Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε ξερω ρε συ Χρηστο hardware το αποκλειω να ειναι γιατι μιλαω και με βιντεοκληση πολύ και δν ειχα κανενα προβλημα! Και ηχογραφηση καμπάνα! Την 26s την περασα βημα βημα με ολα τα wipe εκτος internal! Προς το παρων αλλαξα θεση στις καρτες sim και δειχνει να δουλευει κανονικα! Θα δειξει! Το firmware update που εχεις μεσα σε τι επηρεαζει? Λες να το περασω μπας και η να το αφησω μιας και fingerprint δουλεύει ακαριαία και γενικα ολα ειναι αψογα? Ρομ δε ξαναλλαζω εγω ακούω καλα ας δυσκολευονται οι αλλοι λιγο να με ακουσουν δε πειραζει... Χαχαχα

Όχι αν δεν στο κάνει παντού φυσικά δεν είναι hardware. Μείνε όπως είσαι και παίξε με τις κάρτες να δεις. Επίσης αν είσαι οκ μην αλλάξεις firmware και αρχίσουν τα όργανα με τον αισθητήρα.. :lol::p

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Το μοναδικό ενοχλητικό bug που έχει η προηγούμενη είναι το κόλλημα που έκανε αν έδινες πρόσβαση σε ειδοποιήσεις σε κάποια εφαρμογή. Το μόνο που μπορούσα να κάνω μετά ήταν clean install. Κατά τα άλλα η ρομ είναι αριστούργημα!

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εγώ είμαι τρελός fan των MIUI αλλά δεν μου κάνουν την χάρη... :lol::p

στο 50% μου πεταει ενα ωραιότατο fail,ο aroma installer οτι rom και να διαλεξω

Προερχομαι απο lineage os

Ακυρο ολα οκ...

Edited by nazgul1379

CrisBal δεν μου δουλευει το quick charge με 26s moded final, καμια ιδέα? ειναι ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις, καποιος αλλος με το ιδιο προβλημα?
Leeco Le Pro 3 Elite X722 CN 20s

CrisBal δεν μου δουλευει το quick charge με 26s moded final, καμια ιδέα? ειναι ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις, καποιος αλλος με το ιδιο προβλημα?

Σε μένα δουλεύει κανονικά και σε πολλούς στο xda που έχω ρωτήσει. Μήπως εννοείς δεν φορτιζει με πολλά AmH? Καλώδιο Τσεκαρες? Φορτιστή?

Συγνωμη για το αποτομο του προηγουμενου σχολιου,αλλα αγχωθηκα λιγο....Κατσε να το κανω σωστα.....

Καλησπερα σε ολους μολις πηρα το τερατακι,καλως σας βρηκα...4/64 σε γκρι και ειμαι καταενθουσιασμενος...μπραβο στο παιδι για την smooth as hell rom του

Φορτίζει πολυ αργα,μιλάμε για 1% καθε δυο λεπτα. δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν εχω τρόπο να μετρησω τον φορτιστή,απο αυριο θα δω για καλώδιο,αλλα περασα την rom δυο φορες οπότε αν δεν το κανει σε όλους,κατι φταιει στο δικο μου συστημα, ευχαριστω παντως για την απαντηση και μπραβοι για την ρομ,πολυ καλη
Leeco Le Pro 3 Elite X722 CN 20s

Καλησπέρα στην ομάδα...Σήμερα παρατήρησα το εξής πρόβλημα..Έχω το χ820 και από την πρώτη μέρα που το πήρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα..Έχω αλλάξει αρκετές ρομ που σε καμία δεν είχα πρόβλημα... Τελευταία έβαλα την τελευταία miui του cris στην οποία δούλευε κανονικά..Σήμερα πατάω για να ανοίξει με το αποτύπωμα και δεν ανοίγει...Σβήνω το παλιό,πάω να βάλω καινούργιο..Δεν κάνει τίποτα..Είτε βάζω το δάχτυλο είτε όχι δεν κάνει τίποτα...Ξέρει κανείς τι μπορεί να έγινε?

Ευχαριστώ πολυ..!

Καλησπέρα στην ομάδα...Σήμερα παρατήρησα το εξής πρόβλημα..Έχω το χ820 και από την πρώτη μέρα που το πήρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα..Έχω αλλάξει αρκετές ρομ που σε καμία δεν είχα πρόβλημα... Τελευταία έβαλα την τελευταία miui του cris στην οποία δούλευε κανονικά..Σήμερα πατάω για να ανοίξει με το αποτύπωμα και δεν ανοίγει...Σβήνω το παλιό,πάω να βάλω καινούργιο..Δεν κάνει τίποτα..Είτε βάζω το δάχτυλο είτε όχι δεν κάνει τίποτα...Ξέρει κανείς τι μπορεί να έγινε?

Ευχαριστώ πολυ..!

Αβουλαι αι πτυχές του lemax.., δοκίμασε κάποιο άλλο modem η ακόμα και firmware..,εγώ έχω την 23 cn με ,firmware της aroma.. καταλάθος έγινε αλλά το finger μου έγινε ακαριαίο..

