Jump to content

Blackview A8

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως εγω παρηγγειλα το blackview omega. Αν σε "παιρνει" ο χρονος να περιμενεις, ανεμενε να ερθει (χτεε εκανα παραγγελια) να σου γραψω στο θεμα που ανοιξα εντυπωσεις κτλ. Αν δεν μπορεις να περιμενεις, εχω την αισθηση οτι και το a8 θα βγει πολυ καλο. Εσυ θα κρινεις αναλογως χρηματων απαιτησεων κτλ. Καλημερα.

Υ.Γ : Σκεφτομουν και εγω το a8 αλλα με εψησε η πολυ καλη καμερα του omega. Παντως η blackview με εχει κερδισει σαν εταιρεια, νομιζω γινομαι fan, χαχα :) :)

Ειχα το breeze και ημουν πολυ ευχαριστημενος.Το omega δεν το χα στα υποψην.

Αλλα ρε φιλος για 30 ευρω γιατι να μην παρω το lenovo με 4000 μπαταρια

Σταλθηκε απο τα συνορα της Ελλαδας

Εχω Breeze και ειμαι σουπερ

Ποιο lenovo εννοεις? Ειλικρινα δεν εχω καποιο στα υποψιν σε αυτα τα λεφτα, καινουργιο μοντελο. Εξαλλου να ξερεις οτι με το σκεφτικο αυτο, μετα μπορει να πεις "γιατι να μην δωσω αλλα15 να παω στο χ μοντελο και ου το καθεξις". Και μετα φευγει το πραγμα. Ετσι κανουμε ολοι γιατι θελουμε το καλυτερο, ειναι λογικο :)

http://www.vickmall.com/lenovo-p70-t-4000mah-2-16gb-4g-lte-dual-sim-android-4-4-quad-core-5-0-inch-hd-5-13mp-smartphone.html

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

119 ντολαρς αλλα για δες

Ωραιο κινητο. Εισαι πιο σιγουρος γιατι ειναι lenovo. Αλλα ειναι ακριβοτερο. Αμα μπορεις οικονομικα πηγαινε εκει. Πιο λογικη επιλογη. Αλλα νομιζω ειμαστε εκτος θεματος και μπορει να μας κοψουν τα μηνυματα και δικιο θα χουν. :)

Φιλε δεν την εκανα περιμενω καποιον να το παρει στο χερι.Αν και να σου πω επειδη βαρεθηκα να πληρωνω κινητα λεω να παω στο xiaomi redmi 3 να τελειωνω

Στάλθηκε από το Breeze μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για το Α8 έλεγα.

Και εγώ θα το πάρω το Xiaomo Redmi 3 (λίγο το sar νομίζω πως είναι μεγάλο αλλά δεν είμαι συνέχεια με το κινητό στο αυτί ) μόλις βάλω στην άκρη τα χρήματα .

Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8

• 3 weeks later...

Kαλησπερα

Παρηγγηλα χθες απο to2c 2 blackview A8 αλλα εκ των υστερων ειδα στα specs οτι δεν υποστηριζει multilanguage rom(ελληνικα).Ισχυει η οχι??

Kαλησπερα

Παρηγγηλα χθες απο to2c 2 blackview A8 αλλα εκ των υστερων ειδα στα specs οτι δεν υποστηριζει multilanguage rom(ελληνικα).Ισχυει η οχι??

Μα έχει κανονικότατα ελληνική γλώσσα....

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση γιατι τους ειπα αν δεν εχει να την ακυρωσουν κ να μου στειλουν refund!!Οποτε προχωραμε κανονικα!!

Να σαι καλα!!

• 2 months later...

Έχει/είχε κάποιος κάτοχος "προβλημα" με ανεπιθύμητες διαφημίσεις; και αν ναι πως το έλησε;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ovelix δοκιμασε το εξης που ειχα κανει σε αλλο κινητο που επισης ειχε βρωμικη ρομ και πετουσε διαφημισεις στα notifications.

Κανε σαρωση με το malwarebytes αφου πριν το εχεις ενημερωσει.

Θα σου βρει τις μολυσμενες διεργασιες που τρεχουν στο παρασκηνιο. Σημειωσε τις και μετα κανε της χειροκινητα απενεργοποιηση απο διαχειριση. Λογικα διαγραφη απεγκατασταση δε θα σου επιτρεπει να κανεις.

Οκ... Το malwarebytes πες μου που το βρίσκω...

Ευχαριστώ!!

Edit : οκ το βρήκα και κάτι πρέπει να έγινε (τουλάχιστον έτσι φαίνεται μετά από 3 ώρες...)

Ευχαριστώ και πάλι

Edited by ovelix5

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• 1 month later...
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους εντυπώσεις και αν αξίζει η αγορά του. H τιμή του παίζει γύρω στα 53$ απο όσο είδα στο aliexpress. Απο όσο διάβασα η κάμερα είναι τίμια. Έχω και το Breeze και έχει βγεί σκυλί. Λίγο με προβληματίζει αυτό που αναφέρατε με διαφημίσεις γιατί κάτι παρόμοιο εμφανίστηκε και στο Breeze, αλλά στα χρήματά του δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές.
The day is my enemy, the night my friend

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους εντυπώσεις και αν αξίζει η αγορά του. H τιμή του παίζει γύρω στα 53$ απο όσο είδα στο aliexpress. Απο όσο διάβασα η κάμερα είναι τίμια. Έχω και το Breeze και έχει βγεί σκυλί. Λίγο με προβληματίζει αυτό που αναφέρατε με διαφημίσεις γιατί κάτι παρόμοιο εμφανίστηκε και στο Breeze, αλλά στα χρήματά του δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές.

Ακριβώς όπως το γράφεις στη τελευταία πρόταση!!

2 εχουν οι κορες μου και για να μην γκρινιάζουν καταλαβαίνεις.... ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ακριβώς όπως το γράφεις στη τελευταία πρόταση!!

2 εχουν οι κορες μου και για να μην γκρινιάζουν καταλαβαίνεις.... ;)

Thanks. Να ρωτήσω το πρόβλημα με τις διαφημίσεις και εγκατάσταση εφαρμογών λύθηκε? Γιατί το διάβασα και σε άλλους αυτο. Δεδομένου ότι λογικά δεν θα υπάρχει πλέον υποστήριξη σε software από Blackview ώστε να κάνει διορθώσεις, αν λύθηκε εύκολα με κάποια απενεργοποίηση εφαρμογών, τότε στρέφονται να το πάρω.

Βασικά η μόνη εναλλακτική που έχω βρει είναι το homtom ht16, που τρέχει Android 6, αλλά στα σημεία κερδίζει το Blackview.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Thanks. Να ρωτήσω το πρόβλημα με τις διαφημίσεις και εγκατάσταση εφαρμογών λύθηκε? Γιατί το διάβασα και σε άλλους αυτο. Δεδομένου ότι λογικά δεν θα υπάρχει πλέον υποστήριξη σε software από Blackview ώστε να κάνει διορθώσεις, αν λύθηκε εύκολα με κάποια απενεργοποίηση εφαρμογών, τότε στρέφονται να το πάρω.

Βασικά η μόνη εναλλακτική που έχω βρει είναι το homtom ht16, που τρέχει Android 6, αλλά στα σημεία κερδίζει το Blackview.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

και τα δυο τα παταει το uhans, αλλα το πηραν χαμπαρι οι κινεζοι και ανεβηκε η τιμη του στα 70+ ευρω

Αυτο με τις διαφημισεις, δειτε αν μπορειτε να παρετε port Rom απο αλλο κινητο.

• 3 months later...
και τα δυο τα παταει το uhans, αλλα το πηραν χαμπαρι οι κινεζοι και ανεβηκε η τιμη του στα 70+ ευρω

Αυτο με τις διαφημισεις, δειτε αν μπορειτε να παρετε port Rom απο αλλο κινητο.

Επειδη ειμαι και γω κατοχος του Α8 , γενικα καλες εντυπωσεις αλλά με εχει τρελάνει...!! κατεβαζει και εγκαθιστα μονος του εφαρμογες ( συνηθως παιχνιδια ) με αποτελεσμα να χρεωνομαι τρελα MB και να πληρωνω τρελα ποσά ...!!Επισης καθε φορα που γινεται επανεκινηση της συσκευης χανει της ρυθμισεις της εταιριας ( δεδομενα) και ξαναγυρναει στο κινεζικο δικτυο,,,!!

Σκεφτομαι αν μπορω να αλλάξω ROM μηπως λυθει το προβλημα αλλά δεν ξερω πως...!!!!

Αυτο με το port Rom που ανεφερες τι ειναι...!!!