Jump to content

Huawei P9 Lite

madman099
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα πήρα και εγώ την αναβάθμιση 130. Μπορεί να είναι ιδέα μου αλλα μου φαίνεται πιο smooth η χρήση του. Πιστεύετε να πάρει το android 7 όπως το P9 κάποια στιγμή?

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την έβαλες;

Και ποιά είχε πιο πρίν;

Την έβαλα, δεν έχει κάποια εμφανή διαφορά,τουλάχιστον όχι μέχρι τώρα. Πριν είχα την 103.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασικά αν κατάλαβα καλά single-sim και unbranded δεν υπάρχει.

Εγώ έχω single sim unbranded με 3gb.

Σήμερα πήρα και εγώ την αναβάθμιση 130. Μπορεί να είναι ιδέα μου αλλα μου φαίνεται πιο smooth η χρήση του. Πιστεύετε να πάρει το android 7 όπως το P9 κάποια στιγμή?

εχεις μονοκαρτο η δικαρτο; με 2 η 3 mb ram;

ΠΡΟΤΕΙΝΩ για να μην κανουμε 500 ερωτησεις ο καθε ενας να γραφει αυτος που πηρε αναβαθμιση ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ-ΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ-ΠΟΣΑ ΓΙΓΑ ΚΛΠ. Δεν βγαζουμε ακρη ετσι .
My Name Is George V.

Τουλάχιστον όσο με αφορά νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος. Έχω unbranded 3gb μονοκαρτο (vns-l31). Και πήγα από την Β103 στην Β131.

Πηρα και εγω απο γερμανο πριν μια εβδομαδα. Παρατηρησα οτι δεν πιανει 4G ποτε αν και οι ρυθμιση ειναι ενεργοποιημενη. Το εβαλα διπλα σ ενα αλλο κινητο που πιανει 4G vodafone και τα δυο κινητα και το δικο μου εδειχνε Η+ και το αλλο κανονικα 4G!!! Και κατι αλλο μιλαγα στο τηλεφωνο με 40% μπαταρια και ξαφνικα με πεταξε εξω στο pin και χαθηκε η συνδεση!!! Καποια ιδεα υπαρχει γιατι τα κανει αυτα, υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση; Το γυριζω πισω το τηλεφωνο;

Πηρα και εγω απο γερμανο πριν μια εβδομαδα. Παρατηρησα οτι δεν πιανει 4G ποτε αν και οι ρυθμιση ειναι ενεργοποιημενη. Το εβαλα διπλα σ ενα αλλο κινητο που πιανει 4G vodafone και τα δυο κινητα και το δικο μου εδειχνε Η+ και το αλλο κανονικα 4G!!! Και κατι αλλο μιλαγα στο τηλεφωνο με 40% μπαταρια και ξαφνικα με πεταξε εξω στο pin και χαθηκε η συνδεση!!! Καποια ιδεα υπαρχει γιατι τα κανει αυτα, υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση; Το γυριζω πισω το τηλεφωνο;

για το πρώτο που ρωτάς, θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις απο τον πάροχο σου.. το δεύτερο δεν ειναι φυσιολογικό, αν στο ξανακάνει το πας πίσω κατευθείαν

Τουλάχιστον όσο με αφορά νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος. Έχω unbranded 3gb μονοκαρτο (vns-l31). Και πήγα από την Β103 στην Β131.

Σε ευχαριστω φιλε..

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια μια αλλη ερωτηση, στο phone arena γραφει οτι ειναι cat6, 4G+ ειδε κανεις ;

My Name Is George V.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ για να μην κανουμε 500 ερωτησεις ο καθε ενας να γραφει αυτος που πηρε αναβαθμιση ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ-ΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ-ΠΟΣΑ ΓΙΓΑ ΚΛΠ. Δεν βγαζουμε ακρη ετσι .

γιατι τι προβλημα προκύπτει αν κανεις ερωτησεις; ο ρολος ενος φορουμ αυτος δεν ειναι;

γιατι τι προβλημα προκύπτει αν κανεις ερωτησεις; ο ρολος ενος φορουμ αυτος δεν ειναι;

απλα μπερδευεται το θεμα μετα και δεν ξερεις τι εχει και ποιος,δεν ειπα οτι εχω προβλημα φιλε. Για πιο ευκολα εννοω να βγαζουμε ακρη διοτι ειναι αυτη τη φορα πολλες οι εκδοσεις ( οχι οπως στο p8 lite)

My Name Is George V.

ρε παιδια, στο π8 μπορω να κατεβασω θεματα απο την εφαρμογη "θεματα" του κινητου. στο π9 δεν μπορω. μονο 6 εχει και τελος. τι παιζει??

και εγω θα ηθελα να μαθω τι παιζει γιατι ψηνομαι για το κινητο....μπορει κανεις να απαντησει?

Για όσους έχουν να δεδομένο ότι τα branded θα αργούν πολύ να αναβαθμιστουν, να θυμίσω ότι τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό υπάρχουν πολλές περιπτώσεις συσκευών διαφόρων εταιρειών που οι branded εκδόσεις πήραν πρώτες τα major updates.

Δεν λέω ότι θα συμβεί το ίδιο και σε αυτή τη συσκευή . Λέω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και σε κάθε σοβαρό update που βγαίνει κάθε εταιρεία αποφασίζει ποιες χώρες και ποιες εκδόσεις θα το πάρουν πρώτες κάθε φορά

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για όσους έχουν να δεδομένο ότι τα branded θα αργούν πολύ να αναβαθμιστουν, να θυμίσω ότι τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό υπάρχουν πολλές περιπτώσεις συσκευών διαφόρων εταιρειών που οι branded εκδόσεις πήραν πρώτες τα major updates.

Δεν λέω ότι θα συμβεί το ίδιο και σε αυτή τη συσκευή . Λέω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και σε κάθε σοβαρό update που βγαίνει κάθε εταιρεία αποφασίζει ποιες χώρες και ποιες εκδόσεις θα το πάρουν πρώτες κάθε φορά

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα p8 lite branded από αναβαθμίσεις δεν τα πήγαν και τόσο καλά. Android 6 OTA δεν πήραν ποτέ, ότι έκαναν οι κάτοχοι χειροκίνητα. Δεν σημαίνει πως θα συμβεί το ίδιο αλλά υπάρχει βεβαρυμένο παρελθόν.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Τα p8 lite branded από αναβαθμίσεις δεν τα πήγαν και τόσο καλά. Android 6 OTA δεν πήραν ποτέ, ότι έκαναν οι κάτοχοι χειροκίνητα. Δεν σημαίνει πως θα συμβεί το ίδιο αλλά υπάρχει βεβαρυμένο παρελθόν.

Βγαίνουμε πολύ οφτόπικ για συσκευή που ανήκει σε άλλο νήμα. Αλλά να πω κάτι.

ΟΤΑ δεν έδινε από 5 σε 6 μήπως για τον απλούστατο λόγο ότι πρέπει πρώτα να κάνεις μια απλή διαδικασία που λέγεται μπακάπ μήπως ξεχαστείς πριν πατήσεις το κουμπάκι ΟΤΑ; Μήπως επειδή πρέπει να είναι στο χέρι σου κάθε λεπτομέρεια της διαδικασίας μέχρι το χαρντ ρισέτ;

Μήπως το κυριότερο ότι ο κάθε ψαγμένος χρήστης θέλει να έχει απόλυτα τον έλεγχο της διαδικασίας;

IMHO πολύ σωστά έπραξε η Huawei σε αυτή την περίπτωση αν και υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες όπως ότι η μεγάλη αναβάθμιση του P8 Lite ήρθε λίγο πριν παρουσιαστεί το P9 Lite. Γιατί να το έκανε αυτό αν ήθελε να μοσχοπουλήσει το τελευταίο μοντέλο της που φόρεσε κατευθείαν το 6; Απλή η απάντηση, μέχρι στιγμής μόνο στην Ευρώπη ο προκάτοχος πούλησε κοντά 12 εκατομμύρια συσκευές και βρήκε τη μεσοβέζικη οδό "δεν δίνουμε ΟΤΑ αλλά στόμα με στόμα διαδώστε ότι παρέχουμε την 6". Κι έχουμε τον απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας, το ζητούμενο κάθε σοβαρού χρήστη.

Ενώ για το κάθε Σάμσουνγκ και Νέξους πρέπει να γίνεται κοσμοχαλασμός από πρωτοσέλιδα, στη Huawei προτίμησαν μια πιο ήπια πολιτική και κανείς δεν έδωσε σημασία. Κι όλως πήρε το 6 και όλοι αδιαφόρησαν.

Το P8 Lite πήγε πάρα πολύ καλά από αναβαθμίσεις, από το firmware Β170 σε Lollipop που ήμουν πήγα Marshmallow Β550, Β560, Β640 με τη θηριώδη αναβάθμιση της κάμερας σε Pro mode, σαν του P8 σχεδόν, και την (ΟΤΑ...) Β574.

Υπάρχει και κάτι επιπλέον, το P9 Lite είναι ακόμα πάρα πολύ φρέσκια συσκευή στην αγορά οπότε τις πρώτες σημαντικές αναβαθμίσεις εκτός των διορθωτικών bug, περιμένετέ τις από του χρόνου. Που ξέρετε, είναι μάλλον προφανές πώς αυτό εδώ θα το πάρει το Nugat. Μπορεί όμως και να το δώσει και για το P8 Lite.

Εγώ μόνο χαίρομαι για την εταιρεία που διάλεξα, με τιμά σαν ψαγμένο καταναλωτή και θα παραμείνω σ' αυτήν.

Και τέλος του οφτόπικ.

Edited by Vangelis_D9

Βγαίνουμε πολύ οφτόπικ για συσκευή που ανήκει σε άλλο νήμα. Αλλά να πω κάτι.

ΟΤΑ δεν έδινε από 5 σε 6 μήπως για τον απλούστατο λόγο ότι πρέπει πρώτα να κάνεις μια απλή διαδικασία που λέγεται μπακάπ μήπως ξεχαστείς πριν πατήσεις το κουμπάκι ΟΤΑ; Μήπως επειδή πρέπει να είναι στο χέρι σου κάθε λεπτομέρεια της διαδικασίας μέχρι το χαρντ ρισέτ;

Μήπως το κυριότερο ότι ο κάθε ψαγμένος χρήστης θέλει να έχει απόλυτα τον έλεγχο της διαδικασίας;

IMHO πολύ σωστά έπραξε η Huawei σε αυτή την περίπτωση αν και υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες όπως ότι η μεγάλη αναβάθμιση του P8 Lite ήρθε λίγο πριν παρουσιαστεί το P9 Lite. Γιατί να το έκανε αυτό αν ήθελε να μοσχοπουλήσει το τελευταίο μοντέλο της που φόρεσε κατευθείαν το 6; Απλή η απάντηση, μέχρι στιγμής μόνο στην Ευρώπη ο προκάτοχος πούλησε κοντά 12 εκατομμύρια συσκευές και βρήκε τη μεσοβέζικη οδό "δεν δίνουμε ΟΤΑ αλλά στόμα με στόμα διαδώστε ότι παρέχουμε την 6". Κι έχουμε τον απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας, το ζητούμενο κάθε σοβαρού χρήστη.

Ενώ για το κάθε Σάμσουνγκ και Νέξους πρέπει να γίνεται κοσμοχαλασμός από πρωτοσέλιδα, στη Huawei προτίμησαν μια πιο ήπια πολιτική και κανείς δεν έδωσε σημασία. Κι όλως πήρε το 6 και όλοι αδιαφόρησαν.

Το P8 Lite πήγε πάρα πολύ καλά από αναβαθμίσεις, από το firmware Β170 σε Lollipop που ήμουν πήγα Marshmallow Β550, Β560, Β640 με τη θηριώδη αναβάθμιση της κάμερας σε Pro mode, σαν του P8 σχεδόν, και την (ΟΤΑ...) Β574.

Υπάρχει και κάτι επιπλέον, το P9 Lite είναι ακόμα πάρα πολύ φρέσκια συσκευή στην αγορά οπότε τις πρώτες σημαντικές αναβαθμίσεις εκτός των διορθωτικών bug, περιμένετέ τις από του χρόνου. Που ξέρετε, είναι μάλλον προφανές πώς αυτό εδώ θα το πάρει το Nugat. Μπορεί όμως και να το δώσει και για το P8 Lite.

Εγώ μόνο χαίρομαι για την εταιρεία που διάλεξα, με τιμά σαν ψαγμένο καταναλωτή και θα παραμείνω σ' αυτήν.

Και τέλος του οφτόπικ.

Το Β170 που λες εσύ ήταν το δικαρτο και unbranded και τα πήγε μια χαρά από αναβαθμισεις. Τα μονοκαρτα branded ποτέ δεν πήραν την 6 OTA, μόνο με πατέντες. Η απάντηση ήταν στο φίλο που είπε πως και τα branded μονοκαρτα δεν έχουν διαφορά. Δεν ήταν off-topic. Αναφέρθηκα στην πολιτική που ακολούθησε η εταιρεία με τις branded συσκευές στον προκάτοχο του p9 lite.

Αν έχεις το χρόνο και τη γνώση να περνάς χειροκίνητα αλλά firmware ναι δεν έχουν διαφορά γιατί είναι το ίδιο hardware, αλλά αν περιμένεις υποστήριξη OTA σε branded δεν θα την έχεις.

Σε μένα με το p8 lite με B170 μέχρι τη Β574 όλα ήρθαν OTA μέσω hi care με μια μικρή καθυστέρηση αλλά ήρθαν, χωρίς κόπο.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Εμένα σε Vodafone έκδοση δεν έχει έρθει καμία αναβάθμιση.. Ειμαι με b110... Πως περνάω τις αναβαθμίσεις?

Γειά σας!

Σκεφτομαι να αγοράσω το Huawei P9 Lite στα 2gb αλλα εχω λιγο δίλημμα καθώς μου αρέσει και το lenovo vibe shot.. Γενικα θα ήθελα να ειναι γρήγορο και να εχει καλή κάμερα και ανάλυση/χρώματα οθόνης.. Θα εκτιμούσα τις απόψεις σας καθότι δεν είμαι ιδιαίτερα έμπειρη.. Μου αρέσουν και τα δύο στο σχεδιασμό και στο μέγεθος. Επίσης σκεφτόμουν το Huawei p9 lite με 3 gb αλλα στα ηλεκτρονικά καταστήματα και όπως διαβάζω και στο φόρουμ είναι vodafone branded..δεν ξέρω τι ακριβώς συνεπάγεται αυτό..

Φίλε μου στο συστήνω ανεπιφύλακτα το Ρ9 lite

Παιδιά έχω πάθει πλάκα με τη μπαταρία. 6:30 ώρες ανοιχτή οθόνη σε διάρκεια 30 ωρών μόνο με δεδομένα 3g μόνιμα ανοιχτά. Καθόλου WiFi καθώς είμαι διακοπές.

Το meizu m2 note που είχα με το ζόρι θα έβγαζε 4 ώρες.

Sent from my Huawei P9 Lite

Ή αυτονομία του είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του. Ίσως και το μεγαλύτερο για εμένα.

υπαρχει κάποιοα εφαρμογή που να να βλέπω πόσες ώρες είναι ανοιχτή η οθόνη? Γτ από τη διαχείρηση συσκευής δεν βγάζεις άκρη

• The title was changed to Huawei Συσκευή bootloader unlocked και frp locked σε bootloop