masternikolas007 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Σήμερα μου ήρθε το Mi max 3/32... ωραιο είναι. Είχε stable global 7.5 και με τις αναβαθμίσεις πήγε σε 8 stable. Κατέβασα την τελευταία global developer και μέσα από την εφαρμογή Updater, χειροκίνητα, αφού έκανε ένα έλεγχο, ξεκίνησε αναβάθμιση. Όλα καλά πήγαν και έχει και ελληνικά-ελλάδα ΤΩΡΑ με την developer, η stable δεν έχει μόνο σαν τοποθεσία έχει την Ελλάδα και αυτό όχι με την αρχική stable αλλά μετά την πρώτη αναβάθμιση. Για ελληνικά και τοποθεσία Ελλάδα θέλει global developer. αυτο πηρες στα 167 ευρο http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Mi-Max-3GB-32GB-Smartphone---Gold-369767.html ?και μετα με την διαδικασία που λεει στο xiaomi hellas εβαλες την νεα rom αφου ξεκλείδωσες τον bootloader ?Σε ποσες μερες ηρθε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=302&mobile=no Την έβαλα στην εσωτερική μνήμη και μάλιστα στον φάκελο download_rom, που δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο. Επίσης ίσως θέλει να είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ, δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο. Θα κάνει έλεγχο την rom θα γράψει ότι είναι παλιά έκδοση, απλά έχει μικρότερη αρίθμηση η dev, και θα σε ρωτήσει αν όντως θες αναβάθμιση. Θα σβήσει τα πάντα από το τηλέφωνο και θα πρέπει να σεταριστει από την αρχή . Το φλασαρισμα το έκανα χειροκίνητα, μέσα από Updater app, πατάμε το μενού πάνω δεξιά και μετά επιλογή πακέτου ενημέρωσης. Ευχαριστώ φιλε μου.Το περιμενω και εγω απο το geekbuing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 (edited) αυτο πηρες στα 167 ευρο http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Mi-Max-3GB-32GB-Smartphone---Gold-369767.html ?και μετα με την διαδικασία που λεει στο xiaomi hellas εβαλες την νεα rom αφου ξεκλείδωσες τον bootloader ?Σε ποσες μερες ηρθε? Αυτό πήρα, αλλά 10 δολάρια ακριβότερο ήταν όταν το παράγγειλα. Δεν ξεκλείδωσα τίποτα. Απλά έκανε δύο αναβαθμίσεις μόνο του, μια 66 mb και μια 300 mb, στη stable rom που είχε, με την δεύτερη πήγε σε miui 8.Μετα είπα να βάλω dev γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι από global stable σε global development, όπως και από China stable σε China dev και το ανάποδο είναι εύκολο. Αν θες να αλλάξεις China σε global μάλλον έχει άλλη διαδικασία. Δεν ξέρω αν έχει ξεκλείδωτο bootloader.Το είχα παραγγείλει 26 Οκτωβρίου έκαναν μια εβδομάδα να το στείλουν αλλά μετά ήρθε γρήγορα. Για κάποιον που ρώτησε, από όσο ξέρω, το 4/64-128 που έχει άλλη rom, μάλλον λόγω αλλού επεξεργαστή, δεν έχει ελληνικά ούτε στην dev. Edited November 12, 2016 by kyrliot Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Για κάποιον που ρώτησε, από όσο ξέρω, το 4/64-128 που έχει άλλη rom, μάλλον λόγω αλλού επεξεργαστή, δεν έχει ελληνικά ούτε στην dev. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος που έχει 4/128? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος που έχει 4/128? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι έτσι ακριβώς είναι, τώρα στα κοντά θα μεταφραστεί και στα ελληνικά για αυτά τα δυο μοντέλα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karageo Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Παιδιά καλημέρα! Έφτασε και το δικό μου 3/64 από βικμολ. Το έχω 2 μέρες και το τηλ πετάει έχω εντυπωσιαστεί!!! Το μόνο θεματακι είναι ότι η οθόνη κάποιες φορές δεν αποκρίνεται δηλαδή αν για κάποια δευτερόλεπτα δεν δεν κάνω κάτι με αναμμένη οθονη και μετά πάω να πατήσω ένα εικονίδιο δεν το δέχεται θέλει 2-3 πατήματα για να δουλέψει... Έχω πολύγλωσση ρομ δεν ξέρω παίζει ρόλο; Έχει κάποιος άλλος παρατηρήσει κάτι ανάλογο; Να ανησυχω η θα στρώσει; Αν κάποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimbull Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 κατοχος και γω του 4/128 απο geekbuying και θα ηθελα να καταθεσω καποιες αποριες μου... ειναι η international εκδοση και ηρθε με τα MIU 7.3 kai βλεπω εδω οτι ολοι εχετε αναβαθμισει στην 8 ενω εμενα δεν την βρισκει στην ενημερωση... και κατι ακομα πηγαινοντας στο σαιτ της xiaomi βλεπω τον ελεγχο αυθεντικοτητας και βαζοντας τους αριθμους που θελει δεν βρισκει τον αριθμο ΙΜΕΙ.. εχει κανει κανεις τον αντιστοιχο ελεγχο? ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Για το δευτερο να σου απαντησω οτι τα 4/128 εχουν προβλημα στον ελεγχο αυθεντικοτητας, οπως ειχε και το δικο μου. Κανε τον ελεγχο απο το AnTuTu Officer app. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Περιμενω εδω και καιρο να βγει γνησια international εκδοση tou Mi Max, με την Β20 band, αλλα οπως φαινεται οι Ταιβανεζοι δεν ενδιαφερονται για τοσο μεγαλη συσκευη. Εχει κανεις καμμια νεωτερη πληροφορηση αν προκειται υπαρξει τετοια εκδοση συντομα? Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 κατοχος και γω του 4/128 απο geekbuying και θα ηθελα να καταθεσω καποιες αποριες μου... ειναι η international εκδοση και ηρθε με τα MIU 7.3 kai βλεπω εδω οτι ολοι εχετε αναβαθμισει στην 8 ενω εμενα δεν την βρισκει στην ενημερωση... και κατι ακομα πηγαινοντας στο σαιτ της xiaomi βλεπω τον ελεγχο αυθεντικοτητας και βαζοντας τους αριθμους που θελει δεν βρισκει τον αριθμο ΙΜΕΙ.. εχει κανει κανεις τον αντιστοιχο ελεγχο? ευχαριστω.. Αν δεν σου βγάζει αναβαθμίσεις, τότε μάλλον έχει την πειραγμενη unofficial rom του geek. Επειδή δεν θα πάρει ποτέ αναβαθμίσεις και γενικά αυτές οι πειραγμενες είναι τίγκα στα bugs , θα σου συνιστούσα να βρεις τους κατάλληλους οδηγούς για να περάσεις official rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimbull Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Για το δευτερο να σου απαντησω οτι τα 4/128 εχουν προβλημα στον ελεγχο αυθεντικοτητας, οπως ειχε και το δικο μου. Κανε τον ελεγχο απο το AnTuTu Officer app. σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου... μπορεις να μου πεις ποιο QR Code περασες γιατι στο κουτι πανω ειναι στα κινεζικα και τον ψηφιακο κωδικο δεν τον σκαναρει.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν σου βγάζει αναβαθμίσεις, τότε μάλλον έχει την πειραγμενη unofficial rom του geek. Επειδή δεν θα πάρει ποτέ αναβαθμίσεις και γενικά αυτές οι πειραγμενες είναι τίγκα στα bugs , θα σου συνιστούσα να βρεις τους κατάλληλους οδηγούς για να περάσεις official rom σε ευχαριστω πολυ για την αμεση και πολυτιμη βοηθεια σου αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος και στην τελικη πληρωσα για να μου ερθει με την γνησια οπως ελεγαν και οι ιδιοι ζητησα refund και απο την geekbuying αλλα και απο την paypal ωστε να ειμαι καλυμμενος.. θα ενημερωσω για την συνεχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 σε ευχαριστω πολυ για την αμεση και πολυτιμη βοηθεια σου αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος και στην τελικη πληρωσα για να μου ερθει με την γνησια οπως ελεγαν και οι ιδιοι ζητησα refund και απο την geekbuying αλλα και απο την paypal ωστε να ειμαι καλυμμενος.. θα ενημερωσω για την συνεχεια Ζήτησες refund γιατί;; Θα το στείλεις πίσω; Κρίμα δεν είναι να ταλαιπωρείσαι; Ασχολήσου μια ωρίτσα διάβασε και κάνε μόνος την αλλαγή της rom Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimbull Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Ζήτησες refund γιατί;; Θα το στείλεις πίσω; Κρίμα δεν είναι να ταλαιπωρείσαι; Ασχολήσου μια ωρίτσα διάβασε και κάνε μόνος την αλλαγή της rom το θεμα μου δεν ειναι το να κατσω να ασχοληθω για να την περασω αλλα το γιατι να το κανω απο την στιγμη που πληρωνω για να παρω κατι καινουργιο με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα συν οτι αν το κανω βολευονται οποτε θα συνεχισουν προφανως να το κανουν και στους επομενους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Σήμερα πρώτη φορά από το 2008 που κάνω αγορές από Κίνα, περνά δέμα, σύμφωνα με το tracking, από το ΥΕΔ Θεσσαλονίκης και είναι... η θήκη του mi max. Είμαι περίεργος αν πληρώσω κάτι γιατί ήταν και αγορά μεγάλης αξίας... 5,20 δολάρια. Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Παραγγειλα αυτό/ http://www.vickmall.com/xiaomi-max-6-44-inch-fhd-miui-v8-3gb-64gb-4g-lte-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-652-octa-core-5-0mp16-0mp-touch-id-4850mah-battery-ir-remote-control-silver.html καλη επιλογή;:D:D:D:D 3/64 με τον octa 652;; σιγουρα ή ειναι τυπογραφικο λαθος;; μονο με 4gb δεν ειναι ο octa 652;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 τελεια αν παρω αυτο http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Max-6-44-Inch-FHD-3GB-64GB-MIUI-V8-Smartphone-64bit-Qualcomm-Snapdragon-652-Octa-Core-5-0MP-16-0MP-TOUCH-ID-4850mAh-Battery-IR-Remote-Control---Silver-366863.html με τι ρομ θα ερθει; ή δεν το γραφει ή δεν το ειδα. εχω διαβάσει τόσες σελιδες καλα λογια βλέπω η φωτό πως ειναι ; remi note 4 ή αυτό; μην μου πειτε για την διαφορα της οθονης για το harware θα ηθελα να μου πειτε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Καλημέρα, έχω το 4/128 με 8.03.0 stable. Πια rom να βάλω για ελληνικά? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεινε με αυτη και ακολουθα τα update stable. Θα μπουν και ελληνικα στα επομενα update. Οι ελληνικες καλες αλλα με θεματακια διαφορα οι developer. Πολλες πληροφοριες απο το φανταστικο site ελληνικο.. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/BoardList/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megalos1974 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Mολις παρειγγελα και εγω απο geekbuyng το φτηνιαρικο στα 168,15€ σε ασημι. Βεβαια σε χρυσο το ηθελα αλλα οι κινεζοι το χρυσο το τσιμπησαν δεκα δολαρια παραπανω και τα τσιγκουνευτηκα αλλα ετσι κι αλλιως θα βαλω δερματινη θηκη οποτε δεν θα φενεται το χρωμα. θα πρεπει να τους επισημανω κατι στο geekbuyng επειδη πρωτη φορα παραγγελνω απο εκει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 θα πρεπει να τους επισημανω κατι στο geekbuyng επειδη πρωτη φορα παραγγελνω απο εκει;;; Όχι, ξέρουν τι να κάνουν αυτοί. Καλορίζικο και υπομονή μέχρι να έρθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Nέα stable για τη Κινεζικη version 1.1Gb (V. 8.1.3.0.MBDCNDI)! Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι έχει χαμηλη ένταση στην κλήση αλλά και από τα ακουστικά, μάλλον λόγω bug της rom, γιατί πχ με foobar2000 είναι μια χαρά ο ήχος . Αληθεύει ότι είναι θέμα στις global rom που δεν υπάρχει στην China stable ; Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι έχει χαμηλη ένταση στην κλήση αλλά και από τα ακουστικά, μάλλον λόγω bug της rom, γιατί πχ με foobar2000 είναι μια χαρά ο ήχος . Αληθεύει ότι είναι θέμα στις global rom που δεν υπάρχει στην China stable ; Έχεις global stable? Με foobar2000 ακούγεται δυνατότερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Nέα stable για τη Κινεζικη version 1.1Gb (V. 8.1.3.0.MBDCNDI)! ωραιος...βουρ για αναβαθμιση:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Έχεις global stable? Με foobar2000 ακούγεται δυνατότερα ? Έχω global developer και η μουσική ακούγεται δυνατότερα αν ενεργοποιηθεί open sl audio output από το μενού του foobar2000 (tools-settings-advanced). ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα πρώτη φορά από το 2008 που κάνω αγορές από Κίνα, περνά δέμα, σύμφωνα με το tracking, από το ΥΕΔ Θεσσαλονίκης και είναι... η θήκη του mi max. Είμαι περίεργος αν πληρώσω κάτι γιατί ήταν και αγορά μεγάλης αξίας... 5,20 δολάρια. Τελικά 3 ευρώ είναι η επιβάρυνση για το μισάωρο πέρασμα από το ΥΕΔ. Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 (edited) Και εγω πλεον κατοχος του 3/64 και μπορω να πω και εγω απογοητευτηκα οχι απο το κινητο αλλα απο tempered glass του vickmall για γελια δεν προστατευει καθολου την οθονη ουτε που το περασα απλα το εκανα δοκιμη και ειδα οτι δεν προστατευει ολη την οθονη αφηνει κενα, ειχα παρει ομως και 2 αλλα απο bangood http://www.banggood.com/0_26mm-9H-Full-Screen-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Xiaomi-Mi-Max-p-1064068.html?rmmds=search καπως καλυτερο αλλα και αυτο με τα προβληματα του συγκεκριμενα τα βαμενα μερη του καθ υψος ''τρωνε'' πανω κατω μερικα χιλιοστα απο την οθονη και επισης υπο γωνια κανει ενα rainbow effect οταν ειναι κλειστη η οθονη ανοιχτη δεν το παρουσιαζει, οποτε σε αναζητηση κατι καλυτερου, και μια βοηθεια μιας και τωρα το πηρα το 3/64 mi max το εδωσα και μου περασανε την MIUI by xiaomi eu 8.1 stable 8.1.1.0(MBDCNDI) τωρα αυτο θα κανει μονο του αναβαθμισεις ή πρεπει απο καπου και που να κατεβαζω εγω και να περναω την νεα αναβαθμιση; Edited November 18, 2016 by athanaso77 Αφαίρεση παράθεσης Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts