akilleas Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Καλησπέρα,αν και έχω βάλει τζαμακι στην οθόνη,νομιζω πως ή απόκριση δεν είναι καλή.Σαν να γλιστράει,ιδιαίτερα στο δεξια-αριστερα.Το έχει κανείς άλλος αυτο το θέμα? Το έχω γράψει παλιότερα. Η οθόνη γλιστράει υπερβολικά πολύ. Υπάρχουν φορές που για να κάνω παρατεταμένο ταπ χρειάζεται προσπάθεια. Τώρα στο swiping δεξιά/αριστερά δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Έχει τζαμακι όμως,δεν είναι γυμνή η οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Στα sms μπορώ να γράψω μόνο 30 χαρακτήρες και όχι 160. Έχει κάποια επιλογή να τα φτιάξω. Global stable Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Μόλις μου ήρθε η έγκριση για μετατροπή του λογαριασμού μου σε designer account. Άλλαξα την γραμματοσειρά σε μια παλιά Ελληνική. Κουκλί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Μόλις μου ήρθε η έγκριση για μετατροπή του λογαριασμού μου σε designer account. Άλλαξα την γραμματοσειρά σε μια παλιά Ελληνική. Κουκλί. Ποια είναι η γραμματοσειρά; Εγώ έχω Sansation. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Μετά από φλασάρισμα ρομ το κινητό μπρικαρε τελείως. Ούτε fastboot ούτε edl. Ευτυχώς, μετά από πολύ υπομονή, το μέλος gerstavros κατάφερε να το επαναφέρει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπομονή και την προσπάθεια του. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Είχα stable και φλάσαρα developer μέσω twrp. Κόλλησε και έμπαινε μόνο σε fastboot mode. Κατόπιν δοκίμασα να φλασάρω μέσω mi flash και μπρίκαρε τελείως. Ούτε fastboot mode ούτε edl. Από ότι μου είπε ο Σταύρος βραχυκύκλωσε. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 [/color]Ποια είναι η γραμματοσειρά; GFSDidot http://i.imgur.com/4nnLOhk.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Πολύ ωραία! Από πού την κατεβάζουμε; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Μετά από φλασάρισμα ρομ το κινητό μπρικαρε τελείως. Ούτε fastboot ούτε edl. Ευτυχώς, μετά από πολύ υπομονή, το μέλος gerstavros κατάφερε να το επαναφέρει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπομονή και την προσπάθεια του. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε edl μπαίνει και με σύγχρονο πάτημα VolumeUp, VolumeDown και PowerButton, δεν έμπαινε ούτε έτσι? Εάν δεν έμπαινε ούτε έτσι πως κατάφερες να το επαναφέρεις? Για να ξέρουμε και μεις εάν μας τύχει κάτι παρόμοιο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) Σε edl μπαίνει και με σύγχρονο πάτημα VolumeUp, VolumeDown και PowerButton, δεν έμπαινε ούτε έτσι? Εάν δεν έμπαινε ούτε έτσι πως κατάφερες να το επαναφέρεις? Για να ξέρουμε και μεις εάν μας τύχει κάτι παρόμοιο. ;) Ήταν εντελώς νεκρό. Ο gerstavros, από ότι μου είπε, είχε προκληθεί βραχυκύκλωμα και προφανώς το άνοιξε. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 20, 2017 by YanniZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) Σε edl μπαίνει και με σύγχρονο πάτημα VolumeUp, VolumeDown και PowerButton, δεν έμπαινε ούτε έτσι? Εάν δεν έμπαινε ούτε έτσι πως κατάφερες να το επαναφέρεις? Για να ξέρουμε και μεις εάν μας τύχει κάτι παρόμοιο. ;) Αν θυμαμαι καλα,υπαρχει ενας τροπος με καλωδιο data που το μετατρεπεις με καποιον τροπο για να βαλεις το τηλεφωνο σε edl βραχυκυκλωνοντας στιγμιαια,ενω εχει πεσει σε hard brick.Τ ο ειχα φτιαξει για το note 3 pro καποτε και το ανεστησα.Ομως αυτα τα κανει καποιος με δικη του ευθυνη και θελει ιδιαιτερη προσοχη.Βρισκεις βιντεακι αν ψαξεις πως το φτιαχνεις,αν κατεχεις λιγο απο ηλεκτρονικα Edited May 20, 2017 by wolf_35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 https://www.google.gr/search?q=Deep+Flash+Mode&oq=Deep+Flash+Mode&aqs=chrome..69i57j69i60.2194j0j4&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 , μαλλον αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 https://www.google.gr/search?q=Deep+Flash+Mode&oq=Deep+Flash+Mode&aqs=chrome..69i57j69i60.2194j0j4&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 , μαλλον αυτο.Μπραβο αυτο ειναι,εγω εχω χαλασει ενα καλωδιο απο Samsung galaxy note 4 που ειναι πιο χοντροι οι κλωνοι μεσα κα ακολοθωντας τον οδηγο το εκανα πολυ ευκολα.Ειναι για ολα τα Xiaomi αλλα θελει προσοχη στη χρηση,μελεταμε ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ και μετα το κανουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Αν θυμαμαι καλα,υπαρχει ενας τροπος με καλωδιο data που το μετατρεπεις με καποιον τροπο για να βαλεις το τηλεφωνο σε edl βραχυκυκλωνοντας στιγμιαια,ενω εχει πεσει σε hard brick.Τ ο ειχα φτιαξει για το note 3 pro καποτε και το ανεστησα.Ομως αυτα τα κανει καποιος με δικη του ευθυνη και θελει ιδιαιτερη προσοχη.Βρισκεις βιντεακι αν ψαξεις πως το φτιαχνεις,αν κατεχεις λιγο απο ηλεκτρονικα https://www.google.gr/search?q=Deep+Flash+Mode&oq=Deep+Flash+Mode&aqs=chrome..69i57j69i60.2194j0j4&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 , μαλλον αυτο. Σας ευχαριστούμε για την άμεση πληροφορία ;) Χρήσιμο να το έχουμε στα υπόψιν για κάθε ενδεχόμενο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Deep flash cable. Βραχυξυκλωνεις στιγμιαια πράσινο μαύρο. Μπαίνει σε edl Mode και φλασαρεις/σώζεις τη συσκευη. Το έκανα σε 3s ευτυχώς ξαναγεννηθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1991 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 (edited) Καλησπέρα σας μου έβγαλε σήμερα στην μπάρα ειδοποιήσεων (λήψη English UK αναμονή για Wi-Fi) πώς το απενεργοποιώ η να την κατεβάσω για να μήν μου το βγάζει συνέχεια στην μπάρα ειδοποιήσεων? Ευχαριστώ εκ τον προτέρον :) Edited May 22, 2017 by sotos1991 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Καλησπέρα σας μου έβγαλε σήμερα να κατεβάσω γλώσσα english uk πώς το απενεργοποιώ η να την κατεβάσω για να μήν μου το βγάζει συνέχεια? Ευχαριστώ εκ τον προτέρον :) Γλώσσα για το πληκτρολόγιο; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1991 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Δεν ξέρω μου λέει λήψη english uk αναμονή για wifi και μου το βγάζει συνέχεια στην μπάρα ειδοποιήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Παρατεταμένο ταπ στην ειδοποίηση που βγαίνει στην κουρτίνα και μετά πληροφορία εφαρμογής. Έτσι θα δεις ποια εφαρμογή στο ζητάει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktgeorge Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Ναι αλλα με downgrade σε cpu. Περιμεναμε τον 660 αλλα μπα... μηπως το βγαλει σε κανα 2μηνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 25, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Έχουμε καινούργιο θέμα για το Mi Max 2... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=452768 Συνέχεια εκεί για της συσκευής για να μη βγαίνουμε εκτός θέματος στο παρόν thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1991 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Δεν μου βγάζει πληροφορίες εφαρμογής, μου βγάζει τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Βγάλε ένα screenshot να δούμε τι ακριβώς σου βγάζει. Μην το ψάχνουμε στα τυφλά. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Παιδιά έχει πάρει κανείς βάση αυτοκινήτου; Και εάν ναι ποια; Ή κάποιος να προτείνει μία που ξέρει ότι είναι αξιόπιστη Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts