Jump to content

Huawei P9 Lite

madman099
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και γώ στο παρελθόν μόνο με iPhone είχα θέμα με πονοκέφαλο. Με καμία άλλη συσκευή

Ουτε με iPhone είχα ποτέ πονοκέφαλο. Ίσως άλλους τους επηρεάζει άλλους οχι. Πάντως το σωστό είναι να έχουμε για καλό και για κακό Bluetooth ακουστικό.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και αλλες τόσες το p8 lite?

ναι αλλα το p8 lite το εδινα για αλλο λογο φιλε μου.

Τα κινητα αυτα ειναι υπεροχα,δεν βγαζουν προβληματα κλπ αλλα μερικα ( ισως φταιει η παρτιδα) εχουν καποια θεματακια,δεν ειναι του παροντος φυσικα.

Αν δεν εβγαζε τo public στα 349 το s6 δεν νομιζω να το αλλαζα παλι αλλα ειναι καλο deal. Το περιμενω απο τριτη.

Edited by Johny-B
My Name Is George V.

Δυστυχώς ακόμα δεν εχω καταφέρει να ενεργοποιήσω το στυλ sview με θήκη book type. Καμμία ιδέα κανείς?

Το ιδιο προβλημα κι εγω.

ναι αλλα τ p8 lite το εδινα για αλλο λογο φιλε μου.

Τα κινητα αυτα ειναι υπεροχα,δεν βγαζουν προβληματα κλπ αλλα μερικα ( ισως φταιει η παρτιδα) εχουν καποια θεματακια,δεν ειναι του παροντος φυσικα.

Αν δεν εβγαζε τo public στα 349 τ s6 δεν νομιζω να το αλλαζα παλι αλλα ειναι καλο deal. Τ περιμενω απο τριτη.

Όλα τα κινητά μπορούν να εμφανισουν προβλημα. Το S4 το είχα πάει 4 φορες σε σερβις Σάμσουνγκ για επανεκκινησεις.

Πολύ καλή η τιμή του S6 και αν είχε σοβαρη μπαταρία θα το σκεφτομουν σοβαρα, αλλα για την ώρα με βλέπω στο P9 lite που ειναι και πιο φτηνο και με αξιοπρεπη μπαταρια κ ενα χρονο πιο καινουριο έχοντας τα 6ρια απ το κουτι.

Όποιος θέλει να ρίξει μια ματιά για το sar έχει ενδιαφέρον ο παρακάτω σύνδεσμος

http://ec.europa.eu/health/scientific_committees/opinions_layman/en/electromagnetic-fields/l-3/4-phones-headaches-health.htm

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Ψάχνοντας στο νετ έπεσα επάνω σε νέα έκδοση rom VNS-L21C432B151

εδώ είναι το changelog

http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1164/g104/v60841/f1/full/changelog.xml

<language name="el-gr" code="1032"><features module=""><feature>
Αυτή η ενημέρωση προσθέτει μια λειτουργία εκτύπωσης email και βελτιστοποιεί πολλές λειτουργίες και την προβολή του περιβάλλοντος λειτουργίας.

[Νέα]
Προστέθηκε μια λειτουργία εκτύπωσης email.
Προστέθηκε μια λειτουργία που σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε ένα βίντεο σε αργή κίνηση ως νέο βίντεο.

[Επιδιορθώσεις]
Επιδιορθώθηκε ένα θέμα λόγω του οποίου το κουμπί εβδομαδιαίας προβολής στο Ημερολόγιο δεν είναι μεταφρασμένο.
Επιδιορθώθηκε ένα θέμα λόγω του οποίου ορισμένα στοιχεία του περιβάλλοντος λειτουργίας δεν εμφανίζονται σωστά.

[Βελτιστοποιήσεις]
Βελτιστοποιήθηκε το όνομα της συσκευής σας για να είναι συνεπές σε όλα τα σενάρια.
Βελτιστοποιήθηκαν οι εντολές που λαμβάνετε, όταν εισάγετε ακουστικά.
Βελτιστοποιήθηκαν πολλές συντομεύσεις στο αναπτυσσόμενο μενού.
Βελτιστοποιήθηκαν πολλά εικονίδια εφαρμογών στην αρχική οθόνη.
Βελτιστοποιήθηκαν τα στοιχεία του περιβάλλοντος λειτουργίας στην οθόνη επαφών.
Βελτιστοποιήθηκε η μέθοδος εισαγωγής Huawei Swype.

[Σημειώσεις ενημέρωσης]
1. Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε θέμα κατά την ενημέρωση, επικοινωνήστε με την ανοιχτή γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της Huawei ή επισκεφτείτε το τοπικό σας κέντρο εξυπηρέτησης της Huawei για βοήθεια.
2. Αυτή η ενημέρωση δεν θα διαγράψει τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά σας συνιστούμε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων σας, πριν από την ενημέρωση.
</feature></features></language>

και εδώ η rom για όποιν την θέλει

http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1164/g104/v60841/f1/full/update.zip

μόλις το κατέβασα , το build.prop της κατεβασμένης έκδοσης , μάλλον μετά θα το κάνω update

ro.build.id=MRA58K
#ro.build.display.id=deleted
#ro.build.version.incremental=deleted
ro.build.version.sdk=23
ro.build.version.preview_sdk=0
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.all_codenames=REL
ro.build.version.release=6.0
ro.build.version.security_patch=2016-08-01
ro.build.version.base_os=
ro.build.date=Sat Aug 27 12:01:02 CST 2016
ro.build.date.utc=1472270462
ro.build.type=user
ro.build.user=jenkins
ro.build.host=huawei-RH2288H-V2-12L
ro.build.flavor=hi6250-user
ro.product.model=hi6250
ro.product.brand=HUAWEI
ro.product.name=hi6250
ro.product.device=HWVNS-H

Την πέρασα τελικά (VNS-L21 ,2καρτο), μέχρι στιγμής πάει μια χαρά , απλά περνάω πάλι root twrp mods από την αρχή, βέβαια είχα κάνει backup τα settings, apps κλπ με το Hisuite και τα επανέφερα όλα από εκεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι έχετε twrp,root, mods κλπ θα τα χάσετε και θα πρέπει να τα ξαναπεράσετε από την αρχή.

προσπαθησα να την περασω αλλα εχω λιγο χωρο στο κινητο και δεν χωραει το αρχειο.Την εχω στην sd αλλα το προγραμμα update το εχουν αλλαξει.Θυμαμαι που ειχες επιλογη να διαλεξεις το αρχειο απο καποιο dir. Τωρα με την 6 δεν εχει..

Εχω και twrp και οταν παω να κανω αναβαθμιση με τα 3 κουμπια με βγαζει σε αυτο.

Να υποθεσω πως πρεπει να περασω τελικα την δικη του recovery για να γινει η δουλεια αλλιως δεν..;;

Οk... εβαλα το δικο της recovery και προχωραει κανονικα.

Edited by moviehunter2009
Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

ποιο απο τα 2 εχεις περασει το NILLKIN Amazing PE+ 0.3mm η το (NILLKIN Amazing H+PRO 0,2mm που ισως επειδη ειναι ποιο λεπτο να στρωνει καλυτερα)

Την 0.2 έχω βάλει.

Πίστευε και Μη, Ερέυνα

προσπαθησα να την περασω αλλα εχω λιγο χωρο στο κινητο και δεν χωραει το αρχειο.Την εχω στην sd αλλα το προγραμμα update το εχουν αλλαξει.Θυμαμαι που ειχες επιλογη να διαλεξεις το αρχειο απο καποιο dir. Τωρα με την 6 δεν εχει..

Εχω και twrp και οταν παω να κανω αναβαθμιση με τα 3 κουμπια με βγαζει σε αυτο.

Να υποθεσω πως πρεπει να περασω τελικα την δικη του recovery για να γινει η δουλεια αλλιως δεν..;;

Αν έχεις twrp, root και unlocked bootloader να ξέρεις ότι θα τα χάσεις όλα ,και μετά να θα πρέπει να τα ξαναπεράσεις από την αρχή (δεν είναι τίποτα αυτό ) ΑΛΛΑ ,αν θυμάσαι, για να ξεκλειδώσεις (πάλι με το κλειδί που έχεις) τον bootloader θα σε κάνει full wipe οπότε θα πρέπει να έχεις κάνει πρώτα back up ή με το twrp ή με το hisuite ή με ότι άλλο θέλεις.

Κάνεις ένα φάκελο στην Sd (τν ονομάζεις dload)κάνεις αποσυμπίεση το update.zip παίρνεις το αρχείο update.app και το βάζεις μέσα στον φάκελο dload, κλείνεις το κινητό (δοκίμασε χωρίς να περάσεις τον Stock recovery για αρχή) πατάς τον ήχο πάνω + κάτω μαζί και το Power on περιμένεις λίγο και λογικά θα αρχίσει η αναβάθμιση , αν δεν το κάνει τότε περνάς αναγκαστικά τον stock recovery.

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

Όλα τα κινητά μπορούν να εμφανισουν προβλημα. Το S4 το είχα πάει 4 φορες σε σερβις Σάμσουνγκ για επανεκκινησεις.

Πολύ καλή η τιμή του S6 και αν είχε σοβαρη μπαταρία θα το σκεφτομουν σοβαρα, αλλα για την ώρα με βλέπω στο P9 lite που ειναι και πιο φτηνο και με αξιοπρεπη μπαταρια κ ενα χρονο πιο καινουριο έχοντας τα 6ρια απ το κουτι.

νομιζω εχουν την ιδια μπαταρια σε αποδοση...ψαξτο.

My Name Is George V.

νομιζω εχουν την ιδια μπαταρια σε αποδοση...ψαξτο.

Το εχω ψαξει αρκετα. Η μπαταρια του S6 ειναι αρκετα χειροτερη, οταν εχεις ανοιχτα τα δεδομενα (απο την αλλη το S6 εχει πολυ χαμηλοτερο sar). Στο wifi η διαφορα ειναι πολυ μικροτερη και παλι ελαφρως καλυτερο το P9 lite.

Την 0.2 έχω βάλει.

Μολις περασα το γυαλι NILLKIN Amazing PE+ 0.3mm .

Κανενα απολυτος προβλημα με φουσκαλα στο logo huawei.

Ουτε η παραμικρη φουσκαλα. Το μυαλο μου μετα απο αυτο πηγε στο μηπως η Huawei στα πρωτα κομματια ειχε το logo ψηλοτερα , μιας και ακομα η ιδια η Nillkin λεει οτι ειναι φυσιολογικο να κανει φουσκαλα σε αυτο το σημειο.

Αλλιως δεν μπορω να καταλαβω τι αλλο μπορει να φταιει.

Εμενα παντως κουμπωσε αψογα και μαλιστα την εβαλα βραδιατικα με φως λαμπας :) Η διαφορα στα 0.3mm με 0.2mm ειναι απειροελαχιστη. Μιλαμε για 1 δεκατο του χιλιοστου. Αλλα καλυτερα 0.3mm εχει μεγαλυτερη αντοχη και η διαφορα στο παχος δεν φαινεται με γυμνο ματι.

Edited by goregr

Μολις περασα το γυαλι NILLKIN Amazing PE+ 0.3mm .

Κανενα απολυτος προβλημα με φουσκαλα στο logo huawei.

Ουτε η παραμικρη φουσκαλα. Το μυαλο μου μετα απο αυτο πηγε στο μηπως η Huawei στα πρωτα κομματια ειχε το logo ψηλοτερα , μιας και ακομα η ιδια η Nillkin λεει οτι ειναι φυσιολογικο να κανει φουσκαλα σε αυτο το σημειο.

Αλλιως δεν μπορω να καταλαβω τι αλλο μπορει να φταιει.

Εμενα παντως κουμπωσε αψογα και μαλιστα την εβαλα βραδιατικα με φως λαμπας :) Η διαφορα στα 0.3mm με 0.2mm ειναι απειροελαχιστη. Μιλαμε για 1 δεκατο του χιλιοστου. Αλλα καλυτερα 0.3mm εχει μεγαλυτερη αντοχη και η διαφορα στο παχος δεν φαινεται με γυμνο ματι.

Αυτό με τις πρώτες παρτίδες θα φανεί αν ισχύει, μόνο αν δοκίμασαν και άλλες μάρκες τζάμιου. Βάζοντας κατευθείαν nillkin δεν μπορείς να ξέρεις...

Αν έχεις twrp, root και unlocked bootloader να ξέρεις ότι θα τα χάσεις όλα ,και μετά να θα πρέπει να τα ξαναπεράσεις από την αρχή (δεν είναι τίποτα αυτό ) ΑΛΛΑ ,αν θυμάσαι, για να ξεκλειδώσεις (πάλι με το κλειδί που έχεις) τον bootloader θα σε κάνει full wipe οπότε θα πρέπει να έχεις κάνει πρώτα back up ή με το twrp ή με το hisuite ή με ότι άλλο θέλεις.

Κάνεις ένα φάκελο στην Sd (τν ονομάζεις dload)κάνεις αποσυμπίεση το update.zip παίρνεις το αρχείο update.app και το βάζεις μέσα στον φάκελο dload, κλείνεις το κινητό (δοκίμασε χωρίς να περάσεις τον Stock recovery για αρχή) πατάς τον ήχο πάνω + κάτω μαζί και το Power on περιμένεις λίγο και λογικά θα αρχίσει η αναβάθμιση , αν δεν το κάνει τότε περνάς αναγκαστικά τον stock recovery.

Αστα φιλαρακι....αυτο με το κλειδωμα του bootloader δεν το ηξερα....και βασανιστηκα ολο το βραδυ να περναω παλι τα παντα..Στο Ρ7 που ειχα, οσες ρομ περασα δεν ειχα αυτα τα θεματα να ξανακλειδωνει ο bootloader ..το κλειδι το ειχα απο την πρωτη φορα φυλαγμενο.Και εκει που βαριομουνα να περναω την recovery μονο(οπως νομιζα) επρεπε μετα να περασω ολα τα προγραμματα.

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Υπενθυμίζω ότι το παρόν θέμα αφορά το P9 Lite αποκλειστικά.

Υπάρχει άλλη ενότητα για συγκρίσεις κινητών.;)

Αυτό με τις πρώτες παρτίδες θα φανεί αν ισχύει, μόνο αν δοκίμασαν και άλλες μάρκες τζάμιου. Βάζοντας κατευθείαν nillkin δεν μπορείς να ξέρεις...

Η ίδια η Nillkin λέει ότι κάνει φουσκαλα στο logo και ότι είναι φυσικό..... Οπότε μάλλον έχουν κάνει το logo διαφορετικό στις νέες παρτίδες.

Την πέρασα κι εγώ την αναβάθμιση, και απ' ότι είδα άλλαξε το EMUI version σε 4.1.1.

Παρατήρησα επίσης ότι πρόσθεσαν την επιλογή εμφάνισης της ταχύτητας δικτύου (που είχε και το P8 lite αλλά έλειπε στο 9...).

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

Η ίδια η Nillkin λέει ότι κάνει φουσκαλα στο logo και ότι είναι φυσικό..... Οπότε μάλλον έχουν κάνει το logo διαφορετικό στις νέες παρτίδες.

Άλλο λέω, όσοι βαλανε nillkin δεν είχαν θέμα από τι φαίνεται έστω και αν διορθώθηκε μετά από 2 μήνες όπως είπε πριν ο φίλος( αν και μ φαίνεται πολύ περίεργο αυτο). Αν βάλεις οποιαδήποτε άλλη μάρκα και δεις φουσκαλα τότε οι παρτίδες είναι ίδιες. Απλά έτυχε να βάλεις κατευθείαν αυτήν και λες ότι μάλλον διορθωσαν το κινητό. Αν βρεις κανένα λινκ για διόρθωση παρτίδας ανέβασε το. Αυτό με το σάιτ της νιλκιν εγώ το είχα ανεβάσει ,ξέρω για τι μιλάς

Άλλο λέω, όσοι βαλανε nillkin δεν είχαν θέμα από τι φαίνεται έστω και αν διορθώθηκε μετά από 2 μήνες όπως είπε πριν ο φίλος( αν και μ φαίνεται πολύ περίεργο αυτο). Αν βάλεις οποιαδήποτε άλλη μάρκα και δεις φουσκαλα τότε οι παρτίδες είναι ίδιες. Απλά έτυχε να βάλεις κατευθείαν αυτήν και λες ότι μάλλον διορθωσαν το κινητό. Αν βρεις κανένα λινκ για διόρθωση παρτίδας ανέβασε το. Αυτό με το σάιτ της νιλκιν εγώ το είχα ανεβάσει ,ξέρω για τι μιλάς

Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι η Nillkin κάθησε καλά. Αλλά βλέπω να την αλλάζω μιας και έχει αυτό το ηλιθιο μπλε χρώμα. Το βράδυ είναι μια χαρά δεν φαίνεται ότι μπλεδιζει αλλά την ημέρα χαλί μαύρο και νομίζω ότι κάτω από τον ήλιο χαλάει την ευκρίνεια.

Καλησπέρα στο φόρουμ. Απέκτησα και γω το κινητό μαζί με το smart band και αντιμετωπίζω το έξης πρόβλημα. Ενώ ενεργοποιω τις ειδοποιήσεις στο "ρολοι" για να δονείται οταν χτυπάει τηλέφωνο , μετά από κάποια ωρα αυτη η λειτουργια σταματαει. Εχω ρυθμίσει την εφαρμογή ως προστατευμένη και της εχω δώσει ολα τα δικαίωματα αλλά τζίφος. Καμμιά ιδέα?

Κανείς καμμιά ιδέα ;;

Καλημέρα σας . Θέλω να ρωτησω πως γίνεται να ενεργοποιησω το γυροσκόπιο.?? To virtual πού συνδιάζει accelerometer μέ magnetometer.??? Edited by stam26a

Ερώτηση.

Έχω το p9 lite από vodafone.

Μπορώ να περάσω κάποια επίσημη rom για να φύγει μία εφαρμογή και το σήμα της vodafone όταν ανοίγω το κινητό ;;

Και αν ναι τι γίνεται με την εγγύηση ισχύει κανονικά ;;

Huawei Honor 8 32GB

Ερώτηση.

Έχω το p9 lite από vodafone.

Μπορώ να περάσω κάποια επίσημη rom για να φύγει μία εφαρμογή και το σήμα της vodafone όταν ανοίγω το κινητό ;;

Και αν ναι τι γίνεται με την εγγύηση ισχύει κανονικά ;;

Γίνεται και δεν θα έχεις πρόβλημα με την εγγύηση και εγώ το έκανα!

Ποια είναι η διαδικασία ;;;

Huawei Honor 8 32GB

Ποια είναι η διαδικασία ;;;

Άν ψάξεις λίγο θα δεις ότι λίγες σελίδες πρίν υπάρχει η διαδικασία!

Φυσικά και χάνεις την εγγύηση αν δουν ότι έχεις βάλει άλλη rom.

• The title was changed to Huawei Συσκευή bootloader unlocked και frp locked σε bootloop