stelioz78 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Εχει κάποιος το λινκ για την νουγκατ του L21.. στο xda μόνο την 336 βρήκα που λένε ότι είναι μπετα και το firmware finder μόνο αυτή μου βγάζει. δεν υπαρχουν πολλες επιλογες για l21,οταν βγει nougat τελευταιο θα την παρει Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 εχω μια υποψια οτι για να εμφανιστει η επιλογη,αν υπαρχει,πρεπει καποιος να φοραει και την θηκη,την γνησια εννοειται.στο htc m8 που ειχα καποτε μονο οταν εβαζες τη θηκη εμφανιζοταν το μενου Δεν βρίσκω τρόπο να αναγνωρίζει την θήκη και σε κάποιον στο xda που δεν είχε την θήκη, είχε την επιλογή. Άρα είναι θέμα ρομ. Ποια είναι όμως αυτή η ρημάδα δεν ξέρω. Πιθανόν να είναι σε κάποια ασιατική. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peleus17 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα ότι πέφτει πάρα πολύ γρήγορα η μπαταρία σε σχέση με πριν. Να σημειώσω ότι το λειτουργικό σύστημα Android τρώει γύρω στα 1,200 mah. Τι λέτε να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melina_Rose Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Ρε παιδιά στο καινούργιο p9 lite που στήνω και έγινε unbranded (θυμίζω πως ήταν branded cosmote) βάζοντας την 170, δεν με αφήνει να περάσω google account (κολλάει στο checking info πριν καν βάλω στοιχεία και μετά πάλι πίσω) και δεν ανοίγει και το play store. Τι συμβαίνει; Έκανα clear data και cache στο google app, έκανα και factory reset αλλά τίποτα... Εκτός και αν παίζει ρόλο που δεν έχω sim αλλά δεν νομίζω πως έχει σχέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Ρε παιδιά στο καινούργιο p9 lite που στήνω και έγινε unbranded (θυμίζω πως ήταν branded cosmote) βάζοντας την 170, δεν με αφήνει να περάσω google account (κολλάει στο checking info πριν καν βάλω στοιχεία και μετά πάλι πίσω) και δεν ανοίγει και το play store. Τι συμβαίνει; Έκανα clear data και cache στο google app, έκανα και factory reset αλλά τίποτα... Εκτός και αν παίζει ρόλο που δεν έχω sim αλλά δεν νομίζω πως έχει σχέση. Θα πρότεινα να ξανακατεβασεις και να ξαναεγκαταστησεις την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melina_Rose Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Να το κάνω, αλλά φοβάμαι μήπως δημιουργεί το πρόβλημα η 170 επειδή ήταν branded πριν ή επειδή δεν είχα περάσει account όσο ήταν branded και την πέρασα κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Και το δικό μου branded cosmote ήταν και το update πέρασε οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Ρε παιδιά στο καινούργιο p9 lite που στήνω και έγινε unbranded (θυμίζω πως ήταν branded cosmote) βάζοντας την 170, δεν με αφήνει να περάσω google account (κολλάει στο checking info πριν καν βάλω στοιχεία και μετά πάλι πίσω) και δεν ανοίγει και το play store. Τι συμβαίνει; Έκανα clear data και cache στο google app, έκανα και factory reset αλλά τίποτα... Εκτός και αν παίζει ρόλο που δεν έχω sim αλλά δεν νομίζω πως έχει σχέση. το έχω ξαναδεί, ακόμα και να ξαναπεράσεις ρομ μάλλον το ίδιο θα σ βγάζει... πάτα στο youtube google account after reset huawei η κάπως έτσι και έχει οδηγό πως να το διορθώσεις. Για αυτό λένε συχνά, πριν να περάσεις άλλη ρομ η να κάνεις factory reset, βγάλε το λογαριασμό σου της google από το τηλέφωνο. Απ'όσο γνωρίζω μόνο της huawei πρόβλημα είναι καθώς κανένα προηγούμενό μου τηλέφωνο δεν μου το έκανε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melina_Rose Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 (edited) Και το δικό μου branded cosmote ήταν και το update πέρασε οκ. Ξαναπέρασα τη ROM και πάλι τα ίδια... το έχω ξαναδεί, ακόμα και να ξαναπεράσεις ρομ μάλλον το ίδιο θα σ βγάζει... πάτα στο youtube google account after reset huawei η κάπως έτσι και έχει οδηγό πως να το διορθώσεις. Για αυτό λένε συχνά, πριν να περάσεις άλλη ρομ η να κάνεις factory reset, βγάλε το λογαριασμό σου της google από το τηλέφωνο. Απ'όσο γνωρίζω μόνο της huawei πρόβλημα είναι καθώς κανένα προηγούμενό μου τηλέφωνο δεν μου το έκανε αυτό Το έψαξα και νομίζω πως αυτό αναφέρεται σε περιπτώσεις που δεν κάνει log in με τον λογαριασμό σου στο Google, σαν κλείδωμα ασφαλείας. Έμενα δεν μου ανοίγει τις Google Apps (google, playstore) καν και δεν με αφήνει καν να δοκιμάσω να περάσω account, δηλαδή να βάλω στοιχεία. Δεν είναι πως μου βγάζει πως είναι λάθος, λέει στιγμιαία checking info και με πετάει έξω . Άλλωστε ΔΕΝ είχα περασμένο κανένα λογαριασμό πριν περάσω τη rom, ούτε πριν κάνω factory rest. Κατά τα άλλα φαίνεται να τρέχει ok. Πέρασα λοιπόν τη rom ξανά (μήπως θέλει άλλη έκδοση για τα μονόκαρτα; ) = τίποτα ξανά σβήσιμο cache κλπ = τίποτα ξανά factory reset = τίποτα δοκίμασα να βάλω και sim = τίποτα... Edited April 4, 2017 by Melina_Rose Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Ξαναπέρασα τη ROM και πάλι τα ίδια... Το έψαξα και νομίζω πως αυτό αναφέρεται σε περιπτώσεις που δεν κάνει log in με τον λογαριασμό σου στο Google, σαν κλείδωμα ασφαλείας. Έμενα δεν μου ανοίγει τις Google Apps (google, playstore) καν και δεν με αφήνει καν να δοκιμάσω να περάσω account, δηλαδή να βάλω στοιχεία. Δεν είναι πως μου βγάζει πως είναι λάθος, λέει στιγμιαία checking info και με πετάει έξω . Άλλωστε ΔΕΝ είχα περασμένο κανένα λογαριασμό πριν περάσω τη rom, ούτε πριν κάνω factory rest. Κατά τα άλλα φαίνεται να τρέχει ok. Πέρασα λοιπόν τη rom ξανά (μήπως θέλει άλλη έκδοση για τα μονόκαρτα; ) = τίποτα ξανά σβήσιμο cache κλπ = τίποτα ξανά factory reset = τίποτα δοκίμασα να βάλω και sim = τίποτα... Καλά ήμουν επιφυλακτική με την 170... και δεν είναι και δικό μου το κινητό και πρέπει να το δώσω πίσω κάποια στιγμή, στημένο υποτίθεται... έχω απελπιστεί... :( Εγώ θα ρίσκαρα να περάσω τα gapps. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melina_Rose Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Λοιπόν, τελικά μάλλον βρήκα άκρη. Έλυσα το πρόβλημα κατεβάζοντας και περνώντας το Android System WebView το οποίο λείπει μυστηριωδώς από τη ROM και διαβάζω πως είναι απαραίτητο για να λειτουργούν σωστά οι Google Apps. Αν έφταιγε αυτό και δεν ήταν άλλη η αιτία και απλά βρήκα workaround, υπάρχει θέμα εδώ. Υποθέτω πως ο λόγος που δεν είχα το ίδιο πρόβλημα στο δικό μου P9 lite που πέρασα την 170, είναι γιατί είχα ήδη περασμένο Google Account και δεν έκανα Factory Reset όπως στο P9 lite που στήνω τώρα. Οπότε αν κάποιος χρειαστεί εκ νέου να περάσει account ή κάνει factory reset και δεν κατεβάσει το Android System WebView που η 170 φαίνεται να αφήνει απ' έξω, μπορεί να έχει τα ίδια προβλήματα, οπότε προσοχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Συνεχίζεις να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι γνωστό εδώ και μήνες και ουδεμία σχέση με την B170 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melina_Rose Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Συνεχίζεις να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι γνωστό εδώ και μήνες και ουδεμία σχέση με την B170 Να χαλαρώσουμε λίγο, έτσι; Συνεχίζεις να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Συνεχίζω κιόλας ε; Επειδή υποθέτω δεν γνωριζόμαστε από πρόπερσι και δεν γράφω κάτι άλλο πέρα από εικασίες προσπαθώντας να λύσω ένα πρόβλημα, (ξέρεις, όπως κάνουν οι άνθρωποι στα forums), o τόνος σου είναι απαράδεκτος. "Όχι, δεν πρέπει να συνδέεται με αυτό που λες γιατί (μπλα μπλα)", "Δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο" κλπ, ναι. Άσκοπες προσωπικές επιπλήξεις και υφάκι, αλλού. Το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι γνωστό εδώ και μήνες και ουδεμία σχέση με την B170 Το πρόβλημα με τις Google Apps και η λύση; Αφού σου ήταν γνωστό, μια θετική συνεισφορά θα ήταν να ερχόσουν και να μας το πεις, όταν προσπαθούσαμε να βγάλουμε άκρη με τα άλλα παιδιά. Ούτε τη Huawei έθιξα, ούτε την B170. Να πας να επιπλήξεις και άλλους άγνωστους μέσω internet λοιπόν για "αυθαίρετα συμπεράσματα", γιατί αυτοί είναι που γράφουν πως η Huawei δεν έχει τον Android System WebView σε κάποιες ROMS. Αν αυτό ισχύει, αν παρουσιάστηκε στην B170, αν ισχύει εδώ και κάμποσες ROMS, ούτε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, ούτε συμπεράσματα βγάζω. Αν μόνο διάβαζες καλύτερα τι έγραψα... Αν έφταιγε αυτό και δεν ήταν άλλη η αιτία και απλά βρήκα workaround, υπάρχει θέμα εδώ. Από εκεί και πέρα, το μόνο που έκανα είναι να μοιραστώ τη λύση που βρήκα στο πρόβλημα και μια συμβουλή / προειδοποίηση για άλλους φίλους που ενδέχεται να έχουν το ίδιο, σε περίπτωση που όντως φταίει η έλλειψη του Android System WebView. Να μοιράζονται συμβουλές / προειδοποιήσεις είναι επίσης κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στα forums. Αυτές τώρα μπορεί να περιορίζονται σε απλά, πρακτικά ζητήματα όπως ένα πρόβλημα με κάποια ROM, μέχρι γεμάτα σοφία μαθήματα ζωής, τύπου: "Γυναικα στο τιμονι, ο χαρος σε ζυγωνει"... Όπως μπορεί συμβάλει ο καθένας μας σε αυτή τη ζωή... Edited April 5, 2017 by Melina_Rose Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Συνεχίζεις να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι γνωστό εδώ και μήνες και ουδεμία σχέση με την B170 Μία από τις περιπτώσεις που εμφανίζεται το πρόβλημα, όντως είναι η έλλειψη του Android System Webview. Τώρα αν υπάρχει στην 170, ή υπήρχε και σε προηγούμενες, τι διαφορά έχει; Η κοπέλα ανέφερε για την 170. γεμάτα σοφία μαθήματα ζωής, τύπου: "Γυναικα στο τιμονι, ο χαρος σε ζυγωνει"... Οι αλήθειες να λέγονται :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Το έκανα και αυτό,αλλά τίποτα,δεν ανοίγουν καθόλου τα δεδομένα Κάλεσε τον παροχο σου να δεις αν σου έχουν ενεργοποιημένα τα δεδομένα . Παθών προ ημερών στην κοσμοτε και νόμιζα ήταν θέμα συσκευής αλλά τελικώς ο πάροχος έφταιγε Ναι ήταν θέμα παρόχου τελικά,παρόλο που αρχικά μου είχαν πει ότι δεν φταίει αυτό. Ευχαριστώ!!! Edited April 5, 2017 by teodor422 Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Καλησπερα, ειμαι κατοχος του p9 lite 3gb και εκδοση c432b161. Του ειχα ξεκλειδωσει το bootloader και εκανα root αλλα τελικα κατεβασα και περασα τη stock rom, εγινε unroot και κλειδωσε το bootloader. Απο τοτε νομιζω οτι η μπαταρια δεν κραταει τοσο πολυ οσο πριν, υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο? Και επισης, υπαρχει καποια αλλη αναβαθμιση για αυτη την εκδοση? Ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 (edited) Διαθεσιμη VNS-L31C432B370 Nougat EMUI 5http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=66674&stc=1&d=1491509509 Edited April 6, 2017 by vdimitriou Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Διαθεσιμη VNS-L31C432B370 Nougat EMUI 5http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=66674&stc=1&d=1491509509 Μπορώ να το κατεβάσω από κάποιο site και να το εγκαταστήσω χειροκίνητα γιατί δεν μου βγάζει την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Διαθεσιμη VNS-L31C432B370 Nougat EMUI 5http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=66674&stc=1&d=1491509509 Άιντε να δούμε! Συγχαρητήρια! Δυστυχώς κάτοχος του L21 είμαι με το χάλια multitasking, οπότε ελπίζω να αλλάξει λίγο η κατάσταση όταν έρθει και σε μένα, αλλιώς και με την Marshmallow δεν είχα πρόβλημα... Περιμένουμε εντυπώσεις και αλλαγές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Βρηκα απο εδω http://hwmt.ru/oth/HWFF/info/view.php?find_model=VNS-L31C432B37 αναβαθμισεις. Απο Β161 πρεπει να παω σε Β371 ή και Β370? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Μπορώ να το κατεβάσω από κάποιο site και να το εγκαταστήσω χειροκίνητα γιατί δεν μου βγάζει την αναβάθμιση; Προφανώς ξεκίνησε η ΟΤΑ διάθεση για Vodafone Greece dual sim 3GB Ram . Λιγη υπομονή και θα έρθει και για τις υπόλοιπες εκδόσεις. Το πληκτρολόγιο φανταστικό , η απόκριση ομως του GUI φαίνεται αργοτερη απο πριν. Θα το επαναφερω σε εργοστασιακές για καλο και για κακο. Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Εμείς (21) περιμένουμε την 370 να έρθει αυτόματα? Είναι ουσιαστικά η ίδια που είχατε βάλει για κατέβασμα εδώ και μερες και χειροκίνητη εγκατάσταση? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 (edited) Εμείς (21) περιμένουμε την 370 να έρθει αυτόματα? Είναι ουσιαστικά η ίδια που είχατε βάλει για κατέβασμα εδώ και μερες και χειροκίνητη εγκατάσταση? κατεβαζω απο firmware finder την VNS-L21C432B371.θα δοκιμασω να την περασω με την μεθοδο DLOAD.σε μια ωρα περιπου γιατι αργει να κατεβει,θα σας πω αν επεζησε ο ασθενης:lol: δυστυχως αποτυχια στο 5%.ισως επειδη ειναι ΟΤΑ και δεν περναει με τη μεθοδο dload Edited April 7, 2017 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 κατεβαζω απο firmware finder την VNS-L21C432B371.θα δοκιμασω να την περασω με την μεθοδο DLOAD.σε μια ωρα περιπου γιατι αργει να κατεβει,θα σας πω αν επεζησε ο ασθενης:lol: 1.9GB .... Δεν πάνε καλά.... :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hiiya Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 http://hwmt.ru/oth/HWFF/info/view.php?find_model=VNS-L21 εγώ έχω δει και αυτό το λινκ, αλλά και αυτά φαίνονται πως ειναι ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts