CrisBal Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 (edited) Χρήστο για το fp έχει σημασία αυτό να είναι ανοιχτό ή κλειστό; με την αγορά δούλεψε 3 μέρες και μετά απότομα νεκρό!!!! Τα περισσότερα με προβλήματα κάπου εκεί σταματανε, άντε μέχρι 10 μερες. Το θέμα είναι ότι πολλά παιδιά άλλαζαν κατευθείαν ρομ και νόμιζαν ότι έφταιγε αυτό.... Τέλος πάντων. Δοκίμασε να παίξεις με Firmware Update 419D 466D 23s Μήπως και δεις φως και βάλε για δοκιμή την 26s debloated που έχω φτιάξει με τελευταίες ρυθμίσεις Fingerprint μήπως και παίξει αλλιώς κάνε και μια προσπάθεια με την RR&N Nougat όπου κι εκεί τις έχω βάλεις στις τιμές framework-res.apk για Fingerprint. ! ;) Edited May 26, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Τα περισσότερα με προβλήματα κάπου εκεί σταματανε, άντε μέχρι 10 μερες. Το θέμα είναι ότι πολλά παιδιά άλλαζαν κατευθείαν ρομ και νόμιζαν ότι έφταιγε αυτό.... Τέλος πάντων. Δοκίμασε να παίξεις με Firmware Update 419D 466D 23s Μήπως και δεις φως και βάλε για δοκιμή την 26s debloated που έχω φτιάξει με τελευταίες ρυθμίσεις Fingerprint μήπως και δεις φως! ;) Και μενα γρηγορα τα εφτυσε δυστηχως. Anyway δεν με απασχολει και ιδιαιτερα το fp, ετσι και αλλιως το βρισκω αβολο. Υπαρχει περιπτωση να δουλεψει καπως tab to wake up σε επιπεδο kernel? Ειχα βρει ενα add on στο xposed που υποτιθετε το ενεργοποιει, αλλα θελει να ειναι ενεργο και σε επιπεδο kernel. Και κατι τελευταιο, στην δικια σου 7.1 το otg δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Και μενα γρηγορα τα εφτυσε δυστηχως. Anyway δεν με απασχολει και ιδιαιτερα το fp, ετσι και αλλιως το βρισκω αβολο. Υπαρχει περιπτωση να δουλεψει καπως tab to wake up σε επιπεδο kernel? Ειχα βρει ενα add on στο xposed που υποτιθετε το ενεργοποιει, αλλα θελει να ειναι ενεργο και σε επιπεδο kernel. Και κατι τελευταιο, στην δικια σου 7.1 το otg δουλευει? To dt2wp dt2s το έχει σχεδόν έτοιμο ο Τάσος αλλά κάνει κάτι κόλπα ο κερνελ που και που και κάνει αλλαγές να δει τι φταίει.. Ναι το OTG δουλεύει και στις 2 Nougat κανονικά. Από εκεί κάνω τα πάντα με 2 Flash disk 128 GB! ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geom_ Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 καμία λυση Χρήστο για την ανοιχτή ακροαση; Δεν με ακούνε όταν έιναι ενεργή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Μία χαζή ερώτηση. Όταν μεταφέρουμε από το κινητό στο computer και το ανάποδο και έχουμε επιλέξει mtp αφήνουμε και το usb debugging ενεργό ή το κλείνουμε? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 To dt2wp dt2s το έχει σχεδόν έτοιμο ο Τάσος αλλά κάνει κάτι κόλπα ο κερνελ που και που και κάνει αλλαγές να δει τι φταίει.. Ναι το OTG δουλεύει και στις 2 Nougat κανονικά. Από εκεί κάνω τα πάντα με 2 Flash disk 128 GB! ;) Καλη φαση, μακαρι να δουλεψει ειναι κατι που μου λειπει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popplaros Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Καλησπέρα.στο ξαφνικό μου εμφανίζει "οι υπηρεσίες google play σταμάτησαν να λειτουργούν.παρολαυτα το play store,google και όλα δουλεύουν ρολόι.πως το ξεφορτώνομαι αυτό το μύνημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Βρε παιδιά πόσες φορές πρέπει να το πω δλδ? Έλεος.... ΔΕΝ κρασάρει καθόλου.. Πατάτε κάτω στο επόμενο και όχι επάνω και μπαίνει κανονικά στην καταχώρηση... :wacko::D Δεν είπα ότι δεν μπορω να βάλω δακτυλικό... Απλά είναι ένα μικρό bug που καλό θα ήταν να διορθωθεί :ρ ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μία χαζή ερώτηση. Όταν μεταφέρουμε από το κινητό στο computer και το ανάποδο και έχουμε επιλέξει mtp αφήνουμε και το usb debugging ενεργό ή το κλείνουμε? Άμα θες μόνο μεταφορά αρχείων δεν σε απασχολεί είτε είναι κλειστό είτε ανοιχτό το USB debugging. Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 καμία λυση Χρήστο για την ανοιχτή ακροαση; Δεν με ακούνε όταν έιναι ενεργή Όχι δεν το ξέρω καθόλου. Δοκίμασε να βάλεις το σημερινό Update μήπως στρώσει. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Spec Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 (edited) Την δοκίμασα και στη φωτογραφική μηχανή στις φωτό δεν μου έχει την επιλογή για πανόραμα, όταν πατάω βίντεο κρασάρει και όταν πάω να εγκαταστήσω το PR_N_OTA.zip, στις εξειδικευμένες ρυθμίσεις-διάφορα-ενημερώσεις κρασάρει και δεν μπορώ να το κάνω. Γενικά φαίνεται γαμάτο, αλλά μου πετάει συχνά το μήνυμα ότι η εφαρμογή διακόπηκε Edited May 26, 2017 by Johnny_Spec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Spec Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Την ξαναέκανα εγκατάσταση και πάλι τα ίδια. Δακτυλικό, βίντεο, ενημερώσεις και κατά καιρούς σε αλλα που δεν θυμάμαι μου βγάζει ειδοποίηση ότι η εφαρμογή διακόπηκε και με πετάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Την ξαναέκανα εγκατάσταση και πάλι τα ίδια. Δακτυλικό, βίντεο, ενημερώσεις και κατά καιρούς σε αλλα που δεν θυμάμαι μου βγάζει ειδοποίηση ότι η εφαρμογή διακόπηκε και με πετάει Καλημέρα. Δεν έχεις κάνει σωστή εγκατάσταση άρα.... Κατέβασε αυτή και φλάσαρε με full wipe. https://drive.google.com/open?id=0B-2l1xmYBAzsMFNjd0w5X0RmUnM Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christrans Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Στο ΟΤΑ εχουμε καινουρια ρομ; εχω RR v1.5.8.3-20170523 Μου γραφει οτι η συσκευη ειναι ενημερωμενη. Παράθεση One Plus 8pro 12/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 (edited) Καλημερες! Χρηστο μπορεις να φτιαξεις zip για τη τελευταια 26s τα leeco services; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο ΟΤΑ εχουμε καινουρια ρομ; εχω RR v1.5.8.3-20170523 Μου γραφει οτι η συσκευη ειναι ενημερωμενη. Ειναι η official RR φιλε στο ota ,απ οτι ειπε χθες ο Χρηστος στη τελευταια δουλευουν ολα αλλα ενα dirty που εκανα πανω απο του Χρηστου μου εβγαλε τη μια καμερα και δεν δουλευε παλι η αλλαγη σε 16/9,οπως αλλαζει και ο βασικος browser Edited May 27, 2017 by mythos01 Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christrans Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Να μην το κανω δηλαδη; Παράθεση One Plus 8pro 12/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Να μην το κανω δηλαδη; Προσωπικα δεν υπαρχει λογος...και αν θες γνωμη μου να τη περασεις απο την αρχη,για μενα καλυτερη του Χρηστου Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7181196#post7181196 πρεπει ομως να εχεις ενεργοποιησει πρωτα στο τηλεφωνο τις επιλογες για προγραμματιστες και να εχεις τικαρει το usb debugging Δοκίμασε μέσα από TWRP να είσαι συνδεδεμένος αλλιώς με ενεργά usb bebugin και επιλεγμένο το mtp files transfer. Άρα δεν έχεις σωστους drivers πήγαινε να δεις πως το βλέπει. Αν το βλέπει σαν Samsung ή Google η άλλη συσκευή δεν είναι σωστό. Να λέει μόνο Android MTP Device Έχω βάλει τους σωστούς adb drivers, πιστεύω, με όλα τα mtp, usb debugging. Εμενα μου το βλεπει σαν ετσι http://i68.tinypic.com/27xq9w5.jpg Και όταν πάω να κάνω αντιγραφή μου βγάζει στο τέλος ένα permission denied Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 (edited) Έχω βάλει τους σωστούς adb drivers, πιστεύω, με όλα τα mtp, usb debugging. Εμενα μου το βλεπει σαν ετσι http://i68.tinypic.com/27xq9w5.jpg Και όταν πάω να κάνω αντιγραφή μου βγάζει στο τέλος ένα permission denied Φιλε μου βγαλε το κινητο απο τον υπολογιστη και πηγαινε στο τηλεφωνο στις ρυθμισεις στις επιλογες για προγραμματιστες και κανε ανακληση εξουσιοδοτησεων εντοπισμου σφαλματων usb να σβησει ολες τις εξουσιοδοτησεις και μετα συνδεσε το παλι στο pc ως mtp ,με ανοιχτο τηλεφωνο κανονικα θα σου βγαλει λογικα ενα πινακιδακι για να εξουσιοδοτησεις παλι το τηλεφωνο στο pc.Αν δεν στο βγαλει ανοιξε εντολες μεσα στον adb φακελο και γραψε adb devices και πατα enter θα στο βγαλει Edited May 27, 2017 by mythos01 Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Καλημερες 1. ! Χρηστο μπορεις να φτιαξεις zip για τη τελευταια 26s τα leeco services; 2. Ειναι η official RR φιλε στο ota ,απ οτι ειπε χθες ο Χρηστος στη τελευταια δουλευουν ολα αλλα ενα dirty που εκανα πανω απο του Χρηστου μου εβγαλε τη μια καμερα και δεν δουλευε παλι η αλλαγη σε 16/9,οπως αλλαζει και ο βασικος browser 1. Καλημέρα. Εννοείς για την Full debloated? Αν ναι θέλεις και λογαριασμό για τα THEMES και clouddrive? 2. Ναι η επίσημη είναι με το 23s Update. Αν την βάλετε έφτιαξα ζιπ με όλα τα καλά που είχα στην δική μου να τα έχετε πίσω.;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 (edited) Φιλε μου βγαλε το κινητο απο τον υπολογιστη και πηγαινε στο τηλεφωνο στις ρυθμισεις στις επιλογες για προγραμματιστες και κανε ανακληση εξουσιοδοτησεων εντοπισμου σφαλματων usb να σβησει ολες τις εξουσιοδοτησεις και μετα συνδεσε το παλι στο pc ως mtp ,με ανοιχτο τηλεφωνο κανονικα θα σου βγαλει λογικα ενα πινακιδακι για να εξουσιοδοτησεις παλι το τηλεφωνο στο pc.Αν δεν στο βγαλει ανοιξε εντολες μεσα στον adb φακελο και γραψε adb devices και πατα enter θα στο βγαλει Το έκανα αυτό που είπες και βγάζει παλι τα ίδια http://i68.tinypic.com/qx056s.jpg Εχει αντιγράψει κατι αρχεία αλλά στο τηλέφωνο ειναι 9,85Gb ενω στον υπολοστή είναι 2,94Gb Μάλλον πρέπει να σβήσω ολους του drivers που εχει ο Η/Υ και ξανά απο την άρχη Edited May 27, 2017 by leonpap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Spec Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Καλημέρα. Δεν έχεις κάνει σωστή εγκατάσταση άρα.... Κατέβασε αυτή και φλάσαρε με full wipe. https://drive.google.com/open?id=0B-2l1xmYBAzsMFNjd0w5X0RmUnM Την αριστερή μονο έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masterone Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Παιδια θελω να πάρω power bank για να φορτιζω το συγκεκριμένο κινητό. Ποιο απο τα δυο προτείνεται ή αν εχετε καποιο αλλο στειλτε μ λινκ https://m.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html?rmmds=search. https://m.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-P3-9000mAh-18W-QC3_0-Dual-USB-Port-Power-Bank-With-Power3S-Tech-p-1062286.html?rmmds=search και αν μπορειτε να μου προτεινετε και ενα καλωδιο usb type c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RISS23 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Crisbal Γεια σας, έχω εγκαταστήσει την τελευταία RR rom σας και ενημερώσεις ΟΤΑ, αλλά μεταξύ του app δεν εμφανίζεται. Πώς να ενεργοποιήσετε ενημερώσεις OTA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Spec Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 (edited) Έκανα wipe τα πάντα σβήστηκε ό,τι είχα στο κινητό, και εν τέλει η nougat rom που περάστηκε έχει αγγλικά και πάλι κάνει τα ίδια με το βίντεο, το fingerprint κλπ έκανα install μόνο την αριστερή τελικά. Ο Ορισμός της αποτυχίας είμαι :P Edited May 27, 2017 by Johnny_Spec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Καλημέρα, Έχω την Tele 23 με όλες τις ενημερώσεις και με βάση τις ανάγκες μου είμαι ευχαριστημένος... Θα κερδίσω κάτι αν πάω στις νουγκατ του Χρήστου (πχ. μπαταρία, ή καλύτερη απόδοση σε κάποιο τομέα (ήχος, φωτός, γρήγορη απόκριση, κλπ ) ) ;;;; ... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts