ddr2 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) Καλημέρα, παρατήρησε κάποιος άλλος από χθές υψηλή κατανάλωση μπαταρίας από την εφαρμογή του Facebook και πιο πολύ το messenger; Το ίδιο πρόβλημα διαβάζω και στο θέμα το galaxy s7 edge. Πολύ περίεργο... Sent from my MI MAX using Tapatalk Ναι! Και στο z5 με ρημαξε ο messanger. 10% καταβαλωση. Το facebook app το εχω ηδη ξηλωσει. Edited January 11, 2017 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) Παιδια τι ειδους καρτα εξτα αποθηκευτικου χωρου παιρνει ακριβως? 128 η 256 g, τα χω διαβασει και τα 2, τι ισχυει? Οι φωτο και τα βιντεο αποθηκευονται εκει? Οι μεγαλες εχουν πιο αργη αποκριση, τι προτεινετε? Edited January 11, 2017 by billfot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Ναι! Και στο z5 με ρημαξε ο messanger. 10% καταβαλωση. Το facebook app το εχω ηδη ξηλωσει. Φαίνεται να έχεις στρώσει σήμερα, Τι κουφό και αυτό... Μας παρακολουθούν... Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Φαίνεται να έχεις στρώσει σήμερα, Τι κουφό και αυτό... Μας παρακολουθούν... Sent from my MI MAX using Tapatalk Χαχα! Σήμερα δεν φαίνεται καν στα στατιστικά. Χθές το πρόβλημα δεν λύθηκε ούτε καν με επανεκκίνηση της συσκευής. Δηλαδή δεν είχε κολλήσει κάτι, απλά έτσι δούλευε η εφαρμογή. ( σε όλους από ότι καταλαβαίνω). Επίσης, από ότι είδα, ο messanger δεν πήρε πρόσφατα κάποιο update για να πεις ότι φταίει αυτό. Και εγώ νομίζω ότι μας παρακολουθούν....:ninja::ninja: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Χαχα! Σήμερα δεν φαίνεται καν στα στατιστικά. Χθές το πρόβλημα δεν λύθηκε ούτε καν με επανεκκίνηση της συσκευής. Δηλαδή δεν είχε κολλήσει κάτι, απλά έτσι δούλευε η εφαρμογή. ( σε όλους από ότι καταλαβαίνω). Επίσης, από ότι είδα, ο messanger δεν πήρε πρόσφατα κάποιο update για να πεις ότι φταίει αυτό. Και εγώ νομίζω ότι μας παρακολουθούν....:ninja::ninja: Έτσι ακριβώς. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Της μητέρας μου που σας λέω φοράει την official interbational και της κάνει και αυτής τα θέματα με την μπαταρία φοράει αυτή: https://postimg.org/image/fn30le9av/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Της μητέρας μου που σας λέω φοράει την official interbational και της κάνει και αυτής τα θέματα με την μπαταρία φοράει αυτή: https://postimg.org/image/fn30le9av/ Δεν είναι official αυτή. Αυτή είναι custom από το xiaomi.eu, σε αυτήν βασίζεται και η ελληνική. Official μόνο από το miui.com κατεβάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Η official rom, δεν εχει Ελληνικα(?). Νομιζω για το 3/32 υπαρχει official rom, που εχει Ελληνικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Η official rom, δεν εχει Ελληνικα(?). Νομιζω για το 3/32 υπαρχει official rom, που εχει Ελληνικα!! Έτσι ακριβώς, εδώ υπάρχει και είναι η stable. 1 είναι η global stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ece94 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Το παράγγειλα από geekbuying και από τις 9/1 το tracking information είναι SINGAPORE SEND ITEM ABROAD... Πόσο καιρό θα κάνει να αλλάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Έχεις δρομο πολύ ακόμα. Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Με SG post υπολογισε 25 μερες περιπου, δηλ αρχες Φεβρουριου θα το εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Με SG post υπολογισε 25 μερες περιπου, δηλ αρχες Φεβρουριου θα το εχεις. Υπερβάλλεις παλικάρι ;) 3 φορές έχω παραγγείλει από geekbuying κάνει συνολικά από Σιγκαπούρη 10-15 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Υπερβάλλεις παλικάρι ;) 3 φορές έχω παραγγείλει από geekbuying κάνει συνολικά από Σιγκαπούρη 10-15 μέρες.Καθόλου δεν υπερβάλει, αλλα τεσπα, είμαστε offtopic !!! ;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Έχω πάρει σε 7 μέρες, έχω πάρει και σε 35 με sg, απορίες και λεπτομέρειες στο ανάλογο ποστ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 (edited) Παιδια εχω το κινητο 2 μερες τωρα και εχω κανα δυο αποριες. Official ρομ για το 16αρι που βρισκουμε? Καπου διαβασα οτι θα παρει νουγκατ, ξερουμε το ποτε? Σορρυ αν εχουνε απαντηθει ηδη οι ερωτησεις αλλα ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω 47 σελιδες και 1870 ποστ μαζεμενα. Ευχαριστω προκαταβολικα. EDIT: Ρυθμισεις αναλυσης η καμερα δεν εχει? Γιατι δε μπορω να τις βρω πουθενα. Edited January 16, 2017 by RAZIEL1799 Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Την παρασκευή μου ήρθε το mi Max αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο 4G έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα και εάν υπάρχει κάποια λύση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Την παρασκευή μου ήρθε το mi Max αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο 4G έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα και εάν υπάρχει κάποια λύση. Ευχαριστώ. Το έχεις ενεργοποιήσει από τον πάροχο; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Ναι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Ρυθμιση ενα νεο apn και μολις το ενεργοποιησεις θα εμφανιστει το 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Ρυθμιση ενα νεο apn και μολις το ενεργοποιησεις θα εμφανιστει το 4g. Το έχω δοκιμάσει και αυτό, αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Ποια rom έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Παιδιά το κινητό σε εμένα ήρθε με Unofficial Rom. Αυτό σημαίνει ότι ο Bootloader είναι ξεκλείδωτος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Παιδιά το κινητό σε εμένα ήρθε με Unofficial Rom. Αυτό σημαίνει ότι ο Bootloader είναι ξεκλείδωτος; Απιθανο ειναι αυτο!!Απλα,αν εχεις ψαξει λιγο εδω,θα εβλεπες οτι πολλες συσκευες ερχονται με πειραγμενες ρομ (ουτε stable official ουτε global κλπ.),για να εχουν Ελληνικα.Πες μας ποια ρομ ακριβως σου γραφει? Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Απιθανο ειναι αυτο!!Απλα,αν εχεις ψαξει λιγο εδω,θα εβλεπες οτι πολλες συσκευες ερχονται με πειραγμενες ρομ (ουτε stable official ουτε global κλπ.),για να εχουν Ελληνικα.Πες μας ποια ρομ ακριβως σου γραφει? 7.3.15.0.0(MBCCNDC) και δεν μπορω ουτε update ουτε τιποτα. Εστειλα και μηνυμα για να το ξεκλειδωσουν αλλα τιποτα εδω και ενα μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts