Jump to content

Xiaomi Mi Max

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδια. Πως κάνω refund από to geekbuying για να το πάρω από αλλού. Μάλλον θα το χτυπησω στα168 που το πήρε ο φίλος.

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά από περίπου 2 εβδομάδες συμβίωσης με το Max έχω να παρατηρήσω τα εξής :

Είμαι με την 8.1.4.0. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με το smoothness της συσκευής και την ταχύτητα (έχω πάρι το 128άρι με τα 4 gb ram από gearbest). Η εμπειρία χρήσης είναι σε γενικά πλαίσια πολύ θετική και ομολογουμένως δεν το περίμενα από ένα Κινέζικο κινητό με αμφισβητούμενο firmware. Τα μόνα αρνητικά που έχω καταλήξει (και αν μπορεί κάποιος συμφορουμήτης να βοηθήσει επί τούτων) :

- Καμιά φορά τρώει κόλημμα το mobile data και χρειάζεται επανεκκίνηση της συσκευής για να επαναφέρω κανονικά το ιντερνετ μέσω mobile data,

- Η ενσωματωμένη εφαρμογή email δε συνδέεται με corporate accounts (αυτό το έλυσα μέσω της εφαρμογής gmail όπου δέχεται και exchange accounts αλλά χωρίς ιδιαίτερη παραμετροποίηση στον χρονισμό των emails όπως π.χ. η εφαρμοργή email της Samsung όπου μπορείς π.χ. τα Σ/Κ να συγχρονίζεις τα accounts σου σε πιο αραιά διαστήματα),

- Η διαχείριση της μπαταρίας έχει τόση πολύ παραμετροποίηση που τρελαίνεσαι... Και δεν ορκίζομαι ότι το MIUI battery saving feature λειτουργεί υποδειγματικά με τη διαχείριση των συστημικών εφαρμογών αλλά έχω την αίσθηση ότι τα ¨κόβει" αρκετά με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν όπως πρέπει. Τουλάχιστον κλείνει ανεπιθύμητες εφαρμογές όπου δεν χρειάζεται να τρέχουν στο παρασκήνιο όταν δεν τις χρησιμοποιείς όπως π.χ. facebook.

- Η συσκευή ήρθε με τα google services και google play εγκατεστημένα. Ωστόσο δεν μπορώ να απενεργοποιήσω το υπόλοιπο πακέτο των google εφαρμογών (όπως π.χ. google drive, music κλπ που δεν τις χρησιμοποιώ) καθώς εμφανίζονται ως εφαρμογές του συστήματος και δεν δύναμαι να τις απενεργοποιήσω.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

ωχ, περαστικα.

πως το χτυπησες;

για να μενει μαυρη η οθονη, σημαινει οτι ο αισθητηρας βλεπει εμποδιο κατα την διαρκεια της κλησης

Πήρα τηλ στο κατάστημα.... 45€ το τελικό κόστος + τα έξοδα μεταφοράς της συσκευής... το ανταλλακτικό δεν υπάρχει και θα είναι διαθέσιμο σε 2 βδομάδες

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάτσε... Θα το στείλουν Κίνα για να φτιαχτεί?

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Απο ότι κατάλαβα Όχι....μου είπαν ότι θα έρθει ανταλλακτικό...οπότε θα το αναλάβει το service τους...

Παλι καλά!

Οκ, το κόστος ανεκτο!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

- Καμιά φορά τρώει κόλημμα το mobile data και χρειάζεται επανεκκίνηση της συσκευής για να επαναφέρω κανονικά το ιντερνετ μέσω mobile data,

Μπορείς να εξηγήσεις με περισσότερες λεπτομέρειες τι συμβαίνει και κάτω από ποιες συνθήκες γιατί δε μου έχει τύχει καθόλου.

- Η ενσωματωμένη εφαρμογή email δε συνδέεται με corporate accounts (αυτό το έλυσα μέσω της εφαρμογής gmail όπου δέχεται και exchange accounts αλλά χωρίς ιδιαίτερη παραμετροποίηση στον χρονισμό των emails όπως π.χ. η εφαρμοργή email της Samsung όπου μπορείς π.χ. τα Σ/Κ να συγχρονίζεις τα accounts σου σε πιο αραιά διαστήματα),

Έχω συνδέσει κανονικά τον λογαριασμό της εταιρίας μου, έχει κανονικά επιλογή για corporate account (δες φωτο), συγχρονίζω δηλαδή μαιλ, επαφές και ημερολόγιο.

Παιδιά ψιλιασχετο αλλά δεν μπορώ αν δεν το γράψω μιας και ψάχνω για γνωστό μου άτομο το συγκεκριμένο κινητό για αγορά κι έχω κουφαθει με τις τιμές που κάποιοι τα πουλάνε.

Επίσης και σε αγγελίες τα ίδια και χειρότερα. Αυτό που το αγοράζουν από Κινα 160-170 ευρώ και μετα το βάζουν αγγελία 220 και βάλε εε με ξεπερνά!!:lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρα παίδες,

θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό από Ελλάδα, αφού μπορώ να συμψηφίσω ΦΠΑ 24%, να κερδίσω λίγο χρόνο στην αναμονή παράδοσης και να έχω εγγύηση από το ελληνικό κατάστημα. Με ενδιαφέρει να κρατήσει τις επιδόσεις του για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αξίζει η έκδοση prime με 652 και 4 gb (390€) σε σχέση με την 650 και 3gb (232€) ή και την 652 με 3gb (329€);

Ποιά έκδοση προτείνετε και γιατί;

Εχει καταφερει κανεις να δουλεψει το fingerprint στην εφαρμογη της winbank?
ναι, εγω. Πρεπει να ζητησεις να σου ερθει ενας κωδικος απο την ΠΕΙΡΑΙΩΣ, να βαλεις και ενα 4ψηφιο κωδικο, και μετα να κανεις αναγνωριση δακτυλικου αποτυπωμαtος και εισαι ΟΚ !!! Edited by kwnana

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Παιδιά ψιλιασχετο αλλά δεν μπορώ αν δεν το γράψω μιας και ψάχνω για γνωστό μου άτομο το συγκεκριμένο κινητό για αγορά κι έχω κουφαθει με τις τιμές που κάποιοι τα πουλάνε.

Επίσης και σε αγγελίες τα ίδια και χειρότερα. Αυτό που το αγοράζουν από Κινα 160-170 ευρώ και μετα το βάζουν αγγελία 220 και βάλε εε με ξεπερνά!!:lol::lol::lol::lol:

Γιατί δεν το παίρνεις μόνος σου από Κίνα τότε?

Γιατί δεν το παίρνεις μόνος σου από Κίνα τότε?

Γιατί ούτε εγώ ούτε ο γνωστός μου έχει paypal και άσε που δεν θέλει λέει να το πάρει από Κινα λόγωι εγγύησης. Θέλει επίσης άμεση αγορά να μην περιμένει.

Γιατί ούτε εγώ ούτε ο γνωστός μου έχει paypal και άσε που δεν θέλει λέει να το πάρει από Κινα λόγωι εγγύησης. Θέλει επίσης άμεση αγορά να μην περιμένει.
Εμ τότε, με συγχωρείς αλλα θα αρκεστείς σαυτα που βρίσκεις και θα πληρώσεις. Τόσο απλα, νομος της αγορας φιλε .........;)

Αυτό ακριβώς....Και εγώ που το ήθελα άμεσα και απο Ελλάδα τα έσκασα τα 248€

Ναι βρε παιδιά αλλά είναι πολύ μεγάλη η χρηματική διαφορά. Οκ καταλαβαίνω ότι πληρωνεις το φπα κλπ αλλά οχι και τόσο μεγάλο καπέλο! Στις αγγελίες πάλι άλλο κι αυτό! Αισχροκέρδεια. Το παίρνει ο άλλος 170 ευρώ από Κινα, το χρησιμοποιεί όμορφα κι ωραία , και μετά για διαφορους λόγους που δεν το θέλει, το πουλάει (ηδη μεταχειρισμένο μιας και δεν είναι κούτα-σφραγισμένο)με παραπάνω καπέλο 30-50 ευρώ. Αυτήν την στιγμή από ίντερνετικα ελληνικά μαγαζιά η τιμή του ξεκινάει από 213 ή στο σκρουτζ από 230 ευρώ. Εσύ 248 από που το πήρες?

Τέλος πάντων εγώ είπα στον φίλο μου να περιμένει λίγο μιας και πέφτουν σιγά σιγά οι τιμές και βλέπουμε. Επίσης άλλο ευχάριστο νέο είναι ότι επιτέλους η xiaomi έρχεται άμεσα σε λίγο καιρό επίσημα στην Ελλαδα με έλληνα αντιπρόσωπο. Οπότε ανοίγει ανταγωνιστικά πλέον η ελληνική αγορα.

Edited by Athens16

Είπαμε, ελεύθερη αγορα έχουμε, ο καθένας αξιολογεί με τα δικά του κριτήρια και πράττει αναλόγως ...... :shifty:

Καλησπέρα παίδες,

θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό από Ελλάδα, αφού μπορώ να συμψηφίσω ΦΠΑ 24%, να κερδίσω λίγο χρόνο στην αναμονή παράδοσης και να έχω εγγύηση από το ελληνικό κατάστημα. Με ενδιαφέρει να κρατήσει τις επιδόσεις του για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αξίζει η έκδοση prime με 652 και 4 gb (390€) σε σχέση με την 650 και 3gb (232€) ή και την 652 με 3gb (329€);

Ποιά έκδοση προτείνετε και γιατί;

Αξίζει η έκδοση prime στα 390 ευρώ;

Κάποιος μπορεί να πει μία γνώμη;;;

Edited by denomizw

Παίδες επαναλαμβάνω. Με International Rom 8.1.4.0 έχω θέμα με το mobile data. Το θέμα παρατηρείται μετά από σύνδεση του τηλεφώνου για μεγάλο χρονικό διάστημα με wifi *(με το mobile data ενεργοποιημένο) οπότε η συσκευή μάλλον κοιμίζει με το miui battery saving feature τη σχετική διαδικασία παρασκηνίου και όταν κλείνεις τη συνδεσιμότητα με το wifi (οπότε η αναμενόμενη ανταπόκριση του κινητού είναι η σύνδεσή του μέσω mobile data), απλά δεν κάνει τίποτα, ακόμα και αν απενεργοποιήσω το mobile data και το ενργοποιήσω πάλι ή βάλω το κινητό σε λειτουργία flight mode. Το θέμα λύνεται μόνο κατόπιν επανεκκίνησης οπότε και η σύνδεση μέσω mobile data επανέρχεται...

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Αξίζει η έκδοση prime στα 390 ευρώ;

Κάποιος μπορεί να πει μία γνώμη;;;

Δες στο skroutz και το best price τι αλλο κυκλοφορει σε αυτα τα χρηματα σε επωνυμα προιοντα με εγγυηση και αν θεωρεις πως δε σε καλυπτουν ολα αυτα, τοτε προχωρα και κανε την αγορα. Για οσους παραγγελνουν απο Κινα σιγουρα δεν αξιζει, αλλα αν εσυ δε μπορεις για αλλους λογους θα κανεις μια ερευνα και αν δε βρεις κατι παρομοιο και καλυτερο σε αυτα τα λεφτα, αγοραζεις. Αλλωστε τωρα με αυτα που ακουγονται για τελωνεια και τυχαιους ελεγχους τον τελευταιο καιρο στα αεροδρομια, λιγο πολυ ολοι απο ευρωπη θα παραγγελνουμε.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Παίδες επαναλαμβάνω. Με International Rom 8.1.4.0 έχω θέμα με το mobile data. Το θέμα παρατηρείται μετά από σύνδεση του τηλεφώνου για μεγάλο χρονικό διάστημα με wifi *(με το mobile data ενεργοποιημένο) οπότε η συσκευή μάλλον κοιμίζει με το miui battery saving feature τη σχετική διαδικασία παρασκηνίου και όταν κλείνεις τη συνδεσιμότητα με το wifi (οπότε η αναμενόμενη ανταπόκριση του κινητού είναι η σύνδεσή του μέσω mobile data), απλά δεν κάνει τίποτα, ακόμα και αν απενεργοποιήσω το mobile data και το ενργοποιήσω πάλι ή βάλω το κινητό σε λειτουργία flight mode. Το θέμα λύνεται μόνο κατόπιν επανεκκίνησης οπότε και η σύνδεση μέσω mobile data επανέρχεται...

Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό, κάπου διάβασα ότι έχει διορθωθεί στις τελευταίες Global Dev.

Όσον αφορά το battery saving του MIUI, εάν απενεργοποίησεις το MIUI Optimization στο developer options, τότε συμπεριφέρεται περισσότερο σαν stock android, για παράδειγμα οι εφαρμογές ξεκινούν από μόνες τους και ας μην έχεις ενεργοποιήσει την αυτόματη έναρξη.

Είμαι με global dev και λύνεται αυτό που λες μόνο Αν έχεις κάτι δεύτερη κάρτα και την ανοίξεις και κλείσεις.... Αν και τώρα βέβαια έχει ψιλοδιορθωθεί.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ναι βρε παιδιά αλλά είναι πολύ μεγάλη η χρηματική διαφορά. Οκ καταλαβαίνω ότι πληρωνεις το φπα κλπ αλλά οχι και τόσο μεγάλο καπέλο! Στις αγγελίες πάλι άλλο κι αυτό! Αισχροκέρδεια. Το παίρνει ο άλλος 170 ευρώ από Κινα, το χρησιμοποιεί όμορφα κι ωραία , και μετά για διαφορους λόγους που δεν το θέλει, το πουλάει (ηδη μεταχειρισμένο μιας και δεν είναι κούτα-σφραγισμένο)με παραπάνω καπέλο 30-50 ευρώ. Αυτήν την στιγμή από ίντερνετικα ελληνικά μαγαζιά η τιμή του ξεκινάει από 213 ή στο σκρουτζ από 230 ευρώ. Εσύ 248 από που το πήρες?

Τέλος πάντων εγώ είπα στον φίλο μου να περιμένει λίγο μιας και πέφτουν σιγά σιγά οι τιμές και βλέπουμε. Επίσης άλλο ευχάριστο νέο είναι ότι επιτέλους η xiaomi έρχεται άμεσα σε λίγο καιρό επίσημα στην Ελλαδα με έλληνα αντιπρόσωπο. Οπότε ανοίγει ανταγωνιστικά πλέον η ελληνική αγορα.

Αυτό πάντως δε σημαίνει ότι θα τα βρίσκεις στις τιμές Κίνας από τον Έλληνα αντιπρόσωπο...;)

Αυτό πάντως δε σημαίνει ότι θα τα βρίσκεις στις τιμές Κίνας από τον Έλληνα αντιπρόσωπο...;)

Φυσικά και θα έχουν διαφορετικές τιμές αλλά στα συν θα είναι όπως έγραψα στο προηγούμενο ποστ το άνοιγμα του ανταγωνισμού των εδώ πωλήσεων. Επίσης θα μπορεί κάποιος να το αγοραζει άμεσα χωρίς φόβους τελωνείων και θα έχει την εγγύηση του χωρίς το άγχος μην πάθει κάτι και μπλέξει με τους κινέζους και την αναμονή μηνών για επιδιόρθωση. Μακάρι βέβαια οι ελληναρες να μην το ξεφτηλυσουν με τα καπέλα που θα κοστολογησουν τις συσκευές. Ελπίζω και εύχομαι να είναι λογικές γιατι οι καταναλωτές ξύπνησαν πια και έχουν κι άλλες επιλογές συσκευών. Έχω μεγάλη περιέργεια πάντως να δω την κοστολόγηση του αντιπροσώπου.....

Μετά από άσχημο φλάς που έφαγα αυτές τις μέρες για smartphone με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, δίκαρτο και μεγαλύτερη οθόνη από τις 5.5 του galaxy s7 edge, βρέθηκα σήμερα με το θηρίο 128gb. Το έχω ερωτευτεί ήδη, το έχω βάλει για φόρτιση και μόλις ολοκληρωθεί περιμένω να του κάνω την αναβάθμιση που μου έχει βγάλει και να το στήσω μετά. Η εμπειρία σε αυτές τις ίντσες είναι αλλού τελικά, το edge παροπλίστηκε ήδη φυσικά!:p

Να κάνω και μια ερώτηση εάν γνωρίζει κάποιος. Απ' οτι ξέρω το τηλέφωνο υποστηρίζει qucikcharge 3.0, εγώ αυτή την στιγμή έχω φορτιστή quickcharge 2.0, φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα να τον χρησιμοποιώ μέχρι να πάρω έναν quickcharge 3.0 ε;