Φορτίζει πολυ αργα,μιλάμε για 1% καθε δυο λεπτα. δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν εχω τρόπο να μετρησω τον φορτιστή,απο αυριο θα δω για καλώδιο,αλλα περασα την rom δυο φορες οπότε αν δεν το κανει σε όλους,κατι φταιει στο δικο μου συστημα, ευχαριστω παντως για την απαντηση και μπραβοι για την ρομ,πολυ καλη
στη version 3 η 4 μου το ειχε κανει και μενα. Φορτιζε πολύ αργα και ζεματαγε .Δεν μπορω να σου πω πως εφτιαξε. Παντως θυμαμαι εκανα βαθμονόμηση μπαταριας και κατι ρισταρτ και cache wipe... Με την final version παντως δεν εχει θεμα. Θα σου προτινα βαθμονομηση και ρισταρτ , αν δεν τα εχεις κανει ηδη, ή ενα fr. Αλλά και παλι μπορει να λεω βλακειες. Ο ...μαγειρας ξερει καλυτερα Edited by dostoevsky

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

Αβουλαι αι πτυχές του lemax.., δοκίμασε κάποιο άλλο modem η ακόμα και firmware..,εγώ έχω την 23 cn με ,firmware της aroma.. καταλάθος έγινε αλλά το finger μου έγινε ακαριαίο..

Που μπορω να βρω τα modem που λες για να δοκιμάσω?

Που μπορω να βρω τα modem που λες για να δοκιμάσω?

1η σελίδα τα πάντα..

Θα φτιάξω αύριο το πρωί ειδικό script για να κάνει από TWRP καθαρισμό και βαθμονόμηση μπαταρίας για γρήγορη φόρτιση και βλέπουμε.

Ευχαριστώ πολυ..!

Παίξε με μόντεμ. Δοκίμασε και με άλλες ρομ.

Δεν είμαστε σε φιλολογικό φόρουμ βέβαια, αλλά το "άβουλαι αι πτυχές" δεν σημαίνει τίποτα...δεν έχουν βούληση οι πτυχές του κινητού;; ε;;

να έγραφες "Άγνωστοι αι βουλαί του κινητού" (δλδ άγνωστες και ακατανόητες οι "αποφάνσεις" και οι "πράξεις" του κινητού) να πω ντάξει...

Καλησπέρα σε όλους.

Νέος κάτοχος ενός 6/64 820 !!!

Το κινητό είναι σούπερ.

Μόνο πρόβλημα ότι απλά καταπίνει την μπαταρία!!!!

Ποια ρομ έχει καλύτερη μπαταρία από όλες??

Δεν με ενδιαφέρει το δακτυλικό

Μπαταρία και κάμερα κυρίως με νοιάζουν

Η miui την παλεύει ? Κάποια aosp η cm ?

Τώρα φοράω 23s του cuocco διότι αυτή ειχε όταν το πήρα η οποία δουλεύει τέλεια !!!

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

Παίξε με μόντεμ. Δοκίμασε και με άλλες ρομ.

Δοκίμασα όλα τα μόντεμ...Δεν έγινε τιποτα..Το θέμα είναι ότι δεν κάνει τίποτα..Έχω ακουσει από άλλους ότι μόλις δοκιμάζουν βγάζει σφάλμα και δεν το δέχεται..Εμένα δεν κάνει τίποτα..Μένει στην εικόνα που δείχνει ότι πρέπει να βάλεις το δάχτυλο..Μήπως υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση μέσα από το κινητό?Κάποια άδεια?Λέω μήπως είναι κάτι άλλο που είναι απενεργοποιημένο ας πούμε..

Καλησπέρα σε όλους.

Νέος κάτοχος ενός 6/64 820 !!!

Το κινητό είναι σούπερ.

Μόνο πρόβλημα ότι απλά καταπίνει την μπαταρία!!!!

Ποια ρομ έχει καλύτερη μπαταρία από όλες??

Δεν με ενδιαφέρει το δακτυλικό

Μπαταρία και κάμερα κυρίως με νοιάζουν

Η miui την παλεύει ? Κάποια aosp η cm ?

Τώρα φοράω 23s του cuocco διότι αυτή ειχε όταν το πήρα η οποία δουλεύει τέλεια !!!

Αυριο θα περασω την rr εκδοση marshmallow.

Απ οσο διαβασα στα γρηγορα, εχει καλουτσικη αυτονομια.

Αν θες περιμενε 2 3 μερες να βγαλω ασφαλη συμπερασματα και θα ενημερωσω.

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Αυριο θα περασω την rr εκδοση marshmallow.

Απ οσο διαβασα στα γρηγορα, εχει καλουτσικη αυτονομια.

Αν θες περιμενε 2 3 μερες να βγαλω ασφαλη συμπερασματα και θα ενημερωσω.

Εγινε φιλε !!!

Για την indian 19 που ειχα διαβασει οχι βγαζει 5-6 ωρες οθονη δεν ισχυει ???

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

Με τελε23.32 παιζω στις 4-5, χωρις wifi, με 4g/3g και αρκετό παιχνιδι.

Αρκετές φορες ομως ειδα και 2-3 ώρες με ίδια χρήση...

Δεν είμαστε σε φιλολογικό φόρουμ βέβαια, αλλά το "άβουλαι αι πτυχές" δεν σημαίνει τίποτα...δεν έχουν βούληση οι πτυχές του κινητού;; ε;;

να έγραφες "Άγνωστοι αι βουλαί του κινητού" (δλδ άγνωστες και ακατανόητες οι "αποφάνσεις" και οι "πράξεις" του κινητού) να πω ντάξει...

Εν ταξη δάσκαλε..

Πάτησα power και volume- και μου βγάζει αυτό. Τι γίνεται τώρα;

44983510_img_20170629_002346.jpg

Αν θες να μπεις στο twrp πατα power +volume up οχι down

LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended

Προσπαθώ να εγκαταστήσω την miui αλλά ενώ την ρίχνω χύμα στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, μετά δεν την βλέπει να την φλασάρει. Τι κάνω λάθος;;

Δε πιστευω να ξεζιπαρες την ρομ.

Οπως την κατεβαζεις την περνας μεσα.