Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, είναι nougat 7.1.2

Βιντεοκλήση ακόμα δεν έχω δοκιμάσει.

Μπαταρία ακόμα είναι νωρίς να έχω άποψη. Είναι κάποιες ώρες που την έχω βάλει και δεν το έχω αφήσει καθόλου σε ησυχία!

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Πρώτο περίεργο : Χτες στο ξαφνικό έχασα το root και αναγκαστικά το ξαναέβαλα μέσω recovery.

Δεύτερο περίεργο : με μια νορμάλ χρήση χτες έφτασε η ραμ από τα 6gb στα 1.2 αφού είχα ανοίξει μόνο 4 εφαρμογές που συνηθίζω να τις ανοίγω κάθε μέρα και δεν είχα πέσει ποτέ κάτω από τα 2gb. Περίεργη διαχείριση ραμ.

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλημέρα.

Χθες ήρθε το κινητό σε φίλο αλλά έχει θέμα με το σήμα κινητής.

Έρχεται και φεύγει το σήμα.

Δοκιμάσαμε και με άλλες sim αλλά το ίδιο πρόβλημα.

Κάναμε και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα.

Υπάρχει περίπτωση αν βάλουμε άλλη rom να συνέλθει ή να το στείλουμε πίσω ως έχει ;

2ff7ffefb68017367b494ca0e41b986e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

Γιατι δε δοκιμαζετε πρωτα να αλλαξετε modem?? Oδηγιες στην πρωτη σελιδα. Δοκιμαστε το 419D. Edited by nikose704
Mi Note 10 .

Εγώ σήμερα άλλαξα πάλι Ρομ.... Δύο φορές μάλιστα...

Τώρα είμαι με την RR, και είμαι ευχαριστημένος. Μπορώ να πω πως από όλες που δοκίμασα είναι η πιο απροβλημάτιστη. Παίζουν όλες οι hdr+ κάμερες, που το ήθελα πολύ, ενώ σε android 6 & 8 πολύ λίγες παίζουν.

Και επίσης παίζει και το Πρίμο που δεν παίζει με τις oreo.

ποια ειναι η ρομ RR φιλε ??nougat 7.1.2??που τη βρισκουμε?και οταν δεις διαχειριση μπαταριας ασε ενα σχολιο αν θελεις<!

mi8

καλημερα σε ολους!

Τελικα μετα απο αρκετες ωρες εστεισα το κινητο με την Pure 26s αλλα εχω το εξης προβλημα.Οταν βαζω την καμερα μου βγαζει ενα στιγμα στην οθονη το οποιο αν τραβηξω φωτο φαινετε και στη φωτο.Αυτο μου το κανει με ολα τα προγραμματα φωτογραφικης μηχανης.

Καθαρισα το φακο απ εξω αλλα τιποτα.Εχει συμβει αυτο σε κανεναν απο εσας.Ξερετε τι πρεπει να κανω?

καλημερα σε ολους!

Τελικα μετα απο αρκετες ωρες εστεισα το κινητο με την Pure 26s αλλα εχω το εξης προβλημα.Οταν βαζω την καμερα μου βγαζει ενα στιγμα στην οθονη το οποιο αν τραβηξω φωτο φαινετε και στη φωτο.Αυτο μου το κανει με ολα τα προγραμματα φωτογραφικης μηχανης.

Καθαρισα το φακο απ εξω αλλα τιποτα.Εχει συμβει αυτο σε κανεναν απο εσας.Ξερετε τι πρεπει να κανω?

επειδη εχουνε περάσει 4 le max απο τα χέρια μου στα 2 ειχε το στιγμα που λες(σχεδον ολοστρογγυλο κυκλακι) και δεν ειναι θεμα ρομ και τωρα αυτο που εχω το εχει παλι απλα χτυπωντας το παλια το μονο που καταφερα ειναι ν αλλαξει μερος το στιγμα ειναι εσωτερικο του φακου και δεν ξερω πως φευγει...προσεχε μη το φυσηξεις με πιστολι αερα γιατι ετσι χαλασα το μικροφωνο.,..

Edited by naxioths197
mi8

Καλημέρα.

Χθες ήρθε το κινητό σε φίλο αλλά έχει θέμα με το σήμα κινητής.

Έρχεται και φεύγει το σήμα.

Δοκιμάσαμε και με άλλες sim αλλά το ίδιο πρόβλημα.

Κάναμε και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα.

Υπάρχει περίπτωση αν βάλουμε άλλη rom να συνέλθει ή να το στείλουμε πίσω ως έχει ;

2ff7ffefb68017367b494ca0e41b986e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φλασαρε άλλο modem http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7176426#post7176426

καλημερα χρηστο εκτος απο το να φλασαρη αλλο μοντεμ νομιζω υπαρχουν και καποιες εντολες που κανουν reset το modem δεν θυμαμαι ομως ποιες ειναι

εσυ αν θυμασαι γραψτες αν μπορεις.

Edited by panos314

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

chris, το αρχειακι focus fix kernel που συνοδευει την τελευταια εκδοση aicp τι ακριβως ειναι;;το κατεβαζω και ειναι ενα boot.img

Kernel φλασάρεται από TWRP επιλογή image ορισμός ως boot.image

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

καλημερα σε ολους!

Όχι δεν υπάρχει αυτό. Μάλλον ο φακός φταίει.. Τσέκαρε το και με άλλη Ρομ και αν το κάνει σε όλες επιστροφή..

Kernel φλασάρεται από TWRP επιλογή image ορισμός ως boot.image

ξερεις μηπως αν διορθωνει τιποτα;;επειδη πολλοι αναφερουν οτι μετα ειχαν προβληματα στις καμερες...

Le max2 6/64 (rr oreo rom)

ποια ειναι η ρομ RR φιλε ??nougat 7.1.2??που τη βρισκουμε?και οταν δεις διαχειριση μπαταριας ασε ενα σχολιο αν θελεις<!
Resurrection Remix 5.8.5, στο xda.

Είμαι από το κινητό και δεν μπορώ να σου δώσω λινκ.

Υπάρχει όμως και στην πρώτη σελίδα μια mix του Χρήστου.

Resurrection Remix 5.8.5, στο xda.

Είμαι από το κινητό και δεν μπορώ να σου δώσω λινκ.

Υπάρχει όμως και στην πρώτη σελίδα μια mix του Χρήστου.

Τελευταία λινκ κάτω κάτω στις custom. Όλες οι XDA Rom..

https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/x82x-resurrectionremix-m-v5-7-4-t3542355

κι εγω αυτη εχω εδω και 2 μερες. ειπα να παω σε 7 android μιας και θα ειναι πιο σταθερη χωρις τα διαφορα bug που προφανως υπαρχουν ακομα στο 8 και ψαχνομουν συνεχεια τις πρωτες μερες. ευχαριστημενος ειμαι. αλλα θελω να δω πως παει η μπαταρια ακομα... μεχρι στιγμης που το χρησιμοποιω συνεχεια δεν μπορω να πω οτι κραταει λιγο αλλα οχι οτι ειμαι και φουλ ευχαριστημενος. χθες περασα και akt files και διαλεξα απο τη καρτελα battery το ΧΑΝΝΑ που ειναι πρως το τελος. οχι το xtreme. μου φαινεται οτι εγινε λιγο πιο αργο το κινητο αλλα οχι τραγικα πραγματα. λογικο μαλλον για να μη τρωει μπαταρια.

θα περιμενω αλλες 2-3 μερες να δω πως θα παει με αυτο το προφιλ το κινητο και η μπαταρια.

εβαλα και greenify donate αλλα ακομα ψαχνομαι να δω τι μπορω να παγωσω απο συστημα. αν εχετε να προτεινετε κατι σχετικο ευχαριστως να σας ακουσω! :)

περασα αυτο Focus fix kernel for 21/01/2018 που να μην το περναγα και το τηλεφωνο μπαινει μονο στο fastboot τα φωτα σας...με εφαγαν τα πειραματα

περασα αυτο Focus fix kernel for 21/01/2018 που να μην το περναγα και το τηλεφωνο μπαινει μονο στο fastboot τα φωτα σας...με εφαγαν τα πειραματα

Τι τόθελες ρε φίλε!!

Λίγο πιο πίσω έγραψα ότι δημιουργεί προβλήματα!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7467021#post7467021

Στο recovery δεν μπαίνει να επαναφέρεις το original boot.img ;

Τι τόθελες ρε φίλε!!

Λίγο πιο πίσω έγραψα ότι δημιουργεί προβλήματα!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7467021#post7467021

Στο recovery δεν μπαίνει να επαναφέρεις το original boot.img ;

αμ δεν το ειδα αν το εβλεπα το μονο σιγουρο ειναι δεν θα το περνουσα, το θεμα ειναιι δεν μπορω να μπω πουθενα ουτε το τηλεφωνο ανοιγει

Edited by nick1967

ειχες κρατησει backup??αν ναι κανε ενα ρεστορ μετα απο wipes..αν οχι παιρνα ξανα με dirty την εκδοση που ειχες και ευχησου να μην εχεις χασει τα δεδομενα σου..αλλιως πας για καθαρη εγκατασταση..

ολα αυτα προυποθετουν να μπεις σε twrp..πατα για καμια δεκαρια δευτερεπτα power και μολις κλεισει πατα ταυτοχρονα power με volume up... αν μπει ρεκαβερι κανε τα παραπανω..αν δε μπει τοτε απο fastboot περνα μια twrp της αρχικης σελιδας οπου μετα το περασμα κανει μονο του ρεμπουτ σε ρικαβερι

Le max2 6/64 (rr oreo rom)

αμ δεν το ειδα αν το εβλεπα το μονο σιγουροειναι δεν θα το περνουσα, το θεμα ειναιι δεν μπορω να μπω πουθενα ουτε το τηλεφωνο ανοιγει

Σε ποιο partition το έριξες;

26s_Stock_Camera-Ported_to_28s .Φλασάρουμε απο TWRP... δεν διαγράφει την υπάρχουσα stock.. https://drive.google.com/uc?authuser=0&id=1M2P2xGnbD78vDusXkqYRssyUa-6UyQ-x&export=download

Σε ποιο partition το έριξες;

recovery μαλλον απο λαθος

Edited by nick1967

recovery μαλλον απο λαθος

Ε ναι βρε...Στο boot έπρεπε. Αφού είναι boot.img το αρχείο.

Δες από fastboot να περάσεις twrp

Ε ναι βρε...Στο boot έπρεπε. Αφού είναι boot.img το αρχείο.

Δες από fastboot να περάσεις twrp

η το ιδιο "boot" σε fastboot mode.