LeonidasT Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Εξαιρετικό το service αλλά και ο Γερμανός, το έστειλα 18/10 μου το έφεραν 22/11. Πήγα να το πάρω 23/11 το ξανάστειλα πίσω και από τότε στην αναμονή. :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Καλημεραααααα σε ολους σκεφτομαι την αγορα του κινητου ποια η γνωμη σας αξιζει αυτη τη στιγμη η καμερα του ειναι οντως κορυφαια η κατασκευη του κνως εξαιρετικη ειναι κινητο που θα το εχω απροβληματιστο για δυο χρονια;;; Eγω το πηρα σημερα μτχ,απιστευτο,μην το σκεφτεσαι... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 https://www.amazon.fr/dp/B01E610EB8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_79 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Καλημεραααααα σε ολους σκεφτομαι την αγορα του κινητου ποια η γνωμη σας αξιζει αυτη τη στιγμη η καμερα του ειναι οντως κορυφαια η κατασκευη του κνως εξαιρετικη ειναι κινητο που θα το εχω απροβληματιστο για δυο χρονια;;; Κατά τη δική μου άποψη ναι αξίζει. Για 2 χρόνια θα σε καλύψει πιστεύω άνετα και θα το ευχαριστηθείς. Εγώ θα σου πρότεινα μάλιστα να το πάρεις μεταχειρισμένο μιας και δεν βγάζει προβλήματα. Τότε θα αξίζει μία παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Καλημέρα παιδιά. Θελω να επιστρέψω μετά από καιρό σε stock τα πάντα και να κλειδώσω και bootloader. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Επίσης, υπάρχει κάπου κάποιος καλος οδηγός για να ακολουθήσω; Ευχαριστώ Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Τέλος οι Viper roms... κρίμα. Θα περιμένω να βγει Oreo και μετά βλέπουμε, κάποια πρόταση για άλλη ROM; Φαντάζομαι αμέσως επόμενη στη λίστα από άποψη tweaks είναι η LeeDroid; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Μετά από 1 χρόνο και κάτι ψιλά έχει ήδη φθαρεί τόσο η μπαταρία που μου σβήνει στο 13%... Καμία μα καμία σχέση με το M7 σε ποιότητα κατασκευής, για μένα τελείωσε η HTC... Μεγάλη απογοήτευση καθώς είχα σκοπό να το κρατήσω 2 χρόνια τουλάχιστον, και τώρα θα πρέπει να αρχίσω να κοιτάω για κάτι άλλο. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Μετά από 1 χρόνο και κάτι ψιλά έχει ήδη φθαρεί τόσο η μπαταρία που μου σβήνει στο 13%... Καμία μα καμία σχέση με το M7 σε ποιότητα κατασκευής, για μένα τελείωσε η HTC... Μεγάλη απογοήτευση καθώς είχα σκοπό να το κρατήσω 2 χρόνια τουλάχιστον, και τώρα θα πρέπει να αρχίσω να κοιτάω για κάτι άλλο. Περίεργο τόσο μεγάλη φθορά... εγώ το έχω ξεσκίσει στην κυριολεξία εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, καταπόνηση με απανωτές αποφορτίσεις και φορτίσεις, και πάλι κλείνει στο 1%. Βέβαια ποτέ δεν το άφηνα να φορτίσει overnight όπως έκανα στο Μ7. Υπάρχουν τρόποι που είχα διαβάσει που βελτίωναν κάπως το πρόβλημα, στο Μ7 είχα δοκιμάσει αυτό μαζί με clear cache και βελτιώθηκε αισθητά, εκεί που μου έσβηνε στο 10-12% άντεχε μέχρι 2-3%. Αν βρεις κάτι παρόμοιο για το 10ρι κάνε μια απόπειρα, ποτέ δεν ξέρεις. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Περίεργο τόσο μεγάλη φθορά... εγώ το έχω ξεσκίσει στην κυριολεξία εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, καταπόνηση με απανωτές αποφορτίσεις και φορτίσεις, και πάλι κλείνει στο 1%. Βέβαια ποτέ δεν το άφηνα να φορτίσει overnight όπως έκανα στο Μ7. Υπάρχουν τρόποι που είχα διαβάσει που βελτίωναν κάπως το πρόβλημα, στο Μ7 είχα δοκιμάσει αυτό μαζί με clear cache και βελτιώθηκε αισθητά, εκεί που μου έσβηνε στο 10-12% άντεχε μέχρι 2-3%. Αν βρεις κάτι παρόμοιο για το 10ρι κάνε μια απόπειρα, ποτέ δεν ξέρεις.Και μη ξεχνάμε πως το δικό σου το είχα ήδη εγώ 9 μήνες σχεδόν :p Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Μετά από 1 χρόνο και κάτι ψιλά έχει ήδη φθαρεί τόσο η μπαταρία που μου σβήνει στο 13%... Καμία μα καμία σχέση με το M7 σε ποιότητα κατασκευής, για μένα τελείωσε η HTC... Μεγάλη απογοήτευση καθώς είχα σκοπό να το κρατήσω 2 χρόνια τουλάχιστον, και τώρα θα πρέπει να αρχίσω να κοιτάω για κάτι άλλο. Δεν αλλάζεις μπαταρία καλύτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Καλημέρα παιδιά. Θελω να επιστρέψω μετά από καιρό σε stock τα πάντα και να κλειδώσω και bootloader. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Επίσης, υπάρχει κάπου κάποιος καλος οδηγός για να ακολουθήσω; Ευχαριστώ Sent from my HTC 10 using Tapatalk αστον να ασχοληθει με τα samsung που πουλανε και τα διαφημιζει η εταιρια Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Περίεργο τόσο μεγάλη φθορά... εγώ το έχω ξεσκίσει στην κυριολεξία εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, καταπόνηση με απανωτές αποφορτίσεις και φορτίσεις, και πάλι κλείνει στο 1%. Βέβαια ποτέ δεν το άφηνα να φορτίσει overnight όπως έκανα στο Μ7. Υπάρχουν τρόποι που είχα διαβάσει που βελτίωναν κάπως το πρόβλημα, στο Μ7 είχα δοκιμάσει αυτό μαζί με clear cache και βελτιώθηκε αισθητά, εκεί που μου έσβηνε στο 10-12% άντεχε μέχρι 2-3%. Αν βρεις κάτι παρόμοιο για το 10ρι κάνε μια απόπειρα, ποτέ δεν ξέρεις. https://forum.xda-developers.com/htc-10/help/random-shut-boot-loops-t3690547 Το ψάχνω εδώ και ένα μήνα... δεν ξέρω αν είναι hardware or software issue.. Στο πιο πάνω, 2-3 αναφέρουν ότι άλλαξαν μπαταρία και όλα οκ από τότε.. άλλος ισχυρίζεται ότι είναι θέμα kernel.. https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=74928116&postcount=75 είμαι stock τώρα.. δεν δοκίμασα τον kernel που αναφέρει.. Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 (edited) Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο που βγάζει το Google ομιλία τι να κάνω ΥΓ: Το βρηκα... Edited December 24, 2017 by tarirs Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 (edited) Οκ, ευχαριστώ για το thread στο xda... Έχω παρόμοια συμπεριφορά μετά το update όντως, αλλά όχι bootloops κλπ, μόνο συμπεριφορά φθαρμένης μπαταρίας. Να αλλάξω μπαταρία δε θέλω αφού πρέπει να το στείλω για κάνα μήνα στο service και ποιος ξέρει πώς θα έρθει πίσω... Θα ήθελα να το κάνω αυτό όταν θα έχω εξαντλήσει τις software λύσεις και θα πλησιάζει το τέλος της διετούς εγγύησης... Πάντως γενικά δεν υπάρχει επαφή με το πώς ήταν η HTC κάποτε, και σε software και σε hardware (για το δε design τα λέγαμε κι όταν πρωτοείδαμε το δεκάρι)... Όποιος βρει λύση ας γράψει εδώ πάντως, θα ψάχνω κι εγώ παράλληλα. Υ. Γ. Μέχρι να γράψω αυτό το μήνυμα έχασε 5% μπαταρία από 96 έπεσα στο 91 με 4g ανοιχτό... https://forum.xda-developers.com/htc-10/help/random-shut-boot-loops-t3690547 Το ψάχνω εδώ και ένα μήνα... δεν ξέρω αν είναι hardware or software issue.. Στο πιο πάνω, 2-3 αναφέρουν ότι άλλαξαν μπαταρία και όλα οκ από τότε.. άλλος ισχυρίζεται ότι είναι θέμα kernel.. https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=74928116&postcount=75 είμαι stock τώρα.. δεν δοκίμασα τον kernel που αναφέρει.. Edited December 25, 2017 by Makinen Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις... Ανακάλυψα από το παραπάνω thread το Accubattery που είναι τρομερό εργαλείο, αλλά μου έβγαλε ανάμεσα στα άλλα και την πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας. Ένα χρόνο μετά την αγορά του κινητού, με 3000 mAh αρχική χωρητικότητα, δείτε πού είναι τώρα... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Μη δίνεις τόση σημασία σε αυτό, κι εμένα 2100-2400 μου τη βγάζει στις πρώτες φορτίσεις, μετά ανεβαίνει. Με δύο φορτίσεις επάνω κι εμένα τώρα στο 71% είναι, και δεν έχω ούτε κατά . Δεν είσαι root, έτσι; Ξέρω ότι είναι βάσανο, αλλά ως έσχατη λύση έχεις δοκιμάσει wipe μήπως κάποια εφαρμογή σου ξεσκίζει την μπαταρία; Το accubattery λογικά θα στο δείξει αυτό. Δεν ξέρω αν το betterbatterystats μπορεί να δείξει κάτι σε unrooted συσκευή. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Πριν κανενα μηνα ξαφνικά ειχα θεμα κ εγω με τη μπαταρία με ανεβασμένο αρκετα το σύστημα android. Τελικα αποδείχτηκε οτι έφταιγε η εφαρμογή υπηρεσιες Google Play που αναβαθμίζονται καθε τοσο στο παρασκήνιο. Τσεκαρε αν παίζει κατι τέτοιο και σε σενα. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Πριν κανενα μηνα ξαφνικά ειχα θεμα κ εγω με τη μπαταρία με ανεβασμένο αρκετα το σύστημα android. Τελικα αποδείχτηκε οτι έφταιγε η εφαρμογή υπηρεσιες Google Play που αναβαθμίζονται καθε τοσο στο παρασκήνιο. Τσεκαρε αν παίζει κατι τέτοιο και σε σενα. Αυτό με clear cache των play services δεν στρώνει; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Αυτό με clear cache των play services δεν στρώνει; Οχι δυστυχώς...ειχα προσπαθησει τα παντα. Η λυση ηταν να περασω μονος μου την επομενη beta έκδοση των play services. Ειχα μεγαλο drain πάντως. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία. Θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει η πλήρης εφαρμογή(apk) της κάμερας του htc 10 για κατέβασμα και να είναι συμβατή με λοιπές συσκευές android. Δοκίμασα κάποιες από apk mirror αλλά δεν έχουν slow motion και manual mode. Ψήνομαι να την δοκιμάσω στο g5, δοκίμασα την gallery με το photo editor και είναι απίστευτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Έχει εγκαταστήσει κάποιος το IGo να μου τη γνώμη του. Έγω έχω πολλά προβλήματα Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Εξαιρετικό το service αλλά και ο Γερμανός, το έστειλα 18/10 μου το έφεραν 22/11. Πήγα να το πάρω 23/11 το ξανάστειλα πίσω και από τότε στην αναμονή. :mad::mad: Μετά από 2,5 μήνες, δεν κατάφεραν να μου δώσουν μια συσκευή που να λειτουργεί :rolleyes: Μου έδωσαν όμως τα χρήματά μου πίσω. Πάμε γι'άλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Αυτά διαβάζω και δεν το στέλνω ποτέ για service... Το κρατάω μέχρι τελικής πτώσεως και μετά ανακύκλωση... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Παιδια καμια προταση Αθηνα δυτικα ή κεντρο για αλλαγη πλατης? Η μαυρη που φοραει εγινε πουα μεσα στην θηκη του!! Παραγγειλα μια ασημι αλλα δεν ξερω που να το παω για να την φορεσουν. Εννοειτε οχι Κηφισσο αφου το στελνουν Ρουμανια Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
violator Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 καλησπερα σας εχω τη συσκευη 1 χρονο. στους 10 μηνες καποια στιγμη ενω δουλευε μου εβγαλε μηνυμα οτι εβγαλα την καρτα μνημης χωρις unmount. το κινητο ηταν ακινητο μπροστα μου. μετα απο 2-3 restart και βαλε βγαλε της καρτας την ξανααναγνωρισε. πριν 1 εβδομαδα εκανε παλι το ιδιο. αλλα δεν γινεται τιποτα. εχω κανει restart, format στην καρτα, εβαλα αλλες καρτες αλλα δεν αναγνωριζει τιποτα. Βαζω την καρτα (ειτε τη δικια μου ειτε αλλες) και δεν δειχνει τιποτα. Σαν να μην βαζω τιποτα μεσα. Εχει παρουσιαστει σε κανεναν αλλο κατι αναλογο? (ολες οι καρτες ειναι γρηγορες samsung και sandisk) Προσπαθω να αποφυγω να το παω στην arvato γιατι εχω κακες εμπειριες απο αλλα κινητα και φοβαμαι οτι θα το δω σε κανενα μηνα παλι χωρις να εχει διορθωθει και δεν εχω αλλη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts