akilleas Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Η Stable είναι αυτή. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgram Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Το update 8.2.4.0 ανακλήθηκε από την ίδια την Xiaomi γιατί είχε θέματα. Σήμερα το πρωί έκανα έλεγχο με την εφαρμογή updater και έλαβα την ενημέρωση 8.2.5.0. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Έκανα κ εγώ scan κ μου βγήκε η 8.2.5.0 περαστηκε κ όλα καλα Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blade68 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Έκανα κ εγώ scan κ μου βγήκε η 8.2.5.0 περαστηκε κ όλα καλα Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ καλά! Το θεματάκι με τις ενημερώσεις το είχε η Global stable και από ότι φαίνεται λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Ότι να ναι.... εμένα έκανε μόνο του αναβάθμιση σε 8.2.3.0 Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixalis78 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Καλησπέρα παιδιά κάτοχος κι εγώ του mi max 4 μέρες πραγματικά πολύ δυνατό! Ξέρει να μου πει κανείς γιατί δεν δουλεύει η λειτουργία one hand? Την πρώτη μέρα δούλεψε και τώρα δε δουλεύει ενώ την έχω ενεργή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Καλησπέρα παιδιά κάτοχος κι εγώ του mi max 4 μέρες πραγματικά πολύ δυνατό! Ξέρει να μου πει κανείς γιατί δεν δουλεύει η λειτουργία one hand? Την πρώτη μέρα δούλεψε και τώρα δε δουλεύει ενώ την έχω ενεργή Για δοκίμασε να κάνεις swipe από το κεντρικό κουμπί μενού προς κάποιο απ' τα δύο αλλά πλαϊνά κουμπιά. Δεν δουλεύει έτσι; Κάνε και μια επανεκκίνηση καλού κακού. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Ότι να ναι.... εμένα έκανε μόνο του αναβάθμιση σε 8.2.3.0 Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εμένα το ίδιο! Πως οι υπόλοιποι πήραν την 8.2.5.0 και εμείς τώρα πήρα την 8.2.3.0; Μέσον έχουν;:lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Και μένα μου ήρθε η 8.2.5.0 αλλά έχω μπάρμπα στην Κορώνη...(που λέγανε και τα παλιά χρόνια) Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixalis78 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Swipe δηλαδή είμαι λίγο λίγο άσχετος ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Παιδια καλημερα,η καμερα του ειναι η 16mpx η γνωστη του RN3,οπως λενε καποιες φημες?γιατι αυτη ειχε προβληματακια,το ειχα κι εγω και ξερω απο πρωτο χερι,οι13αρες εχουν βγει πολυ καλυτερες,σε ημερα παντα και για τα λεφτα τους,να το λεμε αυτο.Η ειναι κατηγοριας MI των ακριβων δηλαδη μοντελων,σκεφτομαι να το παρω και θα ηθελα να ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blade68 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Κι εμένα το ίδιο! Πως οι υπόλοιποι πήραν την 8.2.5.0 και εμείς τώρα πήρα την 8.2.3.0; Μέσον έχουν;:lol::lol::p Το πιθανότερο είναι ότι δεν είχατε την 8.2.3.0 πριν την αναβάθμιση και σας πήγε σε αυτή. Προτείνω να ελέγχετε συχνά με τον updater μήπως μετά την αναβάθμιση σε 8.2.3.0 σας δώσει και την 8.2.5.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Swipe δηλαδή είμαι λίγο λίγο άσχετος ευχαριστώ! Θα σύρεις από το κεντρικό κουμπί προς το δεξιό ή αριστερό κουμπί. Ανάλογα προς τα που θες να μικρύνει η οθόνη. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixalis78 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Αυτό κάνω αλλά δεν γίνεται τπτ το έχει πάθει κανένας άλλος η μόνο εγώ αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Αυτό κάνω αλλά δεν γίνεται τπτ το έχει πάθει κανένας άλλος η μόνο εγώ αυτό; Το εχεις ενεργο απο το σχετικο μενου? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 4 φορές το έκανα και τις 4 δεν πέρασε. Βαριέμαι πάλι,θα περιμένω την Παρασκευή το νέο update. Και με φακτορι ρισετ ,τίποτα .πάλι δεν την πέρασε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixalis78 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Ναι ανοιχτό το έχω δε ξέρω τι γίνεται έκανα και επανακινηση και παλι τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Ναι ανοιχτό το έχω δε ξέρω τι γίνεται έκανα και επανακινηση και παλι τπτ Έχω το ίδιο πρόβλημα... Μάλλον ισχύει σε όσους είναι γεννημένοι το 78 ή 78 χρόνων! Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Περίεργο που δεν δουλεύει. Για ποια ρομ μιλάμε; Γράψτε και οι δύο την έκδοση της ρομ να δούμε μήπως φταίει αυτό. Πάντως εγώ με 8.2.1.0 Global Stable δουλεύει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixalis78 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Χαχα δε ξέρω πιστεύω να στρώσει που θα πάει χαχαχα ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω την 8.2.3.0 σταθερή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Δεν δοκιμάζεις να βάλεις την 8.2.5.0 Μήπως φταίει η έκδοση που έχεις Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixalis78 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Θα το δοκίμαζα ρε παιδιά αλλά δεν μου χέρι έρθει η ενημέρωση ακόμα και για να τη κάνω με τον υπολογιστή δε μου φαίνεται και πολύ ευκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Θα το δοκίμαζα ρε παιδιά αλλά δεν μου χέρι έρθει η ενημέρωση ακόμα και για να τη κάνω με τον υπολογιστή δε μου φαίνεται και πολύ ευκολο Αφού έχεις ήδη global stable rom και ταυτόχρονα παλαιότερη έκδοση από την τρέχουσα (8.2.3.0 < 8.2.5.0) τότε η διαδικασία είναι πανεύκολη. Κατεβάζεις απλά το zip από εδώ , το περνάς στο κινητό και από την εφαρμογή updater επιλέγεις το zip που κατέβασες. Done Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Ναι Μιχάλη. Είναι όντως πανεύκολο και χωρίς κινδύνους. Προχώρα το. Απλά εάν το κάνεις ενημέρωσε μας τι έγινε με το προβληματάκι σου, για να δούμε ότι όντως είναι θέμα της συγκεκριμένης ΡΟΜ. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Διάβασα ένα ωραίο νέο σήμερα. Το Multi window θα έρθει με το Miui 9 Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Διάβασα ένα ωραίο νέο σήμερα. Το Multi window θα έρθει με το Miui 9 Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Eλεγε και για το max? Γιατι σ ενα αρθρο που διαβασα δεν ειδα το δικο μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts