BMW_E36 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Εχω την 7.5.1.0 και μου ηρθε ειδοποιηση για update στην 7.5.4.0.. λεει 904 ΜΒ για bugs fixes!! Το θεμα ειναι οτι ηδη τρεχει αψογα το κινητο, και το σκεφτομαι.. γνωμες? Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsakonas Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 ρε παιδια, η χρηση που κανει ο καθενας στο κινητο διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο, αν δεν διεφερε θα υπηρχε ενα κινητο με τα ιδια χαρακτηριστικα για ολους, ο καθενας αναλογα τι θελει επιλεγει και τη συσκευη του. Εγω προσωπικα αδιαφορω εντελως για το 4g δεν το χρησιμοποιω οποτε μου ειναι αχρηστο εμενα προσωπικα, και σε πολλους αλλους φανταζομαι , ειδικα απο τη στιγμη που βρισκεις wi fi πλεον παντου σχεδον η και το Η+ εχει ελαχιστες διαφορες στο σερφαρισμα. Τωρα καποιος που θελει απαραιτητα upload/download με ταχυτητα και δεν εχει προσβαση σε wifi θα παρει συσκευη 4g και θα κανει τη δουλεια του:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Έτσι για δοκιμή Απλα βάλτε στο κινητό σας preferred NETWORK 3g για μια εβδομάδα. Πολύ καλύτερη μπαταρία και σερφαρισμα στα ίδια επίπεδα με 4g. To 4g σας χρειάζεται μόνο αν έχετε πρόγραμμα αρκετών γιγα και κατεβάζετε αρχεια/ stream YouTube 1080 και πάνω, που ζήτημα να το κάνει το 1% των χρηστών στο πρωτογονο, από άποψη χρεώσεων, δίκτυο του Ελλαδισταν. Θα μου πείτε ευχαριστώ μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Δηλαδη για να καταλαβω στην αθηνα τουλάχιστον το 4g λειτουργεί σε wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsakonas Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Έτσι για δοκιμή που έκανα μια χαρά λειτουργεί στα Χανιά https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160710/f0e9739b6903374689592ee50561002b.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 επισης το geekbuying to εχει στην internatinal edition με global miui και αναφερει για ota update ισχύει το ota σε αυτην την εκδοση http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Mi-Max-3GB-64GB-Smartphone---Silver-369768.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Με την ελληνική Stable η μπαταρία είναι χειρότερη, μείον 2 ώρες SOT με την ίδια χρήση. Με βλέπω να γυρνάω στην Official Stable, εκτός κι' αν ευθύνεται το SuperSu ή το Adaway που πέρασα. Εχω την 7.5.1.0 και μου ηρθε ειδοποιηση για update στην 7.5.4.0.. λεει 904 ΜΒ για bugs fixes!! Το θεμα ειναι οτι ηδη τρεχει αψογα το κινητο, και το σκεφτομαι.. γνωμες?Στο επίσημο site έχουν αποσυρθεί οι stable απ' ότι βλέπω και δίνουν για κατέβασμα μόνο την developer έκδοση προς το παρών. Έχετε να προτείνετε κανένα καλό tempered glass; Έχω παραγγείλει το Nillkin Η+ Pro αλλά απ' ότι βλέπω στο παρακάτω video, παρόλο που είναι μικρότερο σε μέγεθος δεν πατάει καλά στις άκρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 καλημέρα, επειδή είμαι και εγώ στην αναζήτηση συσκευής από 6'' και πάνω και μετά από ενδελεχή έρευνα κατέληξα στο xiaomi mi max. Θεωρώ ότι για τα λεφτά του είναι μια τίμια πρόταση. Βέβαια, αν έχω καταλάβει καλά, υστερεί σε ήχο (ένταση ήχου κλήσης) καθώς και σε φωτογραφικές επιδόσεις. Και είναι και οι δύο τομείς οι οποίοι με ενδιαφέρουν αρκετά. Πάνω στο ψάξιμο λοιπόν έπεσα πάνω στο letv le max x900. Πάνω κάτω στα ίδια λεφτά. Θα ήθελα να μάθω αν θεωρείται καλύτερο ή όχι από το mi max δεδομένου ότι οι απόψεις διίστανται. Τώρα είμαι κάτοχος LG G3 και οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, απλά ήθελα κάτι μεγαλύτερο και πιο καινούριο πια...! Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια και sorry αν είμαι offtopic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 @dellapo Το Le max φαίνεται συνολικά λίγο καλύτερο σε χαρακτηριστικά. Εκεί που φαίνεται να υστερεί σημαντικά σε σχέση με το Xiaomi Max είναι η αυτονομία. H 3400mAh μπαταρία σε συνδυασμό με την 2K οθόνη και τον Snapdragon 810 λογικά θα προσφέρει αρκετά χαμηλότερη αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 @dellapo Το Le max φαίνεται συνολικά λίγο καλύτερο σε χαρακτηριστικά. Εκεί που φαίνεται να υστερεί σημαντικά σε σχέση με το Xiaomi Max είναι η αυτονομία. H 3400mAh μπαταρία σε συνδυασμό με την 2K οθόνη και τον Snapdragon 810 λογικά θα προσφέρει αρκετά χαμηλότερη αυτονομία. σε κάμερα - ήχο όμως πρέπει να είναι καλύτερο το lemax αν έχω καταλάβει σωστά...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Δεν ξέρω, δεν έχω δει το Letv από κοντά για να κάνω σύγκριση. Διάβασε τα αντίστοιχα reviews παρακάτω που έχουν γίνει από το ίδιο άτομο και κρίνε μόνος σου: Xiaomi Max: http://www.gizchina.com/2016/05/25/one-day-xiaomi-max/ Letv Max: http://www.gizchina.com/2015/10/05/letv-le-max-review/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 παιδια ξεχνατε κατιβασικο : υποστηριξη απο διεθνη και ελληνικη κοινοτητα. Οι Ρομς που βγαινουν για τα Xiaomi γινονται ολοενα και καλυτερες. Τα Letv υστερουν στον τομεα S/W και αυτο ειναι κοινα αποδεκτο. Αντιθετα για τα Xiaomi θα εχετε συνεχη υποστηριξη απο την ελληνικη κοινοτητα, οπου η δουλεια που γινεται ειναι ανευ προηγουμενου. Για μενα ο σημαντικοτερος παραγοντας. Απο κει και μετα ο καθενας αποφασιζει με τα δικα του κριτηρια αναλογα ...... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Προσωπικά, δεν θα επερνα κινητό με επεξεργαστή τον 810. Στο θέμα,, παρέλαβα το κινητό από το honorbue. Απέτυχα στο να το φλασαρω. Μία ερώτηση: πως κανω αποσυμπίεση, σε ένα αρχείο zip, στον δίσκο C, ;;;;. Εγώ ξέρω μόνο το extrack here, στον φάκελο δηλ, αλλιώς χάνω τα αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsakonas Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Προσωπικά, δεν θα επερνα κινητό με επεξεργαστή τον 810. Στο θέμα,, παρέλαβα το κινητό από το honorbue. Απέτυχα στο να το φλασαρω. Μία ερώτηση: πως κανω αποσυμπίεση, σε ένα αρχείο zip, στον δίσκο C, ;;;;. Εγώ ξέρω μόνο το extrack here, στον φάκελο δηλ, αλλιώς χάνω τα αρχεία. παρε το zip ,Πηγαινε το στον C, φτιαξε ενα φακελο εκει και ονομασε τον οπως θες, βαλε το zip μεσα και κανε extract here , απλα και μπακαλιστικα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 καλημέρα, επειδή είμαι και εγώ στην αναζήτηση συσκευής από 6'' και πάνω και μετά από ενδελεχή έρευνα κατέληξα στο xiaomi mi max. Θεωρώ ότι για τα λεφτά του είναι μια τίμια πρόταση. Βέβαια, αν έχω καταλάβει καλά, υστερεί σε ήχο (ένταση ήχου κλήσης) καθώς και σε φωτογραφικές επιδόσεις. Και είναι και οι δύο τομείς οι οποίοι με ενδιαφέρουν αρκετά. Πάνω στο ψάξιμο λοιπόν έπεσα πάνω στο letv le max x900. Πάνω κάτω στα ίδια λεφτά. Θα ήθελα να μάθω αν θεωρείται καλύτερο ή όχι από το mi max δεδομένου ότι οι απόψεις διίστανται. Τώρα είμαι κάτοχος LG G3 και οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, απλά ήθελα κάτι μεγαλύτερο και πιο καινούριο πια...! Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια και sorry αν είμαι offtopic. επειδή έχω και το g3 και έχω δουλέψει και το mi max έκανα μια σύγκριση. ταχύτητα, μπαταρία, οθόνη υπερέχει ξεκάθαρα το mi max και σε αυτό τον τομέα θα δεις τρελή βελτίωση.η κάμερα όμως σε χαμηλό φωτισμό θα σε απογοητεύσει σε σχέση με το g3 που έχεις τώρα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 επειδή έχω και το g3 και έχω δουλέψει και το mi max έκανα μια σύγκριση. ταχύτητα, μπαταρία, οθόνη υπερέχει ξεκάθαρα το mi max και σε αυτό τον τομέα θα δεις τρελή βελτίωση.η κάμερα όμως σε χαμηλό φωτισμό θα σε απογοητεύσει σε σχέση με το g3 που έχεις τώρα. μάλιστα.... και από ήχο τι λέει? Με ενδιαφέρει κυρίως σαν απόδοση του ηχείου σε ήχο κλήσης καθώς και ήχο από ακουστικά μιας και ακούω αρκετά μουσική με αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 μάλιστα.... και από ήχο τι λέει? Με ενδιαφέρει κυρίως σαν απόδοση του ηχείου σε ήχο κλήσης καθώς και ήχο από ακουστικά μιας και ακούω αρκετά μουσική με αυτά? δεν έδωσα και τόσο σημασία στον ήχο μιας και είναι λίγο αδιάφορος αλλά καλός μου φάνηκε.για ακουστικά δεν μπορώ να ξέρω. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 μάλιστα.... και από ήχο τι λέει? Με ενδιαφέρει κυρίως σαν απόδοση του ηχείου σε ήχο κλήσης καθώς και ήχο από ακουστικά μιας και ακούω αρκετά μουσική με αυτά? Τα ειχα και τα δυο,πιστευω σε οθονη το g3 ειναι λιγο καλυτερο σε οθονη,ο ήχος στο mimax ειναι απο τους πλεον χαμηλους στη κατηγορια κατα τα αλλα μπαταρια τέρας με wifi μονο χωρις data μου εβγαλε 10h sot πληρως αλαγκαριστο δουλεύει αψογα και ησυχα χωρίς να ζεσταινεται καθολου ο σναπ 650,γενικα είναι μια πολυ αξιοπιστη συσκευη και ειδικα στα λεφτα που κοστιζει Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 υστερεί κατά πολύ σε brightness το g3 που έχει τώρα.δίπλα δίπλα δεν έχει καμία σχέση, το mi max είναι πολύ πιο φωτεινό. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. July 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Εάν θέλουμε μπορούμε αργότερα να βάλουμε την international έστω και με unlock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 με βλέπω να καταλήγω στο mi max. Λίγο η κάμερα με φοβίζει (εξού και ο προβληματισμός σε σχέση με το letv max x900). Ευχαριστώ πάντως όλους για την βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 (edited) Καλημέρα!!! Θέλω τη βοήθειά σας. Το κινητό ήρθε με την Miui 7.3 stable, έβαλα google play με τον οδηγό που είχε παραθέσει κάποιος συμφορουμίτης μερικές σελίδες πριν, ακολούθησα ακριβώς τα βήματα, έκανα και reboot, αλλά μου βγάζει συνεχώς το μήνυμα "google play services stopped" και δεν μου συγχρονίζει και τις επαφές. Τι μπορεί να φταίει; Τελικά το πρόβλημα λύθηκε, δεν κατάλαβα βέβαια τι έκανα και το έλυσα!!! Το έκανα update στην 7.5 stable και τελικά με τα πολλά μου συγχρόνισε και τις επαφές!!! Edited July 20, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Καταπληκτικος οδηγος απο τα παιδια του xiaomi-miui.gr που λυνει πολλες αποριες και πολλα αλλα προβληματα σε σχεση με τις ειδοποιησεις εφαρμογων σε συσκευες Xiaomi :D Η δουλεια που γινεται απο την ελληνικη κοινοτητα Xiaomi - Miui δεν εχει προηγουμενο. Παντα τετοια παιδια :D Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 μια ερώτηση: επειδή θα παραγγείλω το xiami max από vickmall, μου δίνει επιλογή αν θα έρθει με την official rom (english - chinese) ή με multilanguage και εγκατεστημένο το Playstore. Τι είναι καλύτερο να επιλέξω? Επίσης η έκδοση με 32gb και snapdragon650 ή η 64gb και snapdragon652 είναι καλύτερη? Εκτός από τη rom (και τα 32gb με καλύπτουν) τα 40€ παραπάνω που κοστίζει ο 652 αξίζουν ή οι διαφορές είναι ελάχιστες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Εγώ έχω το 652, 3/64 GB. Πάρε την official, μετά κάνεις αίτηση, το ξεκλειδωσα μετά από 3 μέρες!, Και περνάς Ελληνική ρομ, από το xiaomi.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts