vfragos Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Όταν ήρθε πήρε ένα μεγάλο update (1.5GB) και μετά του έκανα reset αλλά όχι από το εργοστασιακό recovery. Μάλλον με το επόμενο update θα το κάνω, αν και πιστεύω ότι είναι πιο πιθανό να είναι hardware. Έτσι και αλλιώς για service δε το στέλνω γιατί δεν είναι κάτι που με ενοχλεί αφενός και αφετέρου δεν έχω πρόθεση να το πουλήσω... Ευχαριστώ για την απάντηση! Λοιπόν διαβάζοντας το πρόβλημα σου μόλις παρατήρησα ότι και σε εμένα δεν ανάβουν. Να είναι πρόβλημα hardware; Ξέρω και εγώ, έχω την αίσθηση ότι πρόκειται για bug.... Αντε να βγάλουμε άκρη τώρα... Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Στην ελληνική πάντως XTRV δουλεύουν κανονικά. Πάντα δουλευαν, από εποχής GTV :rolleyes: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Στην ελληνική πάντως XTRV δουλεύουν κανονικά. Πάντα δουλευαν, από εποχής GTV :rolleyes: Είμαι σε official global, τι παραπάνω δίνει η Ελληνική; Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Εμένα με global stable ανάβουν κανονικά τα φώτα. Βεβαιωθείτε ότι δεν τα έχετε απενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις ή από τα toggles στην μπάρα ειδοποιήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Για δες και στο dikarto.gr από εκεί πήρα το 128αρι, έρχεται με global official, έκανα και κανονικά το τελευταίο Update που έχει και Ελληνικά. Φαίνεται να έχει διαθέσιμο το 32αρι εάν σε ενδιαφέρει. Sent from my MI MAX using Tapatalk Τι του προτείνεις βρε του ανθρώπου? Αφού αυτό το κατάστημα το έχει πανάκριβο! Εγώ θα σε συμβουλευα να περιμένεις λίγο μέχρι να το ξαναφέρουν τα σκρουτζομαγαζα και να το πάρεις και πιο φτηνά και με διετή εγγύηση. Απλά κάνε υπομονή και θα το βρεις σίγουρα πιο φτηνά από το dikarto.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotou Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 (edited) Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μόλις τελείωσα την ανάγνωση όλου του θέματος για το Mi MAX και είμαι έτοιμος να το πάρω και εγώ. Με μια έρευνα αγοράς αυτή τη στιγμή την καλύτερη τιμή για το 128gb την έχει το gearbest...έχει κανείς καμιά κριτική για αυτό? Βρήκα τελικά και πιο φθηνό.. https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Mi-Max-Pro-Prime-6-44-Mobile-Phone-3GB-RAM-128GB-Snapdragon-652-Octa/2178148_32696029480.html?spm=2114.12010608.0.0.lhekJN Μου φαίνεται θα ψάξω λίγο ακόμα.. Edited December 28, 2016 by nikotou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 (edited) Τι του προτείνεις βρε του ανθρώπου? Αφού αυτό το κατάστημα το έχει πανάκριβο! Εγώ θα σε συμβουλευα να περιμένεις λίγο μέχρι να το ξαναφέρουν τα σκρουτζομαγαζα και να το πάρεις και πιο φτηνά και με διετή εγγύηση. Απλά κάνε υπομονή και θα το βρεις σίγουρα πιο φτηνά από το dikarto.;) Καταρχήν δεν πρότεινα κάτι, ρώτησε εάν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο από Ελλάδα κάπου, τελεία. Δεύτερον από ότι θυμάμαι γιατί πλέον δεν είναι διαθέσιμο ήταν κοντά σε τιμή με τα υπόλοιπα που έβρισκες στο σκρουτζ αλλά δεν ήταν διαθέσιμα. Υγ. Και για να μην πετάμε λόγια στον αέρα, 238€ το είχε τελικά με φτηνότερη τιμή στο σκρουτζ 234€ και φυσικά μη διαθέσιμο. Sent from my MI MAX using Tapatalk Edited December 28, 2016 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Καταρχήν δεν πρότεινα κάτι, ρώτησε εάν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο από Ελλάδα κάπου, τελεία. Δεύτερον από ότι θυμάμαι γιατί πλέον δεν είναι διαθέσιμο ήταν κοντά σε τιμή με τα υπόλοιπα που έβρισκες στο σκρουτζ αλλά δεν ήταν διαθέσιμα. Υγ. Και για να μην πετάμε λόγια στον αέρα, 238€ το είχε τελικά με φτηνότερη τιμή στο σκρουτζ 234€ και φυσικά μη διαθέσιμο. Sent from my MI MAX using Tapatalk Κι εδώ: https://www.bestprice.gr/item/2154844476/xiaomi-mi-max-32gb.html?qid=39o2OBpSQrD_0e13d&seq=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 (edited) Κι εδώ: https://www.bestprice.gr/item/2154844476/xiaomi-mi-max-32gb.html?qid=39o2OBpSQrD_0e13d&seq=1 Αυτό τώρα τι το έβαλες για να αποδείξεις τι ακριβώς, μια τιμή στα 220€ μη διαθέσιμο όμως και η επόμενη στα 230€. Φοβερή διαφορά πράγματι, έπρεπε να γυρίσω όλο το Internet πριν απαντήσω. Επίσης για άλλη μια φορά απάντησα με βάση διαθεσιμότητα και όχι τιμή. Τέλος πάντων. Κάτι άσχετο, προς ενημέρωση για όσους τους ενδιαφέρει, υπάρχουν Ελληνικά καταστήματα που η εγγύηση τους καλύπτει το Service του τηλεφώνου εδώ χωρίς να σταλεί Κίνα, με ότι συνέπειες έχει αυτό. Sent from my MI MAX using Tapatalk Edited December 28, 2016 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Καλησπέρα και από εμένα, έχω 10 μέρες το Mi max 3-32 με official global dev και πραγματικά πετάει το κινητό. Προερχόμενος από redmi note 3pro μπορώ να πω ότι δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα στην μεγαλύτερη οθόνη, η οποία είναι απόλαυση. Όποιος το έχει δει, έχει πει τα καλύτερα από θέμα κατασκευής, πανέμορφο. Το 3-32 ποια κωδική ονομασία έχει? Hydrogen? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Καλησπέρα και από εμένα, έχω 10 μέρες το Mi max 3-32 με official global dev και πραγματικά πετάει το κινητό. Προερχόμενος από redmi note 3pro μπορώ να πω ότι δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα στην μεγαλύτερη οθόνη, η οποία είναι απόλαυση. Όποιος το έχει δει, έχει πει τα καλύτερα από θέμα κατασκευής, πανέμορφο. Το 3-32 ποια κωδική ονομασία έχει? Hydrogen? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς αυτή την ονομασία έχει φίλε μου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartan301 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους! Πρώτη φορά γράφω στο Forum, οπότε παρακαλώ δείξτε κατανόηση!... Παρήγγειλα προχθές απ' το to2c.com ένα Xiaomi Mi Max 4GB RAM 128GB ROM. Ενώ στην αρχή μου είπαν ότι γι' αυτή την έκδοση είναι διαθέσιμη η Official Developer Global ROM (OTA update & Greek Language), κάτι που γράφουν και στις απαντήσεις των μηνυμάτων των χρηστών, μετά άλλαξαν γνώμη και μου λένε ότι το κινητό θα έχει την Customized Global ROM (Multi-languages, Google Playstore+apps,No Chinese apps, no OTA updates). Εκτός του ότι σ' αυτό το site δεν ξέρουν κυριολεκτικά τι τους γίνεται, είμαι εντάξει μ' αυτή την έκδοση? Αν χρειαστεί, μπορώ να κάνω κάποια μετατροπή? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Για άλλη μια φορά suspend το update της dev....ελπίζω να μην αργήσει το nougat....Έχουν διαρεύσει τα links της Αγγλοκινέζικης Dev που βασίζεται στο Nougat. Εγώ θα περιμένω για την Global έκδοση. Mi Max Hydrogen 16\32GB Fastboot ROM Recovery ROM Mi Max Helium 64\128GB Fastboot ROM Recovery ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Καλησπέρα, μόλις παρήγγειλα το 4GB/128GB θα ενημερώσω για details. Πρώτη φορα ανυπομονώ για κινητό μετά απο χρόνια. Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Έχουν διαρεύσει τα links της Αγγλοκινέζικης Dev που βασίζεται στο Nougat. Εγώ θα περιμένω για την Global έκδοση. Mi Max Hydrogen 16\32GB Fastboot ROM Recovery ROM Mi Max Helium 64\128GB Fastboot ROM Recovery ROM την δοκιμασα εγω εχει αρκετα θεματακια, αλλα λυνει σιγουρα το προβλημα του touch Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ece94 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Το geekbuying είναι αξίοπιστο site ; επίσης, μπορώ να το αγοράσω με χρεωστική κάρτα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] την δοκιμασα εγω εχει αρκετα θεματακια, αλλα λυνει σιγουρα το προβλημα του touch Στη 7.0 βασίζεται ή στην 7.1; Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Το geekbuying είναι αξίοπιστο site ; επίσης, μπορώ να το αγοράσω με χρεωστική κάρτα ; Εγω αγοραζω απο το geekbuying με paypal, οπου εχω ,, βαλει,, την χρεωστικη καρτα . Ειναι πιο Ασφαλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Μεταφέρω από xiaomi-miui.gr : Για τα Mi4c, Mi4s, Mi Note Pro σταμάτησαν οι ενημερώσεις λόγο των δοκιμών του Android 7.0 Το ίδιο ισχύει και για τα Mi Max και Mi Max Pro ! :D Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Στη 7.0 βασίζεται ή στην 7.1; Sent from my MI MAX using Tapatalk στην 7.0 nugat Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 στην 7.0 nugat Δεν πήγαιναν κατευθείαν στην 7.1.1... Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ece94 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Mi-Max-3GB-64GB-Smartphone---Silver-370315.html Αυτό είναι με official global rom ? Λέει international edition και στην εικόνα της συσκευής έχει μία σφραγίδα που λέει 100% original international version authorised by xiaomi.... Edited December 30, 2016 by ece94 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ρε παιδιά... Κανένα app για να βγάζουμε καμία αξιοπρεπή φωτογραφία υπάρχει? Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Mi-Max-3GB-64GB-Smartphone---Silver-370315.html Αυτό είναι με official global rom ? Λέει international edition και στην εικόνα της συσκευής έχει μία σφραγίδα που λέει 100% original international version authorised by xiaomi.... Ναι με της τελευταία international rom που έχει και ελληνικά και επίσης είναι η Ευρωπαϊκή αυθεντική έκδοση! Και γω από κεί το πήρα είναι πολύ αξιόπιστοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Το geekbuying είναι αξίοπιστο site ; επίσης, μπορώ να το αγοράσω με χρεωστική κάρτα ; Απολύτως αξιόπιστο και συνολική αναμονή και στις 2 διαφορετικές παραγγελίες 13-16 μέρες από τη στιγμή της παραγγελίας μέχρι το σπίτι μου ;) Έχω αγοράσει 2 φορές με πιστωτική ALPHA καρφωτή και ένα φίλος με απλή χρεωστική ALPHA καρφωτή. Το paypal έχει πολύ άσχημες χρεώσεις ισοτιμίας, εκτός εάν έχεις paypal balance σε δολάρια από κάτι που πούλησες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts