dedalos80 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Χαίρω πολύ, αυτό δεν είναι smart lock, άσε που δεν δουλεύει με τίποτα άλλο εκτός από το Mi band. Ας ελπίσουμε ότι έχει διορθωθεί στο Android 7.0. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Καλή χρονιά, με υγεία για όλους μας! Sent from my MI MAX using Tapatalk μια χαρα δουλευε και με ακουστικο bluetouth και αλλες διαφορες συσκευες με ολες τις ρομ, το αυτοματο unlock καλη χρονια με υγεια χαρα ευτυχια και χρονια καλα Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 μια χαρα δουλευε και με ακουστικο bluetouth και αλλες διαφορες συσκευες με ολες τις ρομ, το αυτοματο unlock καλη χρονια με υγεια χαρα ευτυχια και χρονια καλα Σε εμένα και πολλούς άλλους δεν δουλεύει με καμία Bluetooth συσκευή παντως, (βασικά είσαι ο πρώτος που βρίσκω να λέει ότι δούλευε με κάτι άλλο εκτός από Mi band) ούτε Smart watch ούτε headset... Καλη χρόνια, χρόνια πολλά με υγεία για Όλους! Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiky Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Το έχει προσφορά εβδομάδας στο e-shop. Αγγλικό μενού. Πιστεύω να έχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Ξέρει κανείς τι παίζει με τη ρομ του και τετοια? Δεν θέλω να καώ στα φόρουμ για να το κάνω να δουλέψει. Το αγγλικό μενού δε με νοιάζει, μόνο να μπορώ να γράψω ελληνικά, να έχει playstore και να κάνει τα updates του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Σε εμένα και πολλούς άλλους δεν δουλεύει με καμία Bluetooth συσκευή παντως, (βασικά είσαι ο πρώτος που βρίσκω να λέει ότι δούλευε με κάτι άλλο εκτός από Mi band) ούτε Smart watch ούτε headset... Καλη χρόνια, χρόνια πολλά με υγεία για Όλους! Sent from my MI MAX using Tapatalk Χρονια καλα και χρονι πολλα με υγεια, με οτι συσκευη bluetooth το εχω δοκιμασει δουλευε παντα το ξεκλειδωμα, τωρα τι να αλλο να σου πω δεν ξερω. ασχετο με το θεμα εδω εχει στα βιετναμεζικα δοκιμη για την 7 , την φλασαρα και περιμενω να ανοιξει.....!!!! http://miui.vn/forum/threads/miui-8-android-7-0-for-mimax-all-version-beta-test-china-ng%C3%A0y-29-12-2016.36736/#post-468924 Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Το έχει προσφορά εβδομάδας στο e-shop. Αγγλικό μενού. Πιστεύω να έχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Ξέρει κανείς τι παίζει με τη ρομ του και τετοια? Δεν θέλω να καώ στα φόρουμ για να το κάνω να δουλέψει. Το αγγλικό μενού δε με νοιάζει, μόνο να μπορώ να γράψω ελληνικά, να έχει playstore και να κάνει τα updates του Καλημέρα και καλή χρονιά! Ψευδοπροσφορά είναι,καλύτερα παρτο απο εδω http://www.citisshop.com/xiaomi πολύ πολύ καλύτερο μαγαζί απο e-shop ,για κινητά xiaomi εννοώ.Έχει αναφερθεί στο φορουμ πως οι συσκευες του eshop πετανε κατι κινεζιες απο δω και απο κει,ενω του citiisshop οχι.Και εχει και πολυ καλυτερο after sale support αν δεις τα reviews του στο σκρουτζ,ενω το eshop οχι (για κινητά μιλάω πάντα,μου εχει τυχει με αλλο τηλεφωνο γι αυτο το λεω,για οτι αλλο μια χαρα ειναι) ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρονια καλα και χρονι πολλα με υγεια, ασχετο με το θεμα εδω εχει στα βιετναμεζικα δοκιμη για την 7 , την φλασαρα και περιμενω να ανοιξει.....!!!! http://miui.vn/forum/threads/miui-8-android-7-0-for-mimax-all-version-beta-test-china-ng%C3%A0y-29-12-2016.36736/#post-468924 Καλημέρα και καλή χρονιά!Περιμένουμε εντυπώσεις,καθώς και τι νεο υπάρχει σε αυτη την ρομ,αν και ειναι πολυ πρωιμη βεβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Χρονια καλα και χρονι πολλα με υγεια, με οτι συσκευη bluetooth το εχω δοκιμασει δουλευε παντα το ξεκλειδωμα, τωρα τι να αλλο να σου πω δεν ξερω. ασχετο με το θεμα εδω εχει στα βιετναμεζικα δοκιμη για την 7 , την φλασαρα και περιμενω να ανοιξει.....!!!! http://miui.vn/forum/threads/miui-8-android-7-0-for-mimax-all-version-beta-test-china-ng%C3%A0y-29-12-2016.36736/#post-468924 Δεν έχει βγει και Beta στα Αγγλικά; Αν μπορείς επιβεβαίωσε εάν υπάρχει το κανονικό smart lock στην nougat. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλή χρονιά σε όλους! Μια ερώτηση σε όσους το δουλεύουν με 2 κάρτες. Υπάρχει κάποιος περιορισμός ειδικα ως προς τα δεδομένα? Πρόκειται να το χρησιμοποιήσω με μια καρτα Vodafone για ομιλια και μια κάρτα Cosmote για δεδομένα. Επίσης μέσα απο το λειτουργικό μπορω να επιλέξω primary καρτα για ομιλία και για δεδομένα? Ή πρέπει να εναλλάσσομαι? Thanx Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Υπάρχει επιλογή που ορίζεις ποια sim θα χρησιμοποιεί για ομιλία και ποια για data μόνιμα για ευκολία. Νομίζω επίσης, αν θες, μπορείς να ορίσεις να σε ρωτάει κάθε φορά που καλείς ή ανοίγεις τα data, ποια να χρησιμοποιήσει. Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Σε ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiky Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλημέρα και καλή χρονιά! Ψευδοπροσφορά είναι,καλύτερα παρτο απο εδω http://www.citisshop.com/xiaomi πολύ πολύ καλύτερο μαγαζί απο e-shop ,για κινητά xiaomi εννοώ.Έχει αναφερθεί στο φορουμ πως οι συσκευες του eshop πετανε κατι κινεζιες απο δω και απο κει,ενω του citiisshop οχι.Και εχει και πολυ καλυτερο after sale support αν δεις τα reviews του στο σκρουτζ,ενω το eshop οχι (για κινητά μιλάω πάντα,μου εχει τυχει με αλλο τηλεφωνο γι αυτο το λεω,για οτι αλλο μια χαρα ειναι) ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα και καλή χρονιά!Περιμένουμε εντυπώσεις,καθώς και τι νεο υπάρχει σε αυτη την ρομ,αν και ειναι πολυ πρωιμη βεβαια.. Ευχαριστώ. Μήπως πάω από κοντά να το δω να μου κάνουν και μια σύγκριση με το redmi note 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Ευχαριστώ. Μήπως πάω από κοντά να το δω να μου κάνουν και μια σύγκριση με το redmi note 4 Συγκριση σε τι φιλε μου? Καμια σχεση το ενα τηλ με το αλλο. Αλλη κατηγορια. Καλη Χρονια :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. January 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Πως γινεται το κινητο να ειναι πιο φθηνο στο skroutz, απ'οτι στα κινεζικα μαγαζια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Πως γινεται το κινητο να ειναι πιο φθηνο στο skroutz, απ'οτι στα κινεζικα μαγαζια;; εισαι σιγουρος για αυτο? μηπως κοιτας διαφορετικες εκδοσεις? Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 εισαι σιγουρος για αυτο? μηπως κοιτας διαφορετικες εκδοσεις?Ειναι σιγουρο οτι δεν βλεπει τις ιδιες εκδοσεις .....:p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Παιδιά παρατήρησα (μάλλον bug) ένα πρόβλημα! Εκεί πέρα που το έχω συνδεδεμένο με τον φορτιστή και γράφει 100% το βγάζω και γράφει πάνω 87% ή 95% χωρίς καν να αρχίσω να το χρησιμοποιώ! Λες και χάλασε το calibration! Το τηλέφωνο δεν το έχω πολύ καιρό....κανα 3μηνο Η ρομ που το έχω είναι η ελληνική GTV 8.0 | STABLE 8.0.2.0 (MBDCNDG) Τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Καλησπερα και καλη χρονια παιδια... Φιλος σκεφτεται να το αγορασει απο το eshop στα 234... Σαν συσκευη ειναι κομπλε? Θελω να πω δεν εχει προβληματα η κατι τετοιο παρομοιο... Για ρομ σκεφτομαι να του περασω την ελληνική GTV 8.0 stable. Υπαρχει καποιος οδηγος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Καλησπερα και καλη χρονια παιδια... Φιλος σκεφτεται να το αγορασει απο το eshop στα 234... Σαν συσκευη ειναι κομπλε? Θελω να πω δεν εχει προβληματα η κατι τετοιο παρομοιο... Για ρομ σκεφτομαι να του περασω την ελληνική GTV 8.0 stable. Υπαρχει καποιος οδηγος? Πηγαινε στο xiaomi-miui.gr και θα βρεις τα παντα :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Στην πρωτη θεση του kimovil έχει αυτό απτό AliExpress. Με official global στα 164 δολλάρια! Τι λέτε? https://m.aliexpress.com/item/32669095073.html?trace=storeDetail2msiteDetail&aff_platform=data-feeds&sk=JYJQJYByj%3A&cpt=1483384344855&af=5ff3ddb5-d11f-11e6-86e4-02863d06534d&&aff_trace_key=d05d0dae3d57418e851b1c5fadb28e27-1483384344855-06221-JYJQJYByj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 παιδια τελικα με προστασια οθονης εκατσε καπου η μπιλια σε tempered glass ή ακομα το ψαχνουμε το θεμα? γιατι γενικως διαβαζω οτι η αντοχη της οθονης δεν ειναι το δυνατοτερο του σημειο και θυμαμαι οτι τα τζαμακια δεν καθονται καλα σαν εφαρμογη Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Ήρθε update στην 8.6.12.22.... Είμαι με global dev. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) Είδατε κάποια διαφορά; Sent from my MI MAX using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν πατούσα το check for update δεν μου έβγαζε κάτι. Πήγα πάνω δεξιά και είχε μια επιλογή, Download update και τώρα κάτι κατεβάζει, είμαι με global stable Τελικά κατέβασε και ξαναπέρασε το Update που είχα ήδη. Sent from my MI MAX using Tapatalk Edited January 3, 2017 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Παιδιά παρατήρησα (μάλλον bug) ένα πρόβλημα! Εκεί πέρα που το έχω συνδεδεμένο με τον φορτιστή και γράφει 100% το βγάζω και γράφει πάνω 87% ή 95% χωρίς καν να αρχίσω να το χρησιμοποιώ! Λες και χάλασε το calibration! Το τηλέφωνο δεν το έχω πολύ καιρό....κανα 3μηνο Η ρομ που το έχω είναι η ελληνική GTV 8.0 | STABLE 8.0.2.0 (MBDCNDG) Τι λέτε? Κάποιος????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Κάποιος????? Και δε περνας τη τελευταια ρομ απο miui.gr, που περασες αυτη που εχεις,μπας και στρωσει?;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Είδατε κάποια διαφορά; Sent from my MI MAX using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν πατούσα το check for update δεν μου έβγαζε κάτι. Πήγα πάνω δεξιά και είχε μια επιλογή, Download update και τώρα κάτι κατεβάζει, είμαι με global stable Τελικά κατέβασε και ξαναπέρασε το Update που είχα ήδη. Sent from my MI MAX using Tapatalk Εμένα πάντως μου χάλασε τα δεδομένα, δεν μπορούσα να μπω. ... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Εμένα πάντως μου χάλασε τα δεδομένα, δεν μπορούσα να μπω. ... Καλημέρα, το ίδιο και εγώ σε global dev. Με νέο προφίλ apn λύθηκε το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts