Gx2 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Τελικά έκανε restart με ταυτόχρονο κράτημα Volume down και power on. Τώρα ψάχνω μπας και βρώ τι συνέβει. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatezone Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Εχουμε κανα καλο πληκτρολογιο χωρις σχεδιακια πολλα για να εχουμε και μικρα γραμματα στα sms? Καλησπερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 To GBoard της Google. Sent from my XT1635-02 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Όσοι είστε stock έχει έρθει καμιά νέα ενημέρωση? HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Όσοι είστε stock έχει έρθει καμιά νέα ενημέρωση? HTC 10 Matte Black Power Μπα τίποτα ακόμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Απαράδεκτη η htc.... HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Πήρα HTC Ice view Blue Click , τέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Πήρα HTC Ice view Blue Click , τέλεια! Βάλε καμιά φωτό Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Απαράδεκτη η htc.... Αν εξαιρέσεις τη Sony, δεν ξέρω και καμία άλλη να είναι καλύτερη σε αυτό το τομέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά θέλω να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω για να βγάζει μικρά στα μηνύματα. Δοκίμασα το 16 bit αλλά πάλι κεφαλαία τα βάζει. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά θέλω να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω για να βγάζει μικρά στα μηνύματα. Δοκίμασα το 16 bit αλλά πάλι κεφαλαία τα βάζει. Άλλαξε πληκτρολόγιο Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Όσοι είστε stock έχει έρθει καμιά νέα ενημέρωση? HTC 10 Matte Black Power Φίλε πήρε το μάτι μου οτι θα την έβαλες αγγελία τη συσκευή. Πως κι έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Καμιά αναβάθμιση πότε αναμένουμε; Θα ήθελα να διορθωθεί το πρόβλημα που δεν αλλάζουν μέγεθος τα δίπλα παράθυρα. Έχει ακούσει κανένας τίποτα; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Μονο τα αμερικανικα εχουν παρει μεχρι στιγμης. Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Μονο τα αμερικανικα εχουν παρει μεχρι στιγμης. Με τι βελτιώσεις; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 (edited) Με τι βελτιώσεις; Θα σε γελασω, ενα system enhancements γραφει μονο. Edited May 7, 2017 by bvb Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Security patches μόνο. Καμία επιπλέον βελτίωση ή διόρθωση σφαλμάτων Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Security patches μόνο. Καμία επιπλέον βελτίωση ή διόρθωση σφαλμάτων Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κακό αυτό. Μπορεί να έχει κάποιες βελτιώσεις που δεν τις αναφέρουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 (edited) Security patches μόνο. Καμία επιπλέον βελτίωση ή διόρθωση σφαλμάτων Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειναι μεγαλη για security fixes μονο. 560 κατι mb αναβαθμίση ειναι εχει και bug fixes μεσα. http://i66.tinypic.com/30hpncm.jpg Edited May 6, 2017 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Μα το λέει παιδιά, system enhancements, δεν είναι μόνο security patches. Sent from my XT1635-02 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Μα το λέει παιδιά, system enhancements, δεν είναι μόνο security patches. Sent from my XT1635-02 using Tapatalk Οπότε αναμένουμε να έρθει η ενημέρωση και στην Ευρώπη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Και έχουν πάρει και 2.48 θα φύγω μετανάστης :) Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Μεχρι το τελος της αλλης βδομαδας διαβασα το απνταιτ Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Υπαρχει εφαρμογη παιδια να γραφω εγω ελληνικα και να μεταφραζεται αμεσως σε κινεζικα πχ ? και να κανω αποστολη στη γλωσσα μεταφρασης, οχι στα ελληνικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Υπαρχει εφαρμογη παιδια να γραφω εγω ελληνικα και να μεταφραζεται αμεσως σε κινεζικα πχ ? και να κανω αποστολη στη γλωσσα μεταφρασης, οχι στα ελληνικα... Τοny ριξε μια ματια εδω μηπως και σου κανει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.translate&hl=el Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts