vasilispas Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 (edited) Εν τω μεταξυ μια ματια που εριξα στα σκρουτζομαγαζα επικρατει ενα ψιλο χαος με το HTC 10. Αλλοι τα εχουν μονο κατοπιν παραγγελιας, αλλοι δεν εχουν EU συσκευες, αλλοι που εχουν ετοιμοπαραδοτα δεν εχουν το Grey που θελω εγω.......και τελος αλλοι που εχουν αμεσα διαθεσιμο HTC 10 Grey EU, οι τιμες τους ξεφευγουν νομιζω! Εαν ειναι ευρωπαικο και κατω του ετους παρτο απο τν φιλο εδω μεσα με 250...ευκαιρια μεγαλη...εδω τα παλιοσαπακια s7,edge τα δινουν πανω απο 300 Εγω με τη spigen με το δαχτυλιδι και tempered nillkin,5μηνου κατω απο 360 δν το δινω Edited July 22, 2017 by vasilispas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Και ποιος ειναι ο φιλος εδω μεσα που πουλαει HTC 10 250 ευρω? :blink: Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Και ποιος ειναι ο φιλος εδω μεσα που πουλαει HTC 10 250 ευρω? :blink: Στην προηγουμενη σελιδα #kanth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 (edited) Εαν ειναι ευρωπαικο και κατω του ετους παρτο απο τν φιλο εδω μεσα με 250...ευκαιρια μεγαλη...εδω τα παλιοσαπακια s7,edge τα δινουν πανω απο 300 Εγω με τη spigen με το δαχτυλιδι και tempered nillkin,5μηνου κατω απο 360 δν το δινω το δικό σου είναι σούπερ ντούπερ κινητό. :) Edited July 22, 2017 by vassilis018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 το δικό σου είναι σούπερ ντούπερ κινητό. :) Οπως το παρεις...για τις αναγκες μου σιγουρα σουπερ ντουπερ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Οπως το παρεις...για τις αναγκες μου σιγουρα σουπερ ντουπερ.. να πω την αμαρτία που έχει λείψει ο ήχος. μόνο αυτό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 (edited) Έχω μια Γρατζουνιά στο πίσω μεταλλο κάτω μέρος η οποία εμφανίστηκε αφού έβγαλα το αυτοκόλλητο Dbrand ( μην με ρωτήσετε δεν Ξέρω πως τα κατάφερα ) και έχει μια μικρή απώλεια στην ελαιοφοβικη προστασία της οθόνης του λίγο δεξιά , όχι ότι είναι κατι τελικά ( γτ δεν φαίνεται , θέλει προσπάθεια ) , άσε που μου το καλύβει η εγγύηση αλλά βαριέμαι να περιμένω 1 μήνα να το πάρω πίσω. Φοράει Spigen Θηκη και έχω αρκετά αυτοκόλλητα της Dbrand. Αυτά γενικότερα το δίνω γτ το έχω βαρεθεί , είναι πολύ καλό , αλλά τόσο καλό που δεν θέλω ούτε Custom roms ούτε τπτ και αυτό με κάνει να βαριέμαι , θέλω να αλλάζω παραστάσεις γενικά , έχω αλλάξει 4 συσκευές στην τελευταία διετία (S6 Edge , LG V10 , OP3 , HTC 10 και μάλλον πάμε για 5η ) Κρατιέται τόσο καιρό γτ τρώω παντόφλα xD ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και ποιος ειναι ο φιλος εδω μεσα που πουλαει HTC 10 250 ευρω? :blink: Αν είσαι Αθήνα στείλε πμ... Edited July 22, 2017 by Kanth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Έχω μια Γρατζουνιά στο πίσω μεταλλο κάτω μέρος η οποία εμφανίστηκε αφού έβγαλα το αυτοκόλλητο Dbrand ( μην με ρωτήσετε δεν Ξέρω πως τα κατάφερα ) και έχει μια μικρή απώλεια στην ελαιοφοβικη προστασία της οθόνης του λίγο δεξιά , όχι ότι είναι κατι τελικά ( γτ δεν φαίνεται , θέλει προσπάθεια ) , άσε που μου το καλύβει η εγγύηση αλλά βαριέμαι να περιμένω 1 μήνα να το πάρω πίσω. Φοράει Spigen Θηκη και έχω αρκετά αυτοκόλλητα της Dbrand. Αυτά γενικότερα το δίνω γτ το έχω βαρεθεί , είναι πολύ καλό , αλλά τόσο καλό που δεν θέλω ούτε Custom roms ούτε τπτ και αυτό με κάνει να βαριέμαι , θέλω να αλλάζω παραστάσεις γενικά , έχω αλλάξει 4 συσκευές στην τελευταία διετία (S6 Edge , LG V10 , OP3 , HTC 10 και μάλλον πάμε για 5η ) Κρατιέται τόσο καιρό γτ τρώω παντόφλα xD ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν είσαι Αθήνα στείλε πμ... Εγω εχω αλλαξει 5 συσκευες στο χρονο πανω....αλλα μονο με iphone 6s,plus θα το αλλαζα...σε android δεν υπαρχει περιπτωση να παω σε αλλο προς το παρον...ακομη κ το s8 μεγαλη πατατα ειναι..απογοητευση...σεU11 ναι αλλα σε καλυτερη τιμη απο οτι ειναι τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Εγω εχω αλλαξει 5 συσκευες στο χρονο πανω....αλλα μονο με iphone 6s,plus θα το αλλαζα...σε android δεν υπαρχει περιπτωση να παω σε αλλο προς το παρον...ακομη κ το s8 μεγαλη πατατα ειναι..απογοητευση...σεU11 ναι αλλα σε καλυτερη τιμη απο οτι ειναι τωρα Είναι όλα γούστα φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Έγινε εκκαθάριση. Μπορούν πλέον να λύσουν τις διαφορές τους εκτός myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Στην viper τπτ ακόμη. Η ice είναι custom sense rom? Sent from my Black Leather Htc 10 johnny μας εδωσαν το Stagefright Security patch 2017-7-1 του ιουλιου στην viper το πηρατε? Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Στην viper τπτ ακόμη όχι... Black Leather Htc 10 Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Στην viper τπτ ακόμη όχι... Black Leather Htc 10 Power johnny εχε το νου σου αν μας δωσει το το οκ φλασαρε post 5371 & 5372 https://forum.xda-developers.com/one-m9/development/rom-insertcoin-m9-1-0-0-sense-7-android-t3074217/post73261435#post73261435 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 johnny εχε το νου σου αν μας δωσει το το οκ φλασαρε post 5371 & 5372 https://forum.xda-developers.com/one-m9/development/rom-insertcoin-m9-1-0-0-sense-7-android-t3074217/post73261435#post73261435Έγινε σε ευχαριστώ πολύ. Αναμένουμε λοιπόν :) Black Leather Htc 10 Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Στην αμερικη δινουν update συνεχεια στο 10, με εμας τ γινεται ? γιατι μας εχουν παρατημενους? καταντια ειναι αυτο απο την htc ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 παιδια το τελευταιο update για τα ελληνικα ειναι αυτο με την ενημερωση ιανουαριου? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ναι αυτο ειναι! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 εχουν την μεμβρανη της Zagg στα media για το HTC 10? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Παιδια αξιζει το κινητο στα 350 ευρω που το εχει ο γερμανος?Απο μπαταρια πως παει?βγαζει μερα ανετα?ποιο ειναι το μεγαλύτερό αρνητικο του κινητου? Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Παιδια αξιζει το κινητο στα 350 ευρω που το εχει ο γερμανος?Απο μπαταρια πως παει?βγαζει μερα ανετα?ποιο ειναι το μεγαλύτερό αρνητικο του κινητου? Καλησπέρα τα 2 μεγαλυτερα αρνητικά είναι η Μπαταρία , η οποία όμως εγώ γενικά του έπινα το Αίμα ο αδερφός μου που το έχει τώρα ειναι καλά , αλλά να σημειώσω και πως φορτίζει απίστευτα γρήγορα. Έπειτα η υποστήριξη , είχα ένα θέμα και θέλανε ένα μήνα να το φτιάξουν γτ έπρεπε να πάει εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 (edited) Παιδια αξιζει το κινητο στα 350 ευρω που το εχει ο γερμανος?Απο μπαταρια πως παει?βγαζει μερα ανετα?ποιο ειναι το μεγαλύτερό αρνητικο του κινητου? Τα 350€ ήταν προσφορά που κράτησε λίγες ώρες, τώρα δεν έχουν απόθεμα. Εγώ πήρα ένα και μου ήρθε ασφράγιστο :mad: Είμαι σε σκέψη να το επιστρέψω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω, γιατί "δεν υπάρχει απόθεμα για να μου στείλουν άλλο" :mad::mad: οπότε ή τα λεφτά μου πίσω ή το κρατάω Edited August 6, 2017 by LeonidasT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 οταν λες ξεσφραγιστο? ολα μεσα ηταν σφραγισμενα? το κινητο ηταν "κουκουλωμενο" μεσα σε ζελατινες? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 οταν λες ξεσφραγιστο? Το κουτί έχει δύο αυτοκόλλητα από την htc, το ένα ήταν σκισμένο και περασμένο από πάνω αυτοκόλλητο COSMOTE και το άλλο έλειπε τελείως. Ανοιγμένο δηλαδή. ολα μεσα ηταν σφραγισμενα? το κινητο ηταν "κουκουλωμενο" μεσα σε ζελατινες? Ναι και ναι, αλλά η ζελατίνα της συσκευής ξανακολλάει εύκολα. Λες να είμαι υπερβολικός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Φαίνεται αν είναι ξανακολλημενη η ζελατίνα που το προστατεύει. Θεωρώ τσάμπα σκας , το κινητό δεν είναι ενεργοποιημένο παλαιότερα. Άνοιξε το και αν έχει 51 % μπαταρία νομίζω είσαι οκ. Τσεκαρε και με την htc αν είχε ενεργοποιηθεί παλαιότερα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Φαίνεται αν είναι ξανακολλημενη η ζελατίνα που το προστατεύει. Θεωρώ τσάμπα σκας , το κινητό δεν είναι ενεργοποιημένο παλαιότερα. Άνοιξε το και αν έχει 51 % μπαταρία νομίζω είσαι οκ. Τσεκαρε και με την htc αν είχε ενεργοποιηθεί παλαιότερα 51% έχει και στο chat της HTC που έδωσα το IMEI μου είπαν ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί παλιότερα. Η συσκευασία πάντως ήταν ανοιγμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts