Bayern4 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Καλημερα! Ειναι πλεον σταθερη και διαθεσιμη σε ολους η 9.5 We're very excited to announce that MIUI 9.5 Global Stable ROM has started rolling out for Redmi Note 3 Special Edition, Redmi Note 3 Qualcomm, Redmi Note 4 Qualcomm/Redmi Note 4X, Mi Max and Mi Max Prime. Many of you should be able to progressively receive the update over-the-air (OTA) on your phones via the Updater app. If you are using the above devices and haven't got the update, please don't worry, we will release the update to all users as soon as possible. http://en.miui.com/thread-2069213-1-1.html Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Κοίταξα το κινητό, δεν έχει ΟΤΑ, για την 9.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 (edited) Ούτε σε μένα αλλά κάποια στιγμή θα μας έρθει. http://en.miui.com/thread-2069213-1-1.html Edited March 21, 2018 by xloupas Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Ήρθε. Μέχρι στιγμής παίζει πολύ καλά. Υπ'όψιν, είναι απενεργοποιημένα τα Θέματα ως εφαρμογή, αλλά μπορείς να μπεις στα ήδη κατεβασμένα θέματα από τις ρυθμίσεις. Οπότε αν κάποιος θέλει συγκεκριμένο θέμα, το κατεβάζει πριν αναβαθμίσει, και μετά μπορεί να το βάλει. Εφόσον δεν δουλεύει η εφαρμογή των θεμάτων, δεν υπάρχει και η επιλογή για προσαρμοσμένο θέμα. Μόνο ό,τι είναι κατεβασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Ήρθε. Μέχρι στιγμής παίζει πολύ καλά. Υπ'όψιν, είναι απενεργοποιημένα τα Θέματα ως εφαρμογή, αλλά μπορείς να μπεις στα ήδη κατεβασμένα θέματα από τις ρυθμίσεις. Οπότε αν κάποιος θέλει συγκεκριμένο θέμα, το κατεβάζει πριν αναβαθμίσει, και μετά μπορεί να το βάλει. Εφόσον δεν δουλεύει η εφαρμογή των θεμάτων, δεν υπάρχει και η επιλογή για προσαρμοσμένο θέμα. Μόνο ό,τι είναι κατεβασμένο. Για τα θέματα έχω ήδη αναφέρει πως αν αλλάξεις το region σε Ινδία π.χ, έχεις μια χαρά την εφαρμογή. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 (edited) την κατεβαζω τωρα, με ΟΤΑ. Edited April 8, 2018 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Παιδιά δεινοπαθείτε και εσείς για να κατεβάσετε ΡΟΜ από xiaomi-miui.gr ή κάνω κάτι λάθος εγώ;;; Ενώ ξεκινάει να κατεβάζει έστω και με χαμηλή ταχύτητα μετά από λίγη ώρα μπαίνει σε παύση μόνο του και πρέπει να είμαι από πάνω για να ελέγχω και να πατάω συνέχεια συνέχιση... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeskos Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 ,σε μισή ώρα περίπου το κατέβασα,τώρα ψάχνω διάφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 ,σε μισή ώρα περίπου το κατέβασα,τώρα ψάχνω διάφορες. Δυστυχώς και την προηγούμενη φορά αλλά και αυτή έχω ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Έβαλα μια κάρτα micro SD. Πέρασα στην micro sd τις φωτο κλπ που είχα στη συσκευή. Τί ρύθμιση πρέπει να κάνω ώστε να φαίνονται στη Συλλογή οι φωτο που είχα βγάλει με το κινητό; Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Θα πας Συλλογή Θα κάνεις swipe αριστερά να βρεις τα άλμπουμ. Παρατεταμένο ταπ σε αυτό που θες και μετά "προβολή στις φωτογραφίες" Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Θα πας Συλλογή Θα κάνεις swipe αριστερά να βρεις τα άλμπουμ. Παρατεταμένο ταπ σε αυτό που θες και μετά "προβολή στις φωτογραφίες" Ωραία, θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Είναι κανείς εδώ μέσα που να ασχολείται με AOSP rom; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Πο πο Πωθ κολλάει! Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSTAYROS Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Έχουμε ενημέρωση 9.5.4.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Ναι μου ήρθε και σε μένα αλλά δεν την έκανα ακόμα Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Είναι κανείς που την δοκίμασε? Ήρθε ΟΤΑ Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 ΟΤΑ, είναι ένα αρχείο 119 mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Παιδιά εγώ έχω το μι Μαξ και δεν μ έχει έρθει η 9 ενημέρωση και μου έρχεται αναβάθμιση μόνο από τη. 8 τώρα με ήρθε η 8.4.28 τι φάση Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Παιδιά εγώ έχω το μι Μαξ και δεν μ έχει έρθει η 9 ενημέρωση και μου έρχεται αναβάθμιση μόνο από τη. 8 τώρα με ήρθε η 8.4.28 τι φάση Για δες καλύτερα, την 9 έχεις και η 8.4.28 είναι η τελευταία beta. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Για δες καλύτερα, την 9 έχεις και η 8.4.28 είναι η τελευταία beta.[/quote Πολύ καλή rom, από τις καλύτερες που έχω βάλει. Σταθερή, τέλεια Η απόκριση αφής. ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Βγήκε η miui 10 global beta, 1.5gb ota update. Για να δούμε τι λέει.... Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexDec Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Μόλις εγκαταστάθηκε ΟΤΑ η έκδοση 10 άλλαξε αρκετά στο περιβάλλον λειτουργίας, το drawer κτλ. Επίσης έχει ένα θέμα με τους χαρακτήρες στα notifications εαν γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να αλλάξουμε γραμματοσειρά ας πεί. ενδεικτικά, αν μπορεί να βγεί κάποιο συμπέρασμα ANTUTU score me 10 92351 και με 9 97250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Μόλις εγκαταστάθηκε ΟΤΑ η έκδοση 10 άλλαξε αρκετά στο περιβάλλον λειτουργίας, το drawer κτλ. Επίσης έχει ένα θέμα με τους χαρακτήρες στα notifications εαν γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να αλλάξουμε γραμματοσειρά ας πεί. ενδεικτικά, αν μπορεί να βγεί κάποιο συμπέρασμα ANTUTU score me 10 92351 και με 9 97250 Για να αλλάξεις γραμματοσειρά πήγαινε άλλαξε το region σε Ινδία, μετά μέσα από την εφαρμογή των θεμάτων πηγαίνεις και αλλάζεις την γραμματοσειρά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexDec Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts