CrisBal Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 28s_AOSP_RecenetApps_StatusBar Καλησπέρα...:)όποιος θέλει δοκιμάζει κι αν δεν του αρέσει στον εσωτερικό χώρο χύμα θα βρεί το κανονικό SyustemUI να το βάλει πίσω με root explorer στο system/priv-app/SystemUI δίνοντας δικαιώματα rw-r-r. https://mega.nz/#!ZapjzDLS!E4qb769A911JmSIqJJXLhpkttG1KPpFi9IbaqRV1SD4 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Όποιος είναι σε nougat με google camera, ποια έκδοση χρησιμοποιεί και με ποιες ρυθμίσεις; Τσεκαρε εδώ για καλά πρόσθετα. https://forum.xda-developers.com/mi-5/themes/app-collection-camera-modded-t3591177 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slouts Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 (edited) 28s_AOSP_RecenetApps_StatusBar https://www.flickr.com/photos/46469116@N06/38092752601/in/dateposted-public/ πολυ ωραιο δουλευει τελεια ! https://www.flickr.com/photos/46469116@N06/26316228449/in/dateposted-public/ Edited November 1, 2017 by slouts Παράθεση Poco F2 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 (edited) 28s_AOSP_RecenetApps_StatusBar Καλησπέρα...:)όποιος θέλει δοκιμάζει κι αν δεν του αρέσει στον εσωτερικό χώρο χύμα θα βρεί το κανονικό SyustemUI να το βάλει πίσω με root explorer στο system/priv-app/SystemUI δίνοντας δικαιώματα rw-r-r. https://mega.nz/#!ZapjzDLS!E4qb769A911JmSIqJJXLhpkttG1KPpFi9IbaqRV1SD4Ωραίο, πιο ωραίο από το stock.. Gracias Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 1, 2017 by Meyas Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Ωραίο, πιο ωραίο από το stock.. Gracias ] Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραία . Χαίρομαι που σάς αρέσει. 12 ώρες δουλειάς ήταν για να γίνει... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 28s_AOSP_RecenetApps_StatusBar [/url] Ωραία. Μην σβήσεις τις εικόνες τις έβαλα και στο ποστ της Ρομ να τις βλέπουν τα παιδιά..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Ωραία . Χαίρομαι που σάς αρέσει. 12 ώρες δουλειάς ήταν για να γίνει... Super δουλειά, ιδίως για αυτούς που δεν μπορούν το στυλ του eui και δεν μπορούν να το συνηθίσουν με τίποτα. :up::up::up::up::up: Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psylllinos Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Cris πως βάζουμε την κουρτίνα την καινούργια που ανέβασες ;;; Η 28s δουλεύει άψογα σε 829 μπράβο και αυχαριστω πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psylllinos Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Ok το πέρασα είναι πολύ ωραίο !! Δεν ανοίγει όμως τα δεδομένα από εκεί είναι μαύρο το εικονίδιο . Έχω κάνει κάποιο λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Ok το πέρασα είναι πολύ ωραίο !! Δεν ανοίγει όμως τα δεδομένα από εκεί είναι μαύρο το εικονίδιο . Έχω κάνει κάποιο λάθος; Πατάς μια στην αρχή το λειτ πτήσης το ξεπατας και δουλεύει κανονικά. Δεν το κάνει σε όλους.;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumi84 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Μπορείς να μπεις μέσα στο TWRP να περάσεις νέα Rom? δοκίμασες? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Nick αυτά για μένα είναι κινέζικα :lol::lol::lol::lol: θα το πάω το απόγευμα σε ένα παλικάρι που μου είχε περάσει την rom οταν το πήρα αυτός τα κατέχει αυτά!!! :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 (edited) Στην nugat υπάρχει κάποια ρύθμιση στη επιλογή κάρτας όταν θέλουμε να πάρουμε τηλέφωνο να έχω και της δυο επιλογές ταυτόχρονα κάρτα 1 και 2 στην κλήση? Όπως στην miui λόγου χάρης Edited November 2, 2017 by nick1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Στην nugat υπάρχει κάποια ρύθμιση στη επιλογή κάρτας όταν θέλουμε να πάρουμε τηλέφωνο να έχω και της δυο επιλογές ταυτόχρονα κάρτα 1 και 2 στην κλήση? Όπως στην miui λόγου χάρης Settings -> SIM cards -> calls -> ask every time Αυτό ρωτάς; Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Στην nugat υπάρχει κάποια ρύθμιση στη επιλογή κάρτας όταν θέλουμε να πάρουμε τηλέφωνο να έχω και της δυο επιλογές ταυτόχρονα κάρτα 1 και 2 στην κλήση? Όπως στην miui λόγου χάρης Εξαρτάται την rom βασικά. Πχ άλλες ρυθμίσεις η LM, αλλες η slim και άλλες η RR. Αν και λογικά πρέπει να έχουν όλες ρύθμιση. Το δουλεύω μόνο με μια κάρτα οπότε δεν γνωρίζω περισσότερα να σου πω. Απλά ήθελα να πω ότι δεν αρκεί να μας πεις nougat αλλά πες μας και ποια rom έχεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Πατάς μια στην αρχή το λειτ πτήσης το ξεπατας και δουλεύει κανονικά. Δεν το κάνει σε όλους.;) Πως το περνας? Με TWRP χωρις wipe? Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 (edited) Settings -> SIM cards -> calls -> ask every time Αυτό ρωτάς; Όχι εκεί έχω φτάσει, στην πρώτη επιλογή όταν πάμε στην κλήση δεν θέλω να με ρωτά ποια κάρτα θέλω, αλλά να εμφανίζονται και οι δυο μαζί (καρτα1 καρτα 2) να υπάρχει άμεση επιλογή ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εξαρτάται την rom βασικά. Πχ άλλες ρυθμίσεις η LM, αλλες η slim και άλλες η RR. Αν και λογικά πρέπει να έχουν όλες ρύθμιση. Το δουλεύω μόνο με μια κάρτα οπότε δεν γνωρίζω περισσότερα να σου πω. Απλά ήθελα να πω ότι δεν αρκεί να μας πεις nougat αλλά πες μας και ποια rom έχεις ;) LeMax2_RR+G_N_Moded+Gapps όπως εδώ ας πούμε, να έχει και δεύτερη επιλογή.. πέρα από αυτό έχει και άλλη nougat? παρακολουθώ το θέμα σχεδόν καθημερινά και δεν είδα κάποια άλλη, εκτός ένα update ff-n-v5. 8.5-25092017που μου δείχνει και το οποίο δεν ξέρω αν πρέπει να το περάσω και τι είναι αυτό? Edited November 2, 2017 by nick1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 (edited) Εντυπώσεις από μπαταρία στην 28ς έφτασα 2 μέρες έξι ώρες χρήσης με 47 της εκατό οθόνη 3 ώρες και 31 λεπτά και έχω δέκα τής εκατό μπαταρία, εντυπωσιακό!!! Μπήκε στο φορτιστή μόνο για δύο λεπτά εχθές το βράδυ γιατί δε πρόλαβα τελικά να το φορτισω και από 20% με πηγε 23% οπότε αν αφερεσουμε το 3% από το 10 που έχω μας κάνει 7% με τα στοιχεία που είπα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edited November 2, 2017 by Relin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Εντυπώσεις από μπαταρία στην 28ς έφτασα 2 μέρες έξι ώρες χρήσης με 47 της εκατό οθόνη 3 ώρες και 31 λεπτά και έχω δέκα τής εκατό μπαταρία, εντυπωσιακό!!! Μπήκε στο φορτιστή μόνο για δύο λεπτά εχθές το βράδυ γιατί δε πρόλαβα τελικά να το φορτισω και από 20% με πηγε 23% οπότε αν αφερεσουμε το 3% από το 10 που έχω μας κάνει 7% με τα στοιχεία που είπα Κάτσε. Εϊναι 6 ή 3,5 τελικά ώρες sot? Το χεις δικαρτο; 4g ή ειχες κυρίως wifi? Έχεις ενεργοποιήσει κάποια εξοικονόμηση ή greenify? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Εντυπώσεις από μπαταρία στην 28ς έφτασα 2 μέρες έξι ώρες χρήσης με 47 της εκατό οθόνη 3 ώρες και 31 λεπτά και έχω δέκα τής εκατό μπαταρία, εντυπωσιακό!!! Μπήκε στο φορτιστή μόνο για δύο λεπτά εχθές το βράδυ γιατί δε πρόλαβα τελικά να το φορτισω και από 20% με πηγε 23% οπότε αν αφερεσουμε το 3% από το 10 που έχω μας κάνει 7% με τα στοιχεία που είπα Κάτσε. Εϊναι 6 ή 3,5 τελικά ώρες sot? Το χεις δικαρτο; 4g ή ειχες κυρίως wifi? Έχεις ενεργοποιήσει κάποια εξοικονόμηση ή greenify? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Κάτσε. Εϊναι 6 ή 3,5 τελικά ώρες sot? Το χεις δικαρτο; 4g ή ειχες κυρίως wifi? Έχεις ενεργοποιήσει κάποια εξοικονόμηση ή greenify? Δεν έχω ενεργοποιήσει τίποτα Έξι ώρες σοτ μου έδωσε προχθές αλλά φυσικά δεν είχε μείνει 2 μέρες και χωρίς φορτιση Τώρα με δύο μέρες και βάλε και τρεισήμισι ώρες οθόνη είναι πιστεύω τέλεια ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω ενεργοποιήσει τίποτα Έξι ώρες σοτ μου έδωσε προχθές αλλά φυσικά δεν είχε μείνει 2 μέρες και χωρίς φορτιση Τώρα με δύο μέρες και βάλε και τρεισήμισι ώρες οθόνη είναι πιστεύω τέλεια Δικαρτο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Δεν έχω ενεργοποιήσει τίποτα Έξι ώρες σοτ μου έδωσε προχθές αλλά φυσικά δεν είχε μείνει 2 μέρες και χωρίς φορτιση Τώρα με δύο μέρες και βάλε και τρεισήμισι ώρες οθόνη είναι πιστεύω τέλεια ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δικαρτο είναι Α ειπα και γω. Γιατί αν ήταν 6 ώρες sot με 2 μέρες αναμονή θα το πέταγα από το μπαλκόνι το δικό μου :lol: Ναι είναι πολύ καλά νούμερα. Είχες 4g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Ναι εκτός σπιτιού μόνιμα ανοιχτό εντός σπιτιού μόνιμα ανοιχτό wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 (edited) Όχι εκεί έχω φτάσει, στην πρώτη επιλογή όταν πάμε στην κλήση δεν θέλω να με ρωτά ποια κάρτα θέλω, αλλά να εμφανίζονται και οι δυο μαζί (καρτα1 καρτα 2) να υπάρχει άμεση επιλογή ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- LeMax2_RR+G_N_Moded+Gapps όπως εδώ ας πούμε, να έχει και δεύτερη επιλογή.. πέρα από αυτό έχει και άλλη nougat? παρακολουθώ το θέμα σχεδόν καθημερινά και δεν είδα κάποια άλλη, εκτός ένα update ff-n-v5. 8.5-25092017που μου δείχνει και το οποίο δεν ξέρω αν πρέπει να το περάσω και τι είναι αυτό? Ουτε εγώ χρησιμοποιώ τη 2η sim για να σου πω. Αυτό όμως μπορείς να το έχεις χρησιμοποιώντας άλλη εφαρμογή dialer. Πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nabinbhandari.dualsimdialer&hl=el Αααααχ βρε MIUI...:rolleyes: Edited November 2, 2017 by DrNick Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 (edited) Ουτε εγώ χρησιμοποιώ τη 2η sim για να σου πω. Αυτό όμως μπορείς να το έχεις χρησιμοποιώντας άλλη εφαρμογή dialer. Πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nabinbhandari.dualsimdialer&hl=el Αααααχ βρε MIUI...:rolleyes:Αχ miui! και εγώ λέω αλλά είπα να αλλάξω λίγο και εγώ, καλή η εφαρμογή αλλά σαν της miui δεν είναι Edited November 2, 2017 by nick1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Στην nugat υπάρχει κάποια ρύθμιση στη επιλογή κάρτας όταν θέλουμε να πάρουμε τηλέφωνο να έχω και της δυο επιλογές ταυτόχρονα κάρτα 1 και 2 στην κλήση? Όπως στην miui λόγου χάρης Καρτες sim> κλησεις> ερωτηση καθε φορα, και εισαι ok Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts