spirosgon Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Νέα πακέτα θεμάτων και κάμερες για 28s.όλες οι εκδόσεις.. Themes Pack through TWRP: https://drive.google.com/open?id=14D3L7On5Tk97g60Iie875q9Wy29vTCHI Camera app: https://dl.dropboxusercontent.com/s/2kjmzvpq02zk7io/com.pms.cameranextmod.v7.003.apk Moto Z Camera https://dl.dropboxusercontent.com/s/x2j75i1tfhflqja/MotoZCameraPro.x2_v2.apkΑυτές οι κάμερες κάνουν και για την Tele 28 ? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dammyan Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 κάνε όλα τα wipe και αν δεν σε πειράζει κάνε και την internal και μετά πέρνα την 28sv12. σταθερότατη και με σούπερ μπαταρία. εγώ μόλις πήρα backup και θα δοκιμάσω την miui 9,5 του Crisbal και ίσως μετά την du x2 του infrag. Aν και έχουμε καλή σχετικά φωτογραφική θέλω και την gcam. Αν τα κάνω wipe όλα και internal,δε θα πρέπει να κάνω flash τη rom από στικάκι μέσω otg? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κάνε όλα τα wipe και αν δεν σε πειράζει κάνε και την internal και μετά πέρνα την 28sv12. σταθερότατη και με σούπερ μπαταρία. εγώ μόλις πήρα backup και θα δοκιμάσω την miui 9,5 του Crisbal και ίσως μετά την du x2 του infrag. Aν και έχουμε καλή σχετικά φωτογραφική θέλω και την gcam. Dalvik, system,cache,data, internal όλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Αν τα κάνω wipe όλα και internal,δε θα πρέπει να κάνω flash τη rom από στικάκι μέσω otg? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Dalvik, system,cache,data, internal όλα? εγώ έτσι κάνω πάντα και κάνω μετά install από otg. αν δεν έχεις otg μην κάνεις wipe την internal. Κανονικά πάντως δεν χρειάζεται wipe η internal. Οπότε κάνε wipe όλα τα άλλα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 (edited) Αγορασα για την γυναικα μου ενα Le Eco S3 απο γνωστο site του χωρου. Μεσα στα settings (η συσκευη μου), λεει Le 2 Pro Χ620. Το κουτι του λεει S3 Χ626. Mιλαω με τον πωλητη και μου λεει οτι λεει Le Pro 2 στις ρυθμισεις επειδη φοραει καποια rom του tickernel.com που ειναι για Le 2 Pro. Tαιριαζει λεει μιας και τα τηλ εχουν ιδιους επεξεργαστες κλπ. Τσεκαρω τους επεξεργαστες, και βλεπω οτι το ενα φοραει snapdragon 652, το αλλο Ηelio X25. Τρεχω ενα Aida 64 οπου μου λεει οτι ειναι το LE2 Pro. O φιλος μου λεει οχι, τσεκαρε τα imei στο κουτι και στο κινητο, ειναι τα ιδια, το S3 ειναι. Εχω πελαγωσει. Τι να κανω? Edited April 21, 2018 by nikose704 Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Αν και offtopic εδώ θα σου πω ότι ως πρώην κάτοχος του x626 είσαι εντάξει. Το κινητό σου είναι το x626 με 4gb ram και 32/64rom. Τα le 2-->x620/le 2 pro φοράνε επίσης επεξεργαστή mtk με το πρώτο να έχει τον mtk x20 (τον ίδιο με το x626) αλλά 3gb ram αντί 4 του 626 και το 2ο τον x25. Και εγώ όταν δοκίμαζα τις διάφορες ρομ κάποιες το έβλεπαν το x626 μου 4/32 το έβλεπαν ως x620 αντί x626. Εφόσον όπως λες και στο κουτί ταιριάζουν τα imei εισαι εντάξει. Αν τώρα δε σου αρέσει η ρομ που έχει πάνω, ρώτησε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=455098 τι άλλες επιλογές έχεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 (edited) Kι ενα cpu-z που ετρεξα τωρα Le 2 pro λεει. 4 G ram ομως. Λες ολα αυτα αυτα τα στοιχεια να τα σερβιρει στο προγραμα (cpu-z, aida64) η rom?? Ενα πραμα δηλαδη...οτι δηλωσεις εισαι??? Τα διαφορα προγραματα αυτου του τυπου τη rom διαβαζουνε?? Οχι το hardware??? Μυστηρια πραματα. Edited April 21, 2018 by nikose704 Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Ναι από το build.prop αρχείο. Εισαι οκ. Εγώ ειχα την aosp rom που το έβλεπε ως 620 Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 οποτε ψαχνω κανονικα για rom για S3 ετσι?? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι από το build.prop αρχείο. Εισαι οκ. Εγώ ειχα την aosp rom που το έβλεπε ως 620 Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι αμα ειναι ετσι τη ram γιατι τη διαβαζουνε κανονικα?? Δε θα επρεπε βασιζομενα στη rom του 620 να λενε ram 3 G?? Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman74 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Μετά απο 2 μέρες χρήσης με τον κέρνελ που προτείνει ο cris έφτιαξε η καμερα με το γνωστό πρόβλημα λόγο hardware Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 οποτε ψαχνω κανονικα για rom για S3 ετσι?? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι αμα ειναι ετσι τη ram γιατι τη διαβαζουνε κανονικα?? Δε θα επρεπε βασιζομενα στη rom του 620 να λενε ram 3 G??Δε γνωρίζω. Προφανώς η ram διαβάζεται απο άλλο σημείο του λειτουργικού. Όπως πχ και με το x820 που η ίδια ρομ κάνει και για το 4 και για το 6αρι μοντέλο Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman74 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Μετά απο 2 μέρες χρήσης με τον κέρνελ που προτείνει ο cris έφτιαξε η καμερα με το γνωστό πρόβλημα λόγο hardware Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 (edited) Cameraγια MIUI9 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/CameraX.apk Και εδώ https://forum.xda-developers.com/mi-5/themes/app-google-camera-portrait-t3777614 δουλεύει μια χαρά με την miui 9.5 του Crisbal. @Crisbal η λειτουργία έξυπνης κάλυψης στην προβολή είναι σαν το hall sensor? Δεν μπορώ να βρω αλλού τον hall sensor. Edited April 22, 2018 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsip1974 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Έχω πολύ καιρό να γράψω, γιατί είχα βολευτεί με την 28s pure του cris. Τελευταία δοκίμασα την miui 9 και μου άρεσε η αλλαγή. Δυο ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει: 1. Πώς μπορώ να κάνω unroot την miui 9 γιατί από το magisk hide δεν μου κρύβει το cosmote tv go & 2. Αν μπορώ να καταργήσω τον mi λογαριασμό πριν την εγκατάσταση για να είναι καθαρή η rom όπως είναι οι pure του cris. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Έχω πολύ καιρό να γράψω, γιατί είχα βολευτεί με την 28s pure του cris. Τελευταία δοκίμασα την miui 9 και μου άρεσε η αλλαγή. Δυο ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει: 1. Πώς μπορώ να κάνω unroot την miui 9 γιατί από το magisk hide δεν μου κρύβει το cosmote tv go & 2. Αν μπορώ να καταργήσω τον mi λογαριασμό πριν την εγκατάσταση για να είναι καθαρή η rom όπως είναι οι pure του cris. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! 1. Πριν να φλασάρεις τη ρομ απλά άνοιξε το ζιπ (όχι αποσυμπίεση...διπλό κλικ άνοιγμα) με winrar ή 7zip και σβήσε τελείως μέσα απο το φάκελο patch το patch1.bin-δεξί κλικ επάνω του διαγραφη...κλείνεις το ζιπ και το βάζεις στο κινητό για φλας... 1. Πριν να την ξαναφλασάρεις κάνε unbind από τον λογαριασμο σου xiaomi-αποσύνδεση δλδ... μετά όταν θα μπεις θα σε ρωτήσει αν θες να συνδεθεις θα πατησεις παράλειψη και είσαι έτοιμος..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 δουλεύει μια χαρά με την miui 9.5 του Crisbal. @Crisbal η λειτουργία έξυπνης κάλυψης στην προβολή είναι σαν το hall sensor? Δεν μπορώ να βρω αλλού τον hall sensor. Ναι αυτό κάνει...διαβάζει μαγνητική θήκη... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsip1974 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 1. Πριν να φλασάρεις τη ρομ απλά άνοιξε το ζιπ (όχι αποσυμπίεση...διπλό κλικ άνοιγμα) με winrar ή 7zip και σβήσε τελείως μέσα απο το φάκελο patch το patch1.bin-δεξί κλικ επάνω του διαγραφη...κλείνεις το ζιπ και το βάζεις στο κινητό για φλας... 1. Πριν να την ξαναφλασάρεις κάνε unbind από τον λογαριασμο σου xiaomi-αποσύνδεση δλδ... μετά όταν θα μπεις θα σε ρωτήσει αν θες να συνδεθεις θα πατησεις παράλειψη και είσαι έτοιμος..;) Ευχαριστώ πολύ cris για την άμεση απόκριση, θα το δοκιμάσω, ελπίζω στην miui 10 που ετοιμάζεις να δώσεις και επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για unroot!!! Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afric Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 προσπαθώ να εγκαταστήσω την MIUI9 Nougat 7.1.2-Stable-CN-9.5.1.0-V7## - 04.16.2018 αλλά στο τέλος της εγκατάστασης απλά κολαει και δεν κάνει reboot... λέει οτι θα κάνει σε 5 δευτερ. αλλα δεν κανει... το κλείνω το ανοίγω και όταν μπει στην ρομ μου βγάζει οτι δεν ολοκληρώθηκε η κρυπτογράφηση και να κάνω ρεσετ το τηλέφωνο. Πατάω το κουμπί που βγάζει στη μέση μέση αλλά δεν κάνει κάτι... ωστόσο πριν δεν φορούσα miui rom... του έχω κάνει 4 φορές foul wipe αλλά τίποτα...:chair::chair::chair::chair::chair::chair: Παράθεση LeMax2-x820 CrisBal Aroma_28s-v.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos71 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 προσπαθώ να εγκαταστήσω την MIUI9 Nougat 7.1.2-Stable-CN-9.5.1.0-V7## - 04.16.2018 αλλά στο τέλος της εγκατάστασης απλά κολαει και δεν κάνει reboot... λέει οτι θα κάνει σε 5 δευτερ. αλλα δεν κανει... το κλείνω το ανοίγω και όταν μπει στην ρομ μου βγάζει οτι δεν ολοκληρώθηκε η κρυπτογράφηση και να κάνω ρεσετ το τηλέφωνο. Πατάω το κουμπί που βγάζει στη μέση μέση αλλά δεν κάνει κάτι... ωστόσο πριν δεν φορούσα miui rom... του έχω κάνει 4 φορές foul wipe αλλά τίποτα...:chair::chair::chair::chair::chair::chair: Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έκανε και μένα. Υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έκανε και μένα. Υπάρχει κάποια λύση; Μάλλον φοράτε λάθος TWRP και προηγουμένος OREO ή άλλη ρομ.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 προσπαθώ να εγκαταστήσω την MIUI9 Nougat 7.1.2-Stable-CN-9.5.1.0-V7## - 04.16.2018 αλλά στο τέλος της εγκατάστασης απλά κολαει και δεν κάνει reboot... λέει οτι θα κάνει σε 5 δευτερ. αλλα δεν κανει... το κλείνω το ανοίγω και όταν μπει στην ρομ μου βγάζει οτι δεν ολοκληρώθηκε η κρυπτογράφηση και να κάνω ρεσετ το τηλέφωνο. Πατάω το κουμπί που βγάζει στη μέση μέση αλλά δεν κάνει κάτι... ωστόσο πριν δεν φορούσα miui rom... του έχω κάνει 4 φορές foul wipe αλλά τίποτα...:chair::chair::chair::chair::chair::chair: φορας λαθος TWRP φιλε μου...βαλε του Χρηστου και θα κανεις κανονικα την εγκατασταση χωρις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haptic Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Leeco le max 2 καλησπέρα παίδες μετά το τελευταίο official update το τηλέφωνο σέρνεται κυριολεκτικά. Οποτε σκέφτομαι να αλλάξω rom. Απο την άλλη η μπαταρία μοιάζει να τα έχει φτύσει γνωρίζει κανεις που μπορώ να πάω να μου την αλλάξουν; Υπαρχει official service εδώ; Παιρνει μεγαλύτερη μπαταρια; και αν ναι ποια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie_wireless Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Νέα πακέτα θεμάτων και κάμερες για 28s.όλες οι εκδόσεις.. Camera app: https://dl.dropboxusercontent.com/s/2kjmzvpq02zk7io/com.pms.cameranextmod.v7.003.apk Moto Z Camera https://dl.dropboxusercontent.com/s/x2j75i1tfhflqja/MotoZCameraPro.x2_v2.apk Κρίμα που δεν τρέχουν σε Nougat.. Η μια κανει εγγραφή video και σε hevc. Θα ηταν πολύ καλός συνδυασμός με gcamera.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Leeco le max 2 καλησπέρα παίδες μετά το τελευταίο official update το τηλέφωνο σέρνεται κυριολεκτικά. Οποτε σκέφτομαι να αλλάξω rom. Απο την άλλη η μπαταρία μοιάζει να τα έχει φτύσει γνωρίζει κανεις που μπορώ να πάω να μου την αλλάξουν; Υπαρχει official service εδώ; Παιρνει μεγαλύτερη μπαταρια; και αν ναι ποια;; Πόσο καιρό το έχεις και τα έφτυσε η μπαταρία? Δοκίμασε μια άλλη ρομ όπως την 28sv12a για αρχή να δεις πως πάει η μπαταρία. Οσο για το official service δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonthesniki Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Καλησπέρα!έχει δύο μέρες που έβαλα την τελευταία miui, και σήμερα έκατσα να ασχοληθω λίγο παραπάνω με το κινητό! Όταν έβαλα να τρέξω παιχνίδι,το κινητό απλά ζεματουσε, σε σημείο που αναγκάστηκα να το κλείσω! Ενώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με την pixel experience Παράθεση LeEco Le Max 2 x820 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Καλησπέρα!έχει δύο μέρες που έβαλα την τελευταία miui, και σήμερα έκατσα να ασχοληθω λίγο παραπάνω με το κινητό! Όταν έβαλα να τρέξω παιχνίδι,το κινητό απλά ζεματουσε, σε σημείο που αναγκάστηκα να το κλείσω! Ενώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με την pixel experience Τσεκαρε με kernel audiotor και αν ανεβάζει πάνω από 68 70 άλλαξε Ρομ... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts