TWINDROP2 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Καλά ρε... Την Nugat πως την βάλατε στο Mi max? Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Καλά ρε... Την Nugat πως την βάλατε στο Mi max? Sent from my MI MAX using Tapatalk Διαβαζουμε και λιγο...:) Developer ειναι!!!Και πρεπει να το εχεις ξεκλειδωτο για να τη περασεις!!;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Οκ νόμιζα ότι ήρθε ota. Είμαστε σε αναμονή εμείς! Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Βασικά θα πρέπει να είσαι ρουτ. Εάν ναι περνάς Xposed και την εφαρμογή Miui 8 Tweaks ή οποία έχει πολλά καλούδια μέσα και την προτείνω σε όσους είναι ρουτ. Αχιλλεα, το link για το xposed, είναι για android 6.0 . Eγω εχω android 7.0, Ελληνικη ρομ XTRV 7.4.20 beta, root , καποιο λινκ, για xposed για android 7.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Αχιλλεα, το link για το xposed, είναι για android 6.0 . Eγω εχω android 7.0, Ελληνικη ρομ XTRV 7.4.20 beta, root , καποιο λινκ, για xposed για android 7.0? Δεν έχω δει κάτι. Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος δεν πρέπει να έχει βγάλει και για AOSP ο rovo89. Τουλάχιστον έτσι ήτανε πριν από κανά μήνα ίσως και λίγο παραπάνω που το είχα ψάξει τελευταία φορά. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν έχει βγει xposed για nugat Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Καλημέρα. Έκανες κάτι τελικά? Γιατί καί εμένα ακριβώς τό ίδιο κάνει. και εμενα μου το ειχε κανει,ξανακατεβασε το αρχειο και περασε το και ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 και εμενα μου το ειχε κανει,ξανακατεβασε το αρχειο και περασε το και ειναι οκ 4 φορές το έκανα και τις 4 δεν πέρασε. Βαριέμαι πάλι,θα περιμένω την Παρασκευή το νέο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 @fioravanti90, φιλε μου σε παρακαλούμε πολύ αν μπορείς στο μέλλον να μικρύνεις λίγο τις εικόνες πριν τις ανεβάσεις εδω. Ανέβασες 2 εικόνες και έχεις γεμίσει όλη τη σελίδα με 1 ποστ ...... Στο καπάκι έρχεται και άλλος και κάνει παράθεση το ποστ σου, και βάζει συνημμένες στην παράθεση του τις 2 φωτός σου ...... Οταν κάποιος άλλος κάνει παράθεση, δε χρειάζεται να βάλουμε όλο το προηγούμενο ποστ με τις τεραστιες φωτογραφίες. Δεν εξυπηρετεί σε κάτι η επανάληψη των φωτός .... Αν τις μικρύνουμε, αυτό θα βοηθήσει όλους και στο διάβασμα και στην περιήγηση ..... όμως τώρα πλέον εμείς εδώ βλέπουμε 1 εικόνα ανα σελίδα στο νημα ...... Παιδια πρέπει να βρείτε τρόπο να ανεβάζετε τις φωτό σε μικρότερες διαστάσεις .................. Έτσι είναι πολύ κουραστικό και μη λειτουργικό. Παράκληση ...... :shifty: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Προσπαθώ να περάσω ένα θέμα από το miui forum και μου βγάζει ότι η εφαρμογή θεμάτων από τρίτους δεν επιτρέπεται. Φταίει ότι έχω stable και όχι developer ROM? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13717-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%AE-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC-Fonts-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-Xiaomi/?postID=225903#post225903 ,, http://designer.xiaomi.com/ ,, νομιζω πρεπει να γραφθεις . ενας δεν μπορεσε, εγω ειχα γραφει πριν 1 χρονο. ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Μου έπεσε το mi max στο νερό με τη θήκη σιλικόνης. Οταν λέμε μέσα εννούμε μέσα τελείως για 5 δευτερόλεπτα. Οταν το έβγαλα δούλευε κ το έσβησα για προστασία. Βέβαια τινάζοντας το άνοιξε μια δυο φορες γιατί κατα λαθος πίεζα το κουμπί. Ρουφηξα απο τις οπές οτι νερό μπορουσα. Τα ηχεία παίζανε κάπως βρεγμένα αλλα μετα εστρωσαν. Τωρα το εχω μπροστά στην εξαγωγή αέρα του αφυγραντήρα να στέλνει απο κάτω στεγνό αέρα κ οτι γίνει. Καμμία αλλη πρόταση? Για να το ανοίξω δεν το κανω εγώ. Ανησυχώ για οξειδώσεις . (Λέτε να βγάλει λέπια?) Sent from my PMT5887_3G using Tapatalk Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Μου έπεσε το mi max στο νερό με τη θήκη σιλικόνης. Οταν λέμε μέσα εννούμε μέσα τελείως για 5 δευτερόλεπτα. Οταν το έβγαλα δούλευε κ το έσβησα για προστασία. Βέβαια τινάζοντας το άνοιξε μια δυο φορες γιατί κατα λαθος πίεζα το κουμπί. Ρουφηξα απο τις οπές οτι νερό μπορουσα. Τα ηχεία παίζανε κάπως βρεγμένα αλλα μετα εστρωσαν. Τωρα το εχω μπροστά στην εξαγωγή αέρα του αφυγραντήρα να στέλνει απο κάτω στεγνό αέρα κ οτι γίνει. Καμμία αλλη πρόταση? Για να το ανοίξω δεν το κανω εγώ. Ανησυχώ για οξειδώσεις . (Λέτε να βγάλει λέπια?) Sent from my PMT5887_3G using Tapatalk Βάλε το σε μπωλ και σκέπασε το με ρύζι. Άσε το σίγουρα ένα εικοσιτετράωρο και συνάμα να προσεύχεσαι. Σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Ευχαριστώ. Παρηγορηθηκα στο you tube που ειδα κάποιους ασιατες να το βουτάνε υποβρύχια για λεπτά και αυτο δεν καταλαβαινε Χριστό. Παντως η βουτια δεν αφησε κουσουρι. Και τα ηχεια παιζουν καλύτερα από πριν. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Ευχαριστώ. Παρηγορηθηκα στο you tube που ειδα κάποιους ασιατες να το βουτάνε υποβρύχια για λεπτά και αυτο δεν καταλαβαινε Χριστό. Παντως η βουτια δεν αφησε κουσουρι. Και τα ηχεια παιζουν καλύτερα από πριν. Sent from my MI MAX using Tapatalk Η ζημια θα φανει σε 3-7 μερες, οταν θα αρχισει να λειτουργει η οξειδωση. Η οικιακη λυση σε συσκευες που δεν αποσυναρμολογουνται ειναι να μπει σε σακουλακι γεματο με ρυζι και να κλειστει οσο το δυνατον αεροστεγως για 3 μερες τουλαχιστον με τη συσκευη απενεργοποιημενη. Η σωστη λυση ειναι ειναι να το πας σε καποιο μαγαζι που κανει service να στο καθαρισουν με ειδικο μη επαγωγικο υγρο που απομακρυνει την υγρασια. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Το σκέφτηκα αμέσως το ρυζι αλλά φοβήθηκα μην σκαλώσει κανένας κόκκος στις τρύπες και προτίμησα να του στελνω ξηρο αερα ολη τη νύχτα. Και το μαγαζί σκέφτηκα αλλά μπροστά στο 30αρι και το άνοιγμα λέω να το ρισκάρω . Ετσι θα έχουμε και δείγμα αντοχής. Βασικά 1 χρονο ακόμα εάν βγάλει θα είμαι υπερευχαριστημενος απο τη λατρεία κ την Xiaomi. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13717-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%AE-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC-Fonts-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-Xiaomi/?postID=225903#post225903 ,, http://designer.xiaomi.com/ ,, νομιζω πρεπει να γραφθεις . ενας δεν μπορεσε, εγω ειχα γραφει πριν 1 χρονο. ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!!!!!! Αυτό ήταν! Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Αυτό ήταν! Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πριν από ένα δίμηνο που προσπάθησα να κάνω εγγραφή δεν με άφηνε και έβγαζε μήνυμα περιορισμού των εγγραφών. Σήμερα δούλεψε και σε μένα Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Αλλο ενα update σημερα για το 3/32 περασα την 8.7.4.27 με ota.Σε gl.dev.90mb συνολο.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Όσοι έχετε περάσει xposed, ποια tweaks χρησιμοποιείτε; Το gravity box δεν παίζει, σωστά; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Χαίρετε παιδιά. Ήμουνα στην αναζήτηση μικρού Tablet 7" που να παίρνει κάρτα SIM όμως και τελικά αφού δε βρήκα κάτι αξιόλογο είπα να στραφώ στο Mi Max. Το θέλω κυρίως για 2η συσκευή σαν mini tablet, για Gps στο αμάξι και για την δουλειά όπου θέλω μεγάλη αυτονομία. Σαν δεύτερη συσκευή δε θα τον φορτώσω με όλες τις εφαρμογές που έχω οπότε πιστεύω το 3/64 με καλύπτει. Σε χρήση μόνο Wi-Fi με φωτεινότητα περίπου στη μέση ας πούμε πόσο να υπολογίζω σε SOT? Γιατί βλέπω κάτι 12ωρα και αν είναι τόσο με καλύπτει απόλυτα. Επίσης υπάρχει καμία stable Aosp? Για Resurrection διαβάζω καλά λόγια. Από αυτονομία είναι στα ίδια με MiUi ή να περιμένω χειρότερα? Και το σημαντικότερο από που παραγγέλνουμε πλέον υπό τον φόβο των τελωνείων? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Εγω το αγορασα απο honorbuy, Italia,, κοιταξε και το eglobal , ισπανια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Όσοι έχετε περάσει xposed, ποια tweaks χρησιμοποιείτε; Το gravity box δεν παίζει, σωστά; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτά που κάνει το Gravity Box στο Miui τα κάνει το MIUI 8 Tweaks . Το έχω και δουλεύει απροβλημάτιστα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Καλησπερα, θελω να περασω official global rom στο mi max ενος φιλου. Ειδα εναν οδηγο απο εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14871-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-Unbrick-Xiaomi-Mi-Max-32GB-Hydrogen/?pageNo=3 Ειμαι κομπλε αν προχωρησω με τη ρομ απο την τριτη επιλογη? Δεν θελω να κανω unlock η root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Αυτά που κάνει το Gravity Box στο Miui τα κάνει το MIUI 8 Tweaks . Το έχω και δουλεύει απροβλημάτιστα. Η απλή έκδοση δεν μου δουλεύει. Το έχεις δοκιμάσει με την pro? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts