StratosGR Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλησπέρα. Εγώ παιδιά γιατί δεν έχω πάρει ακόμα αναβάθμιση;;; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την έχεις βάλει μόνος την 380 ή έχεις πάρει αναβαθμίσεις κανονικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Την έχεις βάλει μόνος την 380 ή έχεις πάρει αναβαθμίσεις κανονικά;Από αναβάθμιση του τηλεφώνου Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 εγω εχω αυτη την εκδοση... L31C900B173 ποια εκδοση ειναι σωστο να περασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Από αναβάθμιση του τηλεφώνου Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 καρτο ή μονόκαρτο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 καλησπερα!Τελευταια βλεπω οταν η οθονη μου μπει σε μαυρο φοντο εικονα κτλ μια μπλε γραμμη σαν πινελια θα το ελεγα ισα ισα ελαφρα αρχιζει να φαινεται!Προβλημα στην οθονη?ειμαι στο εργοστασιακο αντοιντ δλδ το 6...το παω με την εγγυηση απο εκει που το πηρα?το παω στα κεντρικα?Πραγματικα ειναι το καλυτερο αντροιντ που ειχα...στα - οταν μιλας σιγα προς νορμαλ δεν σε ακουνε και ειναι μεγαλο fail και οτι σε ανοιχτη ακροαση πχ στο αμαξι δεν ακους σχεδον τπτ..Τωρα και αυτο με την οθονη τι να πω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 2 καρτο ή μονόκαρτο;Δίκαρτο Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Δίκαρτο Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περίεργο γενικά, αν και όχι τόσο περίεργο για τα updates όπως τα δίνει η Huawei... Έχει βγει η 386 , αλλά στην ουσία έχει μόνο ενημερώσεις ασφαλείας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 (edited) Βοήθεια Παιδιά, προσπάθησα να περάσω την έκδοση μέσω ff και μου πέρασε κάποια nor09 test, προσπάθησα να γυρίσω πίσω σε mm με αυτό https://huaweidl.com/download/p9-lite/vns-l31/b160/ μέσα στο dload της sd, και όταν ανοίγει η συσκευή φτάνει στο λογαριασμό και κολλάει εκεί, δεν μπορώ να κάνω τίποτα, στην αρχη ειχα την έκδοση L31C900B173, μπορεί κάποιος να μου πει πιο αρχείο να κατεβάσω για να δουλέψει, γιατί το τηλέφωνο είναι άχρηστο Τώρα. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 4, 2017 by kkoletsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Βοήθεια Παιδιά, προσπάθησα να περάσω την έκδοση μέσω ff και μου πέρασε κάποια nor09 test, προσπάθησα να γυρίσω πίσω σε mm με αυτό https://huaweidl.com/download/p9-lite/vns-l31/b160/ μέσα στο dload της sd, και όταν ανοίγει η συσκευή φτάνει στο λογαριασμό και κολλάει εκεί, δεν μπορώ να κάνω τίποτα, στην αρχη ειχα την έκδοση L31C900B173, μπορεί κάποιος να μου πει πιο αρχείο να κατεβάσω για να δουλέψει, γιατί το τηλέφωνο είναι άχρηστο Τώρα. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Factory reset κάνε μέσα από το recovery. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Factory reset κάνε μέσα από το recovery. το εκανα και συνεχιζει τα ιδια, κολαει μετα το wifi, εκει που λεει βελτιωμενη εμπειρια internet. του εχω περσαει λαθoς rom? μπορω να του φλασαρω τωρα μεσω της sd και αν ναι ποια ειναι η σωστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 (edited) Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο, αλλά θέλω όπως+δήποτε 2 sim + sd. το κολπάκι που δείχνει το βίντεο το έχω κάνει με επιτυχία στο τηλέφωνο που έχω τώρα (meizu m2) χωρίς κανένα πρόβλημα. το έχει κάνει κανείς στο huawei να μου επιβεβαιώσει ότι δουλεύει; Edited December 5, 2017 by AfterForever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 το εκανα και συνεχιζει τα ιδια, κολαει μετα το wifi, εκει που λεει βελτιωμενη εμπειρια internet. του εχω περσαει λαθoς rom? μπορω να του φλασαρω τωρα μεσω της sd και αν ναι ποια ειναι η σωστη? Και ενω του ξαναπερασα το νL31C432B160 μεσω sd στον φακελο dload, παλι κολαω στο ιδιο σημειο, τι κανω λαθος βρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Επίσης μια άλλη ερώτηση. Έχω 2 κάρτες, δεν επιλέγεις από ποια κάρτα θες να έχεις δεδομένα και αντίστοιχα πιάνει 4g ξέρωγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Και ενω του ξαναπερασα το νL31C432B160 μεσω sd στον φακελο dload, παλι κολαω στο ιδιο σημειο, τι κανω λαθος βρε παιδια? Τώρα το είδα.... Πέρασες λάθος ρομ. Είχες c900 και έβαλες c432. Για να μπορέσεις να κάνεις κάτι τέτοιο θέλει άλλη διαδικασία. Βάλε ξανά αυτή που είχες στην αρχή και μετά αν θες να το αναβαθμίσεις, ψάξε πως γίνεται η αλλαγή σε 432. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 (edited) Τώρα το είδα.... Πέρασες λάθος ρομ. Είχες c900 και έβαλες c432. Για να μπορέσεις να κάνεις κάτι τέτοιο θέλει άλλη διαδικασία. Βάλε ξανά αυτή που είχες στην αρχή και μετά αν θες να το αναβαθμίσεις, ψάξε πως γίνεται η αλλαγή σε 432. ξερεις που μπορω να την βρω,γιατι ψαχνω και δεν την βρισκω? ειμαι οριακα να το στειλω στο service, οταν ξεκινησα νομιζα οτι ηταν ευκολη διαδικασια και δεν ειναι και δικο μου το τηλεφωνο Edited December 5, 2017 by kkoletsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο, αλλά θέλω όπως+δήποτε 2 sim + sd. το κολπάκι που δείχνει το βίντεο το έχω κάνει με επιτυχία στο τηλέφωνο που έχω τώρα (meizu m2) χωρίς κανένα πρόβλημα. το έχει κάνει κανείς στο huawei να μου επιβεβαιώσει ότι δουλεύει; Έτσι το έχω και δουλεύει μια χαρά...με την προϋπόθεση πάντα ότι μπορεί να κάνεις ζημιά τα λαμακια ..... Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Έτσι το έχω και δουλεύει μια χαρά...με την προϋπόθεση πάντα ότι μπορεί να κάνεις ζημιά τα λαμακια ..... Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ το meizu m2 το έχω και δουλεύει έτσι, οπότε την έχω έτοιμη τη μοντα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnsp Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Update. Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Ακόμα στην 380 είμαι κολλημένος! Ξεκλείδωσα το bootloader παλιότερα άλλα το μετάνιωσα και το ξανακλειδωσα απευθείας, λέτε να φταίει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospap5 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 καλημερα ειχα γραψει χθες ενα προβλημα στην μεταφορα επαφων σε στο [Επίσημο] Huawei P9 οχι οτι λυθηκε το θεμα αλλα τελοςπαντων ουτε στο service του γερμανου μπορεσαν κατι να κανουν . Αυτο ομως που με παρεξενεψε ειναι οτι ενω το τηλεφωνο ειναι P9 lite στο google ,gmail λεει το παρακατω Προσθέστε ένα κλείδωμα οθόνης στη συσκευή Huawei P8 lite 2017 Huawei P8 lite 2017 Δεν εντοπίστηκε κλείδωμα οθόνης Το κλείδωμα οθόνης προστατεύει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα μηνύματα, τις φωτογραφίες και άλλα προσωπικά στοιχεία που διατηρείτε στο τηλέφωνό σας τι γινετε γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Καλημέρα, είμαι στην 391 έκδοση σε μονοκαρτο 3gb. Βλεπω στο ff έχει και 393/4 398/9 και 401/2. Ξέρετε αν είναι καμιά καλή από αυτές; καλύτερη από την την 391 που έχω τώρα; έχει βάλει κανείς κάποια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Το λοιπόν. Ευτυχής κάτοχος του P9 LITE 2017 DS (3GB) από χθες. Να ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρεται ότι το κολπάκι με τις 2 sim + sd που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ δουλεύει κανονικότατα. Επίσης τρέχει την PRA-LX1C432B172 (emui 5.0). Αυτή είναι η τελευταία official ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Το λοιπόν. Ευτυχής κάτοχος του P9 LITE 2017 DS (3GB) από χθες. Να ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρεται ότι το κολπάκι με τις 2 sim + sd που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ δουλεύει κανονικότατα. Επίσης τρέχει την PRA-LX1C432B172 (emui 5.0). Αυτή είναι η τελευταία official ? Καλοδούλευτο! Και εμένα που έχω το δικαρτο αυτή μου βγάζει τελευταία ρόμ. Περίεργο πάντως που δεν έχει δώσει update γιατί το μονοκαρτο και το παλιό p9 lite τρέχουν ήδη emui 5.0.1. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 καλημερα ειχα γραψει χθες ενα προβλημα στην μεταφορα επαφων σε στο [Επίσημο] Huawei P9 οχι οτι λυθηκε το θεμα αλλα τελοςπαντων ουτε στο service του γερμανου μπορεσαν κατι να κανουν . Αυτο ομως που με παρεξενεψε ειναι οτι ενω το τηλεφωνο ειναι P9 lite στο google ,gmail λεει το παρακατω Προσθέστε ένα κλείδωμα οθόνης στη συσκευή Huawei P8 lite 2017 Huawei P8 lite 2017 Δεν εντοπίστηκε κλείδωμα οθόνης Το κλείδωμα οθόνης προστατεύει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα μηνύματα, τις φωτογραφίες και άλλα προσωπικά στοιχεία που διατηρείτε στο τηλέφωνό σας τι γινετε γνωριζει κανεις? Είναι μπέρδεμα με τις ονομασίες της Huawei. Σε κάποιες περιπτώσεις αναφέρεται και έτσι. Στην αρχή μάλιστα το παρουσίασε ως Ρ8 lite 2017 και μετά του άλλαξε ονομασία... Ερασιτεχνική συμπεριφορά, αλλά μην σε ανησυχεί. Το λοιπόν. Ευτυχής κάτοχος του P9 LITE 2017 DS (3GB) από χθες. Να ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρεται ότι το κολπάκι με τις 2 sim + sd που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ δουλεύει κανονικότατα. Επίσης τρέχει την PRA-LX1C432B172 (emui 5.0). Αυτή είναι η τελευταία official ? Καλοδούλευτο! Και εμένα που έχω το δικαρτο αυτή μου βγάζει τελευταία ρόμ. Περίεργο πάντως που δεν έχει δώσει update γιατί το μονοκαρτο και το παλιό p9 lite τρέχουν ήδη emui 5.0.1. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Πολλές φορές αν όχι πάντα; σε διαφορετικά μοντέλα οι ομάδες ανάπτυξης του software είναι διαφορετικές, οπότε υπάρχουν διαφορές στα χρονοδιαγράμματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosgia Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Καλησπέρα. Όποιος φίλος έχει branded cosmote , ας ενημερώσει ποια είναι η τελευταία διαθέσιμη ενημέρωση ΟΤΑ? Έχω την VNS-L21C150B360 εγκατεστημένη με Firmware Finder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts