Jump to content

Huawei P9 Lite

madman099
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια, βλεπω οτι κανετε την εκδοση σε 130. Εγω εχω ενα μονοκαρτο branded απο τη vodafone. Μπορω να κανω κατι ? Και πως? Προσεξτε...δεν εχω ιδεα απο τεχνολογια...Ευχαριστω. Α και κατι ακομα...Εχεις κανεις σε μαυρο το τηλεφωνο με temperred glass που να του εχει εφαρμοσει απολυτα? Ευχαριστω και παλι. :):)

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λίγα ποστ πιο πίσω έχω δώσει ένα σάιτ με Οδηγίες και την β130 που πέρασα και εγώ και είναι πολύ εύκολο!!!

Επειδή από γερμανικά δεν σκαμπαζω μπορείς να δώσεις επιγραμματικά κάποιες οδηγίες της διαδικασίας που ακολουθησες;

Και κάτι ακόμα.

Παίζει ρόλο σε ποια εταιρεία είναι branded και αν είναι η έκδοση των 2 η 3 gb ram;

Το δικό μου είναι Vodafone 2g ram.

Installation FULL (recommended)

VNS-L31C432B130FULL.zip (Full Version) Download

Unzip the file

The unpacked file "update.app" to the SD card in the folder dload move. This must be at the top level of the SD card are (optionally. Create yourself)

Open the phone set and dial * # * # 2846579 # * # * Enter

Select the "Software Upgrade" and start the update SD

Κατεβάζουμε αυτό http://dl.huaweiblog.de/t Για την έκδοση με τα 3giga και αυτό http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=82103&version=324925 με τα 2

Επειδή από γερμανικά δεν σκαμπαζω μπορείς να δώσεις επιγραμματικά κάποιες οδηγίες της διαδικασίας που ακολουθησες;

Και κάτι ακόμα.

Παίζει ρόλο σε ποια εταιρεία είναι branded και αν είναι η έκδοση των 2 η 3 gb ram;

Το δικό μου είναι Vodafone 2g ram.

Εφόσον έχεις την έκδοση με τα 2gb (όπως κι εγώ), κατεβάζεις από εδώ http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=82103&version=324925 την έκδοση Β120 (την 130 δεν τη βρήκα πουθενά για το δικό μας) και μετά :

1. Ξεζιπαρεις το αρχείο μέχρι να βρεις τον φάκελο dload

2. Παίρνεις τον φάκελο dload όπως είναι και τον βάζεις μέσα στην κάρτα μνήμης

3. Σβήνεις τη συσκευή και μετά πατάς ταυτόχρονα τα 2 πλήκτρα της έντασης (+ και -) και το power και τα αφήνεις όταν δεις το logo της Huawei

Όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Installation FULL (recommended)

VNS-L31C432B130FULL.zip (Full Version) Download

Unzip the file

The unpacked file "update.app" to the SD card in the folder dload move. This must be at the top level of the SD card are (optionally. Create yourself)

Open the phone set and dial * # * # 2846579 # * # * Enter

Select the "Software Upgrade" and start the update SD

Κατεβάζουμε αυτό http://dl.huaweiblog.de/t Για την έκδοση με τα 3giga και αυτό http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=82103&version=324925 με τα 2

Εφόσον έχεις την έκδοση με τα 2gb (όπως κι εγώ), κατεβάζεις από εδώ http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=82103&version=324925 την έκδοση Β120 (την 130 δεν τη βρήκα πουθενά για το δικό μας) και μετά :

3. Σβήνεις τη συσκευή και μετά πατάς ταυτόχρονα τα 2 πλήκτρα της έντασης (+ και -) και το power και τα αφήνεις όταν δεις το logo της Huawei

Σας ευχαριστώ.

Αν κατάλαβα σωστά στην ουσία παίρνεις την καθαρή official rom και την φλασαρεις πανω απο την branded.

Edited by telmusic

• Administrators

Με την παραπάνω μέθοδο μετατρέπεται η συσκευή από branded 1-sim σε unbranded 2-sim ανεξαρτήτως πoια branded rom φοράει η συσκευή και χωρίς να χρειάζεται κάτι άλλο; Αν είναι ΟΚ πείτε μου να βάλω τον οδηγό στο πρώτο post. ;)

Modpic.gif

Με την παραπάνω μέθοδο μετατρέπεται η συσκευή από branded 1-sim σε unbranded 2-sim ανεξαρτήτως πoια branded rom φοράει η συσκευή και χωρίς να χρειάζεται κάτι άλλο; Αν είναι ΟΚ πείτε μου να βάλω τον οδηγό στο πρώτο post. ;)

Όχι, για να γίνει Dual sim, χρειάζεται root και πείραγμα ενός αρχείου.

Με την παραπάνω μέθοδο το branded μονοκαρτο γίνεται unbranded μονοκαρτο, χωρίς καν να χρειαστεί επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων.

Επισης το λινκ που παρέθεσα είναι αποκλειστικά για την έκδοση με τα 2 γιγα ραμ. Και για την έκδοση με τα 3 γιγα η ίδια διαδικασία είναι, απλά θέλει άλλο firmware.

Τέλος αυτό που παρατήρησα είναι το εξής. Ενώ το firmware που παρέθεσα είναι το ευρωπαϊκό με κωδικό C432 (VNS-L21C432B120 region Europe), στην συσκευή μου η οποία είναι branded cosmote, παρότι έγινε unbranded και πήγε από την B106 στην B120, στην έκδοση λέει VNS-L21C900B120.

Υποψιάζομαι ότι δεν άλλαξε το region (παρέμεινε C900) γι'αυτό ίσως δεν βρίσκει ota αναβάθμιση σε B130. Εκτός αν δεν έχει δοθεί ακόμα η B130 για το ευρωπαϊκό, γιατί ούτε σαν zip υπάρχει κάπου για κατέβασμα. Δεν ξέρω.

Δεν αναφέρει

Πως γίνεται; Σε όλα αναφέρει ειδες καλά στο μπατερυ;γιατί εμένα λέει ότι έχει 2070 και με πιάνει τρέλλα.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Όχι, για να γίνει Dual sim, χρειάζεται root και πείραγμα ενός αρχείου.

Με την παραπάνω μέθοδο το branded μονοκαρτο γίνεται unbranded μονοκαρτο, χωρίς καν να χρειαστεί επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων.

Επισης το λινκ που παρέθεσα είναι αποκλειστικά για την έκδοση με τα 2 γιγα ραμ. Και για την έκδοση με τα 3 γιγα η ίδια διαδικασία είναι, απλά θέλει άλλο firmware.

Τέλος αυτό που παρατήρησα είναι το εξής. Ενώ το firmware που παρέθεσα είναι το ευρωπαϊκό με κωδικό C432 (VNS-L21C432B120 region Europe), στην συσκευή μου η οποία είναι branded cosmote, παρότι έγινε unbranded και πήγε από την B106 στην B120, στην έκδοση λέει VNS-L21C900B120.

Υποψιάζομαι ότι δεν άλλαξε το region (παρέμεινε C900) γι'αυτό ίσως δεν βρίσκει ota αναβάθμιση σε B130. Εκτός αν δεν έχει δοθεί ακόμα η B130 για το ευρωπαϊκό, γιατί ούτε σαν zip υπάρχει κάπου για κατέβασμα. Δεν ξέρω.

την b130 την έχει κατεβάσει το κινητό μου (απλά δεν την έκανα update) αν θέλετε μπορώ να την ανεβάσω σε easybytez (είναι 1.5 gb)

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

Πως γίνεται; Σε όλα αναφέρει ειδες καλά στο μπατερυ;γιατί εμένα λέει ότι έχει 2070 και με πιάνει τρέλλα.

μήπως βλέπεις το voltage φίλος ? γιατί αυτό δεν έχει καμία σχέση ,

Έχει αναφερθεί και στο παρελθόν. Είναι λάθος του cpu-z

την b130 την έχει κατεβάσει το κινητό μου (απλά δεν την έκανα update) αν θέλετε μπορώ να την ανεβάσω σε easybytez (είναι 1.5 gb)

Αν εχω καταλαβει σωστα η b130 που κυκλοφορει αφορα μονο την εκδοση των 3g ram ενω για την εκδοση με τα δυο υπαρχει μονο η B120.

Υπαρχει κανεις με κινητο των 2g ram που εχει την b130;

• Administrators
Υποψιάζομαι ότι δεν άλλαξε το region (παρέμεινε C900) γι'αυτό ίσως δεν βρίσκει ota αναβάθμιση σε B130.

Αυτός είναι και πιθανότατα ο λόγος που δεν δουλεύει και ως δίκαρτο.

Modpic.gif

Αν εχω καταλαβει σωστα η b130 που κυκλοφορει αφορα μονο την εκδοση των 3g ram ενω για την εκδοση με τα δυο υπαρχει μονο η B120.

2gb ram αγορασμένο από wind 2καρτο unbranded (το δικό μου) και κατέβασε την b130 , απλά όπως είπα δεν το έκανα update γιατί βλέπω έχει λίγες βελτιώσεις

Φυσικά και υπάρχει..

Unbranded 2gb αγορασμενο με την φοβερη προσφορα των 194 €

Τον Ιουλη.

Εγινε η αναβαθμιση σε Β130 πριν μια εβδομαδα γρηγορα ομορφα χωρις

Κανένα ειδους προβλημα..

Το χαιρεται η γυναικα μου.. Και ευτυχως που υπαρχουν οι αναβαθμίσεις

Γιατι...μονο τοτε μου το δινει...

Ωστε να τις κανω εγω..:p:lol:

• Administrators
2gb ram αγορασμένο από wind 2καρτο unbranded (το δικό μου) και κατέβασε την b130 , απλά όπως είπα δεν το έκανα update γιατί βλέπω έχει λίγες βελτιώσεις

Δεν υπάρχει λόγος να μην κάνεις την αναβάθμιση. Το ότι έχεις λίγες βελτιώσεις δεν σημαίνει ότι δεν περιέχει bug fixes.

Modpic.gif

• Administrators
Εκτός αν δεν έχει δοθεί ακόμα η B130 για το ευρωπαϊκό, γιατί ούτε σαν zip υπάρχει κάπου για κατέβασμα. Δεν ξέρω.

VNS-L21C432B130-FULL

Modpic.gif

Δεν υπάρχει περίπτωση να είχε τέτοια αυτονομία το κινητό με 2070 μπαταρία.

Έχει αναφερθεί και στο παρελθόν. Είναι λάθος του cpu-z

Και γιατι μονο στο συγκεκριμενο κινητο; υπαρχει αλλη εφαρμογη στο στορ να τσεκαρω;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλησπερα και απο μενα! Εχω την 3gb εκδοση, το δικο μου εχει ερθει με προεγκατεστημενη ζελατινα- protector, Ολα ετσι ερχονται? Επισης αν θελω να την αλλαξω παιζει να εχω προβλημα με εγγυηση? Edited by yanniliki

Και στο δικό μου 2γιγα από cosmote, μου ήρθε με ζελατίνα.δεν την έχω βγάλει,ειναι καλή.

• Administrators
Καλησπερα και απο μενα! Εχω την 3gb εκδοση, το δικο μου εχει ερθει με προεγκατεστημενη ζελατινα- protector, Ολα ετσι ερχονται? Επισης αν θελω να την αλλαξω παιζει να εχω προβλημα με εγγυηση?

Έτσι έρχονται όλα. Φυσικά αν θέλεις τη βγάζεις κάτι που δεν προτείνω εκτός αν θέλεις να βάλεις tempered glass. Όπως και να χει δεν επηρεάζει την εγγύηση φυσικά κάτι τέτοιο.

Modpic.gif

Ευχαριστώ, μπήκε σε ένα VNS-L21 2Giga ram single sim όλα καλά.

Πήγαινε ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο και δες στον αριθμό έκδοσης, σου λέει C900 ή C432;

• The title was changed to Huawei Συσκευή bootloader unlocked και frp locked σε bootloop