Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σάς ευχαριστώ όλους. :)

Ας μήν δώσουμε συνέχεια όμως γιατί spam-άρουμε βγαίνουμε of topic.

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Καλησπέρα παιδιά έχω πρόβλημα με το λεμαξ 2 όταν κάνω κλήση(κανονικη-skype-fb) η ένταση τ ακουστικού είναι πάρα πολύ χαμηλά, ενώ το έχω στην μεγαλύτερη στάθμη, σε σημείο που δυσκολευομαι να ακούσω ακόμη και όταν έχει ησυχία γύρω μ. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Sent from my Le X829 using Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά έχω πρόβλημα με το λεμαξ 2 όταν κάνω κλήση(κανονικη-skype-fb) η ένταση τ ακουστικού είναι πάρα πολύ χαμηλά, ενώ το έχω στην μεγαλύτερη στάθμη, σε σημείο που δυσκολευομαι να ακούσω ακόμη και όταν έχει ησυχία γύρω μ. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Sent from my Le X829 using Tapatalk

Το ίδιο έκανε και σε εμένα έχει δώσει o chris στην σελίδα 798 - 799 ένα φιξ αλλά κανε και το άλλο επειδή το προστατευτικο mess του ακουστικού είναι πολύ πυκνό μαζεύει αρκετό κερί στις τρύπες από το αυτί και το ψιλό βουλώνει εγώ το καθάρισα με ένα πανί με μικροινες και λίγο οινόπνευμα + το φιξ του Χρήστου και παίζει καμπάνα. Αμα το βαλεις βαλε 110 με 120 στο αρχειο εγω εκει το εχω.

Edited by Kone
leeco max2 x820 4/32 Miui8 v.6 7.4.24 by C.B.G.

Το ίδιο έκανε και σε εμένα έχει δώσει o chris στην σελίδα 798 - 799 ένα φιξ αλλά κανε και το άλλο επειδή το προστατευτικο mess του ακουστικού είναι πολύ πυκνό μαζεύει αρκετό κερί στις τρύπες από το αυτί και το ψιλό βουλώνει εγώ το καθάρισα με ένα πανί με μικροινες και λίγο οινόπνευμα + το φιξ του Χρήστου και παίζει καμπάνα. Αμα το βαλεις βαλε 110 με 120 στο αρχειο εγω εκει το εχω.

Αυτό το ζιπακι μήπως μπορούμε να το έχουμε κι εμείς οι κουφοί?

/system/etc/mixer_paths.xml. Me ενα editor αλλαξε αυτα στην εικονα. Μεχρι το 100 ειναι οκ. Πολυ δυνατος ηχος.

https://s25.postimg.org/eolijcyjj/Screenshot_2017-05-19-20-27-05-484_org.telegram.png

Mi Note 10 .

/system/etc/mixer_paths.xml. Me ενα editor αλλαξε αυτα στην εικονα. Μεχρι το 100 ειναι οκ. Πολυ δυνατος ηχος.

https://s25.postimg.org/eolijcyjj/Screenshot_2017-05-19-20-27-05-484_org.telegram.png

Και με τον root explorer που έχω μέσα σε όλες τις ρομ πατάς παρατεταμένα δεξιά στο μενού επιλέγεις text editor και αλλάζεις τίς τιμές έως 96 για μένα.... πάνω απο100 σε 2 3 μήνες θα το έχεις κάψει και πάς για ανταλλακτικό.;)

Θα σάς ετοιμάσω και ένα ζιπακι να μπαίνει κατευθείαν.

Edited by CrisBal

καλημερα το cosmote tv go παιζει στην tele26??και αν οχι μπορει να γινει unroot και να παιξει??το εχει καποιος??
mi8

Και με τον root explorer που έχω μέσα σε όλες τις ρομ πατάς παρατεταμένα δεξιά στο μενού επιλέγεις text editor και αλλάζεις τίς τιμές έως 96 για μένα.... πάνω απο100 σε 2 3 μήνες θα το έχεις κάψει και πάς για ανταλλακτικό.;)

Θα σάς ετοιμάσω και ένα ζιπακι να μπαίνει κατευθείαν.

Ευχαριστώ και στους 2

Ηρθε και το δικο μου. Ο bootloader ηταν ξεκλειδωτος καθως φορουσε την 5.8.19s. Περασα twrp και πηρα backup. Εκανα ολα τα wipes data και δυστυχως και internal ξανα boot σε recovery αλλα παταω mount και δεν εμφανιζεται στον υπολογιστη ο εσωτερικος χωρος για να περασω τη rom. Eτσι αφου εκανα delete και την internal το κινητο μενει απλα στο Logo και δεν ανοιγει.Tι κανω λαθος και πως το διορθωνω; Αν αγορασω ενα otg και βαλω εκει τη ρομ που θελω να εγκαταστησω θα εγκατασταθει; Edited by klaipelas

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

Ηρθε και το δικο μου. Ο bootloader ηταν ξεκλειδωτος καθως φορουσε την 5.8.19s. Περασα twrp και πηρα backup. Εκανα ολα τα wipes data και δυστυχως και internal ξανα boot σε recovery αλλα παταω mount και δεν εμφανιζεται στον υπολογιστη ο εσωτερικος χωρος για να περασω τη rom. Eτσι αφου εκανα delete και την internal το κινητο μενει απλα στο Logo και δεν ανοιγει.Tι κανω λαθος και πως το διορθωνω; Αν αγορασω ενα otg και βαλω εκει τη ρομ που θελω να εγκαταστησω θα εγκατασταθει;

Θα πατήσειςmount και να είναι ενεργό το enabled mtp κάτω δεξιά. Πας διαχείριση συσκευών να το βλέπει lex-2 η mtp

Δε το βλεπει στη διαχειριση συσκευων αυτο μου δειχνει http://prntscr.com/gfe1ys. Οταν πηγαινω να τον εγκαταστησω συμφωνα με τις οδηγιες στην πρωτη σελιδα βγαζει αυτο http://prntscr.com/gfeipx. Στην αρχη το εβλεπε το pc ομως οταν ειχε εγκαταστημενη τη ρομ. Edited by klaipelas

19/March/2020 by C.B.G.)

παιδιά ετοιμαζόμουν να κατεβάσω τα δεδομένα από le pro για να τα μεταφέρω στο νεο μου le max 2...

τέλειωσε η μπαταρία και δεν φόρτισα και τώρα με το που ανοίγω το le pro μου γράφει launcher has stopped....μπορούν να με πάρουν τηλέφωνο αλλά δεν έχω καμια πρόσβαση στην αρχική οθόνη...

Δε το βλεπει στη διαχειριση συσκευων αυτο μου δειχνει http://prntscr.com/gfe1ys. Οταν πηγαινω να τον εγκαταστησω συμφωνα με τις οδηγιες στην πρωτη σελιδα βγαζει αυτο http://prntscr.com/gfeipx. Στην αρχη το εβλεπε το pc ομως οταν ειχε εγκαταστημενη τη ρομ.

Τι windows 10? Απενεργοποίηση signature verification. Σβήσε και το λογισμικό των driver's και πέρασε τούς πάλι.

παιδιά ετοιμαζόμουν να κατεβάσω τα δεδομένα από le pro για να τα μεταφέρω στο νεο μου le max 2...

τέλειωσε η μπαταρία και δεν φόρτισα και τώρα με το που ανοίγω το le pro μου γράφει launcher has stopped....μπορούν να με πάρουν τηλέφωνο αλλά δεν έχω καμια πρόσβαση στην αρχική οθόνη...

Επανεκκίνηση ξανά ή ένα clear dalvik cache και θα στρώσει.

Τι windows 10? Απενεργοποίηση signature verification. Σβήσε και το λογισμικό των driver's και πέρασε τούς πάλι.

windows 7 x64 εχω δε μπορω να καταλαβω.

19/March/2020 by C.B.G.)

Εχει δοκιμασει κανεις αυτο το καλωδιο φορτισης με το μαγνητακι για mount unmount??? Αξιζει να το παρουμε?? Μηπως παθει τιποτα η θυρα με το κουμπωσε-ξεκουμπωσε?? Ενα φιλαρακι ενδιαφερεται.
Mi Note 10 .

Δεν κραταει τις εφαρμογες και πρεπει καθε φορα να την ξαναβαζεις,

π.χ. οποτε θελω να δω φωτο που βγαζω πρεπει να παταω παντα την συλλογη γιατι δεν δεν απομνημονευει την επιλογη σου

το ιδιο και με τον περιηγητή καθε φορα πρεπει να ανοιξω site βαζω chrome αλιως με ρωταει για τον μανισιο ή αλλη επιλογη,

ουτε την εφαρμογη του βιντεο ουτε την εφαρμογη για κλησεις που θελω εγω true phone αλλα καθε φορα πρεπει να το επιλεγω,

ουτε την καμερα εκτως αν επιλεξεις την καμερα της miui, αν θελεις αλλη πρεπει να επιλεγεις καθε φορα (εγω εχω την eui λιγο πιο φωτεινη)

δεν κραταει την επιλογη σου, στις προεπιλεγμενες, εφαρμογες δηλαδή.

Δε νομίζω ότι το κάνει σε μένα αυτό, παρόλο που είμαι με 2 φορές dirty εγκατάσταση. Βέβαια δεν έκανα επανεκκίνηση να δω, αλλά σε χρήση εκείνη την ώρα έδειχνε οκ.

Θα ανέβαινε μέχρι το Σάββατο αλλά δυστυχώς έσπασα τό χέρι μου στα 2 δάχτυλα λιώμα από πόρτα πού έσκασε επάνω και τα έλιωσε οπότε δεν ξέρω αν μπορέσω να την τελειώσω. Θα δούμε..

Περαστικά Χρηστάρα :(

~ Samsung Galaxy S10 ~

Καποιο καλό glass που να έχετε θετικές εντυπώσεις sos γτ το δικό μου έσπασε !

Στάλθηκε από το Le X829 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

CN-26s-v.9-PureAroma_C.B.G_FulRom 25082031

Τελική έκδοση. OTA. Νέος kernel, security patches, νέα Gapps, προσθηκη scripts Aroma.

Προτείνω wipe και dalvik cache and cache, system, data, reboot to recovery and flash. Δεν υπάρχει θέμα playstore FC.

Νέα settings, GPS fix, Safety Net Pass & V4A σε ένα φλας! ΟΤΑ στα Settings, Flash settings, νέο font changer (πειραματικά) Gmail fix, Fast GPS location.

AOSP Status Bar & Launcher

LINK

https://www.androidfilehost.com/?fid=673368273298982284

Περαστικά Χρήστο!! Ελπίζω να αναρρώσεις το συντομότερο :)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@Dostoevsky φίλε το inbox σου είναι γεμάτο :P, δεν μπορώ να σου απαντήσω στο μνμ σου..

Edited by filippos76

Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9

Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64

CN-26s-v.9-PureAroma_C.B.G_FulRom 25082031

Τελική έκδοση. OTA. Νέος kernel, security patches, νέα Gapps, προσθηκη scripts Aroma.

Προτείνω wipe και dalvik cache and cache, system, data, reboot to recovery and flash. Δεν υπάρχει θέμα playstore FC.

Νέα settings, GPS fix, Safety Net Pass & V4A σε ένα φλας! ΟΤΑ στα Settings, Flash settings, νέο font changer (πειραματικά) Gmail fix, Fast GPS location.

AOSP Status Bar & Launcher

LINK

https://www.androidfilehost.com/?fid=673368273298982284

Ασταμάτητος!!! Οπότε Cris είμαστε μεταξύ v9 ή 5e? Πιο σταθερή θεωρείς την v5e?

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ασταμάτητος!!! Οπότε Cris είμαστε μεταξύ v9 ή 5e? Πιο σταθερή θεωρείς την v5e?

Ναι v5e για EUI η stock 26s έχει θέματα σταθερότητας ακόμα...;)

Περαστικά Χρήστο!! Ελπίζω να αναρρώσεις το συντομότερο :)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@Dostoevsky φίλε το inbox σου είναι γεμάτο :P, δεν μπορώ να σου απαντήσω στο μνμ σου..

ασβεισα μερικα. τωρα οκ

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......