Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οι ενδειξεις μου ειναι οπως του GUZGUN που γραφει πιο πανω..τις μετρησα και με την εφαρμογη amper και αυτο δειχνει με κλειδωμενη οθονη ενω φορτιζει..προφανως δεν παει ακαριαια σε αυτες τις τιμες αλλα τις πιανει σε λιγα δευτερολεπτα απ τη στιγμη συνδεσης.

νομιζω οι δικες σου ειναι πιο φυσιολογικες τιμες για κανονικη φορτιση.μαλλον φορτιζεις πιο αργα αλλα εμεις που φορτιζουμε ταχυτατα δε ξερω αν εχει επιπτωση στο χρονο ζωης της μπαταριας.νομιζω οτι οι δικες μας τιμες ειναι τιμες ταχυφορτισης παρολο που εχουμε ξετικαρει την ταχεια φορτιση στις ρυθμισεις.αν μπορουσα να το ρυθμισω θα επελεγα κανονικη φορτιση αφου ετσι κι αλλιως μονο βραδυ το συνδεω.

το 4,2 δεν το έχω δει να το δίνει κανένας φορτιστής...

Το 9V ακόμη και στο 2Α είναι ταχυφόρτιση και ολοκληρώνεται από το 5-100 το πολύ σε 1 ώρα.

Παιδιά έχω εγκαταστήσει την 28s v7 κομπλέ είναι λίγο η φωτογραφία με χαλάει τι προτείνετε?

update V.28s v8 + 28s_CameraFocusFix

Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official

Στην pixel experience το quick charge υπάρχει κάπου;;

είναι στάνταρ ενεργοποιημένο απ ότι έχω δει...

Με αυτή(ρομ) φορτίζει σε κάτω απο μία ωρα με φορτιστή 5v-3A,12v-2A

το 4,2 δεν το έχω δει να το δίνει κανένας φορτιστής...

Το 9V ακόμη και στο 2Α είναι ταχυφόρτιση και ολοκληρώνεται από το 5-100 το πολύ σε 1 ώρα.

ειναι ο δικος του φορτιστης με το δικο του καλωδιο..καπου στη μια ωρα πρεπει να κανει κι εμενα..πανω ο φορτιστης γραφει οτι ειναι quick charge 3.0......

αρα για τη διαρκεια ζωης μπαταριας πιστευεις οτι δεν επιδρα αρνητικα η ταχυφορτιση;;

Le max2 6/64 (rr oreo rom)

ειναι ο δικος του φορτιστης με το δικο του καλωδιο..καπου στη μια ωρα πρεπει να κανει κι εμενα..πανω ο φορτιστης γραφει οτι ειναι quick charge 3.0......

αρα για τη διαρκεια ζωης μπαταριας πιστευεις οτι δεν επιδρα αρνητικα η ταχυφορτιση;;

Αν και πιστεύω ότι έχουν προβλέψει γι αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο.

Μεγάλη θερμοκρασία μπαταρίας μικρότερος χρόνος ζωής.

Πάντως με την aicp στο ampere μου δείχνει 3060mA είτε είναι ενεργοποιημένη είτε είναι κλειστή η ταχεία φόρτιση. Οπότε μάλλον είναι μόνιμα σε ταχεία.

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως με την aicp στο ampere μου δείχνει 3060mA είτε είναι ενεργοποιημένη είτε είναι κλειστή η ταχεία φόρτιση. Οπότε μάλλον είναι μόνιμα σε ταχεία.

Επιβεβαιώνω και εγώ παιδιά....το έχω προσέξει λίγες μέρες ότι επιλογή και να του βάλεις με quick charge δουλεύει

LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended

Επιβεβαιώνω και εγώ παιδιά....το έχω προσέξει λίγες μέρες ότι επιλογή και να του βάλεις με quick charge δουλεύει
Και την τελευταία φορά μου ανέβασε και θερμοκρασία. Kαι εύτεγε το ταφ στην μπρίζα. Γενικώς να χρησιμοποιείτε είτε απευθείας στην πρίζα είτε σε καλό πολύπριζο μόνο.

Edited by GUZGUN

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

και akt να του βαλεις σε bat παλι στα ιδια αμπερ δουλευει..ξερουμε κανενα προγραμματακι να του οριζεις μεχρι ποσα αμπερ θα τραβηξει;;;

Αν και πιστεύω ότι έχουν προβλέψει γι αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο.

Μεγάλη θερμοκρασία μπαταρίας μικρότερος χρόνος ζωής.

Έτσι ακριβώς. Αν μπορούμε πάντα φορτίζουμε σε αργή φόρτιση και σε περίπτωση ανάγκης βάζουμε την τούρμπο...:lol::p

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Έτσι ακριβώς. Αν μπορούμε πάντα φορτίζουμε σε αργή φόρτιση και σε περίπτωση ανάγκης βάζουμε την τούρμπο...:lol::p

σωστα...εννοειται....το θεμα ειναι πως μπορουμε σε μια ρομ που απ οτι φαινεται ειναι μονιμα ενεργοποιημενη η ταχεια;;

Chris, καλησπέρα.

Πιστεύω ότι ένας οδηγός με τις ορολογίες για τα είδη των Roms θα βοηθούσε όλους τους αρχάριους.

Δηλαδή, τι σημαίνει ram:

Stable, Stock, test, custom, deployded, eui, aicp, aosp, nougat, tele, pixel, miui ...

και άλλες ακόμη που δεν θυμάμαι και που έχω διαβάσει σε δημοσιεύσεις στο forum αυτό.

Ίσως πάλι να έχω λάθος εντύπωση.

Ευχαριστώ όπως και νάχει για τη απίστευτη δουλειά που βάζετε.

LeEco LeTV Le Max 2 x829 (6/128) - ROM: DerpFest-10-Community-x2-20200319 ROOTED

Για αργή φόρτιση εγώ χρησιμοποιώ έναν απλό φορτιστή 5v/1A

και εμενα με belgium post σταλθηκε απο Lightinthebox(εχω βαλει taxies insurance).Δεν μου εχει ερθει ακομα.Εχτες μου το εστειλαν..ποσες μερες κανει?Πρωτη φορα βλεπω belgium post.Με belgium post πληρωσατε τελωνειο ή το εστειλε με αλλο post?ty
Σε τρεις εβδομάδες μου ήρθε..

Καλησπερα παιδια.

Θα ηθελα να βαλω την google camera στην eui pure28s αλλα επειδη εχω λιγο μπερδευτει θα μπορουσατε να μου πειτε ποια να περασω με ποιες ρυθμισεις και να μου δωσετε εναν οδηγο γιατι εχω λιγο μπερδευτει?

Εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7352112#post7352112 κατι εχω διαβασει αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη.

Καθε βοηθεια σας θα μου ηταν πολυτιμη!

λοιπόν η miui παρα πολύ καλή.

μοναδικά μείον ότι δεν δουλεύει το κρυφο άλμπουμ και οι κρυφές σημειώσεις. Κατά τα άλλα δν βρήκα κάποιο άλλο bug. Αν είχαμε και 9.2 stable νομίζω θα ήταν η καλύτερη ρομ

[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπόν η miui παρα πολύ καλή.

μοναδικά μείον ότι δεν δουλεύει το κρυφο άλμπουμ και οι κρυφές σημειώσεις. Κατά τα άλλα δν βρήκα κάποιο άλλο bug. Αν είχαμε και 9.2 stable νομίζω θα ήταν η καλύτερη ρομ

τα cdla δουλευουν?

καλησπερα!

εβαλα την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει συσκευη υπερυθρων στο κινητο. πρεπει να περασω κατι για να δουλεψουν οι υπερυθρες? εχω την RR 5.8.5.

να προσθεσω οτι δοκιμασω την εφαρμογη le remote που ειχε προεγκατεστημενη αλλα δεν δειχνει να δουλευει σωστα ουτε αυτη...

σωστα...εννοειται....το θεμα ειναι πως μπορουμε σε μια ρομ που απ οτι φαινεται ειναι μονιμα ενεργοποιημενη η ταχεια;;

Θα σας στείλω APK που έχω φτιάξει..:p

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Αν το κάνεις είσαι θεουλης ακόμη μια φορά!...

Sent From my Awesome LeMax2 Deep in Space ..... using Tapatalk

Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space .....

Έλα ντε!!! Έχεις ξεφύγει εντελώς. Στο τέλος θα βγάλεις και δικό σου κινητό έτσι όπως πας.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Σε τρεις εβδομάδες μου ήρθε..

Μια χαρά.Διαβαζω ότι όταν μπει Ελλάδα δεν μπορώ να κάνω track στο Belgium post. Δλδ το κάνω track μεχρι την Αθήνα και μετά σταματαει. αληθεύει;ty

Μια χαρά.Διαβαζω ότι όταν μπει Ελλάδα δεν μπορώ να κάνω track στο Belgium post. Δλδ το κάνω track μεχρι την Αθήνα και μετά σταματαει. αληθεύει;ty

απο σινγκαπουρη οταν ερχεται βαζεις το tracking number στο singpost μεχρι να μπει ελλαδα..μετα το κανεις τρακ στη σελιδα του ελτα..υποθετω λοιπον πως καπως ετσι θα γινεται και στην περιπτωση σου..