akilleas Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ξερει κανεις γιατι το κινητο γυρναει το βιντεο σε HD ready (720p) μετα απο καθε επανεκκινηση? Και κανενα τροπο να μεινει η ρυθμιση σε 4k αποθηκευμενη? Εχασα τρια βιντεο μεχρι να το παρω χαμπαρι. Αναβαθμισα σε OGS 8.2.4.0 αλλα αναμενομενα το κανει ακομα. Το ίδιο κάνει και σε μένα. Δεν με ενοχλεί όμως μιας και γράφω μόνο 720. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 καλησπερα στη παρεα μια ερωτηση θελω να παρω το κινητο και με ενδιαφερει να ναι κομπλε απο ελληνικα το μενου..ισχυει οτι αν ερθει με την offisial rom εχει μεσα πληρη ελληνικα? πχ εχει προσφορα το banggood αν το παραγγειλω κ ερθει ειναι κανονικ τα ελληνικα η λιγα ελληνικα κ μισα αγγλικα.? βοηθηστε παιδεσ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 καλησπερα στη παρεα μια ερωτηση θελω να παρω το κινητο και με ενδιαφερει να ναι κομπλε απο ελληνικα το μενου..ισχυει οτι αν ερθει με την offisial rom εχει μεσα πληρη ελληνικα? πχ εχει προσφορα το banggood αν το παραγγειλω κ ερθει ειναι κανονικ τα ελληνικα η λιγα ελληνικα κ μισα αγγλικα.? βοηθηστε παιδεσ ευχαριστωΝαι η Official Global ROM εχει ελληνικα κανονικα μεσα .....:) Εγω στο γιο μου που πηρα φορουσε Official Global και ειχε κανονικα τα ελληνικα ..... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ωραια γτ ριν 2 μηνες που παραγγειλα για φιλο το redmi note 4 αλλα με την multi rom ηταν οτι να ναι μισα αγγλικα μισα ελληνικα... φλφ σε ολα τα xiaomi πλεον παιρνουμε με ofiicial λαι ριναι φπυλ ελληνικα μεσα ?πολυ ωραια ευχαροστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Να εχει την ρομ , global stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 (edited) Ωραια ...οτι καλυτερο .επρεπε να γινει για να μαστε κομπλε...απο samsung galaxy note 3 λεω να παω στο max πιστευω θα μαι καλυμενος Edited April 18, 2017 by sakaross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ωραια γτ ριν 2 μηνες που παραγγειλα για φιλο το redmi note 4 αλλα με την multi rom ηταν οτι να ναι μισα αγγλικα μισα ελληνικα... φλφ σε ολα τα xiaomi πλεον παιρνουμε με ofiicial λαι ριναι φπυλ ελληνικα μεσα ?πολύ ωραια ευχαροστω πολύΔεν κατάλαβα τίποτα :wacko: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Δεν κατάλαβα τίποτα :wacko: σορι φιλε εγραφα στα γρηγορα και πατηθηκαν οτι να ναι... καλο αυτο που εγινε με πληρη ελληνικο μενου γτ πριν 2 μηνες πηρα ενα redmi note 4 με multi rom απο vickmall οταν βαλαμε ελληνικα στο μενου ηταν μισα ελληνικα μισα αγγλικα.αλλα τωρα αφου εγινε αυτο να εχει κανονικο μενου στα ελληνικα ειναι πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Μικρό update για official global stable.... 8.2.4.0 Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια ερώτηση. Εμένα γιατί δε μου βγάζει update? Στην global ota δεν παίρνει ?? Πρέπει να κάνω κάτι έγω? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Μια ερώτηση. Εμένα γιατί δε μου βγάζει update? Στην global ota δεν παίρνει ?? Πρέπει να κάνω κάτι έγω? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και παλι εχεις παλια εκδοση ρομ εγω που εχω σαν το δικο σου αλλα το 3/64 ειμαι στην 8.2.2.0 και εχει βγει εκδοση 8.2.3.0 απλα λογο προβληματων στην οικογενεια δεν βρηκα χρονο να την περασω μεσω twrp ακομα . Εαν εχεις twrp στο τηλεφωνο τοτε απο εδω κατεβαζεις τις ρομ για το δικο μας https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=154258 Μονο που θα διαλεξεις τις ρομ για το mi max pro Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Στο en.miui.com έδινε ως τελευταία έκδοση την 8.2.1.0 για το pro. Δεν είναι το official site για την ενημέρωση λογισμικού; Πώς γίνεται να εμφανιστεί η 8.2.3.0 αλλού; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα.Νομιζω official Global Stable είναι έως 8.2.1.0 . 8.2.1.3.0 έχει βγει αλλά όχι official. Ας μας διαφωτίσουν οι ειδικοί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) Rom με παραπανω απο 4 νουμερα δεν ειναι official .... Edited April 19, 2017 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Πάντως ρε παιδιά αν κάτι με ενοχλεί πολύ στο κιν είναι αυτή η αργή φόρτιση. μια μισή ωρα και ακόμα στο 56%. Θέλω να δω πόσο θα κάνει για 100%. Ενοειται έχει κλείσει απ μπαταρία και το φορτίζω κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 TeamVersion: V8.1.9.0.MBDMIDI (MIUI8 ,, αυτή την ρομ εχει στο site,, http://en.miui.com/download-302.html#458 . εγω εχω την 8.2.1.0 , αλλαξαν την αριθμηση, τι να πω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Πάντως ρε παιδιά αν κάτι με ενοχλεί πολύ στο κιν είναι αυτή η αργή φόρτιση. μια μισή ωρα και ακόμα στο 56%. Θέλω να δω πόσο θα κάνει για 100%. Ενοειται έχει κλείσει απ μπαταρία και το φορτίζω κλειστό. Με τον δικο του φορτιστη των 2Α θελει 2ωρες και 25 λεπτα για πληρη φορτιση απο το 0->100%. Εγω που φορτιζω με 1A φορτιστη θελω 5 ωρες περιπου. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Πάντως ρε παιδιά αν κάτι με ενοχλεί πολύ στο κιν είναι αυτή η αργή φόρτιση. μια μισή ωρα και ακόμα στο 56%. Θέλω να δω πόσο θα κάνει για 100%. Ενοειται έχει κλείσει απ μπαταρία και το φορτίζω κλειστό.Ποτε να μην αφήνεις το κινητό να σβήνει από μπαταρια ..... Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να φτάνει μέχρι 10% ... :happy: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Όντως η τάση τα τελευταία χρόνια είναι αυτή. Φόρτιση πάντα ανάμεσα 10%-90% για μεγαλύτερη διάρκεια της ζωής της μπαταρίας. Και ρητά πότε δεν κάνουμε πλήρη φόρτιση/αποφόρτιση. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 TeamVersion: V8.1.9.0.MBDMIDI (MIUI8 ,, αυτή την ρομ εχει στο site,, http://en.miui.com/download-302.html#458 . εγω εχω την 8.2.1.0 , αλλαξαν την αριθμηση, τι να πω?? Ρε θα μας τρελάνουν! :lol: Κατέβασα πριν 3 μέρες από εδώ την fastboot global 8.2.4.0 για το 3/32 hydrogen και τώρα εάν πας να κατεβάσεις την αντίστοιχη έχει διαθέσιμη την 8.1.6.0 :blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Ερώτηση: Έχει παρατήρηση κανένας δυσκολία/αδυναμία της οθόνης στην αφή από δεξιά προς δεξια. Τι εννοώ : στο ίντα ας πούμε όταν υπάρχει πολλαπλή δημοσιεύση κάποιος χρήστης και πας να κανεις δεξια για να δεις της άλλες εικόνες δεν πάει και μετά από κάνα 10ρια προσπάθειες καταφέρνεις να κανεις δεξια. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Ρε θα μας τρελάνουν! :lol: Κατέβασα πριν 3 μέρες από εδώ την fastboot global 8.2.4.0 για το 3/32 hydrogen και τώρα εάν πας να κατεβάσεις την αντίστοιχη έχει διαθέσιμη την 8.1.6.0 :blink::blink::blink:Έχει ξανά συμβεί στο παρελθόν να αποσύρουν ROM που είχαν ανεβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Μια ερωτηση..την 800 μπαντα την υποστηριζει;;; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Μια ερωτηση..την 800 μπαντα την υποστηριζει;;; Ευχαριστω. Όχι. Δεν την υποστηρίζει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Ερώτηση: Έχει παρατήρηση κανένας δυσκολία/αδυναμία της οθόνης στην αφή από δεξιά προς δεξια. Τι εννοώ : στο ίντα ας πούμε όταν υπάρχει πολλαπλή δημοσιεύση κάποιος χρήστης και πας να κανεις δεξια για να δεις της άλλες εικόνες δεν πάει και μετά από κάνα 10ρια προσπάθειες καταφέρνεις να κανεις δεξια. Συνεχεια. Ειναι επειδη αν δε κανεις τελειως οριζοντια το swipe το κινητο την ερμηνευει σε ενα ποσοστο και ως πανω-κατω, οποτε αναλογα την εφαρμογη ακυρωνεται τελειως η κινηση και δε κανει τπτ. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περίεργο όμως αυτό...Έχει κάποιο θέμα η 8.2.4.0 και δεν το πήραμε χαμπάρι? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Bugs με τη φορτιση κυριως. Η αργει υπερβολικα να φορτισει ή το στελνει ακομα και σε boot loop. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Την απέσυραν πάντως και για ακόμα μια συσκευή απότι είδα με ένα γρήγορο googlαρισμα. Οπότε αφού έχουν αναφερθεί προβλήματα από κάποιους έχει λογική η απόσυρση, για όποιον πάντως ενδιαφέρεται να κατεβάσει την fastboot global 8.2.4.0 την ανέβασα εδώ. ;) Την πέρασα γιατί ήθελα να δοκιμάσω 2 εφαρμογές που δεν παίζουν στη lineage, μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts