Antretng Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Slim αυτή εδώ από το xda, έτσι; Το patch που βρίσκεται; Έχω κι εγώ θέμα με τη μπαταρία στην AICP (που χρησιμοποιεί τον ίδιο kernel blackscreen): Μπορεί να με βγάλει λίιιγο παραπάνω από μέρα, χωρίς φοβερή χρήση, με μια κάρτα και ανοιχτά συνέχεια τα δεδομένα (αλλά browsing μόνο με wifi). Την κρατάω για την κάμερα, αλλά και εγώ δεν ξέρω αν αξίζει τόσο πολύ τον κόπο. Σκέφτομαι πριν πάω κι εγώ στη MIUI του Cris να δώσω μια ακόμη ευκαιρία στο nougat/SLIM. Επίσης μια παρατήρηση που έκανα στην AICP και που πιθανόν να ισχύει και για SLIM: παίζοντας με τα ΑΚΤ profiles είδα ότι πολλές φορές αλλάζει η συμπεριφορά του fingerprint sensor. Ποιο σταθερό και άμεσο στο kernel default. Στα υπόλοιπα από αργό εως ανύπαρκτο... Εγώ πάντως πριν το Patch δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά μεταξύ aicp και slim7. Τώρα με το patch ελπίζω να είναι οκ. Να σημειωθεί πάντως ότι η εστίαση μου δούλευε καλύτερα με τον kernel της 1.11 έκδοσης. Αν και μάλλον έχει βγάλει νεότερο kernel που έχει προβλέψει για αυτή τη διαφορά. Θα γράψω σύντομα εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 (edited) Περνάς το αρχείο στη μνήμη του κινητού. Κανεις reboot. Πριν να ανοιξει το κινητό (πχ καθώς κλείνει) κρατάς το vol up μέχρι να εμφανίσει recovery. Σε βάζει twrp. Πας install, επιλέγεις το αρχείο που πέρασες πριν και κανεις swipe δεξιά για να κάνεις το update. Εγώ καμιά φορά κάνω και ενα clear cache/dalvic που σε ρωτάει μετά αλλά δεν είναι αναγκαίο. Αν κάνεις clear τότε απλά θα κάνει κανα 5λεπτο να ανοίξει. Σε ευχαριστώ πολύ Νομίζω βρήκα και ένα προβλήματακι ασυμβατότητας, έπαιζα ένα παιχνιδάκι στο κινητό τις ελεύθερες ώρες το true fear forsaken world,με την 28ς το κατέβασα αλλά δεν το ανοίγει απλά μένει μαύρη η οθόνη, έτσι απλά το αναφέρω Πάντως πριν περάσω το update λέω να περιμένω απάντηση από κάποιον αν είναι και για moded και για detloaded Edited October 26, 2017 by Relin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Εγώ πάντως πριν το Patch δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά μεταξύ aicp και slim7. Τώρα με το patch ελπίζω να είναι οκ. Να σημειωθεί πάντως ότι η εστίαση μου δούλευε καλύτερα με τον kernel της 1.11 έκδοσης. Αν και μάλλον έχει βγάλει νεότερο kernel που έχει προβλέψει για αυτή τη διαφορά. Θα γράψω σύντομα εντυπώσεις. Μήπως είναι εύκολο το λινκ για το patch? Με αυτούςε τους συνδυασμούς του thread του xda (slim+blackscreen kernel+patch) είναι και το focus της κάμερας οκ; Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 (edited) Μήπως είναι εύκολο το λινκ για το patch? Με αυτούςε τους συνδυασμούς του thread του xda (slim+blackscreen kernel+patch) είναι και το focus της κάμερας οκ; Εδώ είναι το patch για το fp https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/7-1-2-slim7-lemax-2-t3636674/post74244401#post74244401 Η τελευταία slim βέβαια το περιεχει ήδη. https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/7-1-2-slim7-lemax-2-t3636674/post74295219 Βέβαια σε κάποιες συσκευές δεν δουλεύει καλά το focus. Αν τυχον σου βγαίνουν θολά τα μακρυνά φλασαρε αυτή την έκδοση του kernel amigosV1.0 https://androidfilehost.com/?fid=962021903579487505 που θεωρητικά έχει όλες τις βελτιώσεις με εξαίρεση τη κάμερα όπου κράτησε το παλιό σετάρισμα (δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω γιατί αρχικά φλάσαρα το παλιό. Αν έχεις ακόμα θέμα τότε απλά πέρνα το παλαιότερο kernel "kern_slim_bs3.6.zip" και βάλε και το patch του fingerprint. Αυτό το συνδιασμό μόλις το δοκίμασα και είναι οκ. Κάποια στιγμή το απόγευμα θα περάσω και το amigosV1.0. Θεωρητικά δεν θα έχει θέμα. Μετά από φλασάρισμα kernel κάνε απλά clear cache/dalvic cache. Edited November 11, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Εδώ είναι το patch για το fp https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/7-1-2-slim7-lemax-2-t3636674/post74244401#post74244401 Η τελευταία slim βέβαια το περιεχει ήδη. https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/7-1-2-slim7-lemax-2-t3636674/post74295219 Βέβαια σε κάποιες συσκευές δεν δουλεύει καλά το focus. Αν τυχον σου βγαίνουν θολά τα μακρυνά φλασαρε αυτή την έκδοση του kernel amigosV1.0 https://androidfilehost.com/?fid=962021903579487505 που θεωρητικά έχει όλες τις βελτιώσεις με εξαίρεση τη κάμερα όπυο κράτησε το παλιό σετάρισμα (δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω γιατί αρχικά φλάσαρα το παλιό. Αν έχεις ακόμα θέμα τότε απλά πέρνα το παλαιότερο kernel "kern_slim_bs3.6.zip" και βάλε και το patch του fingerprint. Αυτό το συνδιασμό μόλις το δοκίμασα και είναι οκ. Κάποια στιγμή το απόγευμα θα περάσω και το amigosV1.0. Θεωρητικά δεν θα έχει θέμα. Μετά από φλασάρισμα kernel κάνε απλά clear cache/dalvic cache. Είσαι άψογος!:up: Είναι μπέρδεμα γιατί παλεύει 3 πράγματα... Μπαταρία, fingerprint + focus... Αν κολλήσω θα ζητήσω βοήθεια (πάλι)... Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychologos Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Καλησπέρα συμφορουμιτες, παραγγειλα το LeMax 2 πριν λιγο καιρο και όλα πηγαιναν ρολοϊ, μεχρι που αρχισε να τα παιζει σιγά-σιγά η οθονη. Αρχισαν τα βελακια που οδηγουνε στις προηγούμενες σελιδες να μην υπακουουν, με αποτέλεσμα μετα από λιγο καιρο να μη λειτουργει σχεδόν τιποτα επανω στην οθονη με κανενα πατημα. Καποιος μαστορας μου ειπε ότι είμαι για αλλαγη οθονης. Γνωριζει κανεις κανενα κατάστημα στην Αθηνα που να αναλαμβανει επισκευες οθονών κινητών για να μπορω να ερθω σε επαφη μαζι τους; Ευχαριστω πολύ ! Παράθεση O tempora o mores...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Καλησπέρα συμφορουμιτες, παραγγειλα το LeMax 2 πριν λιγο καιρο και όλα πηγαιναν ρολοϊ, μεχρι που αρχισε να τα παιζει σιγά-σιγά η οθονη. Αρχισαν τα βελακια που οδηγουνε στις προηγούμενες σελιδες να μην υπακουουν, με αποτέλεσμα μετα από λιγο καιρο να μη λειτουργει σχεδόν τιποτα επανω στην οθονη με κανενα πατημα. Καποιος μαστορας μου ειπε ότι είμαι για αλλαγη οθονης. Γνωριζει κανεις κανενα κατάστημα στην Αθηνα που να αναλαμβανει επισκευες οθονών κινητών για να μπορω να ερθω σε επαφη μαζι τους; Ευχαριστω πολύ !TI rom φοράς? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Είσαι άψογος!:up: Είναι μπέρδεμα γιατί παλεύει 3 πράγματα... Μπαταρία, fingerprint + focus... Αν κολλήσω θα ζητήσω βοήθεια (πάλι)... Περνά απλά την τελευταία έκδοση και αν δεις θέματα με το focus βάλε απλα το kernel amigosV01 ;) (δεν σημαίνει οτι το χρειάζεται απαραίτητα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychologos Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 miui φιλε μου ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- miui 7.2.20 Παράθεση O tempora o mores...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Καλησπέρα συμφορουμιτες, παραγγειλα το LeMax 2 πριν λιγο καιρο και όλα πηγαιναν ρολοϊ, μεχρι που αρχισε να τα παιζει σιγά-σιγά η οθονη. Αρχισαν τα βελακια που οδηγουνε στις προηγούμενες σελιδες να μην υπακουουν, με αποτέλεσμα μετα από λιγο καιρο να μη λειτουργει σχεδόν τιποτα επανω στην οθονη με κανενα πατημα. Καποιος μαστορας μου ειπε ότι είμαι για αλλαγη οθονης. Γνωριζει κανεις κανενα κατάστημα στην Αθηνα που να αναλαμβανει επισκευες οθονών κινητών για να μπορω να ερθω σε επαφη μαζι τους; Ευχαριστω πολύ ! Είχα το ίδιο θέμα με λεεκο τηλέφωνο το le1s και ήταν θέμα ρομ οπότε πριν ακούσεις τον μάστορα χτύπα μια αλλαγή ρομ που είναι και τσάμπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychologos Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Δεν εχω να χασω κατι, φιλε μου. Μιλαμε όμως ότι πλεον βλεπω μονο κατι καθετες μαυρες γραμμες επανω στην οθονη, τιποτε άλλο !! Χαλια μιλαμε ! Παράθεση O tempora o mores...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Περνά απλά την τελευταία έκδοση και αν δεις θέματα με το focus βάλε απλα το kernel amigosV01 ;) (δεν σημαίνει οτι το χρειάζεται απαραίτητα)Νομίζω ότι στην τελευταία που έχει δώσει έχει ήδη kernel amigo μαζί με το patch για την εξοικονόμηση μπαταρίας του fps Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 (edited) Περιέχει όμως και το fix του battery drain στη κάμερα. Αυτό όμως σε ορισμένες συσκευές προκαλεί πρέπει προβλήματα στο νεταρισμα σε μακρινές αποστάσεις. Η έκδοση kernel που έβαλα είναι χωρίς το fix. Οπότε όσοι έχετε θέμα στο focus το περνάτε και είστε οκ. ;) Εντάξει ίσως η κάμερα όταν δουλεύει να ρουφάει λίγο παραπάνω αλλά από το να σου βγαίνουν θολές νομίζω καλύτερα. Edited October 26, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 (edited) 28S ARoMA FULL 26102017 https://www.androidfilehost.com/?fid=817906626617941841 Make you preferred choices inside Aroma installer. Stock Moded Rooted Unrooted Debloaded Multiple apks choices New CBG settings stuff, better GPS, Changes in some scripts for better notifications, better battery. Edited October 26, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 28S ARoMA FULL 26102017 https://www.androidfilehost.com/?fid=817906626617941841Η v5 θα βγει σε 28s; Στάλθηκε από το SM-G955FD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Η v5 θα βγει σε 28s; Στάλθηκε από το SM-G955FD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει σχέση η μία Ρομ με την άλλη. Κανένα update μικρό ίσως με μικροδιορθώσεις Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Εδώ είναι το patch για το fp https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/7-1-2-slim7-lemax-2-t3636674/post74244401#post74244401 Η τελευταία slim βέβαια το περιεχει ήδη. https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/7-1-2-slim7-lemax-2-t3636674/post74295219 Βέβαια σε κάποιες συσκευές δεν δουλεύει καλά το focus. Αν τυχον σου βγαίνουν θολά τα μακρυνά φλασαρε αυτή την έκδοση του kernel amigosV1.0 https://androidfilehost.com/?fid=962021903579487505 που θεωρητικά έχει όλες τις βελτιώσεις με εξαίρεση τη κάμερα όπου κράτησε το παλιό σετάρισμα (δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω γιατί αρχικά φλάσαρα το παλιό. Αν έχεις ακόμα θέμα τότε απλά πέρνα το παλαιότερο kernel "kern_slim_bs3.6.zip" και βάλε και το patch του fingerprint. Αυτό το συνδιασμό μόλις το δοκίμασα και είναι οκ. Κάποια στιγμή το απόγευμα θα περάσω και το amigosV1.0. Θεωρητικά δεν θα έχει θέμα. Μετά από φλασάρισμα kernel κάνε απλά clear cache/dalvic cache. Χρησιμο θα ηταν στην πρωτη σελιδα αυτο. Ευχαριστουμε! :D Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Εδώ είναι το patch για το fp https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/7-1-2-slim7-lemax-2-t3636674/post74244401#post74244401 Η τελευταία slim βέβαια το περιεχει ήδη. https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/7-1-2-slim7-lemax-2-t3636674/post74295219 Βέβαια σε κάποιες συσκευές δεν δουλεύει καλά το focus. Αν τυχον σου βγαίνουν θολά τα μακρυνά φλασαρε αυτή την έκδοση του kernel amigosV1.0 https://androidfilehost.com/?fid=962021903579487505 που θεωρητικά έχει όλες τις βελτιώσεις με εξαίρεση τη κάμερα όπυο κράτησε το παλιό σετάρισμα (δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω γιατί αρχικά φλάσαρα το παλιό. Αν έχεις ακόμα θέμα τότε απλά πέρνα το παλαιότερο kernel "kern_slim_bs3.6.zip" και βάλε και το patch του fingerprint. Αυτό το συνδιασμό μόλις το δοκίμασα και είναι οκ. Κάποια στιγμή το απόγευμα θα περάσω και το amigosV1.0. Θεωρητικά δεν θα έχει θέμα. Μετά από φλασάρισμα kernel κάνε απλά clear cache/dalvic cache. Κάτι τελευταίο. Τώρα είμαι στην AICP (blackscreen). Για να περάσω τη SLIM κάνω μόνο Wipe cache and dalvik και μετά flash; Να κάνω και Wipe system Optional, but recommended όπως προτείνεται πριν το flash? Ή factory reset και τα πάντα όλα; Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Έβαλα και εγώ την τελευταία slim μετά από την τελευταία 28 του Χρήστου και κλασικά σταμάτησε το δακτυλικό. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; την προηγούμενη φορά μου σταμάτησε με aicp, έβαλα την 28 και δεν έπαιξε αμέσως ξαναέβαλα την aicp και τίποτα, έβαλα το 419D modem, δεν έφτιαξε, έβαλα μετά την 28 και έστρωσε. Έλα όμως που με τρώει ο απαυτός μου και ήθελα να δώ και την καινούρια slim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Κρασαρει μόνο τη πρώτη φορά. Μετά όμως αν πας στις ρυθμίσεις->ασφαλεια μπορείς να το περάσεις κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Κρασαρει μόνο τη πρώτη φορά. Μετά όμως αν πας στις ρυθμίσεις->ασφαλεια μπορείς να το περάσεις κανονικά. Το προσπαθώ τώρα κανα πεντάλεπτο διχως αποτέλεσμα. Όταν δεν κρασάρει και ξεκινάει την αναγνώριση του αποτυπώματος, κάνει μόνο το πρώτο στάδιο του κύκλου και όσες προσπάθειες και να κάνω μετά εμφανίζει με κόκκινα γράμματα να σήκωσω το δάκτυλο και ξαναβάλω το αποτύπωμα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Το προσπαθώ τώρα κανα πεντάλεπτο διχως αποτέλεσμα. Όταν δεν κρασάρει και ξεκινάει την αναγνώριση του αποτυπώματος, κάνει μόνο το πρώτο στάδιο του κύκλου και όσες προσπάθειες και να κάνω μετά εμφανίζει με κόκκινα γράμματα να σήκωσω το δάκτυλο και ξαναβάλω το αποτύπωμα μου Εκανες επανεκκίνηση; Υποθέτω πριν το φλασαρισμα έκανες τα wipes σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Εκανες επανεκκίνηση; Υποθέτω πριν το φλασαρισμα έκανες τα wipes σου Και επανεκκίνηση και wipes και όλα, τώρα κάρφωσα τον πυρήνα του amigo αλλά τίποτα δεν έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Ρώτα καλύτερα στο thread στο xda. Ο developer είναι αρκετά εξυπηρετικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Ρώτα καλύτερα στο thread στο xda. Ο developer είναι αρκετά εξυπηρετικός. Τον έχω ενημερώσει και έχουμε ξεκινήσει συζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts