nikosroggas Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 http://forum.xda-developers.com/htc-10/how-to/wwe-htc-10-stock-rom-ruu-2-28-401-9-t3525075 Χρόνια Πολλά!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 http://forum.xda-developers.com/htc-10/how-to/wwe-htc-10-stock-rom-ruu-2-28-401-9-t3525075 Χρόνια Πολλά!! :) Old news.. υπάρχει εδώ και 3-4 μέρες τουλάχιστον. Send from my HTC 10 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Ναι απλά το Link είχε πρόβλημα για κάποιο διάστημα από ότι είδα πάντως μόλις την πέρασα και λειτουργεί άψογα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Τι χρειάζεται για να την περάσουμε; Κι επίσης τι κινδύνους έχει; Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Προσοχή όσοι την περάσουν ενδεχομένως να μην μπορούν να περάσουν μέσω ota την επίσημη όταν βγει κι αυτό γιατί η επίσημη θα ψάχνει να βρει firmware 1.95.xxx.x για να πέσει. Send from my HTC 10 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 καλησπερα χρονια πολλα. Πως την περασατε; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Φαντάζομαι και στη Nougat εξακολουθεί να μην υπάρχει επιλογή 1080p@60fps video; Ή είχαμε καμιά έκπληξη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 https://m.facebook.com/htcdach/posts/1397973443546861?comment_tracking={"tn":"O"} Πφφφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 https://m.facebook.com/htcdach/posts/1397973443546861?comment_tracking={"tn":"O"} Πφφφφ Ε το ξεκαθαρίζει η HTC ότι από το νέο έτος η 7.Αναμενόμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Χρόνια πολλά! Κάτι ενδιαφέρον, η εξοικονόμηση ενέργειας λειτουργεί εξαιρετικά. Από 90% χθες το βράδυ πριν την έξοδο και με φουλ χρήση δεδομένων, social media, κάμερας και γενικά χρήσης του κινητού, αυτή τη στιγμή έχω 25%. Το έκλεισα για κάποιες λίγες ώρες πού κοιμήθηκα. Χωρίς την εξοικονόμηση η μπαταρία φεύγει σαν τρελή. Και να σας πω την αλήθεια δεν παρατήρησα μείωση στην απόδοση. Τουλάχιστον όχι τόσο αισθητή. Αν θέλετε να σας κρατήσει όταν είστε έξω μακριά από φόρτιση, δοκιμάστε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Χρόνια πολλά! Κάτι ενδιαφέρον, η εξοικονόμηση ενέργειας λειτουργεί εξαιρετικά. Από 90% χθες το βράδυ πριν την έξοδο και με φουλ χρήση δεδομένων, social media, κάμερας και γενικά χρήσης του κινητού, αυτή τη στιγμή έχω 25%. Το έκλεισα για κάποιες λίγες ώρες πού κοιμήθηκα. Χωρίς την εξοικονόμηση η μπαταρία φεύγει σαν τρελή. Και να σας πω την αλήθεια δεν παρατήρησα μείωση στην απόδοση. Τουλάχιστον όχι τόσο αισθητή. Αν θέλετε να σας κρατήσει όταν είστε έξω μακριά από φόρτιση, δοκιμάστε το. και εγω επισης το εχω παρατηρησει και το εχω σχεδον παντα στην εχω στην εξοικονομηση ενεργειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prw Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας το συντομότερο... Αγόρασα το Htc 10 από το Ντουμπάι κι ενώ ρώτησα αν έχει ελληνικά σαν γλώσσα μενού και μου απάντησαν θετικά, τώρα που το άνοιξα μου την εμφανίζει μόνο για το πληκτρολόγιο και όχι σαν γλώσσα του τηλεφώνου. Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Eβαλες την καρτα σιμ μεσα και δεν γυρισε σε ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 https://m.facebook.com/htcdach/posts/1397973443546861?comment_tracking={"tn":"O"} Πφφφφ Απ' ότι γράφουν θα βγει στις αρχές του χρόνου. Λογικά για να αργούν τόσο θα βγάλουν άλλη έκδοση για την Ευρώπη. Ξέρει κανείς όταν διαθέσουν την Ευρωπάικη έκδοση αν θα την πάρουμε όλη την ίδια μέρα ανεξάρτητα από τη χώρα προέλευσης του κινητου; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Απ' ότι γράφουν θα βγει στις αρχές του χρόνου. Λογικά για να αργούν τόσο θα βγάλουν άλλη έκδοση για την Ευρώπη. Ξέρει κανείς όταν διαθέσουν την Ευρωπάικη έκδοση αν θα την πάρουμε όλη την ίδια μέρα ανεξάρτητα από τη χώρα προέλευσης του κινητου; :confused: Καλησπέρα...νομίζω ότι Ναι θα την πάρουν όλοι μαζί όσοι έχουν ευρωπαϊκά... Επίσης κάποιοι λένε ότι πάμε για 7.1.1 ...πράγμα δύσκολο έως απίθανο... Το σίγουρο είναι ότι έχουν βγει εκτός πλάνου μιας και η developer edition Έχει βάλει λένε πολλά bugs... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Καλησπέρα...νομίζω ότι Ναι θα την πάρουν όλοι μαζί όσοι έχουν ευρωπαϊκά... Επίσης κάποιοι λένε ότι πάμε για 7.1.1 ...πράγμα δύσκολο έως απίθανο... Το σίγουρο είναι ότι έχουν βγει εκτός πλάνου μιας και η developer edition Έχει βάλει λένε πολλά bugs... Καλύτερα πιο αργα και να ειναι απροβληματιστη παρα νωρις και γεματη bugs. Η δε 7.1.1 ειναι εξαιρετικα δυσκολο να δωθει τη συγκεκριμένη χρονική περιοδο. Σε κανα διμηνο απο τωρα μπορει. Προσωπικα δεν καίγομαι για τη nougat , η marshmallow ειναι βραχος στη συσκευη μου. Θα το σκεφτω σοβαρά αν θα προχωρησω σε update. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Bugs μάγκες εγώ, δεν έχω βρει κανένα..συμφωνα με τη χρήση που κάνω πάντα.. Sent from my LG-H961N using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Και εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποιο σημαντικό bug. Το μοναδικό που μ ενοχλεί είναι η αδυναμία scrolling στο facebook όταν ενεργοποιώ το night mode. Κατα τ άλλα το κινητό πετάει και βλέπω πλέον 5 ώρες SOT Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Αγορασα αυτη τη micro sd και προσπαθησα να τη μορφοποιησω σαν internal storage και μου λεει οτι ειναι πολυ αργη και θελει class 3. Που ειναι το προβλημα; Μπορω να κανω κατι; Ποια επρεπε να παρω; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ξαναδοκιμασε,η καρτα ειναι καλη,κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 @Finn μιας και ανέφερες το night mode, στο moto z και στο robin (και στα 2 έχω nougat), night mode δεν έχουν.. μονο στο 10 έχω δει.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Αγορασα αυτη τη micro sd και προσπαθησα να τη μορφοποιησω σαν internal storage και μου λεει οτι ειναι πολυ αργη και θελει class 3. Που ειναι το προβλημα; Μπορω να κανω κατι; Ποια επρεπε να παρω; Ξαναδοκιμασε,η καρτα ειναι καλη,κανει το δοκιμασα πολλες φορες, εχω κανει και απλο φορματ αλλα τιποτα. κατι αλλο; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 (edited) το δοκιμασα πολλες φορες, εχω κανει και απλο φορματ αλλα τιποτα. κατι αλλο; Αγοράζεις νέα κάρτα μνήμης Έχω την sandisk Extreme Pro 64Gb U3 και κάνει την δουλειά που θέλεις! Κόστος πλέον γύρω στα 35€ Edited December 29, 2016 by rocobloco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prw Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ναι, δεν βοήθησε ούτε αυτό δυστυχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Αγοράζεις νέα κάρτα μνήμης Έχω την sandisk Extreme Pro 64Gb U3 και κάνει την δουλειά που θέλεις! Κόστος πλέον γύρω στα 35€ αυτη εδω ειμαστε σιγουροι οτι θα δουλεψει σωστα; καπου διαβασα οτι οταν κανεις την καρτα μηνμης adoptable storage υπαρχουν προβληματα, για παραδειγμα δεν αναγνωριζει ολη ρη χωρητικοτητα το κινητο. ισχυει; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts