panospc Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Ένα ηχείο έχει, στην άλλη πλευρά είναι το μικρόφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Το ηχείο είναι ένα,οι τρύπες σε μπερδεύουν.Δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madonos Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Ευχαριστώ παιδιά ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Μηπως ξερει καποιος, επειδη ειδα ενα βιντεο στο you tube,, οπου προβαλεται η θερμοκρασια μονιμα, πανω στις ειδοποιησεις, ποια εφαρμογη ειναι? Εχω το cpu-z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Το Cool Tool κάνει πολλά. https://play.google.com/store/apps/details?id=ds.cpuoverlay Μήπως είναι αυτή; Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 στο κινητο, ειχα ρομ developer, ειχα περασει supersu. κατεβασα fastboot rom, και το φλασαρα, και παραδόξως πετυχε, εχω μικρη εμπειρεια. μετα μου εβγαλε ενημερωση ΟΤΑ, και περασα την ρομ: σταθερη 8.5.1.0 (NBDMIED). Εκδοση Αndroid 7.0 NRD90M Για την εφαρμογή στο play store, θα το κοιτάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 (edited) Δεν εχω παρει ενημέρωση update πιθανότατα παμε σε nougat τωρα και miui 9 τον Αύγουστο Δεν ειχα διαβασει μεχρι τελους οποτε η 8. 5.1 ειναι beta stable για αυτο δεν εχω λαβει ενημέρωση ειμαι global stable Δεν διαβασα περα απο το "δεν ειχα πρόβληματα" αλλα review Edited June 29, 2017 by satiros Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Εγω πηρα την αναβαθμιση, παρά το οτι ειχα global stable. Δεν θα ελεγα οτι με εντυπωσιασε κατι, εκτός από τη βελτιωμένη εφαρμογή μουσικής. Άσε που νομίζω οτι έχω μια ελαφρα χειροτερευση στην αυτονομια της μπαταρίας, μου εμφανιζει αυξημενη κατανάλωση στην αναμονη. Θα το δω πως παει και ισως επιχειρησω reset. Πάντως τίποτα το τρομερο μέχρι στιγμης. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Εγω πηρα την αναβαθμιση, παρά το οτι ειχα global stable. Δεν θα ελεγα οτι με εντυπωσιασε κατι, εκτός από τη βελτιωμένη εφαρμογή μουσικής. Άσε που νομίζω οτι έχω μια ελαφρα χειροτερευση στην αυτονομια της μπαταρίας, μου εμφανιζει αυξημενη κατανάλωση στην αναμονη. Θα το δω πως παει και ισως επιχειρησω reset. Πάντως τίποτα το τρομερο μέχρι στιγμης. Παρομοίως πήρα την αναβάθμιση με global stable, για κάποιον λόγο μετά από 2 μέρες άρχισε να μου κάνει μικρά lag από εδώ και απο εκεί με ανοιχτά τα δεδομένα. Έκανα ένα full backup, hard reset και restore και τώρα πάλι ρολάρουν όλα τέλεια. Πάντως ούτε γω παρατήρησα κάποια διαφορά σε σχέση με πριν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 παιδια εγω εχω 3/32 ημουν σε stable 8.2.5 και επειδη δεν επαιρνα OTA το nougat 7 κατεβασα απο εδω και δεν εχει ελληνικα. τι μπορω να φλασαρω τωρα να εχω global με android 7 και ελληνικα?? http://xiaomiadvices.com/how-to-update-xiaomi-mi-max-to-android-70-nougat/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Ρε αδερφέ... όταν γράφτηκες εδώ ήσουν 8 χρονών? :rotfl::rotfl::rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 χαχα ειναι παλια η υπογραφηη αστα αυτα και βοηθηστεε να κατεβασω global stable 8.5.1 apo xda η αυτην? http://en.miui.com/thread-650046-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 λοιπον μετα απο πολλες αλλαγες προσπαθω να βαλω την 8.5.1 global απο xda και μ βγαζει αυτο το μηνυμα τι πρεπει να κανω? rom is in beta testing make sure you have signed in with a beta authorized xiaomi account Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Στο επίσημο site δεν υπάρχει ακόμα επισήμως η συγκεκριμένη rom. Την 8.2.5.0 είχα φλασαρει από εδώ http://en.miui.com/a-234.html και σε κάποια φάση μου ήρθε OTA η 8.5.1.0 Έχεις κάνει unlock τον bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Καλησπέρα παιδιά .. Θα ήθελα τη βοήθεια σας και τη γνώμη σας ... Έχω τι redmi note 3 pro και επειδή έσπασε ψάχνω για κινητό και επειδή είμαι ικανοποιημένος με την xiaomi εκεί θα κινηθώ ... Ειμαι ανάμεσα στο note 4 pro και το Mi Max ... Τι μου προτείνεται από αυτά τα 2 ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 (edited) Το mimax είναι τεράστιο και αν δεν σου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δεν πρόκειται να το βολευτείς όσος καιρός και αν περάσει. Σου προτείνω λοιπόν να πας να τα δεις από κοντά μιάς και έχουν έρθει και στην Ελλάδα και να αποφασίσεις Κοίτα και αυτό το συγκριτικό... https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi-max-3gb-32gb,xiaomi-redmi-note-4-3gb-64gb Από μπαταρία πάντως το κτηνος "σπέρνει" :) Edited July 1, 2017 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Το mimax είναι τεράστιο και αν δεν σου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δεν πρόκειται να το βολευτείς όσος καιρός και αν περάσει. Σου προτείνω λοιπόν να πας να τα δεις από κοντά μιάς και έχουν έρθει και στην Ελλάδα και να αποφασίσεις Κοίτα και αυτό το συγκριτικό... https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi-max-3gb-32gb,xiaomi-redmi-note-4-3gb-64gb Από μπαταρία πάντως το κτηνος "σπέρνει" :) Εργαλειο το max......:) Στην αρχη οσπου να το βολευτω ειχα θεματακι.........τωρα βεβαια δεν το αλλαζω με ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Καλα απο μπαταρια (και υποστιριξη απο την εταιρια,και το εξαιρετικο fora) απλα σε αλλο επιπεδο!!! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Προβληματιζομαι λίγο σε ότι αφορά με τις ίντσες (6.4) για εμένα λίγο μεγάλο όπως μάλλον θα πάω στο note 4 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Προβληματιζομαι λίγο σε ότι αφορά με τις ίντσες (6.4) για εμένα λίγο μεγάλο όπως μάλλον θα πάω στο note 4 pro Φιλε το ειπαμε αυτο,δεν ειναι μικρο....... Ειναι ειδικο κντ,δεν ειναι κατι απλο για ολους..........μην το κουραζουμε αλλο.:) Αντε καλομιλητο το pro. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Οχι δεν μου εχει πεσει ποτε μαλλον απο θερμοκρασια ειναι πιστευω Μήπως το βάζεις σε καμία τσέπη και το ζορίζεις; Γιατί αν τινει να λυγίσει εκείνο είναι το πρώτο σημείο που τσακίζει. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skanel Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Καλησπέρα, Έχω ένα mimax 3/32 με 8.2.5.0 stable. Υπάρχει κάπου ένας όσο το δυνατόν αναλυτικός οδηγός για να κάνω root την συσκευή; Ευχαριατώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Καλησπέρα, Έχω ένα mimax 3/32 με 8.2.5.0 stable. Υπάρχει κάπου ένας όσο το δυνατόν αναλυτικός οδηγός για να κάνω root την συσκευή; Ευχαριατώ. Εγώ φίλε μου έτσι το έκανα. Πρόσεξε θέλει ξεκλείδωτο bootloader. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Μηπως ξερει καποιος, επειδη ειδα ενα βιντεο στο you tube,, οπου προβαλεται η θερμοκρασια μονιμα, πανω στις ειδοποιησεις, ποια εφαρμογη ειναι? Εχω το cpu-z https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yanyan.cputemppure&hl=el ,, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yanyan.cputemp&hl=el ,, αυτην είναι η εφαρμογή, για να δειχνει μονιμα την θερμοκρασια του cpu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Το Cool Tool κάνει πολλά. https://play.google.com/store/apps/details?id=ds.cpuoverlay Μήπως είναι αυτή; Sent from my Amstrad CPC 6128 Καλησπερα, αγορασα απο το play store, to cool tool, και η ελαχιστη ρυθμιση που εκανα, ειναι να δειχνει την θερμοκρασια της μπαταριας μονιμα στην οθονη. Η ερωτηση: μπορει να γινει ρυθμιση, να δειχνει, και την θερμοκρασία της cpu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts