξαναγυρναω στο ruthless... Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Το έκανα το χειρουργείο αλλά πέτυχε η μισή επέμβαση. Η κάμερα δουλεύει άψογα αλλά ο αισθητήρας του δακτυλικού αποτυπώματος τίποτα. Μετά από αρκετή ώρα κάνει μια δόνηση και έπειτα νεκρός. Έκανα το fingerprint fix του Χρήστου αλλά τίποτα. Σημειωτέον ότι έχω την τελευταία DU by Infrag, οπότε κάποια στιγμή θα δοκιμάσω τις τελευταίες του Χρήστου μήπως και πάρει μπροστά. Όπως έγραψαν και οι προηγηθεντες χειρουργοί, προσοχή στον αισθητήρα εγγύτητας επειδή ξεκουμπωνει εύκολα και του φεύγει και το γύρω γύρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Εχω τη miui 9.5.2.v8l και θελω να δοκιμασω τη νεα miui 10 v4b ξερει κανεις αν με dirty flash θα εγκατασταθει με επιτυχια γιατι διαβασα σε προηγουμενα σχολια οτι μονο με καθαρη εγκατασταση γινεται. Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Εχω τη miui 9.5.2.v8l και θελω να δοκιμασω τη νεα miui 10 v4b ξερει κανεις αν με dirty flash θα εγκατασταθει με επιτυχια γιατι διαβασα σε προηγουμενα σχολια οτι μονο με καθαρη εγκατασταση γινεται.Εγώ που είχα δοκιμάσει δεν μου πέτυχε. Το ιδανικότερο θα ήταν καθαρή εγκατάσταση. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hosterious Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Καλημερα σε ολους.. Παρακολουθω εδω και καιρο την ομαδα και εμαθα αρκετα για να φερω το κινητο στα δικα μου δεδεομενα..Εδω και λιγες μερες ομως αντιμετωπιζω ενα μεγαλο προβλημα....Εκανα wipe format data τα παντα:wacko::wacko::cry::cry: και απο τοτε δεν μπορω να περασω καποια rom.......Exω περασμενο το TWRP 3.0.2-0 περναω καποια ρομ στο κινητο συνδεοντας το με υπολογιστη αλλα οταν παω να κανω εγκατασταση δεν μου εμφανιζει κανενα αρχειο μεσα στο σκληρο του κινητου......Ουτε καν το φακελο του ΤWRP εκει που λεει install zip select file from internal storage δειχνει 0 MB!!!!!!!Ουτε φακελος ληψεις ουτε τιποτα!!!!!Η τελευταια ρομ που ειχα περασει ηταν η ΑICP 8.01 του Chris bal...TO Kινητο ειναι το 820...Κανονταs wipe or wipe format data το κινητο για καποιο λογο ενω δειχνει 0μβ στον αποθηκεθτικο χωρο επανερχεται με μια AICP ROM 13.1 εκδοση αντριοιντ 8.1.0 OPM2.171019.029.B1την οποια δεν μπορω να τροποποιησω ουτε να βαλω gapps oυτε τιποτα!!!!!!!!!!!Αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι παω να τρελαθω ..οτι γνωσεις εχω τις πηρα απο εδω ολους εσας παιδια και δεν ξερω τι να κανω για να φτιαξω το τηλεφωνακι μου:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Καλημερα σε ολους.. Παρακολουθω εδω και καιρο την ομαδα και εμαθα αρκετα για να φερω το κινητο στα δικα μου δεδεομενα..Εδω και λιγες μερες ομως αντιμετωπιζω ενα μεγαλο προβλημα....Εκανα wipe format data τα παντα:wacko::wacko::cry::cry: και απο τοτε δεν μπορω να περασω καποια rom.......Exω περασμενο το TWRP 3.0.2-0 περναω καποια ρομ στο κινητο συνδεοντας το με υπολογιστη αλλα οταν παω να κανω εγκατασταση δεν μου εμφανιζει κανενα αρχειο μεσα στο σκληρο του κινητου......Ουτε καν το φακελο του ΤWRP εκει που λεει install zip select file from internal storage δειχνει 0 MB!!!!!!!Ουτε φακελος ληψεις ουτε τιποτα!!!!!Η τελευταια ρομ που ειχα περασει ηταν η ΑICP 8.01 του Chris bal...TO Kινητο ειναι το 820...Κανονταs wipe or wipe format data το κινητο για καποιο λογο ενω δειχνει 0μβ στον αποθηκεθτικο χωρο επανερχεται με μια AICP ROM 13.1 εκδοση αντριοιντ 8.1.0 OPM2.171019.029.B1την οποια δεν μπορω να τροποποιησω ουτε να βαλω gapps oυτε τιποτα!!!!!!!!!!!Αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι παω να τρελαθω ..οτι γνωσεις εχω τις πηρα απο εδω ολους εσας παιδια και δεν ξερω τι να κανω για να φτιαξω το τηλεφωνακι μου:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Καταρχήν αλλαξε Twrp και βάλε τον 3.2.1.0 του CrisBal για Android 8. Μετά ξαναδοκιμασε και εδώ είμαστε. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Καλημερα σε ολους.. Παρακολουθω εδω και καιρο την ομαδα και εμαθα αρκετα για να φερω το κινητο στα δικα μου δεδεομενα..Εδω και λιγες μερες ομως αντιμετωπιζω ενα μεγαλο προβλημα....Εκανα wipe format data τα παντα:wacko::wacko::cry::cry: και απο τοτε δεν μπορω να περασω καποια rom.......Exω περασμενο το TWRP 3.0.2-0 περναω καποια ρομ στο κινητο συνδεοντας το με υπολογιστη αλλα οταν παω να κανω εγκατασταση δεν μου εμφανιζει κανενα αρχειο μεσα στο σκληρο του κινητου......Ουτε καν το φακελο του ΤWRP εκει που λεει install zip select file from internal storage δειχνει 0 MB!!!!!!!Ουτε φακελος ληψεις ουτε τιποτα!!!!!Η τελευταια ρομ που ειχα περασει ηταν η ΑICP 8.01 του Chris bal...TO Kινητο ειναι το 820...Κανονταs wipe or wipe format data το κινητο για καποιο λογο ενω δειχνει 0μβ στον αποθηκεθτικο χωρο επανερχεται με μια AICP ROM 13.1 εκδοση αντριοιντ 8.1.0 OPM2.171019.029.B1την οποια δεν μπορω να τροποποιησω ουτε να βαλω gapps oυτε τιποτα!!!!!!!!!!!Αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι παω να τρελαθω ..οτι γνωσεις εχω τις πηρα απο εδω ολους εσας παιδια και δεν ξερω τι να κανω για να φτιαξω το τηλεφωνακι μου:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Δοκιμασε το εξης..βαλε μια ρομ σε ενα φλασακι και συνδεσε το στο κινητο πριν το ανοιξεις σε ρεκοβερι..ανοιξε το σε ρικοβερι και κανε εγκατασταση τη ρομ απ το φλασακι. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Άλλαξε Τwrp χτες!!! Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hecorian Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 οσοι εχετε δοκιμασει project treble σας λεει κ εσάς οτι ο χώρος στο Google Photos ειναι επεριοριστος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 (edited) Μετά από 2 χρόνια με την rom του Cris σήμερα εγκατέστησα την lineage-15.1-20180801-Experimental-Rev6-x2 και έκανα το βήμα από το Android 6.0 στο 8.1! Το TWRP μου είναι σε 3.2.1 και δεν μου διαβάζει τα αρχεία που του έχω τοποθετήσει στην internal storage με συνέπεια να μην μπορώ να κάνω ρουτ όπως λένε οι οδηγίες του Cris να κάνω στην συνέχεια. Τι πρέπει να κάνω..περιμένω με το κινητό στο χέρι για τις οδηγίες σας... Ευχαριστώ Edited August 18, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hecorian Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Μετά από 2 χρόνια με την rom του Cris σήμερα εγκατέστησα την lineage-15.1-20180801-Experimental-Rev6-x2 και έκανα το βήμα από το Android 6.0 στο 8.1! Το TWRP μου είναι σε 3.2.1 και δεν μου διαβάζει τα αρχεία που του έχω τοποθετήσει στην internal storage με συνέπεια να μην μπορώ να κάνω ρουτ όπως λένε οι οδηγίες του Cris να κάνω στην συνέχεια. Τι πρέπει να κάνω..περιμένω με το κινητό στο χέρι για τις οδηγίες σας... Ευχαριστώ για αρχη ρεσταρτ μετα δοκιμασε αν εχεις καποιο usb otg αν παλι οχι αλλαξε twrp ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 (edited) Όλα καλά και ευχαριστώ πολύ. Έβαλα με το fastboot το TWRP του Cris και είδα φως..... Για να δούμε πως θα πάει από μπαταρία και εάν θα κατορθώσω να κάνω ρουτ.... ............. Έγινε ρουτ με την εσωτερική εφαρμογή (safety net πως γίνεται να έχω? το mod του Cris δεν έπιασε!) και έβαλα μαγισκ 16.7, πέρασα και τον κernel 3.18.115 Blackscreen 5.2 και την google camera 4.2 Ποιό profile μπαταρίας είναι το καλύτερο? (Fusion Performance έβαλα για αρχή). Ta kernel profile τι είναι? Ο file manager της ρομ ήταν για πέταμα...το ίδιο και το πρόγραμμα απεγκατάστασης...δεν βλέπω θέματα μέσα στην ρομ και είναι κάτι που μου λείπει (έχετε κάτι να προτείνετε σ' αυτό?)! Πέρασα Dolby atmos, gputurboboost, xposed V.90 27 κ.λ.π Αυτό το "φόρτωση widget" κάνει μισή ώρα και μου την σπάει...στην αρχή και γενικά η συσκευή ζεσταίνεται-ψήνεται... πως θα γίνονται οι αναβαθμίσεις της ρομ? Υπάρχει κάποιο site ή μέσα από 'δω? Αν έμεινε κάτι που δεν έβαλα πείτε το τώρα...διαφορετικά ..και εις άλλα με android P με treble! Edited August 19, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hosterious Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση....Προσπαθω να το κανω ,μιας κα ι οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες, διαβαζοντας τις οδηγιες αλλα κατι κανω λαθος μαλλον και δεν τα εχω καταφερει ακομα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση....Προσπαθω να το κανω ,μιας κα ι οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες, διαβαζοντας τις οδηγιες αλλα κατι κανω λαθος μαλλον και δεν τα εχω καταφερει ακομα.... 1) Κατεβάσεις το τελευταίο (3.2.3-0) twrp img απο εδώ. Και το βάζεις μέσα στην ιντερναλ χύμα. https://dl.twrp.me/x2/ 2) μπαινεις στο twrp σου, πας install και επιλεγεις κάτω δεξια να κανεις img και όχι zip. Αμέσως σου εμφανίζει στην ιντερναλ σου το twrp που εχεις κατεβάσει. Κλικ πανω του για ιντσταλ και σου βγάζει 3 επιλογές για το που θα το εγκαταστησεις. Εσυ επιλεγεις recovery. Το κανεις και έτοιμος! Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts