Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά η AROMA τι λέει σαν ρομ? Ανάμεσα σε αυτή και την ΤΕLΕ 26 ποια προτείνετε? Δεν παίζω παιχνίδια,με ενδιαφέρει η κάμερα και η μπαταρία.

Χρήστο στην 26ς ν5 το κλειδωμα πατώντας την ωρα το εβγαλες;

Αν θυμάμαι καλά, θέλει ενεργοποίηση το αντίστοιχο xposed module.

Δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση την Nougat 7.1.2 G+RR+Gapps remixed μετά την 26s Aroma. Στην αρχή δεν μπορούσα με τίποτα να κάνω εγκατάσταση το magisc. Μετά από πολλά reflash κι αφού ξαναπέρασα το recovery (νομίζω ότι αυτό έδωσε τη λύση τελικά), έγινε κανονικά η εγκατάσταση. Τώρα, δεν μπορούν να εστιάσουν με τίποτα οι κάμερες! Θολούρα όλα..!

Δοκίμασα εγκατάσταση και με τα wipe που λέει στο post και με + system και internal. Αλλά οι κάμερες αρνούνται πεισματικά να δουλέψουν. Θέλει να κάνω μήπως εγκατάσταση πρώτα την official RR και από πάνω τη δική σου;

καλησπέρα πηγα σε ενα x820 6gb να περασω συμφωνα με τις οδηγιες την 26cn και οταν πηγα να κανω boot μου βγαζει οτι πρεπει να συνδεθω στο δικτυο και να βαλω το λογαριασμο le eco που ειχε συνδεθει παλια το τηλεφωνο ...το τηλεφωνο το πηρα δευτερο χερι...τωρα αυτο που σκεφτομαι ειναι να φλασαρω αλλη ρομ με usb otg γιατι πλεον δεν μπορω να ξεκινησω το τηλεφωνο να περασω ρομ μεσα

καμιά ιδέα??

mi8

@naxiotis δοκίμασε να ξεκινήσεις το twrp και μετά να συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή για να μεταφέρεις καινούργια ρομ, εγώ έτσι το έκανα με το τελευταίο update της τελε40 που κρασαρε συνεχώς στο ρυθμίσεις.

Όσο αφορά την τελευταία miui ένα ωραίο χαρακτηριστικό που βρήκα, εάν πατήσεις παρατεταμένα το home κλειδώνει όπως με το κουμπί από το πλάι.

@naxiotis δοκίμασε να ξεκινήσεις το twrp και μετά να συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή για να μεταφέρεις καινούργια ρομ, εγώ έτσι το έκανα με το τελευταίο update της τελε40 που κρασαρε συνεχώς στο ρυθμίσεις.

Όσο αφορά την τελευταία miui ένα ωραίο χαρακτηριστικό που βρήκα, εάν πατήσεις παρατεταμένα το home κλειδώνει όπως με το κουμπί από το πλάι.

σε twrp δεν το βλεπει σαν δισκο να ριξω μεσα αλλη ρομ....:-(((

mi8

καλησπέρα πηγα σε ενα x820 6gb να περασω συμφωνα με τις οδηγιες την 26cn και οταν πηγα να κανω boot μου βγαζει οτι πρεπει να συνδεθω στο δικτυο και να βαλω το λογαριασμο le eco που ειχε συνδεθει παλια το τηλεφωνο ...το τηλεφωνο το πηρα δευτερο χερι...τωρα αυτο που σκεφτομαι ειναι να φλασαρω αλλη ρομ με usb otg γιατι πλεον δεν μπορω να ξεκινησω το τηλεφωνο να περασω ρομ μεσα

καμιά ιδέα??

Δεν υπάρχει λόγος αλλαγής rom.στην προηγούμενη καρτέλα που σου βγάζει για τις sim απενεργοποίησε τες και θα το προσπεράσει την καρτέλα ,για σύνδεση leeco..έτσι θα κλείσει αυτόματα το data για internet και τις ενεργοποίεις μετά..

Δεν υπάρχει λόγος αλλαγής rom.στην προηγούμενη καρτέλα που σου βγάζει για τις sim απενεργοποίησε τες και θα το προσπεράσει την καρτέλα ,για σύνδεση leeco..έτσι θα κλείσει αυτόματα το data για internet και τις ενεργοποίεις μετά..

τωρα μ κολλαει στην αρχικη οθονη και δεν bootarei .μπορω να μπω στο twrp βεβαια να τ αλλαξω και μπορω να μπω σε fastboot αλλα δεν ξερω τι να κανω,.

βασικα δεν μπορω να δω τη μνημη του κινητου οταν το συνδεω στον υπολογιστη σε twrp αυτο αν εβρισκα πως να το κανω θα ελυνα το προβλημα καμια συμβουλη??

Edited by naxioths197
mi8

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στην tele 26s και εξακολουθεί να ανάβει το πράσινο λαμπάκι χωρίς να έχω ειδοποιήσεις. Επίσης ανάβει μόνο το πράσινο και κανένα άλλο χρώμα στο lightflow. Μόνο εγώ το έχω αυτό ή είναι bug; Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για να δουλέψει κανονικά.

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στην tele 26s και εξακολουθεί να ανάβει το πράσινο λαμπάκι χωρίς να έχω ειδοποιήσεις. Επίσης ανάβει μόνο το πράσινο και κανένα άλλο χρώμα στο lightflow. Μόνο εγώ το έχω αυτό ή είναι bug; Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για να δουλέψει κανονικά.

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι κι άλλοι το είπαν πρέπει να δω το συμβαίνει...

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

τωρα μ κολλαει στην αρχικη οθονη και δεν bootarei .μπορω να μπω στο twrp βεβαια να τ αλλαξω και μπορω να μπω σε fastboot αλλα δεν ξερω τι να κανω,.

βασικα δεν μπορω να δω τη μνημη του κινητου οταν το συνδεω στον υπολογιστη σε twrp αυτο αν εβρισκα πως να το κανω θα ελυνα το προβλημα καμια συμβουλη??

Μπες twrp βάλε τελε 23 ή 26 ή debloated που δεν έχει Leeco μέσα ή βάλε RR lineage κλπ. Κάνε reset λογαριασμού από leeco site.

Μπες twrp βάλε τελε 23 ή 26 ή debloated που δεν έχει Leeco μέσα ή βάλε RR lineage κλπ. Κάνε reset λογαριασμού από leeco site.

ολα αυτα καλα αλλα σε twrp δεν μπορω να δω το κινητο σαν δισκο για να ριξω αλλη ρομ μεσα γιατι δεν το βλεπω??

mi8

ολα αυτα καλα αλλα σε twrp δεν μπορω να δω το κινητο σαν δισκο για να ριξω αλλη ρομ μεσα γιατι δεν το βλεπω??

Εχεις βαλει τους drivers στο pc; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6976109#post6976109

Letv LeMax2 x829 RevengeOS 2.2 - Letv LeMax2 x820 EUI-6.030S GoggleEdition - Letv LeMax2 x821 AOSiP 9.0 treble - Letv Le2Pro x620 5.9.028S CUOCO92

Apple iPhone 5 16GB iOS 10

το ιδιο ειχα παθει οταν πριν κανενα μηνα εκανα την πρωτη μου εγκατασταση. Ειχα περασει τους drivers κανονικα αλλα ενω σε system εβλεπε το κινητο και με cmd περναγε ολα τα τσεκ για τα adb, οταν εμπαινα σε twrp δεν εβλεπε τον σκληρο του κινητου. Μετα μπηκα στην διαχειρηση συσκευων στα w10 και ειδα οτι ενω υπηχε η συσκευη σαν adb device υπηρχε μια αλλη συσκευη με ερωτηματικό που εγραφε απλά mount. Με τα χιλια ζορια της περασα drivers των win10 και ετσι καταφερε να το δει το κινητο σε twrp. κανε τσεκ αυτο σε περιπτωση που εχεις ηδη περασει drivers και συνεχιζεις να εχεις το προβλημα Edited by dostoevsky

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

Καλό είναι να έχεις πάντα μέσα στο τηλέφωνο και μια δεύτερη ρομ που ξέρεις ότι δουλεύει ώστε να μπορείς να κάνεις την όποια αλλαγή εύκολα.

καλημερα,

περασα την τελευταια miui(παλι miui ειχα πριν) και τωρα δεν υπαρχει το εικονιδιο των μηνυματων.Ξερει κανεις τι παιζει? Εκανα dirty την μια και την δευτερη φορα clean.

Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated

το ιδιο ειχα παθει οταν πριν κανενα μηνα εκανα την πρωτη μου εγκατασταση. Ειχα περασει τους drivers κανονικα αλλα ενω σε system εβλεπε το κινητο και με cmd περναγε ολα τα τσεκ για τα adb, οταν εμπαινα σε twrp δεν εβλεπε τον σκληρο του κινητου. Μετα μπηκα στην διαχειρηση συσκευων στα w10 και ειδα οτι ενω υπηχε η συσκευη σαν adb device υπηρχε μια αλλη συσκευη με ερωτηματικό που εγραφε απλά mount. Με τα χιλια ζορια της περασα drivers των win10 και ετσι καταφερε να το δει το κινητο σε twrp. κανε τσεκ αυτο σε περιπτωση που εχεις ηδη περασει drivers και συνεχιζεις να εχεις το προβλημα

εβαλα ενα αλλο x820 που εχω και στο twrp ο υπολογιστης το βλεπει κανονικα σαν mtp device αρα φταιει το κινητό.εχω και usb otg αλλα δεν μπορω να το δω ουτε αυτο δεν ξερω τι να κανω μου εχει σπασει τα νευρα

τα ξαναεκανα ολα απο την αρχη τιποτα ο bootloader ξεκλεδωτος αλλαξα και twrp με αλλη εκδοση τα ιδια...

mi8

εβαλα ενα αλλο x820 που εχω και στο twrp ο υπολογιστης το βλεπει κανονικα σαν mtp device αρα φταιει το κινητό.εχω και usb otg αλλα δεν μπορω να το δω ουτε αυτο δεν ξερω τι να κανω μου εχει σπασει τα νευρα

τα ξαναεκανα ολα απο την αρχη τιποτα ο bootloader ξεκλεδωτος αλλαξα και twrp με αλλη εκδοση τα ιδια...

οταν το συνδεεις σου βγαζει καποια συσκευη με ερωτηματικο στο device manager? θα σου προτινα να περασεις τους drivers των windows για adb devices. ΨΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE. εγω ετσι εκανα τωρα το βλεπει σαν lemobile composite adb interface Edited by dostoevsky

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

οταν το συνδεεις σου βγαζει καποια συσκευη με ερωτηματικο στο device manager? θα σου προτινα να περασεις τους drivers των windows για adb devices. ΨΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE. εγω ετσι εκανα τωρα το βλεπει σαν lemobile composite adb interface

τελικα τη λυση εδωσε το στικακι otg σας ευχαριστω ολους

mi8

τελικα τη λυση εδωσε το στικακι otg σας ευχαριστω ολους

Την αρχική σελίδα γιατί την έχω γεμίσει οδηγίες φωτογραφίες και βίντεο δεν ξέρω.... Τέλος πάντων αφού βρήκες λύση..... ;)

καλημερα,

περασα την τελευταια miui(παλι miui ειχα πριν) και τωρα δεν υπαρχει το εικονιδιο των μηνυματων.Ξερει κανεις τι παιζει? Εκανα dirty την μια και την δευτερη φορα clean.

Πέρασε την σημερινή που υπάρχει στο ποστ με καθαρή εγκατάσταση εκτός Internal storage..

Καλησπέρα στα παλληκάρια του φόρουμ.

Έχω 2 ερωτήσεις.

1) Μόλις πέρασα την Miui8 v.6 7.4.24 . Όλα δουλεύουν άψογα ΕΚΤΟΣ απο τα δεδομένα. Τα ανοίγω,τα κλείνω ξανα και ξανά και απλά το τηλέφωνο δεν πιάνει δεδομένα. Ξέρει κανεις κάτι? Είναι κάποιο bug ή έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση?

2) Tι διαφορά έχει η European με την International version της Miui8 v.7 7.7.1 ??

Αν θυμάμαι καλά, θέλει ενεργοποίηση το αντίστοιχο xposed module

Στην ν3 ηταν ετσι κ αλλιως ενεργοποιημένο ...Δεν είχα xposed

LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended