Jump to content

κινητό 5" - 5,2" για γυναίκα μέχρι 180 ευρώ από ελλάδα ή κίνα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω κινητό για την κοπέλα μου με καλή κάμερα (όσο γίνεται σε αυτή την τιμή) και κυρίως για απλή χρήση (browsing,facebook,messenger κτλ.) χωρίς κολλήματα.

Έχω καταλήξει στα εξής:

Από ελλάδα

1)huawei p8 lite (Αλλά έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια για υψηλό sar)

2)lg zero

3)galaxy j5

Απο Κίνα

1) xiaomi mi4 3g

2) xiaomi redmi 3 pro

Μπορείτε να με βοηθήσετε να διαλέξω;

Edited by pareisaktos

Αν μπορεί να ανέβει λίγο στο μπάτζετ, αυτό: http://www.skroutz.gr/s/7556921/LG-Nexus-5X-16GB.html πρέπει να είναι πλέον ο "βασιλιάς" της φωτογραφίας.

Μοναδικό, ίσως, μειονέκτημα ο αποθηκευτικός χώρος (16gb) χωρίς δυνατότητα επέκτασης...:(

Εγώ σου προτείνω το honor 4C στα 140 απο το mediamarkt ουσιαστικά ειναι της Huawei και είναι εν αξιοπρεπέστατο οκταπυρηνο κινητό,με καλή κάμερα απλα δεν είναι τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό,και δεν έχει 4G.

Θα πας σε XIAOMI redmi note 3 ή XIAOMI redmi note 3 pro

Δεν θα το μετανιώσεις

Αν όμως τα όρια της οθόνης και τιμής που βάζεις είναι "αυστηρά"

τότε υπάρχει ένα κινητό για σένα

XIAOMI REDMI 3 pro

Edited by MIB
So this is how liberty dies, with thunderous applause

Θα πας σε XIAOMI redmi note 3 ή XIAOMI redmi note 3 pro

Δεν θα το μετανιώσεις

Αν όμως τα όρια της οθόνης και τιμής που βάζεις είναι "αυστηρά"

τότε υπάρχει ένα κινητό για σένα

XIAOMI REDMI 3 pro

Νόμιζα ότι το xiaomi mi4 ήταν κελεπούρι σε στα 140 ευρώ αλλά δεν βλέπω να μου το προτεινει κανείς. Το redmi note 3 pro μου αρέσει και εμένα αλλά ξεφεύγουμε λίγο σε οθόνη. Το redmi 3 pro είναι πολύ πιο αργό και υποδεέστερο στην κάμερα; Η είναι κοντά σε επιδόσεις;

Δεν είναι τόσο κοντά που να μπορούν να συνδεθούν με.........Bluetooth....:lol:

Καλό είναι κ το redmi 3 pro 5", αλλά δεν είναι note... ;)

Αν θες μικρότερο μέγεθος, προτίμησε το.

Και το Mi 4 συσκευαρα σε πολύ καλή τιμή, 5" επίσης.

Προτείνω πάντως το redmi note 3 pro -σχεδόν τέλειο κινητό- στα 160 ευρώ από το vickmall με Official dev rom (για να περάσεις μετά την Ελληνική έκδοση).

Και δεν ξεφεύγεις καθόλου σε οθόνη... Περισσότερο ψυχολογικό, παρά πραγματικό πρόβλημα είναι.

Δεν περιγράφω άλλο.... :lol:

Από ελλάδα θα πρότεινα το lg zero. Όμορφη συσκευή με αίσθηση πολυτέλειας κάμερες πολύ καλές ειδικά η μπροστινή. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα ειδικά για γυναίκα. Από κίνα το redmi note 3 pro.

Σίγουρα το κινέζικο είναι πιο value και με καλύτερα specs αλλά θα προτιμούσα το lg για πολλούς λόγους. Βασικότεροι είναι ότι δεν θα χρειαστεί κάποιο πείραγμα για να λειτουργήσει η συσκευή out of the box (δεν είναι βέβαια τίποτα το τρελό αλλά θα πρέπει να έχεις και μία μικρή εμπειρία σε πειράγματα) και η έλλειψη της band 20 για το 4G στο redmi note. Είναι η πλέον βασική μπάντα για το 4G και ειδικά εάν είσαι σε wind σου είναι απαραίτητη. Αφήνω έξω το βασικό μειονέκτημα του service που εάν το χρειαστεί θα πρέπει να μείνεις χωρίς την συσκευή για μεγάλο διάστημα καθώς και σπάνια θα χρειαστεί αλλά και για να ψάχνεσαι σε κίνα προφανώς το γνωρίζεις ήδη και δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα.

Εφόσον λοιπόν καλύπτονται οι απαιτήσεις με βάση τη χρήση που θέλεις από το lg νομίζω ότι είναι προτιμότερο από το xiaomi που ενδεχομένως μάλιστα να έχεις και πρόβλημα ακόμη και στη χρήση που κάνεις (ειδικά εάν είσαι σε wind)

Από Ελλάδα το ZTE blade s6 flex, από Κίνα το ZTE blade s6 από minideal και το ZTE blade s7 που έχει πέσει η τιμή του από geekbuying. Για πιο φθηνή λύση από Κίνα δες το ZTE blade A1 από geekbuying. Γενικά για γυναίκα τα ZTE είναι ότι πρέπει.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Από μένα Redmi 3 pro. Έχω πάρει στη γυναίκα μου το απλό σε χρυσό και είναι πολύ ευχαριστημένη. Σ' αυτά τα λεφτά δε θα βρεις στην Ελλάδα τέτοια specs και μ' αυτή την ποιότητα κατασκευής.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου

Είμαι μεταξύ redmi 3 pro redmi note 3 pro και lg g4 μεταχειρισμενο. Υπάρχει καμία έκδοση που δεν παρουσιάζει το γνωστό πρόβλημα με το bootloop?

Στάλθηκε από το x600 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί διαβάζω για προβλήματα με bootloop. Αλλιώς θα πήγαινα σίγουρα για το lg

Επίσης να πούμε πως άριστα κινητά όσα αναφέρθηκαν, xiaomi κλπ. αλλά αν υπάρχουν πραγματικά απαιτήσεις για βασική ποιότητα φωτογραφίας όπως ειπώθηκε στην αρχή, όλα τα κινέζικα είναι κατώτερα των Samsung και Nexus, έστω κι αν σαν σύνολο αποτελούν καλύτερο value for money πακέτο.

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk

Επίσης να πούμε πως άριστα κινητά όσα αναφέρθηκαν, xiaomi κλπ. αλλά αν υπάρχουν πραγματικά απαιτήσεις για βασική ποιότητα φωτογραφίας όπως ειπώθηκε στην αρχή, όλα τα κινέζικα είναι κατώτερα των Samsung και Nexus, έστω κι αν σαν σύνολο αποτελούν καλύτερο value for money πακέτο.

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk

Τότε όμως πρέπει να ανέβει και το budget. Εφόσον ο περιορισμός είναι το budget, κοιτάς να αγοράσεις κινητό που σου προσφέρει την καλύτερη κάμερα με δεδομένο το budget.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Βρέθηκα στην ίδια θέση. Της πήρα το Lg zero. Εντυπώσεις εξαιρετικές. Πανέμορφο, πολύ καλή μπαταρία και καλή κάμερα. Απίστευτο value for money. Τσέκαρε το και θα δεις.

Τελικά παρήγγειλα το xiaomi redmi 3 pro 3/32 απο vicmall. Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας