Jump to content

Την βοήθεια σας παρακαλώ.

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα την βοήθεια σας. Ενδιαφέρομαι για συσκευή με τουλάχιστον 32 GB εσωτερική μνήμη, από 3 GB RAM και πάνω, αξιοπρεπή κάμερα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Η αγορά θα ήθελα να γίνει από Ελλάδα και θέλω να δουλεύει out of the box με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν με ενδιαφέρει η SD, αν είναι dual sim ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ.

ΥΓ Ξέχασα να αναφέρω να είναι μέχρι 5,5 ίντσες το πολύ και να έχει μπαταρία με καλή διαχείριση.

ΥΓ 2 OTG, NFC

ΥΓ3 Αν έχει και μέταλλο θα εκτιμηθεί.

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αν εξαιρέσεις ότι θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο να περάσεις ελληνική ρομ και το Nfc, θα σου πρότεινα xiaomi redmi note 3 pro.

πολλά ζητάς και εσύ πάντως!!!:p:p:p

Αν εξαιρέσεις ότι θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο να περάσεις ελληνική ρομ και το Nfc, θα σου πρότεινα xiaomi redmi note 3 pro.

πολλά ζητάς και εσύ πάντως!!!:p:p:p

Έχει NFC το xiaomi;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Μπες στις αγγελίες του insomnia και δες τα εξαιρετικά Huawei P8 & G8 λιγων μηνών μεταχειρισμένα και θα την κάνεις τη δουλειά σου και με το παραπάνω....;)

Μπες στις αγγελίες του insomnia και δες τα εξαιρετικά Huawei P8 & G8 λιγων μηνών μεταχειρισμένα και θα την κάνεις τη δουλειά σου και με το παραπάνω....;)

Μεταξύ του G8 και του P8 ποιο θα επέλεγες;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Έχει NFC το xiaomi;

δεν έχει. αυτό λέω. δεν παίζει out of the box (χρειάζεται να ασχοληθείς καμια ώρα όταν θα το πάρεις) και δεν έχει nfc.

Μεταξύ του G8 και του P8 ποιο θα επέλεγες;

Είναι εξαιρετικά και τα 2.

Εγω επέλεξα το G8 γιατί το βρήκα σε καλή τιμή, έχει λίγο μεγαλύτερη μπαταρία από το p8, και λίγο μεγαλύτερη διαγώνιο οθόνης (5.5" αντί 5.2") και έχουν κ τα δύο την ίδια απίθανη κάμερα... ;)

Δεν μας είπες πόσα χρήματα διαθέτεις.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου

Δεν μας είπες πόσα χρήματα διαθέτεις.

Ότι πιο vfm. Δηλαδή φτηνό αλλά όχι φτηνιαρικο. Από 250€ - 300€ και κάτω.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ότι πιο vfm. Δηλαδή φτηνό αλλά όχι φτηνιαρικο. Από 250€ - 300€ και κάτω.

Το LG G4 έχει πέσει κάτω από 300€ στο skroutz. Έχει όλα όσα ζητάς με το παραπάνω.

https://www.skroutz.gr/products/show/23950288?client_id=8oZYTomOpA73fxIrDfkTzg%3D%3D&from=api

Edited by kyrgeo1978

Το LG G4 έχει πέσει κάτω από 300€ στο skroutz. Έχει όλα όσα ζητάς με το παραπάνω.

https://www.skroutz.gr/products/show/23950288?client_id=8oZYTomOpA73fxIrDfkTzg%3D%3D&from=api

LG4 ε? Ναι, αν θεωρεί τον εαυτό του τυχερό ας το επιχειρήσει... Πολύ καλό τηλέφωνο αν (αν επαναλαμβάνω...) του βγει απροβλημάτιστο :rolleyes:

Σοβρά τώρα αν μπορούσες να κάνεις μια "μικρή" υπέρβαση στο μπάτζετ σου πάρε το LG V10. Δεν είναι απλά απίστευτο τηλέφωνο (και σου προσφέρει απλόχερα και όσα ζητάς και ακόμα παραπάνω) αλλά το κυριότερο είναι 100% απροβλημάτιστο !

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

LG4 ε? Ναι, αν θεωρεί τον εαυτό του τυχερό ας το επιχειρήσει... Πολύ καλό τηλέφωνο αν (αν επαναλαμβάνω...) του βγει απροβλημάτιστο :rolleyes:

Σοβρά τώρα αν μπορούσες να κάνεις μια "μικρή" υπέρβαση στο μπάτζετ σου πάρε το LG V10. Δεν είναι απλά απίστευτο τηλέφωνο (και σου προσφέρει απλόχερα και όσα ζητάς και ακόμα παραπάνω) αλλά το κυριότερο είναι 100% απροβλημάτιστο !

Με την οθόνη του δεν έχει θέματα σαν άλλα LG;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Με bootloop εχει περισσοτερο Για οθονες οχι τοσο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ως τώρα δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Φτου φτου φτου και ξανά φτου!!

Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα!

LG V10

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Όταν λέω απροβλημάτιστο το V10 το εννοώ 100% !! Κανένα απολύτως θέμα ούτε στην οθόνη, ούτε αλλού. Όσο για την μπταρία (αποσπώμενη, έχει σημασία) με νορμάλ χρήση βγάζει 4,5 - 5 ώρες οθόνη...

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Όταν λέω απροβλημάτιστο το V10 το εννοώ 100% !! Κανένα απολύτως θέμα ούτε στην οθόνη, ούτε αλλού. Όσο για την μπταρία (αποσπώμενη, έχει σημασία) με νορμάλ χρήση βγάζει 4,5 - 5 ώρες οθόνη...

Φαίνεται όντως παρά πολύ καλό. Αν ήταν και dual.....

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Θα τολμήσω να κάνω μία εξεζητημένη πρόταση, γιατί βλέπω πως παιδεύεσαι πολύ και είναι κρίμα.

Το τελευταίο διάστημα έψαχνα για την καλύτερη, όσο το δυνατόν φθηνότερη συσκευή.

Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια για το samsung galaxy note 4 εκ fastcardtech (για όσους γνωρίζουν :cry:), το οποίο όμως κράτησα στα χέρια μου για κανα μήνα, τη μετάβασή μου στην προηγούμενη ναυαρχίδα της meizu το MX4, κατέληξα στο xiaomi redmi note 3 pro.

To έθαβαν για την κάμερά του αλλά σε όλα τα υπόλοιπα δεν τολμούσε να το κατηγορήσει κανείς και έτσι ήταν.

Μπαταριάρα με 7-9 ώρες sot (screen on time) και 2-3 μέρες αναμονή, επεξεργαστή που γαζώνει, gpu εξαιρετική, antutu 77.000+, δίκαρτο (+sd card), σούπερ οθόνη, gps απίστευτο, δαχτυλικό αποτύπωμα, μεταλλική κατασκευή, otg φλασάκι, ραδιόφωνο, υπέρυθρες, συνεχή υποστήριξη από την Ελληνική κοινότητα με Ελληνικές εκδόσεις, έμενε να διαπιστωθεί το θέμα της ποιότητας της κάμερας.

Όσο και αν φαίνεται περίεργο, μετά από αρκετές αναβαθμίσεις του λογισμικού, που βγάζει η μαμά εταιρεία και βελτιώνει η Ελληνική κοινότητα, η κάμερα έχει φτάσει σε απίθανα επίπεδα.

Έκανα πολύ πρόσφατα σύγκριση με ακριβό κινητό της huawei και το xiaomi τα πήγε απρόσμενα πολύ καλά!

Μιλάμε λοιπόν για ένα ολοκληρωμένο κινητό, του οποίου την "μικρή" έκδοση με τα 16gb rom/2 gb ram τη βρίσκεις με 160 ευρώ από Κίνα, γύρω στα 200 κάτι από Ελλάδα.

Αν το πάρεις από Κίνα και είσαι ενημερωμένος με ποια έκδοση λειτουργικού πρέπει να το παραγγείλεις, με μία μικρή σχετικά διαδικασία περνάς την Ελληνική έκδοση και έχεις ένα κινητό που φυσάει και κάνει σκόνη πολλά "γυαλιστερά" κινητά που αγοράζεις στην Ελλάδα με 300+ ευρώ.

Άσε που σε λίγο καιρό οι Κινέζοι θα το στέλνουν με την Ελληνική έκδοση ήδη περασμένη.

Αυτά από μενα....;)

Edited by demakhs

Ευχαριστώ πολύ, θα ξανακοιταξω τις προτάσεις σας παιδιά
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