Tolino80 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Οι αποψεις διίστανται..ειναι τι χρηση του κανει ο καθενας προφανως.εγω με data 24 ωρες το 24ωρο κ gps και Facebook kαι καμιά ωρα παιχνιδια βγαζω γυρω στις 4 με 4.30 ωρες ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπα δεν με βλέπω να κάνω κάτι ευπαρουσίαστο έτσι. Για νανο-τεχνολογία τι άποψη έχετε; Είναι εύκολη στην εφαρμογή; Πέρα από προστασία θα βελτιωθεί καθόλου το grip; Εγω παντως το περασα στα media και ειναι μια χαρα.. Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Οι αποψεις διίστανται..ειναι τι χρηση του κανει ο καθενας προφανως.εγω με data 24 ωρες το 24ωρο κ gps και Facebook kαι καμιά ωρα παιχνιδια βγαζω γυρω στις 4 με 4.30 ωρες ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω παντως το περασα στα media και ειναι μια χαρα.. Στο κράτημα έχει διαφορά? Δεν μου αρέσει που το έχω σε θήκη, αλλά όσες φορές το έχω βγάλει νιώθω ότι θα γλιστρήσει από το χέρι. Όλες οι επιφάνειες και ειδικά το μπροστινό και το πίσω τζάμι είναι σαν να μην έχουν τριβή. Το ίδιο θέμα είχα με το nexus 4 (ευτυχώς αυτό είχε λάστιχο στο πλάι). Όταν έβαλα μεμβράνη στην πλάτη το κράτημα άλλαξε αισθητά προς το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Και μερικές απορίες ακόμα : Η επίστρωση που δημιουργείται βγαίνει με κάποιο τρόπο; Είναι ματ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Μπας και πήρε κανείς μυρωδιά καμιά αναβάθμιση που να ενεργοποιεί το VoLTE;; Δεν γίνεται οι Ινδοί να έχουν (L02) και όχι εμείς... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Βγηκε EMUI 8 / android 8 στην Huawei... Αν και δεν ειναι σιγουρη η πληροφορια, εδω λεει οτι θα παρει και το honor μας android 8... (ημερομηνια θα ανακοινωθει...) http://www.gadgetraid.com/2017/08/huawei-honor-android-oreo-update/ Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Βγηκε EMUI 8 / android 8 στην Huawei... Αν και δεν ειναι σιγουρη η πληροφορια, εδω λεει οτι θα παρει και το honor μας android 8... (ημερομηνια θα ανακοινωθει...) http://www.gadgetraid.com/2017/08/huawei-honor-android-oreo-update/ Καλό αυτό! Αναμένουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddi Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Καλησπερα, Εχω ενα θεμα με το κινητο στην αγγλια. Το αγορασα απο ενα σκρουτζομαγαζο στην ελλαδα (ευρωπαικο μοντέλο) και το πρόβλημα ειναι οτι οταν ηρθα αγλλια κι πηγα να βαλω μια αγγλικη sim το κινιτο δεν την αναγνωριζει. Εχετε καμια ιδεα τι μπορεί να φταιει και να το φτιαξω??? ΥΓ: Η ελληνική sim αναγνωρίζεται και λειτουργεί κανονικα εδω στην αγγλια οποτε δεν είναι θέμα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Το L09 έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMOH Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Μηπως δεν εφαρμοζει σωστα? Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SURF UNTIL YOU DIE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thalis100 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος για ενεργοποίηση του FM Ράδιο ? Ξέρει κανείς ? Μήπως δεν έχει και καθόλου το Chip ? L09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος για ενεργοποίηση του FM Ράδιο ? Ξέρει κανείς ? Μήπως δεν έχει και καθόλου το Chip ? L09 Μονο μεσω playstore και φυσικα να εχεις ιντερνετ Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thalis100 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Μονο μεσω playstore και φυσικα να εχεις ιντερνετ όχι streaming ιντερνετικό. Εννοώ FM . Chip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Δεν έχει chip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Δοκίμασε κάνεις την εστίαση σε βίντεο; Νομίζω έφαγε κάτι άκυρα το κινητό μου και χάλασε η εστίαση. Δοκιμή απο πολύ κοντινή λήψη μετακίνηση της κάμερας σε κάτι σε βάθος, κρατάει θολή την εικόνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thalis100 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 AP52 // USB type C -> microUSB Να ρωτήσω: χρειάζεται να έχω το AP52 της εταιρίας ή κάνει όποιο ΟΕΜ από την αγορά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 AP52 // USB type C -> microUSB Να ρωτήσω: χρειάζεται να έχω το AP52 της εταιρίας ή κάνει όποιο ΟΕΜ από την αγορά ? Οχι θες αποκλειστικά δικό της φορτιστή. Φορτίζει με όλους αλλά δεν μπορείς να έχεις fast change... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thalis100 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Οχι θες αποκλειστικά δικό της φορτιστή. Φορτίζει με όλους αλλά δεν μπορείς να έχεις fast change... Με το δικό του φορτιστή πάντα. Το συγκεκριμμένο είναι απλά ένα adaptor micro-usb σε Type-C Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 (edited) Με το δικό του φορτιστή πάντα. Το συγκεκριμμένο είναι απλά ένα adaptor micro-usb σε Type-C Α, κατάλαβα τι λες, μπέρδεψα τα νούμερα νόμιζα μιλάς για τον επιτοιχιο... ap32 Ναι και ΟΕΜ να πάρεις κανένα πρόβλημα... Έχω αυτά https://m.gearbest.com/chargers-cables/pp_650741.html?wid=21 Edited October 26, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Προχθές το απόγευμα καθώς έβγαινα από την αρχική οθόνη μου έγραψε για λίγο κάτι κωδικούς με μικρά γράμματα στο κάτω μέρος και καθυστέρησε 1-2 δευτερόλεπτα να ανοίξει την κανονική οθόνη.. Μου το έκανε και ένα παλιό Samsung αυτό αν και δουλεύει ακόμα σαν δεύτερο, το Honor δεν μου το ξαναέκανε, ελπίζω να μην ξανασυμβεί, ούτε χρόνο δεν το έχω στην κατοχή μου, και είναι και κινητάρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thalis100 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 πουλάω ένα HONOR 8 Μπλε σε άριστη κατάσταση από ελλάδα με απόδειξη L09, με 4-5 μήνες χρήση με καπάκια πάντα. αγρατσούνιστο κλπ. δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια πιο συγκεκριμμένη σελίδα για πωλήσεις. Αν υπάρχει ενδιαφέρον παρακαλώ στείλτε μου PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 πουλάω ένα HONOR 8 Μπλε σε άριστη κατάσταση από ελλάδα με απόδειξη L09, με 4-5 μήνες χρήση με καπάκια πάντα. αγρατσούνιστο κλπ. δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια πιο συγκεκριμμένη σελίδα για πωλήσεις. Αν υπάρχει ενδιαφέρον παρακαλώ στείλτε μου PM. Γιατι το πουλας αν επιτρέπεται? Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thalis100 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 παιδια είναι καινούργιο ! πραγματικά. το πήρα δώρο στη γυναίκα μου η οποία πηρε άλλο upgrade τώρα. εγω έχω το honor6 και ειμαι χαρούμενος.! οπότε περισσέυει και έιναι κρίμα... φοτο κλπ σε PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Έχω πρόβλημα με τα notifications στο hangouts και το skype. πχ στο hangouts για να λειτουργήσουν τα Notifications του πρέπει να πηγαίνω και να το ανοίγω έτσι ώστε να κάνει sign in. Αν πάω στο app switching (το τετραγωνάκι) και πατήσω το εικονίδιο που κλείνει όλες τις εφαρμογές (σκουπιδοτενεκές) μετά πρέπει να πάω να το ανοίξω ξανά για να κάνει και πάλι sign in. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται να συμβαίνει και με το skype. Τα notifications για άλλες εφαρμογές (πχ whatsapp, slack) λειτουργούν κανονικά. Το viber έχει λίγο απροσδιόριστη συμπεριφορά αλλά δεν δίνω σημασία :p Έλεγξα τις ρυθμίσεις για notifications και battery και είναι ακριβώς τα ίδια με τις άλλες εφαρμογές: Notifications ->Allow notifications : on Display in status bar : on Battery -> Close after screen locker : off Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην σκοτώνει το EMUI apps αυτά; Παλιά χρησιμοποιούσα το Light flow και νόμιζα ότι αυτό φταίει για την περίεργη συμπεριφορά. Υπάρχει πιθανότητα να έχει αφήσει κάποιο σκουπίδι στις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Διαχείριση συσκευής - εκκαθάριση οθόνης κλειδώματος. Τη διαχείριση δεν την βρίσκεις στις ρυθμίσεις, είναι εικονίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) Έχω πρόβλημα με τα notifications στο hangouts και το skype. πχ στο hangouts για να λειτουργήσουν τα Notifications του πρέπει να πηγαίνω και να το ανοίγω έτσι ώστε να κάνει sign in. Αν πάω στο app switching (το τετραγωνάκι) και πατήσω το εικονίδιο που κλείνει όλες τις εφαρμογές (σκουπιδοτενεκές) μετά πρέπει να πάω να το ανοίξω ξανά για να κάνει και πάλι sign in. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται να συμβαίνει και με το skype. Τα notifications για άλλες εφαρμογές (πχ whatsapp, slack) λειτουργούν κανονικά. Το viber έχει λίγο απροσδιόριστη συμπεριφορά αλλά δεν δίνω σημασία :p Έλεγξα τις ρυθμίσεις για notifications και battery και είναι ακριβώς τα ίδια με τις άλλες εφαρμογές: Notifications ->Allow notifications : on Display in status bar : on Battery -> Close after screen locker : off Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην σκοτώνει το EMUI apps αυτά; Παλιά χρησιμοποιούσα το Light flow και νόμιζα ότι αυτό φταίει για την περίεργη συμπεριφορά. Υπάρχει πιθανότητα να έχει αφήσει κάποιο σκουπίδι στις ρυθμίσεις;................................ Edited October 31, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts