Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ έχω disable αρκετά app , έχω καλύτερη μπαταρία , θα στρώση από τον μαέστρο cris!

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πως τα κανουμε disable ρε παιδια? :wacko:

μεσα απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης στο app η απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης στο κινητο?

δηλαδη ανοιγουμε την καθε εφαρμογη για να τη ρυθμισουμε?

Le max 820 6/64 gold my device

AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1

HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming

Η μέσα από κάθε app ή πας ρυθμίσεις -> σύστημα -> επιλογές για προγραμματιστές -> μνήμη -> εφαρμογές που ξεκινούν κατά την εκκίνηση

Να ρωτήσω κατι. Στην los rev 4 γιατί δεν μου κάνει focus? Πρέπει να βάλω το fix? Τραβάει φωτογραφίες αλλά μόνο σε μια σταθερή απόσταση.αν είναι μακριά δεν κάνει focus.

AEX Pie-9

Με το viper4android τι music player χρησιμοποιείτε και τι ακουστικά cdla leeco ή τα κλασικά jack με τον αντάπτορα? Ότι και να χρησιμοποίησα δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Με το viper4android τι music player χρησιμοποιείτε και τι ακουστικά cdla leeco ή τα κλασικά jack με τον αντάπτορα? Ότι και να χρησιμοποίησα δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι.

Και bt και με αντάπτορα ο ήχος που έχω είναι άψογος με ατελείωτες ρυθμίσεις. Δες αν δουλεύει σωστά το v4a μέσα από τις ρυθμίσεις και ότι είναι ανοιχτό και κάνει επεξεργασία. Έχει tab με ξεχωριστή ρύθμιση για το ηχειο, το bt, και για τα ακουστικά.

ειναι κάποιος που περασε απο δω να πει κ αυτος τις εντυπώσεις του?? γτ για μενα τωρα είναι η καλυτερη 8.1 ρομ έχοντας δοκασει 6-7 εκδόσεις

https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/rom-project-xtended-shakeme-t3794392

Γιατί τη θεωρείς ως την καλύτερη;

Από μπαταρία πώς είναι;

Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση

Και bt και με αντάπτορα ο ήχος που έχω είναι άψογος με ατελείωτες ρυθμίσεις. Δες αν δουλεύει σωστά το v4a μέσα από τις ρυθμίσεις και ότι είναι ανοιχτό και κάνει επεξεργασία. Έχει tab με ξεχωριστή ρύθμιση για το ηχειο, το bt, και για τα ακουστικά.
Μάλλον κάτι δεν έχω κάνει καλά. Θα το ξαναδώ από την αρχή.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Όταν έχουμε εφαρμογές να μην τρέχουν στο παρασκήνιο η να μην ξεκινάνε κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου , χάνουμε καμία ειδοποίηση κλπ ?

Παιδιά πως μπορώ να μεγαλώσω το μικρόφωνο... παραπονιούνται ότι δεν με ακούνε..έχω την Los του Χρήστου την προτελευταία
LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended

Παιδιά πως μπορώ να μεγαλώσω το μικρόφωνο... παραπονιούνται ότι δεν με ακούνε..έχω την Los του Χρήστου την προτελευταία

βάλε την τελευταία κάνε και το update σε Rev4 και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Γιατί τη θεωρείς ως την καλύτερη;

Από μπαταρία πώς είναι;

Λογω μπαταρίας τη θεωρω καλυτερη καθαρα... ήμουν τοσους μηνες με 8.1 και ειχα 3.5 μαξ ωρες οθονη τώρα ειμαι +1 ... δε διαφερει με αλλες περα απαυτο.. σκ πλησιάζει δοκιμασε να δεις

Όταν μου κάνουν κλήση το ακουστικό ακούγετε αρκετά δυνατά, σχεδόν σαν να είμαι σε ανοιχτή ακρόαση. Αυτό χαμηλώνει @Crisbal από κάπου?

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Όταν έχουμε εφαρμογές να μην τρέχουν στο παρασκήνιο η να μην ξεκινάνε κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου , χάνουμε καμία ειδοποίηση κλπ ?

Κάποιος να γνωρίζει;;;

Κάποιος να γνωρίζει;;;

Λογικά δεν θα παίρνεις ειδοποιήσεις μέχρι να ανοίξεις την εφαρμογή.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η μέσα από κάθε app ή πας ρυθμίσεις -> σύστημα -> επιλογές για προγραμματιστές -> μνήμη -> εφαρμογές που ξεκινούν κατά την εκκίνηση

το έκανα και αυτό αλλά έχω την κλασσική κατανάλωση σε αναμονή. Οπότε τέλος με αυτό το θέμα. Ψύλους στα άχυρα ψάχνουμε σε τελική ανάλυση. αν έχω χρόνο θα δοκιμάσω και το greenify και ίσως κανά kms profile.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Πηρα απο Banggood μια θηκη για το LeMax της γυναικας. Ενω εκανε 4 μερες να ερθει απο Κινα, απο τις 20/6 ειναι στο ATHENS AIRMAIL CENTER...ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗς ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ. Τι κανουν οι καραγκιοζηδες 15 μερες στο τελωνειο για μια θηκη των 4,5 ευρω??????
Mi Note 10 .

Xρήστο συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά στην leita. Oτι καλύτερο έχω βάλει στη συσκευή μου απο eui roms :D

Πηρα απο Banggood μια θηκη για το LeMax της γυναικας. Ενω εκανε 4 μερες να ερθει απο Κινα, απο τις 20/6 ειναι στο ATHENS AIRMAIL CENTER...ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗς ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ. Τι κανουν οι καραγκιοζηδες 15 μερες στο τελωνειο για μια θηκη των 4,5 ευρω??????

Tην έχω πατήσει και εγώ έτσι με το τελευταίο καθεστώς των τελωνείων. Θα περάσει κανονικά όταααααααααανννν... έρθει η σειρά του πακέτου να το ελέγξουν και θα έχει κολλημένο ένα αυτοκόλλητο ΓΕΤΑ τελειωνειακώς ελεύθερο

Edited by bbbb

Παιδιά στην los του chris rev4 δεν δουλεύει το focus σε καμία κάμερα.εχω περάσει το fix αλλά τίποτα.

Και πως αλλάζουμε θεμα; Έχω κατεβάσει από το play αλλά όταν το βάζω μου βγάζει error.

Edited by misigun
AEX Pie-9

Λογω μπαταρίας τη θεωρω καλυτερη καθαρα... ήμουν τοσους μηνες με 8.1 και ειχα 3.5 μαξ ωρες οθονη τώρα ειμαι +1 ... δε διαφερει με αλλες περα απαυτο.. σκ πλησιάζει δοκιμασε να δεις

Checking..

~ Samsung Galaxy S10 ~

Παιδιά στην los του chris rev4 δεν δουλεύει το focus σε καμία κάμερα.εχω περάσει το fix αλλά τίποτα.

Και πως αλλάζουμε θεμα; Έχω κατεβάσει από το play αλλά όταν το βάζω μου βγάζει error.

Σε ποια κάμερα? Δοκίμασες τον ryzen kernel?

Edited by GUZGUN

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Σε όλες όσες έχουν ειπωθεί.δεν τρεμοπαιζει το focus όπως σε άλλες rom απλά δεν διορθώνει την εικόνα.ειναι θολή η φωτό.αυτο το kernel πως το βάζω;

AEX Pie-9

Σε όλες όσες έχουν ειπωθεί.δεν τρεμοπαιζει το focus όπως σε άλλες rom απλά δεν διορθώνει την εικόνα.ειναι θολή η φωτό.αυτο το kernel πως το βάζω;

Μέσω recovery. Τον είχε δώσει ο Cris σε μια προηγούμενη έκδοση της los αλλά και μέσα στον φάκελο los extra της Rev 4 τον έχει.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με τα leeco cdla ακουστικά στο driver status μου βγάζει unsupported και όλα no. Με τον αντάπτορα και τα κλασσικά ακουστικά αφού έκανα από τις ρυθμίσεις lock effect mode στο headset μου τα έβγαλε όλα οκ εκτός από το processing που είναι μονίμως "no" . Αν έχεις υπόψιν σου κάτι άλλο δεχτή η βοήθεια.

Edited by GUZGUN

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Με τα leeco cdla ακουστικά στο driver status μου βγάζει unsupported και όλα no. Με τον αντάπτορα και τα κλασσικά ακουστικά αφού έκανα από τις ρυθμίσεις lock effect mode στο headset μου τα έβγαλε όλα οκ εκτός από το processing που είναι μονίμως "no" . Αν έχεις υπόψιν σου κάτι άλλο δεχτή η βοήθεια.

Cdla ακουστικά δεν έχω οπότε δεν ξέρω αν έχει θέμα.

Να κάνω την χαζή ερώτηση : Στα άλλα ακουστικα παίζει η μουσική όταν τσεκάρεις τον driver?

Και ποιον player χρησιμοποιείς?

Cdla ακουστικά δεν έχω οπότε δεν ξέρω αν έχει θέμα.

Να κάνω την χαζή ερώτηση : Στα άλλα ακουστικα παίζει η μουσική όταν τσεκάρεις τον driver?

Και ποιον player χρησιμοποιείς?

Ναι παίζει κανονικά. Χρησιμοποιώ τον jetaudio κυρίως αλλά και τον player pro. Δοκίμασα και τον music που έχει η Los.

Έλα διορθώθηκε. Είχε χαθεί το root και το ξαναπέρασα. Μπήκα και όλα καλα. Ευχαριστώ πάντως.

Με τα leeco ακουστικά δεν δουλεύει. Όλα καλά.

Edited by GUZGUN

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ναι παίζει κανονικά. Χρησιμοποιώ τον jetaudio κυρίως αλλά και τον player pro. Δοκίμασα και τον music που έχει η Los.

Έλα διορθώθηκε. Είχε χαθεί το root και το ξαναπέρασα. Μπήκα και όλα καλα. Ευχαριστώ πάντως.

Με τα leeco ακουστικά δεν δουλεύει. Όλα καλά.

Μόνο leeco έχω και σκοτώνει με το HTC κάτι lib...

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Λογικά δεν θα παίρνεις ειδοποιήσεις μέχρι να ανοίξεις την εφαρμογή.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το έκανα και αυτό αλλά έχω την κλασσική κατανάλωση σε αναμονή. Οπότε τέλος με αυτό το θέμα. Ψύλους στα άχυρα ψάχνουμε σε τελική ανάλυση. αν έχω χρόνο θα δοκιμάσω και το greenify και ίσως κανά kms profile.

Αχ όταν δεν διαβάζετε...μέσα στην sdcard το έχεις στα LOS-EXTRAS focus fix kernel

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX